• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Cinsellik

Doktoruyla ilişkiye giren var mı?

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
hep izleriz doktoruyla ilişkiye giren kadınlar veya erkekler...

peki hiç gerçekten böyle bir tecrübesi olan varmı? yada bunun gibi yasak birşeyler olabilir...
Doktoruyla ilişkiye giren var mı?
İlişki Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• gürakansu
    gürakansu Takip Et
    Yoda Yaş: 43
    +1 yıl

ne yazık ki oldu, bir an aramızda kıvılcım olmuştu bir keresinde sevgili doktorumla, herşey güzel gitti ve sonunda da medeni bir şekilde bitti.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• inadinamutluluk
    inadinamutluluk Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39
    +1 yıl

Hep izleriz derken?

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

14

Cevap

• sertcan
    sertcan Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40 , eic 35%
    +1 yıl

adı üzerinde film

izliyosunuz sonra beyniniz sulanıyor o filmdeki gibi birini bulmaya çalısıyor o filmdeki gibi oluyorsunuz fazla kapılmayın..

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Yapmayın ya, benim meslektaşlarım öyle şey yapmaz. (öğretmenler) yapan varsada mesleğin yüz karası. kötüye kullanan. Bilsem çevremde öyle bir arkadaşım var, selam bile vermem.

3
    71 Yorumla
    • oceansberlin
      oceansberlin
      +1 yıl

lisede ve üniversitede yaşadım... meslekle ne alakası var kadın erkek ilişkisinin?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

eğitimde bize öğretilen tek bir anektod yoktu öğrencinizle ilişki yaşanabilmesi olağandır diye.Etik bu işte. Hedef kitlemiz öğrenci ve amaç öğretmekle sınırlı. Eğitmekle .Duygusal boyut değil.

Yorumla
    • oceansberlin
      oceansberlin
      +1 yıl

bir eğitmen olarak birçok öğretmen arkadaşımın da içine düştüğü hataya sizde düşmüşsünüz.. kendinizi öğrenciden üstün görüyorsunuz... eğitimde size kadın erkek ilişkisi öğretiliyor mu size anektod öğretsinler bunla ilgili.. işin etik boyutuna gelirsek türkiyede "etiğin" ne olduğunu gerçekten bilen çok az insandan biri olarak sorarım size meslektaşın ilişki yaşaması etik mi? veya amirin memurla? kadın erkek ilişkisinde etiğin yeri yok.. kadın erkek ilişkisi ahlaki, hukuki boyutta incelenebilir..

Yorumla
    • oceansberlin
      oceansberlin
      +1 yıl

şunuda söylemek istiyorum hiçbiriside mesleğinin yüzkarası filan değildi.. çok değerli insanlardı.. kendilerine hocalarım olduğu için saygım hala sonsuzdur...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bu yazdıklarımdan eğer''öğrenciden üstün görmek ''gibi bir algı oluşmuşsa,cidden şaşırtıcı.Etik yönün üstünlüklemi yoksa,mesleki anlayış,disiplin,ahlaklamı ilişkilendirirsiniz?Evet eğitimde kadın erkek ilişkisi öğretiliyor.Öğretmenin ahlaklı oluşu,öğrencileri ile herhangi bir duygusal ilişkiye girmemsi öğretiliyor.Bunu siz üstünlük olarak görüyorsanız oda sizin meslekten anladığınızla sınırlıdır.benim anlayışım siznkiyle uç.Öğrencimi her şekilde kollarım,dinlerim, empati yaparım ama ilişki değl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ilişkiye girenler öğrencilerinden üstün görmeyenlerse buyrun herkes girsin.Böyle bir mantalite olabilirmi? Seçicilik algıda böylemi işler?Özr ama çok anlamsız bir benzetmeydi.Evet eğitim dersinde bize ders nasıl anlatılır ve öğret.öğrenciler nasıl olmalı diye anlatıldı,ama hiç bir eğitim hocamız,ilişkiyde girebilirsiniz gayet doğal demedi.Öğrenci orda sizi öğretmen olarak görmesi lazım.Yeri gelir ablalarından daha yakın olabilirim.Ama sex objesi gibi görüldüğümü hissetsem çok yıkıcı bir durum bu

