Cinsel Yaşam 1 ay 2 gunde bir mst yapiyorum sıklığı sorun yaratır mı sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 019 Güncellemeler1 ay mastürbasyon 2 gunde bir mst yapiyorum sıklığı sorun yaratır mı sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 19 kişi beğendi
hayrabaz Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% 1 ay Bilmem ben her gün yapıyorum bazen ama azaltmak iyi olur ben azaltamıyorum zorlanıyorum sen yapabiliyorsan azalt yapma hatta 0 0 Yorumla
ŞüpheciAdam Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 ay Ne gibi sorun? Sürekli onu düşünebilirsinnsorun olarak bu geldi aklıma ilk başta 0 2 Yorumla Soran 1 ay Cinsel ilişkide zevk alamama gibi Yorumla ŞüpheciAdam 1 ay Evet o da olur. Çünkü uyarılma noktanınelle uyardığın için bir süre sonra yıpranır. Normal yapıldığında zevk alamayabilirsin Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Hayır ben gunde 5 kereye yakın yaptığımı hatırlıyorum 4 2 Yorumla Walker034 1 ay Çok ama sarkma olur Yorumla Ciho7ist 1 ay Su gunler bende oyleyim offf hepsi ziyan oluyor yani Yorumla
HKN99 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Gayet normal 2 günde 1 her gün yapmak bağımlılıktır senin ki normal devam et 0 0 Yorumla
blacklines Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. kendini yorgun falan hissetmiyorsan ne sıkıntısı olsun, rahatlıyorsun 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. :D :D aktif bir seks hayatı olmayan biri için az bile. 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı. İstek gelmeden sırf zevk almak için yapmaman önemli. 0 0 Yorumla
serkan353536 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 1 ay Bu aralar herkes böyle galiba mevsim geçişi mıdır nedir herkes kuduruk kim kime dum duma:)) 0 0 Yorumla
Dermanbey90 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 1 ay Akışında gelen bişeyse normal kendin zorluyorsun yapmaya o zaman sorun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Fazlasıyla acıkıp, ıslanıyor sanırım bsndns arada bi mola veriyorsun en azından, miniği çok hırpalama 😅 0 0 Yorumla
_UykucuPanda_ Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% 1 ay Aşiriya kaçma. 2 gunde 1 ideal 0 2 Yorumla Soran 1 ay Bende oyle diyorum ya Yorumla _UykucuPanda_ 1 ay Hep ayni şekilde yapma ama fantezini diri tut. Bazen geç ayna karşisina kendini izleyerek yap. Tek düze yapma Yorumla
Dispatcher25 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 75% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 572 cevap paylaştı. Bağımlılık derecesindesin ve illa ki yaratacaktır. 0 6 Yorumla Soran 1 ay 2 günde bir bağımlılık sayılır mı ki Yorumla Dispatcher25 1 ay Bunu ihtiyaç dahilinde mi yapıyorsun, yoksa canın sıkıldıkça mı? Yorumla Soran 1 ay İhtiyaç. En fazla 2 gün sonra rahatsızlık hissi oluyor yapmam gerekiyo Yorumla Dispatcher25 1 ay Kaç yaşındasın? Bu yaşa bağlı mı, artık istek ve ihtiyaçtan sabredemediğin için mi oluyor? Yorumla Soran 1 ay 20yim Yorumla Dispatcher25 1 ay Her kadının bedeni farklı olmuyor, 28-29 yaşında mastürbasyon yapmak nedir bilmeyen kadınlar var. Eğer mastürbasyon yapmamak seni mutsuz edecekse bırak diyemem tabii, fakat cinsel ilişkiden zevk alamayacak duruma gelmen de aşikar. Yorumla
testosteronnn Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 101% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı. yaratmaz bence iki günde bir diyorsun 0 0 Yorumla
benkısacabaye Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı. günde 1 yap , o sayı yetersiz 0 0 Yorumla
electrician_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Normal bir ortama sorun olmaz 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı. Hayır hiç bir sorun yaratmaz 0 0 Yorumla
Ciho7ist Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 1 ay Cok az ama bagimliliktan uzak doğru yoldasin 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Normal sorun yaratmaz 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. Gayet iyi kendini tutmak olmaz 0 0 Yorumla
Aklıma1ŞeyTakıldı Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 445 cevap paylaştı. Durmak yok aynen devam 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gunde iki kez yapıyorum hıc bişey olmuyor 0 0 Yorumla
