Ne sıklıkla yapıyorsunuz yeni eğlendiğiniz sıralarda ve yeni evli olduğunuz için çekinmiyor musunuz
2 ay
Ne sıklıkla yapıyorsunuz yeni eğlendiğiniz sıralarda ve yeni evli olduğunuz için çekinmiyor musunuz
Her gün olabilir iki günde bir olabilir bazen misafirliğe gitmeden bazen aklınıza gelir farklı mekanda veya ortamda ikinizde eve gitmek için can atar gidersiniz oan anlarsin bakismalardan bu siklikla ilk başlarda
İlk başta utanma çekinme olur, daha romantik olunur sarılarak uyuma öpüşme belki. Daha sonraları tahrik olmalar başlar gibime geliyor 😅 bilmiyorum tabi yaşamadım ama böyle olacağına eminim. Sence nasıldır veya nasıl olmalı
Cevap
33Cevap
Hamile olmadan önce her gün hamile olunca 2-3 güne 1
Sıkılmıyor musunuz
Yok libidom çok yüksek hatta kaçamak bile düşünüyorum bazen
Yeni evliyken neredeyse her gün, çocuk olduktan sonra Yarabbi Şükür
Sıklıkla yapılır tabi ben bekarım 2 günde bir yapmasam kafayı yerim
Danışmanım bu konuda benim istatistikler ilk 3 ay her gün ya da iki günde bir sonra rutin olarak haftada 2 keze dönüyor
Yani işte aslında ilk zamanlar alışma süreci çekingenlik vs daha az olması gerekmiyor mu
Görücü usulü evliliklerde ilk zamanlar az olabiliyor ama onlarda bile hemen alışınca siklasiyor sonuçta libido cekim asla durduramıyorsun siz bu konuda sorun mu yaşıyorsunuz
Yok ben daha evlenmedim okuyorum da merak ettim öyle
Tabi merak ediliyor danışman olarak sorularını yanıtlamak benim için zevkti peki aklınızda başka sorular var mı?
Bazen hergün bazen haftada bir
Kaç yıllık evlisin
Ziyaaaa
Evlensem her gün yaparım diye düşünenler burada mı 😂
Değişiyor ama en az haftada iki oluyor. Başta daha fazlaydı tabi.
Yani işte evliliğin ilk haftaları daha az olması gerekmiyor mu çekingenlik vs
Çekingenlik olmuyor ya ilk aylar hergün hatta günde 2-3 kere yaptığımız oluyordu
Çok garip
Sonuçta eşinle evleneceğin gün tanışmıyorsun bi sevgililik dönemi vs oluyor arzuluyorsun o günü bekliyorsun vs neden çekinesin ki
Öyle de yani mesela nasıl gelişiyor istediğiniz de dile mi getiriyorsunuz nasıl bu kadar sık gelişiyor
Dile getirmeye gerek kalmıyor ki göz göze geliyorsun bakışıyorsun öpüşüyorsun devamı geliyor evlenince ne dediğimi anlarsın ancak
Ben istekli hale getiriyorum yapıyoruz artık eşim fantezi bile istiyor
@Mbvrt evet kanka
@Mbvrt eşimin erkadaşı Tülin var beni tenis oynarken izlemişti eşime demişki araları çok iyi sen herifte ne enerji var alamıyorsun sanırım enerjisini o da demişki istersen bir dene :)) bana anlattı onu becer dedi tabi fantezi onunsiker gibi hadi ordan bayıldı
@Mbvrt istersen birini yollaaa bize yaparım ben
Yeni evliler ilk birkaç yıl çok sık sevisirler. Hergün ya da iki günde bir. Bu sıklık yıllar geçtikçe azalir. Utanma güzeldir ama utanan kaldığını sanmıyorum.
Eve girer girmez bir yemekten önce bir yemekten sonra iki dizi arası uyumadan önce sabaha karşı kahvaltıdan önce olmak kaydı ile sen say işte
Ben hergün yapıyordum boşanmadan önce
Karısı verirse her gün kdkdkd
Haftada 2 gün felan merak ettiğin şeyler varsa cevaplarım
Evli degilim amasyada
Sorun yoksa karını arzularsan hafta da 2-3 iyidir
ne zaman isterlerse
Haftada 3-4 falan hayır sıkılmıyoruz
İlk baslarda 7 ay boyunca hergun
Haftada 3 bazen 4
Her dk yapılır
Evli olan yazar şimdi
Ne zaman isterlerse