Cinsel Yaşam 2 ay Lavabo yaparken jel jöle kıvamı şeffaf beyaz şeyler ne sağlıksalmı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 😀 Güncellemeler2 ay Tuvalet yaparken Güncellemeler1 ay Kadın olmayı sevdiren bir şey Lavabo yaparken jel jöle kıvamı şeffaf beyaz şeyler ne sağlıksalmı? Cevapla Jel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) 2 ay Sanırım orgazm olmuşsun dimi önden mi geldi bazen vücut kendisi atar bu sıvıyı uzun süre mastürbasyon yapılmazsa falan 1 6 Yorumla Soran 2 ay Evet bilgilisin Cevap sahibi 2 ay Yüksek birisi olmalısın aynı zamanda doğru mu Soran 2 ay Evet baya Cevap sahibi 2 ay Hım açim mi yorumu Soran 2 ay Olur aç Cevap sahibi 2 ay Peki
Orhan1666 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 952 cevap paylaştı. Sondaki gülücükde şeytanlık sezdim😄 kendi kendine mi geliyo. Yani diildir bence 😄 0 10 Yorumla Soran 2 ay Evet değil Yorumla Orhan1666 2 ay Ahah 😄😄 bende de aynı sorun var ya. Sert oluyo. Yumusasin diye biraz dokunuyorum. Beyaz bı sıvı geliyo. Kimseye de anlatamıyorum. Çok korkuyorum. Doktora gitsem mi acaba 😄 Yorumla Soran 2 ay Benden geldi Yorumla Orhan1666 2 ay Anlamadım. Kendi kendine mi dedim hayır dedin. Sen hiç dokunmadan mi geldi Yorumla Soran 2 ay Dokundum Yorumla Orhan1666 2 ay Tamam bosalmissin demek ki. Rahatlama hissi oldu mu Yorumla 0284629 2 ay Orhan yardım ett Yorumla Orhan1666 2 ay Hayırdır noldu Yorumla 0284629 2 ay 9k borcum var düşünup duruyorum zihnimi rahatlat Yorumla Orhan1666 2 ay Ahaha😄 nasıl yapcam onu. Düşünmemeye çalış. Veya baska yerden borç alıp borcu ötele Yorumla
35beyzanur35 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 530 cevap paylaştı. Sence ne olabilir birda yazilmaz o kendi kendi gelmez o 0 21 Yorumla Doktor_Hektor 2 ay Bencede biri içine bırakmış😄 Yorumla Soran 2 ay Kendim hallettim bkreyim Yorumla 35beyzanur35 2 ay Kendi yapamaz güzel yalan söylüyor bu Yorumla Soran 2 ay Kur'an çarpsın Yorumla Doktor_Hektor 2 ay Bencede öyle bir şey gelmeside imkansız eczacıyım böyle hastayla hiç karşılaşmadım😄 Yorumla Soran 2 ay Yemin ederim Yorumla Soran 2 ay Ben de şaşırdım Yorumla Soran 2 ay Ben kimseyle yapmadım Yorumla Doktor_Hektor 2 ay Görsem inanmam Yorumla 35beyzanur35 2 ay Kim inanırsa salladı tutmadı kanitliyamaz bile olede olsa anca yalan Yorumla Soran 2 ay Ben engelliyim yani yürüme engeli Yorumla Soran 2 ay Aile evindeyim Yorumla Soran 2 ay Ailemle her yere gidiyorum Yorumla Soran 2 ay Yani biriyle yapmam imkansız Yorumla Doktor_Hektor 2 ay İlk fırsatta yapmışsındır Yorumla Soran 2 ay Ya yemin ederim Yorumla Soran 2 ay İmkansız mıydı kendim yspmam Yorumla Soran 2 ay Tamam Yorumla 35beyzanur35 2 ay İnancım yok ya Yorumla Doktor_Hektor 2 ay Bende bekliyosun aynı şekil Yorumla Doktor_Hektor 2 ay Bana da kanıtla Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 2 ay Pis ya Çok kötüsün bak kardeşim şeyinide buraya yazıyosunuz 1 1 Yorumla Soran 2 ay Lavabo yapımı Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Ya okşadın orgazm oldun ya da ovulasyon dönemindesin 0 7 Yorumla Soran 1 ay Hmmm Yorumla Soran 1 ay Tek başına o... Olunur mu Yorumla Cevap sahibi 1 ay Neden olmasın ki Yorumla Soran 1 ay Yeni keşfediyorum her şeyi Yorumla Cevap sahibi 1 ay Merak ettiklerini sorabilirsin yaz bana Yorumla Soran 1 ay Teşekkürler Yorumla Cevap sahibi 1 ay Rica ederim Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Sen bulunmaz biseysin 1 2 Yorumla Soran 2 ay Nasıl Yorumla Cevap sahibi 2 ay Burdamisin Yorumla