Yorumla
    • oceansberlin
      oceansberlin
      +1 yıl

:) üstün görmek nedir biliyormusunuz.. ".Öğrencimi her şekilde kollarım,dinlerim, empati yaparım" lafıdır.. halbuki öğretmenin işi öğrenci kollamak, empati vs. yapmak değil müfredatını vermektir.. okul dışında da o öğretmenlik ve o öğrencilik biter.. öğretmen ayşe hanım mehmet bey okuldadır.. dışarıda sadece mehmet bey ayşe hanım kalır.. ama ülkemizdeki işyerindeki hierarşik üstünlük malesef mesai saati dış da devam ediyor.. hani öğretmenler odasında kıdemlilerin yeri vardır ya.. mesele o işte..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

çok değerli insanlar ve öğrencileriyle yaşadıklarıda en az o değer kadar saygın...Pes.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

:)) hayır yanılıyorsunuz, öğretmenin görevi sadece müfredatı veren mekanik bir robot olmakla sınırlı değil... Eğer hedaf kitleniz İNSANSA sadece dersi anlatıp, müfredatı yerine getirip, zille beraber o kimlikten çıkmak olamaz. Bizler öğrencilerimize öğretimden ziyade eğitimi hedef edinmiş insanlarız.Salt bilgiyi sanldanda alabilirler.Ses kayıtlarından v.s Eğer öğrencinizin bir derdi varsa ilk olarak bir ebeveyn gibi kuşatmadır.Bu öğretmenin birincil görevidir, Empati kurmasının gerekliliğidir.

Yorumla
    • oceansberlin
      oceansberlin
      +1 yıl

ben onları sevdim onlarda beni sevdi... sevginin utanılacak bir yeri yok.. bilmem kim dersinde öğretmenler öğrencileriyle ilişki yaşayabilir yaşayamaz dedi diye sevdiğim hoşlandığımdan uzak durmam... hatta kimsenin hiçbir lafı için sevdiğim kim olursa olsun uzak durmam... durmadım da.. öğrencilerin sizi sex objesi olarak görmesi sizi üzüyorsa çok üzgünüm ama bazı dersleri eksik almışsınız.. orta son lise dönemi erkek öğrenci olup ta öğretmenlerinin dekoltesini görmeyen öğrenci yoktur...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

okulda o halde bizler öğrencilerimizle üstünlük dediğiniz kavramın kalkması için ilişkiyenmi girelim.Ders biter, ama ikili ilişkiler çorbamı? Biz öyle bir dünyada öğrenmedik mesleği , Belki sizin eğitim derslerinden aldığınız dönüt buydu. her öğrencim değerlidir gözümde, ve her birisi için sayısız fedakarlıkta bulunabilirim, ama bu ilişki bazında değil.Buna üstünlük değil, ahlak anlayışı denir. Buna hiyerarşik üstünlükle değil, doğru algımızla değerlendirmeliyiz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

''Sex objesi ''derken şahsi bir tespit değildi,genel meslekle ilgiliydi,a veya b meslektaşım, sanırım bunu anlamalıydınız,açıklama yapmamı gerektirmeyeck kadar aşikardı ne kast ettiğim. Hayır ben eksik aldığımı düşünmüyorm tam tersine,dediklerinizide bildiğim için ona göre tutum belirliyorum.Mahal vermeyecek şekilde.meslekten algıladığımız bu,neyi tartışıyoruz?İki uç yaklaşım,sizin gibi düşünmüyorum .Öğrencilerinizdn böyle bir yaklaşım hissederseniz kırmadan olamayacağını söylersinizdi öğretilen

