Ve 17 yaşında bakirliğini kaybeden erkek hakkında da :)
19 yaşında bakireliğini kaybetmiş birisi hakkında ne düşünürsünüz?
Ve 17 yaşında bakirliğini kaybeden erkek hakkında da :)
Bekaretini evlenmeden kaybeden bir kız da, bakirliğini evlenmeden kaybeden erkek de o kadar suçludur. Fakat bir kızın rızası olmadan ya da evlenme vaatleriyle kandırarak bekaretini alan bir erkek dünyanın en şerefsizidir. Hele ki evlenme vaadiyle kandırıp bekaretini alıp da sonra başından def edene diyecek sözüm yok. Ama maalesef Türkiye'de yaşıyoruz ve erkek yapınca elinin kiri oluyor ve erkek evlenmeden her haltı yiyor evlenmeye kalkınca da bakire kız arıyor. Böyle erkeklerle dolu ortalık, Ben Allah layığını versin diyorum bu zihniyetteki erkeklere. Kendilerinin başka kızlara yaptığı pislikleri bacılarına kızlarına da da başka erkekler yapsın. Sanmıyorum ama belki akıllanırlar.
Yukarıda dediğin zihniyette çok erkek var. Sadece eğitimsizlik, düşünememe diyorum ben buna.
Legal. Serbest. Ozgursun istedigini yaparsin burdaki dar kafalilara bakma
Ah canını yerim senin :D Yapacak değilim ama sadece merak ettim. Bence de özgür olunmalı. Din katılacaksa bu işin içine. Erkeklerin dini yok mu sanki..
Hahah canimsin. Namus bacak arasinda aranmaz erkeğin de kadinin da beyni bakire olmali bence
Hahahahahahaha tamam :)
Ne kadar iğrenç bir konuşma bu. Öbür dünyada iki cinsin de hesabı var. Bunu unutma. Al ananı da otobana çık nedir? Sen bu konuşmalarınla kendini çok mu dindar sanıyorsun anlayamadım ki. Sanmıyorum inandığın dinin kitabını okuduğunu.
Bu bekaret sorularindan gercekten biktim ben.. binlerce ayni soru var zaten sitede.. benim fikrim, kim bozduysa ona gitmesi yonunde.. baskasinin altina yatmis kiz istemiyorum ben.. sadece bir kisiyle birlikte olduysa , hadi bir nebze.. cok seversrm belki... ama nasil emin olacagim onda. Sonra kucaktan kucaga gezmedigini.. piuasada o kadar cok kiz var ki, goruldigu yerde ardindan , bu var ya , oyle kasardi kiii.. vermedigi kalmadi , bu salakla evlenmis , aptal herif vs.. gun asri katsilastigim miuhabbetler.. bunlari yassmak istemiyorum... kendini bana yamadi derim.
Haklısın ama bu kategoride de belli işte sorular :)
Ben de istemem onunla bununla olmuş bir erkek. Yatakta benimle beraber kurt olmasını isterim mesela. Ama çok zor öylesini bulmak.
Eksi manyagi yapsinlar sorin degil.. sokakta grctikleti yerde arkalarindan birilerinin onlari gostererek motor diye gulustigunu bilerek dolassinlar sagda solda.. dogruyu soyleyince guclerine gidiyor.. tam tersi bir kiz, da belli ediyor kendini.. o kikir kikir gulusen adamlar birdrn ciddilesiyor , aaa o kiz oyle bir kiz drgil kesinlikle , evlenilecek kiz deniyor ve tek bir yanlis kelime bile cikmiyor kimsenin agzindan..
Devam etsinler eksilemeye.. olani anlatinca kotu oluyoruz..