_Red_kit_ Takip Et Xper 4 Yaş: 110 2 ay Cekomastiktir o seffaf lovoba yaparken kenarlara sıkılır tutsun diye 😂 0 2 Yorumla Soran 2 ay Tuvalet yaparken Yorumla _Red_kit_ 2 ay Himmm buyuk mu kucuk mu🤭 Yorumla
Hakanesk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Ondenmi arkadanmi 1 6 Yorumla Soran 2 ay Önden Yorumla Hakanesk 2 ay Hadi yaaa😔😔😔 Yorumla Soran 2 ay Noldu Yorumla Hakanesk 2 ay Genelde isteklimisin peki Yorumla Soran 2 ay Aşşşşşşşırıı Yorumla Hakanesk 2 ay Yazsana Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Sağlıklı demek 😀 1 4 Yorumla Soran 2 ay Nasıl yani:) Yorumla Yangınvar005 2 ay Sürekli ıslaksınn yani Yorumla Soran 2 ay Evet Yorumla Yangınvar005 2 ay O yüzden sağlıklı 😀🤣 Yorumla
tugrul3461 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 2 ay Sen orgazma mı oldun yoksa 😅 0 2 Yorumla Soran 2 ay Bilmem evet Yorumla tugrul3461 2 ay Süpersin severim açıkçası Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır vanalar açık kalmış alooo 0 0 Yorumla
gündogduhülya Takip Et Xper 4 Yaş: 25 2 ay Arka çalışmalarına ara ver bebeğim 1 2 Yorumla Soran 2 ay Anlamadım Yorumla Haename10 2 ay Ne alaka Yorumla
CptMac Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Nasıl bişey o? 0 13 Yorumla Soran 2 ay Şeffaf beyaz benden geldi Yorumla CptMac 2 ay Hmm, erkeklerden de gelen bir şey mi bu 🤔 Yorumla Soran 2 ay Zevk suyum katılaşmış ve beyaz döl vardı Yorumla CptMac 2 ay Baya açık oldu bu sjsj Yorumla Soran 2 ay Pardon ya utandım özür dilerim çok Yorumla CptMac 2 ay Sorun yok sjsj Yorumla CptMac 2 ay Biraz yavaşla ama yükselmişsin çok Yorumla Soran 2 ay Ben hep yükseğim Yorumla CptMac 2 ay Normal gençsin ama kontrol altında tutmak önemli Yorumla Soran 2 ay Tutamıyorum Yorumla CptMac 2 ay Nasıl tutamıyorsun mesela Yorumla Soran 2 ay Olmuyor Yorumla CptMac 2 ay Tutma yap o zaman tadını çıkar. Yorumla
CeevizAdam Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 475 cevap paylaştı. Kusucam 🤮 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Neredeki lavabo evde mi 0 5 Yorumla Soran 2 ay Evet Yorumla Cevap sahibi 2 ay Evde abin vs var mı? Güldüğüne göre biliyorsun ne olduğunu sanırım Yorumla Cevap sahibi 2 ay Büyük tuvalet mj yoksa idrardan mi geliyor bu arada Yorumla Soran 2 ay Biliyorum Yorumla Cevap sahibi 2 ay Önden mi geldi arkadan mj Yorumla
Manticorex Takip Et Xper 6 Yaş: 26 2 ay Midemii 0 6 Yorumla Manticorex 1 ay Islak mı Yorumla Soran 1 ay Evet Yorumla Manticorex 1 ay Gel dm 😘❤️ Yorumla Manticorex 1 ay Erko cıktı 🥲 Yorumla Soran 1 ay Kim? Yorumla Manticorex 1 ay Yaprağı varrr Yorumla
OzanAtakum Takip Et Xper 5 Yaş: 26 2 ay Hayır döl 0 5 Yorumla Soran 2 ay Evet Yorumla Soran 2 ay Ne anlama geliyor Yorumla OzanAtakum 2 ay Bir erkek güzel bir kadının memelerini hayal ederek penisini sıktırmış bunun neticesinde kasların dışarı attığı beyaz spermleri lavaboya akıtmış Yorumla Soran 2 ay Benden geldi Yorumla OzanAtakum 2 ay Mmmm sen gelsene az Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Sanırım orgazm olmuşsun dimi önden mi geldi bazen vücut kendisi atar bu sıvıyı uzun süre mastürbasyon yapılmazsa falan