Yorumla
    • oceansberlin
      oceansberlin
      +1 yıl

ben sizlere öğrencilerinizle ilişkiye girin demedim. sadece öğrencilerden üstün değilsiniz dedim. sadece dersinizi vermekle görevli bireylersiniz. dersinizi verin hakkıyla gerisine karışmayın. ofistekiler haftasonu toplanır bir kafeye gider müdür öder hesabı. neden o müdür.. sınıfa müdür girer öğrenciler ayağa kalkar neden o müdür.. müdür kendini asıl işi yapan hocadan yukarda görür, hocada öğrenci var olduğu için var olduğunu unutup öğrenciden. sonrada çok değerli insanları tanımadan ayıplar..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ama beniim anlattıklarımdan yani bağlamdan öğrencilerden üstünlük çıkması mü,mkün değil.Öyle bir imam bile olamaz benim.Bunu anlayamadım.Üstün gördüğüm felan yok, nerden çıakrdınızxdı beni şaşırtan.Sadece etik gelmiyor dedim.Szide bu cevabıma karşılık üstün görmeyin dediniz. Bn de üstünlük ortadan kalkması için berabermi olmalıyım dedim.Hani böyle bir anlam çıkacak cevaptan hiç bir ima yokken bu anlamsız kıldı biraz sizin üstünlük tepkinizde.

Yorumla
    • oceansberlin
      oceansberlin
      +1 yıl

ya gerçekten merak ettim.. size derslerinizde çok iyi bir eğitmen olmanın yolu en az 5 öğrencinizle ilişki yaşamaktan geçer deselerdi.. bunu doktrinlerle isbat etselerdi yaparmıydınız? gerçekten merak ettim.. derslerrde öğretilenleri çok önemsediğiniz için sordum.. cevap vermek zorunda da değilsiniz.. sadece merak benimksi...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hayor kabul etmezdim tabi. dersde bize öğretilenle hayatı algılama felsefem direk örtüşüyordu zaten. Doktrin benimde felsefemdi.

Yorumla
    • oceansberlin
      oceansberlin
      +1 yıl

yani öğrenciyle ilişki yaşamama tercihinizin nedeni öyle öğretilenler falan değil... öyle olsa evet yaparım derdiniz zaten.. şimdi öğretilenden kaynaklanmadığına göre düşünceniz etik olarak düşüncem bu diyorsuzun.. onu irdeleyelim.. etik nedir ? öğrenciyle ilişki neden etik değildir.. ?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

siz istediğiniz şekilde yorumlayabilirsiniz. Ama sizin istediğinz şeyi benden duyamayacaksınız. Bir kere doktrine göre olsaydı öğrenci ile beraberlik olurmuydunuz dediniz.Böyle bir doktrin yok daha dünyada. Kaldiki olduğunu düşünelim mesleği yapmazdım.Siz kulağı bir kaç kez tersten göstererek etiğe dayandırmıyorsanız diyemezsiniz. Sadece kavram karmaşasına gireriz o kadar. Öğretilenlerden kaynaklanma, kaynaklanmama durumuna gelince, hiç bir kitapda yazmaz (eğitim) öğrenci öğretmen beraberliği.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Etiğin ne olduğunu dört yıllık lisan sürec,inde sanırım almışsınızdır eğitim derslerinde gereksiz bir irdelemeye girmenin espirisi varmı şimdi?

Yorumla
    • oceansberlin
      oceansberlin
      +1 yıl

:) sizden duymak istediğim şey nedir? birde öğretmen öğrenci ilişkisinin neden etik olmadığını söyleyebilirmisiniz? eksik kaldı.. :) etik dehşet bir konudur.. ah etik ah.. :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sizin düşüncenize onay vermek, duym. iste şey derken.Bu arada ETİK: israil gibi kendi çıkarımız söz konusuysa etikdir mi diyelim şimdi?

Yorumla
    • oceansberlin
      oceansberlin
      +1 yıl

onu ben bilmem.. taa en başında öğretmen öğrenci, yani kadın erkek ilişkisi hukuki, ahlaki veya gayri ahlaki ve hukuki olabilir ama etik olamaz demiştim.. siz yinelediniz.. öğretmen öğrenci ilişkisi etik değil dediniz.. neden etik değil.. açıklayabilirmisiniz.. ben merak ettim gerçekten sanırım etikle ilgili bişeyleri ya kaçırıyorum ya bilmiyorum..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

etik olamaz demişseniz bu çelişkiniz nedir?