919273674859 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Hiç bir şey olmaz şu an libidon nasıl 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay Cinsellik istemiyorsun sanırım 0 9 Yorumla Soran 1 ay Ne alaka Yorumla Cevap sahibi 1 ay Hep eline çalışılmak istiyorsun o yüzden Yorumla Soran 1 ay Yapamıyorum şu an imkan yok Yorumla Cevap sahibi 1 ay Anladım daha önce deneyimin oldu ama şu anda sevgilin falan imkanın yok mu onu mu söylüyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 ay İmkanlar dan kastın ne Mesela neler Yorumla Soran 1 ay Sınav senemdeyim ilişkim falan da yok bu sene gidersem yaşarım anca Yorumla Cevap sahibi 1 ay Anladım seni sınavlarından Alı koymayacak şekilde ara sıra takıldığın bjr partner istermiydin Yorumla Cevap sahibi 1 ay Sınavın olmadığı tatil günlerinde ara sıra seks yaptığın birini istermiydin Yorumla Soran 1 ay Tabiki Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay Dudaklarda sarkma olmuyor mu 0 4 Yorumla Soran 1 ay Hayır Yorumla Cevap sahibi 1 ay İyi bak Yorumla Soran 1 ay Mastürbasyon yapınca niye sarksın ne alaka Yorumla Soran 1 ay 14 yaşından beri yapıyprım bir şey feğişmedi Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay Yoo niye yaratsın ki? İhtiyaç bu. 0 3 Yorumla Cevap sahibi 1 ay Ben bu ara her güm yapıyorum hatta Yorumla Soran 1 ay Kirlenmese ortalik bende hep yapardim belki de temizlemek zor geliyo skskdkj Yorumla Cevap sahibi 1 ay Peçete candır fjdjdjd Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı. Yaratmaz 0 0 Yorumla
Ara_Sıcak_26 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı. Neden mesela? 0 0 Yorumla
monsteradam Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 ay Yaratmaz bugün yaptın mı 0 1 Yorumla monsteradam 1 ay İster misin şu an Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. yaratmaz 0 0 Yorumla
romanticistanbul Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 624 cevap paylaştı. Daha sık yap 😋 0 0 Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kaliteli yap 0 0 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. zannetmiyorum 0 0 Yorumla
uzatmasanakardwşim Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 ay Az bile 2 1 Yorumla Kalitelisohbet 1 ay @uzatmasanakardwşim bildrm lütfen Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Evet sorun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Bilmem ben her gün yapıyorum bazen ama azaltmak iyi olur ben azaltamıyorum zorlanıyorum sen yapabiliyorsan azalt yapma hatta
Ne gibi sorun? Sürekli onu düşünebilirsinnsorun olarak bu geldi aklıma ilk başta
Cinsel ilişkide zevk alamama gibi
Evet o da olur. Çünkü uyarılma noktanınelle uyardığın için bir süre sonra yıpranır. Normal yapıldığında zevk alamayabilirsin
Hayır ben gunde 5 kereye yakın yaptığımı hatırlıyorum
Çok ama sarkma olur
Su gunler bende oyleyim offf hepsi ziyan oluyor yani
Gayet normal 2 günde 1 her gün yapmak bağımlılıktır senin ki normal devam et
kendini yorgun falan hissetmiyorsan ne sıkıntısı olsun, rahatlıyorsun
:D :D aktif bir seks hayatı olmayan biri için az bile.
İstek gelmeden sırf zevk almak için yapmaman önemli.
Bu aralar herkes böyle galiba mevsim geçişi mıdır nedir herkes kuduruk kim kime dum duma:))
Akışında gelen bişeyse normal kendin zorluyorsun yapmaya o zaman sorun
Fazlasıyla acıkıp, ıslanıyor sanırım bsndns arada bi mola veriyorsun en azından, miniği çok hırpalama 😅
Aşiriya kaçma. 2 gunde 1 ideal
Bende oyle diyorum ya
Hep ayni şekilde yapma ama fantezini diri tut. Bazen geç ayna karşisina kendini izleyerek yap. Tek düze yapma
Bağımlılık derecesindesin ve illa ki yaratacaktır.
2 günde bir bağımlılık sayılır mı ki
Bunu ihtiyaç dahilinde mi yapıyorsun, yoksa canın sıkıldıkça mı?
İhtiyaç. En fazla 2 gün sonra rahatsızlık hissi oluyor yapmam gerekiyo
Kaç yaşındasın? Bu yaşa bağlı mı, artık istek ve ihtiyaçtan sabredemediğin için mi oluyor?
20yim
Her kadının bedeni farklı olmuyor, 28-29 yaşında mastürbasyon yapmak nedir bilmeyen kadınlar var. Eğer mastürbasyon yapmamak seni mutsuz edecekse bırak diyemem tabii, fakat cinsel ilişkiden zevk alamayacak duruma gelmen de aşikar.
yaratmaz bence iki günde bir diyorsun
günde 1 yap , o sayı yetersiz
2 gün yine iyi dayanıyorsun
Normal bir ortama sorun olmaz
Hayır hiç bir sorun yaratmaz
Cok az ama bagimliliktan uzak doğru yoldasin
Normal sorun yaratmaz
Gayet iyi kendini tutmak olmaz
Bu süreçte normal
Durmak yok aynen devam
Gunde iki kez yapıyorum hıc bişey olmuyor
Hiç bir şey olmaz şu an libidon nasıl
Cinsellik istemiyorsun sanırım
Ne alaka
Hep eline çalışılmak istiyorsun o yüzden
Yapamıyorum şu an imkan yok
Anladım daha önce deneyimin oldu ama şu anda sevgilin falan imkanın yok mu onu mu söylüyorsun
İmkanlar dan kastın ne Mesela neler
Sınav senemdeyim ilişkim falan da yok bu sene gidersem yaşarım anca
Anladım seni sınavlarından Alı koymayacak şekilde ara sıra takıldığın bjr partner istermiydin
Sınavın olmadığı tatil günlerinde ara sıra seks yaptığın birini istermiydin
Tabiki
Dudaklarda sarkma olmuyor mu
Hayır
İyi bak
Mastürbasyon yapınca niye sarksın ne alaka
14 yaşından beri yapıyprım bir şey feğişmedi
Yoo niye yaratsın ki? İhtiyaç bu.
Ben bu ara her güm yapıyorum hatta
Kirlenmese ortalik bende hep yapardim belki de temizlemek zor geliyo skskdkj
Peçete candır fjdjdjd
7/24 yapıyorum