Evet bilgilisin
Yüksek birisi olmalısın aynı zamanda doğru mu
Evet baya
Hım açim mi yorumu
Olur aç
Peki
Sondaki gülücükde şeytanlık sezdim😄 kendi kendine mi geliyo. Yani diildir bence 😄
Evet değil
Ahah 😄😄 bende de aynı sorun var ya. Sert oluyo. Yumusasin diye biraz dokunuyorum. Beyaz bı sıvı geliyo. Kimseye de anlatamıyorum. Çok korkuyorum. Doktora gitsem mi acaba 😄
Benden geldi
Anlamadım. Kendi kendine mi dedim hayır dedin. Sen hiç dokunmadan mi geldi
Dokundum
Tamam bosalmissin demek ki. Rahatlama hissi oldu mu
Orhan yardım ett
Hayırdır noldu
9k borcum var düşünup duruyorum zihnimi rahatlat
Ahaha😄 nasıl yapcam onu. Düşünmemeye çalış. Veya baska yerden borç alıp borcu ötele
Sence ne olabilir birda yazilmaz o kendi kendi gelmez o
Bencede biri içine bırakmış😄
Kendim hallettim bkreyim
Kendi yapamaz güzel yalan söylüyor bu
Kur'an çarpsın
Bencede öyle bir şey gelmeside imkansız eczacıyım böyle hastayla hiç karşılaşmadım😄
Yemin ederim
Ben de şaşırdım
Ben kimseyle yapmadım
Görsem inanmam
Kim inanırsa salladı tutmadı kanitliyamaz bile olede olsa anca yalan
Ben engelliyim yani yürüme engeli
Aile evindeyim
Ailemle her yere gidiyorum
Yani biriyle yapmam imkansız
İlk fırsatta yapmışsındır
Ya yemin ederim
İmkansız mıydı kendim yspmam
Tamam
İnancım yok ya
Bende bekliyosun aynı şekil
Bana da kanıtla
Pis ya Çok kötüsün bak kardeşim şeyinide buraya yazıyosunuz
Lavabo yapımı
Ya okşadın orgazm oldun ya da ovulasyon dönemindesin
Hmmm
Tek başına o... Olunur mu
Neden olmasın ki
Yeni keşfediyorum her şeyi
Merak ettiklerini sorabilirsin yaz bana
Teşekkürler
Rica ederim
Sen bulunmaz biseysin
Nasıl
Burdamisin
Cekomastiktir o seffaf lovoba yaparken kenarlara sıkılır tutsun diye 😂
Tuvalet yaparken
Himmm buyuk mu kucuk mu🤭
Ondenmi arkadanmi
Önden
Hadi yaaa😔😔😔
Noldu
Genelde isteklimisin peki
Aşşşşşşşırıı
Yazsana
Sağlıklı demek 😀
Nasıl yani:)
Sürekli ıslaksınn yani
Evet
O yüzden sağlıklı 😀🤣
Sen orgazma mı oldun yoksa 😅
Bilmem evet
Süpersin severim açıkçası
Hayır vanalar açık kalmış alooo
Sağlıkçıyım ağrı sızı kötü koku kaşıntı vs var mi
Arka çalışmalarına ara ver bebeğim
Anlamadım
Ne alaka
Nasıl bişey o?
Şeffaf beyaz benden geldi
Hmm, erkeklerden de gelen bir şey mi bu 🤔
Zevk suyum katılaşmış ve beyaz döl vardı
Baya açık oldu bu sjsj
Pardon ya utandım özür dilerim çok
Sorun yok sjsj
Biraz yavaşla ama yükselmişsin çok
Ben hep yükseğim
Normal gençsin ama kontrol altında tutmak önemli
Tutamıyorum
Nasıl tutamıyorsun mesela
Olmuyor
Tutma yap o zaman tadını çıkar.
Kusucam 🤮
Biri bosalmis
Nereden geldiği ne bağlı
Neredeki lavabo evde mi
Evet
Evde abin vs var mı? Güldüğüne göre biliyorsun ne olduğunu sanırım
Büyük tuvalet mj yoksa idrardan mi geliyor bu arada
Biliyorum
Önden mi geldi arkadan mj
kurt vardır ilaç al
Midemii
Islak mı
Evet
Gel dm 😘❤️
Erko cıktı 🥲
Kim?
Yaprağı varrr
Hayır döl
Evet
Ne anlama geliyor
Bir erkek güzel bir kadının memelerini hayal ederek penisini sıktırmış bunun neticesinde kasların dışarı attığı beyaz spermleri lavaboya akıtmış
Benden geldi
Mmmm sen gelsene az
Ne o be