Yorumla
    • oceansberlin
      oceansberlin
      +1 yıl

etik olmaz ona demedim... yani hukuki açıdan ele alınır, ahlaki açıdan ele alınır ama etik açıdan ele alınamaz manasında dedim..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

etik dersi her meslekte vardır, kaçırdığınızı düşünmüyorum, sadece burda gereksiz bir polemik yaratmak için sorguladığınızı düşünüyorum. ETİK sizce eğer birlikteliği meşru görüyorsa tüm ezberlerimi unutabilirim.

Yorumla
    • oceansberlin
      oceansberlin
      +1 yıl

her mesleğin etiği varsa ruhsatlı vergisini veren fahişenin etiği nasıl bişidir? yani fahişelikte etik varmıdır?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

olayı buraya getirdiniz ya, size bravo diyorum hocam. Maksadlı ironik yaklaşımlar...

Yorumla
    • oceansberlin
      oceansberlin
      +1 yıl

e ama herkezin bir becerisi var.. buda benimki olsun.. neyse bunu geçelim... siz kısaca neden öğretmen öğrenci ilişkisinin etik olmadığını bizlere anlatın bizlerde kısaca öğrenelim...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Geniş anlamda mesleğin, darlaştırırsak, Kişinin davranışlarına temel olan ahlak ilkelerinin tümüne denmezmi etik? Amerikayıı tekrar keşf etmemizin gerekliliği varmı hocam. Açık bir söylem, örtülü anlatım değilki, olayı zorlaştırıyorsunuz... Siz eğer öğretmen öğrenci ilişkisinin etik olamayacağını düşünmüyorsanız bu saaten sonra benim size verebileceğim pek bir şey yok hocam. Siz eğer meslekde olduğunuz halde bunu alenileştirebiliyorsanız ben size cevap vermek istemiyorum.

Yorumla
    • oceansberlin
      oceansberlin
      +1 yıl

niye bana hocam diye hitab ediyorsunuz?.. ben öğretmen değilim..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Öyle anladım.

Yorumla
    • oceansberlin
      oceansberlin
      +1 yıl

ayrıca ""Geniş anlamda mesleğin, darlaştırırsak, Kişinin davranışlarına temel olan ahlak ilkelerinin tümüne denmezmi etik?"" demişsiniz.. cevap hayır denmez.. ona ahlak kuralı olduğu için yine ahlak kuralı denir... öyleyse etik olmayan nedir öğrenci öğretmen ilişkisinde?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ahlak ve etik bir birinden çok uzak iki uç kavrammı?

Yorumla
    • oceansberlin
      oceansberlin
      +1 yıl

evet.. çook başka bişey... açıklamamı istermisin?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Etiğin kendi genel dokusunda zaten ahlakşi kurallar yokmudur, mesleki, ahlaki.Bu iki kavram birbirinden beslenmezmi? Ya bilinçli yapıyorsunuz, yada kelimeler üzerinden kendi düşüncenizi haklı kılabilmek adına oynamayı tercih ediyorsunuz.Ahlak ve etik ikiliyi iyi bir analiz edin o halde. Sizin cevabınız hayır değildir olabilir ama bu etikden ne anlaşıldığı gerçeğini değiştirmez.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bu iki kavram birbirinden beslenir ve destekler. Eğer siz eğitim dersi almadım diyorsanız lütfen kendi alanınızda bu kadar net fikir müzakeresinde bulunun. Benimde sizin alanınız hakkında çok fazla bir öngörüm olamayacağı gibi.

Yorumla
    • oceansberlin
      oceansberlin
      +1 yıl

etik bir kavramdır.. ve ahlak kavramını içine almaz.. etiğin içinde ahlak yoktur.. hatta ve hatta hukuk ta yoktur.. size bana göre terminoloji olmaz... etiğin bir anlamı vardır.. iş ahlakı vardır mesela ve mesleki etik.. neden iki farklı terim kullanalım o zaman? :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bunlar birbirinden ayrı düşünülen iki farklı uç kavramlar değillerdir, birbirlerini besleyen destekleyen kavramlardır. özdeştirler.

