Geçen gangnam style parodilerini izlemiştik yunan erkekleri vardı taş gibin, bizimkiler sitede yok yunan kızları şöyle böyle demişlerdi, alın sizlere yunan kızları.
link
link
Yunanistanı kısmet oldu gördüm. Benim gördüğüm kadarıyla erkeklerin hepsi analcı. Ve bütün anal düşkünü erkekler belli bir süre sonra zaten biseksüelliğe yöneliyorlar. Kısacası yunanistanda erkekler birbirlerini becermekle meşgul. Kadınlar hiç de öyle ahım şahım güzel filan değiller. Kimse kusura bakmasın. Bizim türk kadınları güzellikte onlara 10 basarlar. Ama memlekette erkek yok ki. Bir erkek gördüklerinde boynuna atlayacaklar nerdeyse. Kocama sıkı sıkı yapıştım. Azgın karılar nerdeyse kocamı kolumdan kapacaklar..
Bu gerçekten doğru mu? Çok şaşırdım.
Çünkü benim erkek arkadaşım da yunan, hiç öyle seks tripleri yok.
Gayet saygılı kültürümüze ve isteklerime karşı. Ben de yunanistan'da bulundum, bir çok bıyıklı hatun gördüm. çok şaşırmıştım :) pek umursamıyorlar.
"Benim gördüğüm kadarıyla erkeklerin hepsi analcı." bu tespitin yapılm sürecini merak ettim :) Boşuna ekonomileri boka sarmamış desene
:)))))) Yeni uyandım afyonum patlamadan güldürdün son cümlelerinle :)))
soul taker hahhahah :D
Bizim Türk erkeğinin seksi bulmadığı yabancı hatun mu var ? hiç yabancı biri ile tanışmamış hatta o ülkeden birini turistik gezi ile Türkiye gelmiş olmasına rağmen görmeden bile tv veya gazeteden duyarak Türk kadınları ile kıyaslar ve onları daha seksi bulur kendileri çok yakışıklıya bütün dünya kadınlar peşlerinden geziyor nasılsa :)
slavyan milletleri haricindeki kızlar işe yaramaz bayan. dağılan sscb içindeki ülkeler bunun dışında iran isveç norveç avusturalya . diğerleri hikaye.
1- Japon
2- Endonezyalı
3- İspanyol
4- Polonyalı (Leh)
5- Türk kızı
Hem karakter hemde güzellik olarak kıyaslama yaptım özellikle leh japon ve endonezylı kızlar karakter olarak şahane! ezici bir çoğunluk olarak türk kızlarında tripten başka birşey yok diyebilirim.. ayrıca çok fazla genelleme yapıyorsun sözlerine dikkat et, Türkten çok yabancı uyruklu sevgilim oldu hem hindistanlı ve çinli kızlar çoğunluk olarak aşırı çirkin... evet Türk kızlarından bile daha tipsiz bulduğumuz yabancılarvar
o linke şu linkle cevap vereyim
buda bonus ...
geçen sene polonya göçmeni yunan bir kızla tanışmıştım..hastalık derecesinde sevmiştim ama sartlar uymadı:((
Cevap
13Cevap
Videoda garip bir şey göremedim. Zaten 3,4 tane kız var onlarda kafalarına göre bir ekşın yapmışlar güzellik testi yok. Ben sana söyleyim yunanlı kızlar bizimkilerden çok farklı değil fark şu yüz hatları bizimkilere göre daha sivri ve düz bir de bizim kızlara göre tenleri pek kıl barındırmıyor tabi bunlarda çok farklı değil desem de önemli farklar :))
ben de yunan kızlarını güzel bulmayanlardanım. ama videodakiler yunan dan çok kore kızına filan benziyordu:)
tatlım madem soğutmaya çalışıyon çirkin kızlar göster bunların zayıf olan zaten taş şişmanıda gayet şirin valla yunan kızlarının güzel olduğunu pek duymamıştım sayende öğrendim ama ruslar taksimdeki rus turistler falan vuvv harika her biri
Eee ? Çocuk bunlar , buna bula bunları mı buldun ? Bende çükü düşmüş yüzlerce yunan ergeni gösterebilirim sana
=)seçmece yaparsam bende Türk kızlarından bir liste yapabilirim bunun gibi,objektif olunuz Lütfen =))) Genele bakılır...
Melany güzel kız bence. Sen bu konu da bu kadar iddialısın madem neden kendini gizliyorsun ki
Ben milliyetçiyim daima yerli malı kullanırım:-)
yok bunlar ihraç fazlaları gercek ten yunan kızları çok düzgündür yaaaa
çok güzel bir video olmuş yalnız çok güldüm :D
bulmuyorum ben kazulet gibii
Hepsi böyle değildir.
Üüfff harikaymışlar :DDD
şişman yunan kızı bile sizden güzelmiş la
siz de onlara layıksınız zaten :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar