28 gü

Sizce kuzenim pedofili gibi bişey mi napmalıyım?

Benim bir kuzenim var yaşı şu an 24 e gircek bende 23 e gircem biz küçükken çok kötü olaylar yaşanmıştı köyde yaşıyorduk benim annemle onun annesi , babamla da babası kardeş yani iki kardeş aynı evden gelin almışlar bizde onların çocuklarıyız. Evde babannem dedem onların ailesi ve bizim aile bırlıkte yaşıyorduk. Bu kuzenim bi gün beni dalaşma bahanesine itmeye başladı yeni ergenlik zamanımızdı beni sırtımdan itti ve yüz üstü bazanın oraya kapaklandım (şey pozisyonda) sonra arkama geçip kendini sürttü ve ben onun cinsel oraganını hissettim arkamda zorla ittim onu ve kalktım p*ç kaçtığını biliyorum seni babama söylücem dedim hiç korkmadı ve bana güldü 5 yaşındayken de farklı biri daha taciz etmişti bu olaydan sonra çok psikolojim bozuldu bu kuzenim her gece benim yatağının oraya geliyordu artık korkudan uyuyamıyordum sıçrayıp uyanıyodum ve orada bana bakiyodu burada napiyosun dediğimde saate bakmaya geldin diyordu em sonunda anneme söyleme kararı aldım ağlayarak anneme anlattım annemde kızım kimse inanmaz köy yerinde adın çıkar dedi kendi de sustu benide susturdu şimdi 15 yaşında kuzenim var bugün dertleşirken F... abim bana bor garip bakıyor dedi şok oldum nolduģunu söyle dedim kıza aynı şeyi aynı şekilde ona da yapmış köydeki evde kızı yüz üstü yıkıp aynı şeyi ona yapmış ve oda cinsel organını hissetmiş şok geçirdim ben sustum annem sustu ve bu kuzenimin de başına geldi şimdi diğer küçük kız kuzenlerimiz var küçük çocuklarını cinsel organının üstüne oturtup sevmiş oynamış gibi yapıyor her ne kadar çocukları birşeyler bahane edip yanıma çağırıp o durumdan korumaya çalıştıysamda kuzenime de aynı şeyi yapmış 15 yaşındaki kuzenim de biz artık susmayalım diğer çocuklara da yapamasın diyor olay büyümeden halletmek istiyoruz sırf teyzem için çünkü diğer çocuğu da gitti herseyini ona adadı oda böyle olduğu ortaya çıkarda teyzem bu kez biter nasıl büyütmeden halledebiliriz

Sizce kuzenim pedofili gibi bişey mi napmalıyım?