Yorumla
    • oceansberlin
      oceansberlin
      +1 yıl

açıklayın ozamn.. ahlak nedir etik nedir.. mesela iş etiği nedir?... neden öğretmen öğrenci ilişkisi etik değildir.. ? ahlakimidir?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tavrınız hiç hoş değil, açıklamama mecbur bırakılma gibi bunu belirteyim önce. Okursanız farkındalıklarını,nüansını öğrenebilirsiniz.Meslek etiği; aynı amaca yönelmiş ve aynı hizmeti veren insanların karşılıklı olarak birbirlerine ve dış dünyaya nasıl davranmaları gerektiğini belirten normlardır.Etiğe bir çok felsefeci ahlak felsefesi olarakda yoırumlamışlardır.Bunlar çok kompleks zor kavramlar değiller,ama siz zorlaştırmak istiyorsanız bende dahil olmak istemiyorum.boşuna enerji harcamak gibi

Yorumla
    • oceansberlin
      oceansberlin
      +1 yıl

size ki koskoca bir öğretmensiniz ve yetişkin üniversite öğrenimi görmüş birisiniz etiğin ne olduğunu öğretmek benim haddim değil.. ama izninizle birkaç birşey söylemek istiyorum.. etik ahlak kurallarını ve hukuk kurallarını içermeyen, pisliğe batmış katillerin kendini paklama palavrasıdır.. nasıl? birşey hukuki ama ahlaki olmayabilir (gecekonduların yıkımı hukukidir ama kışın yıkarsanız kar kış ahlaki olmaz).. tersi ahlaki ama hukuki olmayabilir

Yorumla
    • oceansberlin
      oceansberlin
      +1 yıl

tersi ahlaki ama hukuki olmayabilir (birçok yöremizde imam nikahıyla resmi nikahsız evleniliyor.. toplumca imam nikahıyla evlenmek evlenmektir ama hukuk bunu tanımaz..).. öyle durumlar vardır ki hem hukukidir hem ahlakidir ama vicdanlara sığmaz.. örneğin filipinlerde çocukların çalıştırılması o halk için ahlakidir.. hemde yasaldır ve nike filipinlerde aylığı 7 dolara çocuk işçilere futbol topu ürettirir tanesini 30 dolara satar.. işte bu etik değildir.. yorumumun bir faydası veya

Yorumla
    • oceansberlin
      oceansberlin
      +1 yıl

size farklı bir bakış açısı kazandırmış olmasıın dileyerek size bir kere daha soruyorum öğrenci öğretmen ilişkisinin etik olmayan yönü nedir hocaaammmmmm.. sabah olduu yaaaaaaauu.. anaaamm.. yıllardır hoca eziyeti çekmemiştim yine çektim yaaa nedir bizim bu hocalardan çektiğimiz :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bunlar ekstrem örneklerdir ve her kavramda böyle örnekler olacaktır,Katiller kendilerini paklamak için bundan yola çıkıyorlar diye biz bu iki kavramı önemsememezlik edemeyiz.Nasılki her birey kendisini bir şekilde savunmak için en mantıksız bağlamı tamamen kopuk garip daynaklar buluyorlar diye bunlara isnat edemeyeceğimiz gibi.Etikle ahlak çıkış noktası arasında nüanslar elbette azda olsa vardır.İşte birinde hukuki birinde ahlaki,birinde düşünme felsefesi birinde dogmatik diğerinde gelenek

Yorumla
    • oceansberlin
      oceansberlin
      +1 yıl

siz ne öğretmenisiniz... edebiyat ve matematik ve ingilizceci değilsiniz...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Birinde kuralalrın tamamı bütünü, tüme varım , birinde davranıuşımıız oluşturan ilkelerimiz, değerlerimiz, dogmalarımız,örf annane inanışları gibi gibi... Ortak noktaları ama o kadar çokki farklılıklarına nazaran.Mesela,işlevsellikleri,iş hayatında,sosyal çevrede v.s.İlişkileri düzenler, bütünleştirir,güven oluşumunu,kontrol mekanizmasını sağlar,denetim söz konusu,en önemliside, DÜRÜSTLÜK SAYGI kavramlarını gelişmesini sağlar.Bu manada benzer nitelikler bunların hayata geçirilmesindeki etkendir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ya bu saydığınız branşların birisi isem:)) Neye göre değilim size göre?:)

