Cinsellik 18 gü Hiç rüyalanma yaşamadım nasıl bir his? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Güncellemeler18 gü Nasıl bir his ne görüyorsunuz o an Hiç rüyalanma yaşamadım nasıl bir his? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 17 gü Cinsellik konusunda 28,5b cevap paylaştı. yaşamadım hiç. 0 0 Yorumla
YasinTR Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 18 gü Cinsellik konusunda 351 cevap paylaştı. Çok pis bir şey. Gerçek gibi. Normal rüyadan tamamen farklı bir şey. 1 2 Yorumla Soran 18 gü Nasıl yani YasinTR 18 gü Açık saçık şeyler görüyorsun. Bunu herkes video izleyen birisi görür diye yorumluyor da alakası yok. 12 yaşında başladı bu tarz rüyalar.
Sahraduru Takip Et Xper 5 Yaş: 26 18 gü gerçekten yapmış gibi hissdyorsunuyanınca da ıslak çamaşırın 4 3 Yorumla Emirr25310 18 gü Evet çok zevkli demi Yorumla Soran 18 gü Vay bee Yorumla mrtbey038 18 gü Ne sıklıkta ruyalaniyosunuz? Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 18 gü Cinsellik konusunda 4,3b cevap paylaştı. Rüyada boşalma sabah kalkıyorsun sırılsıklamsın işte olay bu 0 0 Yorumla
stlacii Takip Et Xper 6 Yaş: 33 18 gü Kadınlarda da mı oluyor ben bir tek erkekler oluyor sanıyordum 0 4 Yorumla Soran 18 gü Kadınlarda da var tabiki arkadaşlarimin çoğu yaşadi Yorumla stlacii 18 gü İlk defa duydum valla Yorumla Soran 18 gü Günaydin😆 Yorumla stlacii 18 gü Neyse öğrenmeseymişim de olurmış şimdi öğrendim başka bir şey merak etttim Yorumla
Emirr25310 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 18 gü Riyal anma olunca gerçekten içine giriyo gibi oluyo Boşaluyosn 0 7 Yorumla Emirr25310 18 gü Direk içinde ıslak vajinanın Yorumla Soran 18 gü Çok güzel bir şey o zaman Yorumla Emirr25310 18 gü Evet çok güzel bişey sen yaptnmı hiç mastürbasyon Yorumla Soran 18 gü Yapmayan var mi diye sorsaba siz bizi robot mu saniyosunuz tabiki yapiyoruz Yorumla Emirr25310 18 gü Helal sana normalde yapıuorm diyen kız azdır cesur değiller söylemiyolar dndndnnd Yorumla Emirr25310 18 gü En ateşli nerde mastürbasyon yaptn Yorumla Emirr25310 18 gü Knsalmmm mı bi isterseniz rahat rahat olur Yorumla
Gizli Üye (18-24) 18 gü Uzun süre mastürbasyon yapmadığın olmadıysa yaşamamışsındır yaa ben iki kez falan yaşadım garip bi sey 2 0 Yorumla
suskun-07 Takip Et Yoda Yaş: 39 18 gü Cinsellik konusunda 758 cevap paylaştı. Cinsel şeyler görülüyor sabah kalkınca ortalık sel 😂 0 0 Yorumla
Dominant1adam Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 18 gü Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kadınlar da pek olmaz zaten 0 4 Yorumla Soran 18 gü Benim arkadaşlarimda olanlar çok var da ben olmadım hic Yorumla Dominant1adam 18 gü Biraz garip... Rüyada görür de pek rahatlama olmaz bence Yorumla Soran 18 gü Niye gayet boşlıyolar Yorumla Dominant1adam 18 gü Baya şaşkınım şu an. Peki sen nasıl boşalıyırusn Yorumla
Mirtaza67 Takip Et Guru Yaş: 59 18 gü Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gerçekte yapıyor gibi oluyorsu 0 0 Yorumla
AskeriiMühendisszz Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 18 gü Cinsellik konusunda 551 cevap paylaştı. Güzel 0 0 Yorumla
hakan1771 Takip Et Bilge Yaş: 31 18 gü Cinsellik konusunda 371 cevap paylaştı. Aynı gerçek gibi hissediyorsun 0 0 Yorumla
jeezzyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% 18 gü Cinsellik konusunda 644 cevap paylaştı. Gerçek gibi 0 0 Yorumla
Sevgilimol6161 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 18 gü Cinsellik konusunda 414 cevap paylaştı. Kim icin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
yaşamadım hiç.
Çok pis bir şey. Gerçek gibi. Normal rüyadan tamamen farklı bir şey.
Nasıl yani
Açık saçık şeyler görüyorsun. Bunu herkes video izleyen birisi görür diye yorumluyor da alakası yok. 12 yaşında başladı bu tarz rüyalar.
gerçekten yapmış gibi hissdyorsun
uyanınca da ıslak çamaşırın
Evet çok zevkli demi
Vay bee
Ne sıklıkta ruyalaniyosunuz?
Rüyada boşalma sabah kalkıyorsun sırılsıklamsın işte olay bu
Benim de hiç başıma gelmedi merak ediyorum açıkçası
Kadınlarda da mı oluyor ben bir tek erkekler oluyor sanıyordum
Kadınlarda da var tabiki arkadaşlarimin çoğu yaşadi
İlk defa duydum valla
Günaydin😆
Neyse öğrenmeseymişim de olurmış şimdi öğrendim başka bir şey merak etttim
Riyal anma olunca gerçekten içine giriyo gibi oluyo Boşaluyosn
Direk içinde ıslak vajinanın
Çok güzel bir şey o zaman
Evet çok güzel bişey sen yaptnmı hiç mastürbasyon
Yapmayan var mi diye sorsaba siz bizi robot mu saniyosunuz tabiki yapiyoruz
Helal sana normalde yapıuorm diyen kız azdır cesur değiller söylemiyolar dndndnnd
En ateşli nerde mastürbasyon yaptn
Knsalmmm mı bi isterseniz rahat rahat olur
Uzun süre mastürbasyon yapmadığın olmadıysa yaşamamışsındır yaa ben iki kez falan yaşadım garip bi sey
Cinsel şeyler görülüyor sabah kalkınca ortalık sel 😂
Kadınlar da pek olmaz zaten
Benim arkadaşlarimda olanlar çok var da ben olmadım hic
Biraz garip... Rüyada görür de pek rahatlama olmaz bence
Niye gayet boşlıyolar
Baya şaşkınım şu an. Peki sen nasıl boşalıyırusn
Libidon yüksek değil mi
Gerçekten cinsel ilişki yaşıyorsun gibi oluyor
Gerçekte yapıyor gibi oluyorsu
Güzel
Aynı gerçek gibi hissediyorsun
Gerçek gibi