Cinsel Yaşam 1 ay Boyum 170 olmasına rağmen penisim 17cm, sizce normal mi? tenissever1i Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Güncellemeler1 ay Arkadaşlar normal mj derken uzun anlamında dedim. Boyum 170 olmasına rağmen penisim 17cm, sizce normal mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (45 üstü) 1 ay Kanka benim 18 cm koydum sana zauhajaj 0 5 Yorumla tenissever1i 1 ay 180 vsrsındır Yorumla Cevap sahibi 1 ay Daha uzunum ama boy çoksa önemli değil be kanka önemli olan alet Yorumla tenissever1i 1 ay Bilmiyorum bakirim. Yorumla Cevap sahibi 1 ay Bende bakirim 😂 Yorumla tenissever1i 1 ay Hayırlısı Yorumla
Ummuttt Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Daha ne istiyon 0 4 Yorumla tenissever1i 1 ay Zaten knk anormal olan uzun olması Yorumla Ummuttt 1 ay 17 normal ki Yorumla tenissever1i 1 ay Boya göre uzun bence Yorumla Ummuttt 1 ay Boya bakmıyor o Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Normal 1 25 Yorumla tenissever1i 1 ay Büyük sanki boyuma göre Yorumla Cevap sahibi 1 ay 1.70 kısa değil zaten iyidir Yorumla tenissever1i 1 ay Bence kıda Yorumla Cevap sahibi 1 ay Ben 1.65 'im Yorumla tenissever1i 1 ay Sen kadınsın Yorumla Cevap sahibi 1 ay Boyla çok ilgili değil diyor erkekler. Belki de kandırmak için bilmiyorum Yorumla tenissever1i 1 ay Olmaz olur mu ya 190 adamın 10 cm olur mi hiç Yorumla Cevap sahibi 1 ay Bilmiyorum erkekler alakası yok diyor orada burada Yorumla Cevap sahibi 1 ay Ortalama 13 cm civarı diye biliyorum Yorumla Cevap sahibi 1 ay 20 ye kadar normal boyuna göre Yorumla tenissever1i 1 ay Evet, işte benim boyum kısa olmasına rağmen kalın ve uzun sanki. Bana garip geliyor. Gerçi benim fizik de bi garip Yorumla Cevap sahibi 1 ay Normalden kastım anormal değil ama uzun Yorumla tenissever1i 1 ay Ben de onu diyorum daaa. Kısa demedim ki yanlış anladı insanla Yorumla Cevap sahibi 1 ay Absürt uzun değil yani iyi Yorumla tenissever1i 1 ay Aynen, şaka bir yana resmini çekip siteye atsam yorum için banlanır mıyım Yorumla Cevap sahibi 1 ay Atma, gözden kaçsa bile şikayet edilir Yorumla tenissever1i 1 ay Anladım, özelden atayım diyorum onda da mesaj atma yıkım yok. Yorumla tenissever1i 1 ay *yetkim Yorumla Cevap sahibi 1 ay Biriyle takiples o sana mesaj atsın Yorumla tenissever1i 1 ay Ohoo ölme eşeğim ölme, kaldı ki kızlar vs ön yargılı Yorumla tenissever1i 1 ay Sen mesela neden gizlisin, bundan dolayı dimi Yorumla Cevap sahibi 1 ay Evet. Cinsellik konusunda gizli cevao veriyorum. Yorumla tenissever1i 1 ay Muhafazakar biri misin Yorumla tenissever1i 1 ay Ayıp ettin. Yorumla tenissever1i 1 ay Heyy Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kanka benim 18 cm koydum sana zauhajaj
180 vsrsındır
Daha uzunum ama boy çoksa önemli değil be kanka önemli olan alet
Bilmiyorum bakirim.
Bende bakirim 😂
Hayırlısı
Daha ne istiyon
Zaten knk anormal olan uzun olması
17 normal ki
Boya göre uzun bence
Boya bakmıyor o
Normal
Büyük sanki boyuma göre
1.70 kısa değil zaten iyidir
Bence kıda
Ben 1.65 'im
Sen kadınsın
Boyla çok ilgili değil diyor erkekler. Belki de kandırmak için bilmiyorum
Olmaz olur mu ya 190 adamın 10 cm olur mi hiç
Bilmiyorum erkekler alakası yok diyor orada burada
Ortalama 13 cm civarı diye biliyorum
20 ye kadar normal boyuna göre
Evet, işte benim boyum kısa olmasına rağmen kalın ve uzun sanki. Bana garip geliyor. Gerçi benim fizik de bi garip
Normalden kastım anormal değil ama uzun
Ben de onu diyorum daaa. Kısa demedim ki yanlış anladı insanla
Absürt uzun değil yani iyi
Aynen, şaka bir yana resmini çekip siteye atsam yorum için banlanır mıyım
Atma, gözden kaçsa bile şikayet edilir
Anladım, özelden atayım diyorum onda da mesaj atma yıkım yok.
*yetkim
Biriyle takiples o sana mesaj atsın
Ohoo ölme eşeğim ölme, kaldı ki kızlar vs ön yargılı
Sen mesela neden gizlisin, bundan dolayı dimi
Evet. Cinsellik konusunda gizli cevao veriyorum.
Muhafazakar biri misin
Ayıp ettin.
Heyy