Sürekli zina yapılan eve cinler gelir mi?

Bunu 1 e 1 yaşadım üniversite de evin her yeri içki sisesiydi ve dinle alakali hicbirsey yoktu ve kuzenim anlattı uymaya çalıştığı bir zamanda sırt ustuymus ve sonra sol kulağından arapça gibi bir ses duymuş ama anlamamis umursamamis uyumaya calismaya devam etmiş sonra üstüne sanki biri çıkmış diyor karabasan gelmişti bana ancak bunun gibi değildi bu çok farklıydı ve sonra umursamamaya devam edince sol ayağı kendi kendine havaya kalkmış gözünü açıp ayağını havada görünce işin ciddiyetini anlayıp bağırmaya çalışmış ama bagiramamis sonra arkadaşı diğer kanepede uyuyor ona sesleniyormus sesi cikmiyormus ve daha sonra içinden nas süresini okuyunca birden çözülmüş bende diğer odada uyumak uzereydim bilgisayar ile takılıyorum birden bağırmak sesi duydum gittik baktık kuzenim sapsarı olmuştu bunu anlattı yemin etti dedi beni havaya kaldırmaya çalışıyordu dedi sonra imamlara sorduk bu olayı araştırdık ve cinler ya çok konuşulduğu veya konusulmadigi ortamlara gelirlermis ve kuzenime de uyarı yapmışlar dedi imam ama evde çok zina yapıyorlardı gerçekten ve her taraf içki sisesiydi bende kısa bir süre kaldım bu olaylardan sonra çıktım o evden peki sizin de buna benzer bişey yaşadığınız oldu mu
Sürekli zina yapılan eve cinler gelir mi?