Düşünce tarzını beğenmemiş olabilirler. Öyle olduklarını bilip bilmeden haklarında nasıl böyle konuşabiliyorsun şaştım doğrusu
diğer soruma da cevap verir misin
Aynen
Allahin gozunde kiz ya, da erkek farki yok ikisine de yassk.. zina bunlatin hepsi.. millilik ya, da kasarlik da degil.. ama kadin cok ozel bir canli.. anaç.. analik bahsedilmis canli.. erkekle bir degil.. kadinin evlenmeden krndini bitine teslim. etmesi erkekler taratindan cok yadirganiyor. neden mi.. cunku , örf be ananemiz belli.. bunlari hice saydigi dusunuluyor.. ve bekaretin ve kadin ahkakinin cok onemli oldugu bir kulturde bunu yaptigi icin , ahlaksiz ve azgin oldugu dusunuluyor.. garip gelmesin.. kadin aldatinca erkekletin %98 i affetmez.. kadinlarin %65 i erkegi affeder.. bahane mi hayir.. evkenmeden krndini teslim. eden bir kadini asagilik goruyor cogu erkek.. istisnalar haric.. bu yuzden toplum erkegin milli ! Olmasini gerrklilik gibi bile goruyor.. olmayana gulunuyor.. ama.. aslinda ayni sey.. her ikisi de asagilik ve gunahkar.. ama kadininki cok daha mide bulandirici.. kadin.. aileyi , sahiplenmeyi temsil eder.. erkekler madum kiz ariyor bu yuzden..
Bekarete din haricinde bakılınca tabu olduğunu düşünüyorum. Burada kıza hakaret edenler de milli olmayan erkeğe gülenler zaten. Evet dini esas alırsan her ikisi de günahkar. Ama insanlarımız dinden çok kendi kurallarını önemsiyor. Bu da bir gerçek. Bazı ailelerde erkek belli bir yaşa gelince kendi aile büyükleri tarafından götürülüyor okşanlara alevlere, öğrensin de aslan olsun diye :) Ama o evin kızının sevgilisi olursa dayağı yer oturur aşağı. Nerede kaldı din.
Kadin icin cinayet bile islenen bir toplumdayiz.. kadinlari el degmemis vecok namuslu ve sadece kendimize ait olarak gormek uzere yetistiriliyoruz.. ve ic gudulerimiz de bize diyor ki , baskasina krndini teslim. etmis bir kadin badkalari tarafindan dollenilmeye calisildi.. yine tekrarlanilabilir.. kirletildi.. bu kadindan uzak dur.. diyor bize.. erkeginki de cok yanlis cirkin ve gunah.. ama etkek dolkeyrn, kadin dollenrndir unutma.. erkege 4 es bile helal kilinmis.. kadina 1 es... Kadinin durumu cok farkli.. anne olacak.. aileyi kuracak.. baska bir erkek gelip brn senin karini becerdim gecmiste derse, orada cinayet islenir farkinda misin?
Bu, zihniyetten dolayı öyle.
Ayni tumerkeklerin uc bacakli olmasi yalani gibi.. vur masaya gorrlim deyince hetkrsnadil kaciyorsa , bu da ayni hesap.. sorsan ohooo playboy herkes ama, cogunlugun karsisina koy ciplak kadini dizleri titrer ne yapacagim diye korkudan. p*rno izleyip playboyim diyen bir toplimdayiz unutma.
Yani vurabilse masaya, gerçekten playboy olsa daha iyi? :) Neyse ben lafı bir taraflara çekmeye bayılırım, aynı görüşte değiliz, anlayamıyoruz birbirimizi. Teşekkürler görüş paylaşıp farklı bir bakış açısı görmeme sebep olduğunu için.
Sevişti bir bakir ile bakire. Erkeğe milli dediler, kadına fahişe.. Cemal Süreyya.
Kendi tercihi ve sorumluluğudur.
Ah canımsın yaa
Cevap
61Cevap
düşünmem. niye olmuş neden olmuş nerden bilebilirim. ön yargılı olmam
kesinlikle
Ben bir "dar kafalı" olarak; iki insanın büyük bir aşkla evlenip ilk defa ozaman bekaretlerinin kaybedilmesi taraftarıyım.
güzel bir düşünce.
Hiçbisiy düşünmeye hakkimiz oldugunu sanmıyorum. Çünkü bize düşmez yargılamak. O kızın nasıl bekaretini kaybettiğini bilmiyoruz. Belki çok zor şeyler yaşadı. Hadi bilsek bile kimseyi ilgilendirmez.
Kesinlikle
Bunu neden bir seyi "kaybetmek" olarak gordugunuzu asla anlayamayacagim sanirim...
