2 yıllık ilişki. Bu süreçte zor zamanlarımız oldu. Bazen alenen para istedi, bazen ben gönderdim. Zaten hacizlik olduğu için 2 yıldır benim hesaplarımı kullanıyor. Ama maaş kartı var ne alakaysa. Neyse efendim, ilk 1 yıl kadar uzak mesafedeydi, haftada 1k 2k elime ne geçerse atıyordum. Yıl 2024, bir ev kızı için bu para çok fazla. Sonra kumar oynadığını öğrendim, 6k borcunu kapattım. Aramız iyi, ilgili biri. Memlekete döndüğünde hediyeler de almıştı sağ olsun, cömert biri yani.
Velhasıl, şu an aylığı 70k. Halen benim hesaplarımı kullanır, kredi kartı olsun banka kartı olsun. Bazen babamın attığı parayı harcadığı oldu, ses etmedim. Ve normalde de asla parasını almam, hesapları bile 1 o öder 1 ben öderim.
Bugün bir ihtiyacım için 500 TL harcadım, hesapta 15 bin TL vardı ve tamamen kendisi için harcıyordu; sigara, yemek vs.
500 TL kullandım. "Sen mi kullandın?" diye mesaj attı. "Evet" dedim. "O para benim değildi, sahibi geri istedi. Şimdi ATM'ye gidip yatırıyorum, keşke haber verseydin" dedi. Şok oldum yani.
"Peki, özür dilerim, bir dahakine kullanmam paranı" dedim. Hatta 500 TL'yi akşam babamdan ister hesaba attırırım dedim. Bana dediğine bakın:
2 yıllık ilişkimde maaşı 70k olan sevgilim hala hesaplarımı kullanıp 500 TL için beni mi yargılıyor?
Sen böyle bir herife nasıl güvenip de hesabını kullanmasına izin veriyorsun? Bu üslupla da muhatap olmaya devam ediyorsun öyle mi? Kızım senin hiç mi yakının yok pes ya !