1) 1 yıl 1 aydır baba evi görmüyorsun.
2) 8 aydır evden dışarı adımını atmıyorsun.
3) kendi bakımına vakit ayıramıyorsun.
4) duş aldın mı 5 dakikadan fazla alamıyorsun.
5) 5 dakika rahat oturamıyorsun.
6) rahat yemek yiyemiyorsun.
7) rahat tuvalete gidemiyorsun.
8) film izleyemiyorsun.
9) şarkı ve müziğin ne olduğunu unuttun artık.
10) rahat yemek falan yapamıyorsun.
11) hep emir alıyorsun onu temizle bunu yap ama yine de yaranamıyorsun ev hep boklu gözüküyor gözlerine.
12) kaynanan psikolojik şiddet gösteriyor cevap verdiğinde saldırıyor şiddet gösteriyor.
13) kayınbaban emir yağdırıyor oturduğunu gördüğü gibi çocuk gibi bir şeyler istiyor ve sizinle dalga geçiyor.
14) kocanız sizi umursamıyor vakit ayırmıyor size cinsellik deseniz neredeyse yok derecede.
Hep domino oynuyor tuvalette yatıyor sizi dışarı çıkarmıyor sohbet etmiyor sizle hep bıyıklarınız çıkmış sakalın çıkmış diye dalga geçiyor siz “annem bana böyle davrandı” dediğinizde “dayanamıyorum” dediğinizde “bırak havlasın” diyor umursamıyor.
15) diş ağrısı vücudunuzu ele geçirmiş ağrıdan oluyorsunuz doktora götüren yok hep ağrı kesici içiyorsunuz.
16) artık dayanamıyorsunuz ne vücudunuzdaki ağrılara ne ruhunuzdaki yaralara ne işe güce ne psikolojik şiddete ölmeyi diliyorsunuz hatta intihar etmek de geçiyor aklınızdan ama üç çocuk için zor bela dayanıyorsunuz
Böyle bir hayatınız olsaydı ne yapardınız?
2) 8 aydır evden dışarı adımını atmıyorsun.
3) kendi bakımına vakit ayıramıyorsun.
4) duş aldın mı 5 dakikadan fazla alamıyorsun.
5) 5 dakika rahat oturamıyorsun.
6) rahat yemek yiyemiyorsun.
7) rahat tuvalete gidemiyorsun.
8) film izleyemiyorsun.
9) şarkı ve müziğin ne olduğunu unuttun artık.
10) rahat yemek falan yapamıyorsun.
11) hep emir alıyorsun onu temizle bunu yap ama yine de yaranamıyorsun ev hep boklu gözüküyor gözlerine.
12) kaynanan psikolojik şiddet gösteriyor cevap verdiğinde saldırıyor şiddet gösteriyor.
13) kayınbaban emir yağdırıyor oturduğunu gördüğü gibi çocuk gibi bir şeyler istiyor ve sizinle dalga geçiyor.
14) kocanız sizi umursamıyor vakit ayırmıyor size cinsellik deseniz neredeyse yok derecede.
Hep domino oynuyor tuvalette yatıyor sizi dışarı çıkarmıyor sohbet etmiyor sizle hep bıyıklarınız çıkmış sakalın çıkmış diye dalga geçiyor siz “annem bana böyle davrandı” dediğinizde “dayanamıyorum” dediğinizde “bırak havlasın” diyor umursamıyor.
15) diş ağrısı vücudunuzu ele geçirmiş ağrıdan oluyorsunuz doktora götüren yok hep ağrı kesici içiyorsunuz.
16) artık dayanamıyorsunuz ne vücudunuzdaki ağrılara ne ruhunuzdaki yaralara ne işe güce ne psikolojik şiddete ölmeyi diliyorsunuz hatta intihar etmek de geçiyor aklınızdan ama üç çocuk için zor bela dayanıyorsunuz
Böyle bir hayatınız olsaydı ne yapardınız?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kocanla tüm bunlaro al karşına konuş. Bak çözüm değilse ayrılmak daha mantıklı gibi
Konusuyorum bir sey fayda etmiyor bosanma konusunun adini cektigimde diyomki meselan boyle giderse ayrilicam benimle dusmaniymisim gibi davran iyor
Sen düşmana çevşrdşn de. İlgi göster de her şeyi açık sçık konuş
Çok bitkinim yorgunum gercekten dis agrisi beynime işliyor kaynanam durmadan sataşiyor çocuklar zaten huzursuzdular bu gun dahada agliyorlar sadece nos nefesimi veriyormus gibi hiss ediyorum kendimi sanki sirtima agir bir kaya dusmus gibi
Kötüymüş ya gerçekten zor durumun. Karanfil varsa karanfşl koy ağzına biraz çiğner gibi yap uyuşturur o dişin bölgesini. İnşirah suresi dinle ya da oku kalbini ferahlatır
Olmuyuor ne kadar agri kesici yiyorum biraz acisi geciyor kaynanam sinir ediyor yeniden agri bas kaldiriyor
Peki sen tek başına gitsen doktora. Hastane uzakts mı
Cocuklarima kim bakicak kaynanada bana hayati dar etmeye var cocuklarima bakmiyor ve uzun suredir disari cikmadim insan gormedim sosyal fobi gibi birsey yani korkuyorum
Küçüğü sen görür yanunda. Büyüğüne de kaynanan baksın
Şakamısın? Şanlıurfa siverekte mi yaşıyorsun
Orasi neresi tanimiyorum Ben Azeribaicanliyim ve tum yazdiklarim benim basima geliyor ondanda beteri geliyor ama sabrim catmadi hepsini yazam
Ya ne var biriktirecek dişin ağrıyor hastahaneye git sen kendin kendini dibe vurdurmuşsun hep