Toplumda öyle kullanılıyor maalesef. Ben de rahatsızım bakma
Hic kimse hakkinda kotu dusunmem neye bagli oldugunu sorarim zorla mi isteyerek mi olmus bitmistir seviyorsam gelecege bakarim gecmisi sorgulamak ahmaklarin isidir sadik ol sevdigine kazanirsin
Olan olmuş bir anlık gaflet sonucun da benim veya milletin ne düşeneceği önemli değil.. Erkeğin kaybettiği bir şey yok kimse onu bakir değil diye suçlamaz.. Sen yaptığın hatayı telafiye bakacaksın...
Benim yaptığım neden hata oluyor, onu neden kimse suçlamıyor?( ben değilim misal olarak söylemiştim) sadece doğru mu yanlış mı böyle olması onu söyleseniz de kafi
Hayır iki karakterin birbiriyle alakası yok 18 yaşından büyük kız ve 18 yaşından kücük erkek olsun diye yazdım. Tepki yaşa mı yoksa cinsiyete göre mi değisıyor diye
Kız kendi isteği ile kaybetmiş ise onun tercihi.. İnanarak kaybetmiş ise bir hata sonucu olarak kabul ederim.. Tecavüz ise o zaman ortada bir erkeğin şerefsizliği var demektir..
Erkeğin yaşı başı ne olursa olsun kimse erkeğe neden bakir değilsin diye sormaz ve yermez bu ülkemizde böyle.. Kız yaptığı hata veya tercihi ile başbaşa kalır.. Ancak karşısına onu anlayan ve onu kişilik olarak kabul eden bir erkek çıkarsa o hatanın veya tercihin sorumluluğundan kurtulur.. Çünkü her kesiz hayatı kendine aittir ve tercihler de öyle..
Teşekkürler yorumunuz için
Asla ve asla kimsenin vaskalarinin cinsel hayatlarini yargilamasi taraftari degilim. O zara onem veren biri de degilim. Iyi yapmislar. Yikin su bagnaz duvarlari.
güzel yazdın ağzına sağlık
Kimsenin bedeni hakkinda kimsenin soz hakki yoktur akli dengesi yerinde oldugu surece bizi ilgilendirmez herkes kendine baksa dunya muthis olcak :)
Herkesin hayatına kimse karışamaz diyorsun yani :)
Ben 18 yaşımda kaybettim ve tamamen kendi isteğimle oldu. Pişman da değilim etrafımdaki kimse de bana kötü gözle bakmıyor saygı duyuyorlar kararıma. Olması gereken de budur.
He yaptın bide etrafınamı söyledin ya iyi salladın
Kesinlikle :)
Rızası dışında olduysa üzülürüm onun dışında ilgilendirmez kişinin kendi kararı
Evet sağlıklı düşünemez sanırım daha o yaşta
19 yaşında biri neyin ii neyin kötü olduğunu bilir bilmelide bence özeliklle bu devirde
Sen istediğin için bakire diğilsin onun için kimse yargılayamaz bunu
Ben değilim, evet kimse yargılamamalı
Ssnin yine gec 16 yasinda kaybedn var ama beni ilgilendirmez allaha havale ederim karakteri oyle kabul ediyorsa bedenine kimsenin laf etmeye hakki yok normal siradan birsey yani yaptigin tabi sen yaptiysan cunki bizim millet on yargilidir
19 yaşında ve üniversitede ise gayet normal derim
senmisin yoksa...
Hayır değilim, üni neden normal?
Artık hayatında yaşayabilecek pek bir şey kalmamış derim.
Neden ki
Kandırıldıysa üzücü, bilinçli yaşadıysa özel hayatı...
Öyle :)
Özel bir durumu yoksa yelkenleri erken aşağıya indirdiğini düşünürüm
yani bir kızı seks için tutan tek şey o mu? yetiştirilme tarzı etkili olamaz mı sence
Yetiştirilme tarzı ile erkenden seks yapma arasında nasıl bir ilişki var?
Eğer zar diye bir şey olmasa, ailesi kıza iyi bir terbiye verse, iffet denilen kavramı öğretse eşine saklamasını söylese mesela
Anne kurbanı ise bu kız ona bir şey diyemem. Annenin bunu anlatmasi gerekir. Kızın cinsel kimlik kazanması çok önemli bir durum. Hikayen nedir bilmiyorum tam olarak ama senin o söylediğin son cümleye katılıyorum.