Yorumla
    • oceansberlin
      oceansberlin
      +1 yıl

yok edebiyatçılarla matematik ve inglizce hocalarıyla çıktım.. onlar sizin gibi değillerdi.. ona göre söyledim. :)

Yorumla
    • oceansberlin
      oceansberlin
      +1 yıl

pardon matematikçilerle.. matematikçiyseniz şaşırmam tabi..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bu üç branşdan biriyim:) Ama demekki branşdaşlar böyle iki uçda olabiliyorlarmış:)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sizinde maşallah çıkmadığınız branş kalmamış. en temel derslerin hocaları. Bilemedim şimdi ne demem gerektiğini.

Yorumla
    • oceansberlin
      oceansberlin
      +1 yıl

edebiyatçı sevgili illettir.. mesaj yasmak sorundur.. herzaman çok duygusallardır.. felseyi iyi kavrıyolar ama uygulamada ironik şekilde çok zayıflar..

matematikçiler aşırı sonuç odaklılar...

ingilizceciler dünyadan kopuk... düşünüyorum hangisine daha yakınsınız diye.. umarım edebiyatçı değilsinizdir.. dersleri de çekilmiyo.. sevgilim olmasa hayatta katlanamazdım lisede...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

diğer ikisinden biri, hangisine uyuyorsa özelliklerim o:)

Yorumla
    • basküler
      basküler
      +1 yıl

Bu ne mesleki korumacılık zihniyeti ya.Benim memurum işimi bilir, gibi bir söz söylemişin.Benim meslektaşlarım yapmazmış.Peh !

Yorumla
    • oceansberlin
      oceansberlin
      +1 yıl

evet temel dersler.. bir sözel bi sayısal diye saka yapıyordu arkadaşarım :) ama edebiyatçımız çok kazık soruyordu yaa... 30 kişilik sınıfa 15 grup yapıyordu.. kopya imkansız.. çıt çıkmicak sınıfta.. kıl işte.. matematikçiler sakin oluyo ama.. genellemek doğru olmaz tabi.. matematikçimisin?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yorum yok:) Buda meslek sırrına girer.Hadi şimdide ''meslek sırrı nedir, ne değildir'' tartışmasına girelim:)) Hangi durumlarda açığa çıkar gibi :))

Yorumla
    • oceansberlin
      oceansberlin
      +1 yıl

:) hipokrat yemini etmiş biri mesleki sırlarını tutmak zorundadır :P.. özelden devam ederiz ama buradan daha yazarsam çatlicam..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sadece hipokrat yemini edenler mesleki sırrı korumakla mükellef değillerdir. Diğer bazı meslek gruplarındada bu söz konusudur. Mğhendislik, tıp, psikoloji v.s Öğrencimi öğretmeni çatlatır, öğretmenmi öğrenciyi?:) Tavukmu yumurtadan çıkar, yumurtamı tavuktan ikilemi:) Siz hiç çatlamayın, özelden devama gerek yok, ben müsade isteyeyim.

Yorumla
    • oceansberlin
      oceansberlin
      +1 yıl

hocam müsade senin müsade senin.. yangın yanıyoo diye çığlık atıcam yoksa... :))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Gerek yoktu çığlığa hiç, kibarca çıkabilirdik, sizin meslek ne bu arada?

Yorumla
    • oceansberlin
      oceansberlin
      +1 yıl

:s kabalık mı oldu ... pardon.. mühendisim.. matematik mi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

değil diğeri:) Alah rahatlık versin. Alm. Fran veya ing. den biri:)

Yorumla
    • oceansberlin
      oceansberlin
      +1 yıl

ben şakasına dedim..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

anladım sorun değil, Allah rahtlık versin.Aeo. bayy.

