Cinsel Yaşam 1 ay Erkek kankamın 'bal kutundan bal almak istiyorum' demesi ne anlama geliyor, kafayı mı yedi yoksa flört mü ediyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Erkek kankam bana bu cümleyi kurduKudurmuş mu bu aw Güncellemeler1 ay Bu arada daha öncesinde ben masaya eğildiğimde popoma şaplak atmıştıBu yaptığından dolayo 3 ay onla konusmadım zor affettm Güncellemeler1 ay Şey kızmazsanız bişi dicemYalattım Erkek kankamın 'bal kutundan bal almak istiyorum' demesi ne anlama geliyor, kafayı mı yedi yoksa flört mü ediyor? Cevapla Flört Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
ıforyou_06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 ay Hayır sabahları bal kaymak ve cevizin faydasından haberdar olan paylaşımcı bir kanka o balla destekle beni diyor içiniz fesatlaşmasın)) 0 0 Yorumla
Sert38 Takip Et Guru Yaş: 41 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 616 cevap paylaştı. Yok kankalik hikaye artık ver demek yani boş kankaliklari bi kenara bırakın erkekten uzun süre kanka manka olmaz bi süre sonra ister. 0 0 Yorumla
mertsevda Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Ben de bazen bir şeyler söylüyorum yakin kız arkadaşlarıma 0 0 Yorumla
Sıkıştır Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Sanalcı çılgın bakirenin şizofrenik sancıları 0 0 Yorumla
Dergahhh Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% 1 ay balın ballansın,falın fallansınDemek istemiş sadece. 0 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ohoooo kankamda kankamm diye neler diyor sana 0 0 Yorumla
Shaldoncooper Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 ay Eee balından veresin var mı 0 2 Yorumla Soran 1 ay Haayjjrrr Yorumla Shaldoncooper 1 ay Ne olacak sanki versen Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 17,4b cevap paylaştı. Oral yapayım sana dedi 0 8 Yorumla Soran 1 ay Yapmasınn Yorumla mdrx592 1 ay Yapsın yazıkkk Yorumla Soran 1 ay Hayır yaaa Yorumla mdrx592 1 ay Orale karçı mısın? Yorumla Soran 1 ay Hayır ama arkadşaımla nası yapim Yorumla mdrx592 1 ay En güzeli o. Bilsen. Karçılıklı Yorumla Soran 1 ay Hmmm Yorumla mdrx592 1 ay Mükemmel haz. Utanms pek olmaz Yorumla
Zihnenyorgun Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı. Yalarun diyor 0 2 Yorumla Zihnenyorgun 1 ay İyi yaptın Yorumla Soran 1 ay Saol Yorumla
ezgiii928 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 ay uzaklas ya böyle arkadas mi olunur 1 1 Yorumla Emir2531 1 ay Arkadaş değil bence o verecek Yorumla
ferit74 Takip Et Guru Yaş: 42 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 783 cevap paylaştı. Tenhada yakalamasin 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı. Kudurmuş tabikide 0 1 Yorumla sertadamkaannn 1 ay @mihribann1 yakında bal peteğini parçalar Yorumla
Mehmettthhhh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yalamak istiyor 0 0 Yorumla
sultankalavun Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı. bippp yalamak jsio 0 0 Yorumla
Emir2531 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 1 ay Seninle cinsellik düşünüyor hemde harddd 0 1 Yorumla Emir2531 1 ay İstersen knsalmm mı detaylı Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Tıklama peşinde 0 0 Yorumla
Bassistman Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Yalarun demiş 0 1 Yorumla Bassistman 1 ay İyi yapmışsın Yorumla
romanticistanbul Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı. Kudurttun çocuğu 0 0 Yorumla
DeVrimHerDaim Takip Et Xper 6 Yaş: 40 1 ay Açıkça istemiş 0 1 Yorumla DeVrimHerDaim 1 ay Kafa buluyorsun bizimle Yorumla
beyazzenci2327 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. Açık açık söylemiş işte daha ne desin 0 0 Yorumla
Mirtaza67 Takip Et Guru Yaş: 59 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Azmış olmalı 0 4 Yorumla Soran 1 ay Saklayım vajinamı Yorumla Mirtaza67 1 ay Açıkta mı duruyor Yorumla Soran 1 ay Ay yok külodun içinde Yorumla Mirtaza67 1 ay Sakla sakın bulmasın Yorumla
Tefix53_ Takip Et Master Yaş: 32 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 425 cevap paylaştı. Kaç kaç kaç 0 0 Yorumla
BabaYaga12 Takip Et Guru Yaş: 31 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 628 cevap paylaştı. Gayet anlatmış 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Hayır sabahları bal kaymak ve cevizin faydasından haberdar olan paylaşımcı bir kanka o balla destekle beni diyor içiniz fesatlaşmasın))
Yok kankalik hikaye artık ver demek yani boş kankaliklari bi kenara bırakın erkekten uzun süre kanka manka olmaz bi süre sonra ister.
Ben de bazen bir şeyler söylüyorum yakin kız arkadaşlarıma
Sanalcı çılgın bakirenin şizofrenik sancıları
balın ballansın,
falın fallansın
Demek istemiş sadece.
Ohoooo kankamda kankamm diye neler diyor sana
Ne flörtü lan, bildiğin segs teklifi
Eee balından veresin var mı
Haayjjrrr
Ne olacak sanki versen
Neyini anlamadn ki yani
Ver yesin işte