Soru benimle ilgili değil, güncellemede de 18 yaşından büyük bir kız için böyle düşünülüyorsa 18 yaşından küçük bir erkek için nasıl düşünülür merak ettiğim için ayrı bir soru daha sordum. Amaç fikirleri görmek :)
Peki dostum sen ne diyosan o
Canı ne isterse yapmış. Herkezin görüşüne saygı duymam gerek. Bişey düşünmem
güzel :)
bide mantık olarak yolda yürürken onaa bu kız 19 yaşında bakireliğini kaybetmiş diye düşünmez kimse bilmez bunu sen söylemedikten sonra ama 19 yaşındasın neden 17 yaşında bir elemanla bunu yaptın anlamadım
Bu işi benim yaptığımı ve 17 yaşında bir elemanla yaptığımı nerden çıkardın?
"""""""Ve bakireliği alan erkek hakkında da yorum istiyorum sizden
Ve 17 yaşında bakirliğini kaybeden erkek hakkında da :) Şikayet
6dak bakirlik ne ya bekaret arkadaşlar :D Ve rica ediyorum o kişiye hakaret edecekseniz de benim şahsımmış gibi bana hakaret etmeyin, hatta hakaret etmeyin siz. "" den olabilir mi?
Orada benimle ilgili olduğunu belirten bir ifade göremiyorum. İki ayrı insan düşün Birisi kız ve 18 yaşını geçmiş bekaretini kaybetmiş.
Diğeri erkek ve 18 yaşından küçük o da bekaretini kaybetmiş. Kıyas için sordum. yaşlar önemli mi yoksa sadece cinsiyet mi önemli düşüncelerin farklılaşmasında diye merak etmiştim.
ha o manada diyosan 2 side bence yanlış yapmış gereği olmayan bişey ama tercihlerine saygı duymamız gerek.
bakireligini kaybetmis diye düsünürüm sakincasi yok isteyen istedigi zaman kaybedebilir bakirelik diye bir takintim yok.
:)))
Komik olan şeylere gülünür. Mantıklı bir görüş olduğu için tebessüm ettim.
bizi ilgilendirecek bir durum yok sen sorumlusun kendinden. Kimsenin düşüncesinin önemi yok olan olmuş
İi bakmam
Evlensin KOCASIYLA kaybetsin ne kaybedecekse...
Bakireliğini veren kız karaktersizdir, bakirelik alan erkek ondan daha karaktersizdir. İkisi de günahkardır. Allah ıslah etsin
Erkekte olsa kadında olsa hoş gözle bakmam mümkün oldukça çok konuşmam. Yani evlilik dışı ilişkiden bahsettigimizi varsayarak cevap verdim.
Motor diye düşünürüm. şimdi herkes beni eksileyecek ama gerçekler bunlar maalesef..
Tabii ki de öyle düşünebilirsin bu senin hatan olur. Sonuçta hakkında bilgin yok. Ama burada bu soruyu sorduysam sen de böyle bir cevap verebilirsin :)
Neden hatam oluyor onuda söylermisin?
Suizandan dolayı.
Sana göre benim düşüncem hata, bana göre senin düşüncen hata
19 yaşında bekaretini kaybetmiş birine 19 yaşında bekaretini kaybetmiş derim.
kendi kararı..
Hiç... senin bileceğin bişey beni ilgilendirmez. Sonuçta insanız hepimiz
20 yasında bekaretini kaybetmiş bir erkek için ne düşünürsün?
Özgür. Ve müslümansa zina olarak bakarım duruma en fazla. Beni ilgilendirmez
Aynısı senin için geçerli, rahat ol keyfine bak, hayat kısa
evet öyle, kuşlar uçuyor :)
O zaman hayatini yasamaya devam son gaz;)
Yazık anana babana yazık
Benim annem de babam da gayet benden memnunlar. Merakımdan sordum sadece, bakireyim.
Eyvallah. Galiba bu eksi veren kızlar bekarete önem vermeyen ve bekaretini kaybetmiş kızlar.
O zaman evlenmeden kaybetme ahiretini yakma.
Erkek içinde kız içinde kötü bir durum bekaretini kaybetmiş olmak.
