Mesele yaş değil zaten ergenliğe giriş yaşın 13 yaşında girdiysen 12 yaşındaki haline biri cinsel arzu duyuyorsa pedofilidir. Kaldı ki 17-18 yaşına ilgi duyan pedofili olsa bizim tüm 1980 öncesi kuşağın erkekleri pedofili diye adlandırılırdı.
Öpüşmek fiziksel eylem hoşlanmak etik değilse de pedofili de değil ayrıca orada kötü bulduğumuz asıl şey aradaki yaş farkının çokluğu lise 1 deki erkekle ile lise sondaki 18 yaşında kız öpüşse yine etik olmaz ama o kadar kötü de bakmayız ikisi de genç diye
Ama hoşlanmasıda garip olur düşünsene 30 yaşında bir erkek 15 yaşında kızdan hoşlanıyor. Bu neden olur? Bunu hoşlanan kişinin sorgulaması farketmesi lazım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Pedofili, yetişkin bir kişinin ergenlik öncesi çocuklara karşı cinsel ilgi duyması anlamına gelir.
Evet ama 17-18 oraya girmez
Mesele yaş değil zaten ergenliğe giriş yaşın 13 yaşında girdiysen 12 yaşındaki haline biri cinsel arzu duyuyorsa pedofilidir.
Kaldı ki 17-18 yaşına ilgi duyan pedofili olsa bizim tüm 1980 öncesi kuşağın erkekleri pedofili diye adlandırılırdı.
Yani 16 yaşında 17 yaşında erkeğe duyulan ilgi asla pedofili değil
Değil ama etik bulmuyoruz.
Şimdi düşünsene bir erkek var 30 yaşında lise 1’deki kızla öpüşüyor sonuç ne olurdu
Öpüşmek fiziksel eylem hoşlanmak etik değilse de pedofili de değil ayrıca orada kötü bulduğumuz asıl şey aradaki yaş farkının çokluğu lise 1 deki erkekle ile lise sondaki 18 yaşında kız öpüşse yine etik olmaz ama o kadar kötü de bakmayız ikisi de genç diye
Ama hoşlanmasıda garip olur düşünsene 30 yaşında bir erkek 15 yaşında kızdan hoşlanıyor.
Bu neden olur? Bunu hoşlanan kişinin sorgulaması farketmesi lazım
Yaş farkı çok fazla zaten o yüzden anormal
Çocuğa aşk vs değil mi sapık insanlar için kullanılıyor
Yaşça büyük olan birinin, ergen ve öncesi birine ilgi duyması, ya da bir şeyler yaşaması. ( ergenlik 13 15 yaş )
Bilmeden cehaletle her şeye pedofil diyoruz.
Katılıyorum kendinden kücük biriyle bir şey yaşayınca bile
başlarım pedoya ahlağa geleneklere hiçbiri umrumda değil
35-40 yaşında bi erkeğin 18-25 yaş kızlardan etkilenmesi nasıl sence keza tam tersi de olabilir
Tam tersi iyi de ben o yaşta erkekleri pek sevemiyorum onların yapması kötü niyet gibi geliyor
Yani kızın hoşlanması iyi erkeğin kötü mü
O yaştaki erkeklerin zihniyeti bozuk oluyor o yüzden evet
Ama kızlarda o niyetle bakıyor olgun diye
Yok kızlar saf ve tecrübesiz oluyor
Ama sonuçta yükseliyorlar
Ben yükselmiyorum mesela ama o yaşlardayken birkaç hata yapmıştım halbuki büyük erkekler çok kötü niyetliymiş sonradan anladım
Ne hatası
Yaşlı adamlarla konuşma hatası
Cinsellik konuştun mu peki
Evet oldu maalesef onların kötü niyetlerini anlamadan önce o zamanlar çok genç ve saftım
Kötü niyetli diyorsun sende haz almadın mı
Sanal mı oldu sadece
Sanal oldu adam beni yanına çağırdı az kalsın gidiyordum s@laklık işte açıkçası zevk falan almadım sadece onun söylediğini yaptım
Şöyle ilk bu işleri öğrendiğin zamanlarda tecrübeli kişilerden öğrenmek istiyor insan merak oluyor normal
Ya burdan açık konulamıyorum gizliden çıksam takip atar mısın
Ne yani kızlar sanal yaparken zevk almazlar mı
Sadece mesajla mı oldu görsel oldu mu
Hadi yürü git amca bızyntusu
Yaşlar eşit ne amcası
cogu bilmiyor o kesin
ergenlik oncesi cocuk yastakilere karsi cinsel ilgi duyma yanlis anlasilmasin resit olmayan yastakilere degil ilgi duyulan cocugun 11 yasindan kucuk olmasi gerekir pedofili tanisi koyulabilmesi icin
ilgi duyan kisinin de en az 16 yasinda olmasi gerekir
Reşit olmayan birine ilgi beslemek
Yanlış ergenlikten öncekilere beslenen ilgi pedofili oluyor
17 yaş pedofili. İşine gelmiyor dimi
Pedofili değil o cahil
Bu yaştakilere bakanlara pedofili diyorlar ama canım seni. Ben de biliyorum ergenlik ve öncesi daha çok bu kısma girdiğini ama pek fark yok.
Fark var kardeşim o tabir çocuklara ilgi duyanlar için söylenir 17 yaş ergenliğe girmiştir çocuk değildir ve pedofili denmez
Öyle olmasa bile baksak pedofili diyorlar, ne farkediyor diyorum. Sen kaç yaşındasın
29
Ben seni 17 falan sandım böyle konuşunca
Pedofili demek
Cocuk istirmarı
Ergenlik öncesi çocuklara ilgi duyanlar
Evet ama 17-18 yaşında birine ilgi duymak pedofili değil
Evet pedofili ergenlik öncesi oluyor 17-18 değil
Sanıldığının aksine resitlik sınırı değil
Evet