Yorumla
    • oceansberlin
      oceansberlin
      +1 yıl

fransızca... öğrenmeye çalışıyorum olmuyo.. ama anlamaya başladım...

Yorumla
    • oceansberlin
      oceansberlin
      +1 yıl

sizede.. iyi geceler.. hoşçakalın..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

diğer iki dilede bakın belki daha iyi algılarsınız, dilde sayısal zeka gerektirir bilirsiniz sayısalcıysanız, neyse ben kaçtım:)

Yorumla
    • oceansberlin
      oceansberlin
      +1 yıl

almanca kalıyo geriye... :S

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

fransızcanın dışında kalan alm ve ing. var:) Tek seçenek değil, iki seçenek söz konusu kalan:)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hatta diğer iki dilede bakın derken burdada vurgu yapmışım, bağlamdan çıkan bumu şimdi?

Yorumla
    • ruzgar_gibi_gecti
      ruzgar_gibi_gecti
      +1 yıl

oceansberlin sen öğretmenlerin tarafından kullanılmışsın. bir öğretmen öğrencisini hayata hazırlar. yatağına süs yapmaz. sana geçmiş olsun.

Yorumla
  • korjan
    korjan Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

yok be ya. onlar sadece senin izlediğin filmlerde olur. yani bizim ülkemızde olmaz. diğer ülkeleri bilmem ama

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

hostes arkadaşım pilotla yattı, hemşire arkadaşım doktorla yattı, muhasebeci arkadaşım müdürüyle yattı, gazeteci arkadaşım da patronuyla yattı

1
    0 Yorumla
  • AdnanDr
    AdnanDr Takip Et
    Xper 2 Yaş: 48
    +1 yıl

kesinlikle yapmayız, hayranlıktan bu tür konulara sıcak bakanlar var ama asla ben elimi sürmem.

0
    0 Yorumla
  • Romeooo
    Romeooo Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

sen hastanedeki hemşireleri doktorları görmedin galiba jigololuk yapmış oluru be resmen

0
    0 Yorumla
  • sadevatandash
    sadevatandash Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

yok doktorum avukatım vs. olmadı olunca deneriz artık :D

0
    0 Yorumla
  • oceansberlin
    oceansberlin Takip Et
    Yoda Yaş: 42
    +1 yıl

:) garip bir soru olmuş... ben sanmıyorum...

0
    0 Yorumla
  • erdinc1903
    erdinc1903 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

eski öğretmen olu mu ki :D

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sadece genital bölge muayenesi oldu ayrıntılı.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

YAAA Bİ*git güzelim ya ne bıcım soru lan bu

0
    0 Yorumla
  • basküler
    basküler Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

Hep izleriz derken?

2
    1 Yorumla
    • ndasd
      ndasd
      +1 yıl

Belgesel canım... Hemen yanlış anlama kızcağızı. :D

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

diş hekimi bir bayanla yaşamıştık 2 sene önce

0
    0 Yorumla
  • müptelaa
    müptelaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

ne garip şeyler ya

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

ögretmenimle

1
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsellik > Sorular > Doktoruyla ilişkiye giren var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Ayran gönüllümüsünüz?
  • Dut meyvesi yediniz mi? Severmisin?
  • Vişne ağacından vişne koparıp yediniz mi? severmisin?
  • Erik ağaçtan yedin mi? severmisin?
  • Atari oyunlarından en sevdiğiniz hangisiydi?
  • Tarihte hangi hükümdarın yerinde olmak isterdin ve neden onu seçerdin?
  • Bir kişiyi ihtiyacın olduğu için mi seversin yoksa sevdiğiniz için mi ona ihtiyaç duyarsın?
  • Kalbinin anahtarı kimde?
  • Spor salonuna başladığınızda hem etkili kilo verimi ve hem de kalıcı form kazanmak için tecrübe ettiğiniz tüyolar var mı?
  • En son rüyanızda ne gördüğünüzü tahmin edeyim mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