Bizene onun gorusu bisey dusunmem
öyle olmalı :)
18 yaşını geçmiş ne dicen.
bilerek 19 yapmıştım ona takılan bir sen oldun kutluyorum :)
ikinizde hata yapmışsınız erkek ğin bakireliğini alınca hiçmi sülalesini düşünmedi
Anlamadım ne dediğini
Döte giren şemsiye açılmaz. Herkez gibi bende soytarı derim
Bir hata olabilir ama, kendine dur diyebiliyorsan sıkıntı yok
Neden hata olsun? Sadece din olarak mı?
Yo din olarak değil senin kendi ruh halin
İstemem bakire olmayan birini. Uzak dursun benden
Senin gibi bakir erkeklerden ne kadar çok varmış ülkede ne güzel :)
Neden öyle dedin yoksa bakir değilsin ve bakire olmayan kız benden uzak dursun mu diyorsun?
Bebeğim alan memnun veren memnun bana bişey Söylemek düşmez ki düştü diyelim olmuşa veya ölmüştür çare var mı? Yokkk...:)
Çağın getirildiği normal şeyler bakirelik falan bos şeyler
bende 16 da kaybettim, gerçi kaybettiğim bişey yoktu ama
bakirliğini kaybetmişsin işte, sadece zarın yok.
evet aynı şeyi söylüyoruz 16 kaybettim, sen yine 3 yıl fazla durmuşsun benden
ben değilim
kimse artık
19 yaşındaki o. pu 17 yaşındaki pzvk. ne denir baska
Benim eşimde 19 yasinda kaybetmis.. bise olmaz keyfini cikar
Eeee çıkarıyor musun keyfini
Ünv de bakire birine rastlamadım. Takma o kadar
Merakımdan sordum sadece :)
Benim bakış açım değişmez.
benim eşim olamaz mesela
bakir olman güzel
Bişey düşünmem... canı sağolsun
Senmi kaybettin anlayamadım?
Hayır sorunun benimle alakası yok
Zorlama yoksa bu senin bedenin senin hayatın
Evet bence de öyle :)
Hayat senin. Sen yaşıyosun ben değil.
Öyle
geçmiş olsun derim ne dicem :D
kötü bir şey mi
yoo kotu bısey deıl hayatta basarılar derım bıde arkasından
tercih meselesi bize bişey demek düşmez
19 Yaşında Bakireliğini Kaybettiğini Düşünürüm :)
En iyi görüş adayı :)
"acaba opsem kizar mi" diye dusunurum
ilginç
Evliyse hiç birşey düşünmem
bekar dedim diye hatırlıyorum
Sen olsan ne düsünürdün?
Evlenene kadar kaşar olur diye düşünürüm.
İlginç
Üstünden geçen erkeğin haddi hesabı olmaz sevgilisi 2-3 sene kullanmadan şutlarsa bu kız için daha da kötü olur her önüne gelen seks için çıkmak ister kızda istediklerini verir kendini frenliyemezse durum vahim :)
Patlaklar eksilemiş eksileyin l*n sonra gelip bakire olmayanla evlenirmisimiz siye soruyorsunuz b*k evlenirim
Ben seni eksilemedim, patlak nedir ya nasıl iğrenç bir kavramdır öyle. Bakireliği alan erkek hakkında da yorum istiyorum senden.
Onlarda şerefsiz
Normal. İnsanlığı bakirelikle ölçmem.
Sevmiş güvenmiş yapmış saygı duyarim
Gruup seks yapmaya yonelmeli derim
Alakasını açıklar mısın kafam pek basmıyor da kusura bakma anlayamadım
Farkli zevkleride tatsin diyorum
ilginç
nasıl kaybetmiş o önemli
sevmiş sevişmiş
ozaman kötü iş kaza ile zorla veya bir hastalık nedeniyle olsa neyse ilkler unutulmaz her ilişkiye girdiğimizde bekaretini verdiği kişiyi düşünecek o
Seviyorsa anı yaşar
Tamam yasasin ben gorusumu soyledim
Hiçbir şey.
En iyisi :D
Banane arkadasim kan senin damar senin
hayırlısı olsun derim ne diyim
Söylencek birşey yok zevkinize bakın
baksınlar bakalım :)
Kimki onlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar