İnternette dolanırken böyle bir ilan gördüm. Çok komik geldi, sizin de düşüncelerinizi merak ettim. Sizce böyle bir şeyi kabul edenler var mıdır?

İnternette dolanırken böyle bir ilan gördüm. Çok komik geldi, sizin de düşüncelerinizi merak ettim. Sizce böyle bir şeyi kabul edenler var mıdır?

Bu tarz gerçek ilanlar da var ama çok çok nadir. Genelde yeni fantezi düşüncesi sonrası nasıl bulacaklarını pek bilmeyenler yapıyor. Daha çok internet ortamlarında tanışma sonrası teklif olarak geliyor. Ya da sadece bu fotoğrafı koyup gelen mesajlar üzerinden bile fantezisini gerçekleştirenler, okuyarak, bakarak vs.
knk cogusu alıntı foto telegram gruplarında genelde yaparlar yuz fotosu atınca greupta santaja ugrarsın daha ozel vıdeolar cektırırler santajın boyutu buyur ve maddı kazanc saglarlar para göndermez ısen vıdeonu her yere yayarız mantıgı yanı av pesındeler. GECENLERDE BIRISI BANA BÖYLE BIR MESAJ ATMISTI TELEGRAMDA aga herkes bır degıl konumunu buldum kullandıgı ınternet operatorunden hattın sahıbının ısmını buldum ona o ısımle seslenınce korkup kactı fhsashfaj garıbım baska telegram hesabı acmıs hfahfha onu da buldum nasıl buluyorsun dıyor ben de dedım Şu an telefonunda X. pls programı var mı bak dedım ghasfjha baktı var knk sen sılsen de fabrıka ayarına dönsen de o program hep kalacak hep kaldıgı muddetce senın telefonun benım telefonum dedımf hdshg telefonu kırdı garıbım :) ama ısın kötusu aynı hattı farklı telefona takıyor kamıl yıne göruyorum :)
Cevap
25Cevap
Lan birde kesinlikle seks yok demiş ya Allah'ım çok güldüm 🤣 🤣
😂😂
bir de iki kişi çağırıyor. karıyı da bunu da üst üste koyup hallederler.
Ya bence ciddi degil olsa da yasi kucuktur muhtemelen 😂😂
Kız hayır kurumu kurmuş :) gelip geçene bedava süt dağıtıyo 😂
😂😂 ahaha abla damızlık herhalde. emzirmek net plan
Gerçek olsa bile muhtemelen dolandırıcılar.
Var tabi. Sevgiliside izlryip kendini tatmin edecek
Senin partnerin istese tepkin ne olurdu
İşte nasıl canımsın bulunur nasıl sapkın olunur onun en büyük kanıtı 😂
Oha bunlara da düşülür ama yaaa. Valla kabul ederdim taş bunlar taş * 😍😍😍
Por**dan beyni erimiş insanların ilanları çoğu kolpa
İlanı kız yazmış olabilir mi diye düşünürdüm 😂
Bu ne awk 🤦♂️🤣🤣🤣
Hâlâ var mı bunlar 😃
Edep dağa kaçtı ülkede
Kabul
😂😂😂
bence sazan avı bu