Cinsellik 2 ay 30 yıllık arkadaşıyla malum işi yapan var mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 30 yıllık arkadaşımla dertleşirken içtik sonrası malum onun yüzüne bakmıyorum... Güncellemeler2 ay İçki belanın anasıymış hakikatten Güncellemeler2 ay Bu Bi yeni yolmu yoksa içkinin getirdiği bir hata mı bilemedim 30 yıllık arkadaşıyla malum işi yapan var mı? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 2 ay Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı. erkek erkeğe mi lan :D 0 4 Yorumla Soran 2 ay Yok aw Yorumla lockerow35 2 ay heee iyi Yorumla Soran 2 ay Kızla konuşurken oldu işte Yorumla Soran 2 ay @lockerow35 30 yıl sonra olanlar oldu işte Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay Erkek erkeğe kötü olmuş be... 0 13 Yorumla Soran 2 ay Ne alaka olum erkek kadın insan önce Bi sorar Yorumla Cevap sahibi 2 ay Haa pardon. Yaşlar kaç? 30 yıllık arkadaş demişsin. Yorumla Soran 2 ay Ben 48 o 45 Yorumla Cevap sahibi 2 ay Çocukluk arkadaşınmış neredeyse. Yorumla Soran 2 ay Biz tanıştığımızda ben lise son sınıftaydım o lise 1 deydi Yorumla Cevap sahibi 2 ay Evli bekar? Yorumla Soran 2 ay Evet öyle Yorumla Soran 2 ay Evliydi boşandı Yorumla Soran 2 ay Çocukluk Yorumla Cevap sahibi 2 ay Sen evli misin? Yorumla Soran 2 ay Hiç evlenmedim Yorumla Cevap sahibi 2 ay Bir şey olmaz kafana takma. Sen bekarsın, o da boşanmış yani bekar. Yorumla Soran 2 ay Ama evlenme rekoru var Yorumla
maviikuşileküçükkız Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 2 ay Cinsellik konusunda 576 cevap paylaştı. yazık olmuş 0 3 Yorumla Soran 2 ay İçki belanın anasıymış işte onu anladık 30 yılıda dinlemiyor Yorumla maviikuşileküçükkız 2 ay abi biraz geç anlamışsınız 🤭 bence sizin yapasınız varmış Yorumla Soran 2 ay Öyle oldu biraz Yorumla
hilltoon Takip Et Xper 4 Yaş: 24 2 ay Bende yapmıştım 0 6 Yorumla Soran 2 ay Cidden mi Yorumla hilltoon 2 ay Heeeq Yorumla Soran 2 ay Kiminle çokmu yakın Yorumla Soran 2 ay Tamam Yorumla hilltoon 2 ay Xperin yetmiyor galiba 2 xpersin Yorumla Soran 2 ay Sende 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
erkek erkeğe mi lan :D
Yok aw
heee iyi
Kızla konuşurken oldu işte
@lockerow35 30 yıl sonra olanlar oldu işte
Erkek erkeğe kötü olmuş be...
Ne alaka olum erkek kadın insan önce Bi sorar
Haa pardon. Yaşlar kaç? 30 yıllık arkadaş demişsin.
Ben 48 o 45
Çocukluk arkadaşınmış neredeyse.
Biz tanıştığımızda ben lise son sınıftaydım o lise 1 deydi
Evli bekar?
Evet öyle
Evliydi boşandı
Çocukluk
Sen evli misin?
Hiç evlenmedim
Bir şey olmaz kafana takma. Sen bekarsın, o da boşanmış yani bekar.
Ama evlenme rekoru var
yazık olmuş
İçki belanın anasıymış işte onu anladık 30 yılıda dinlemiyor
abi biraz geç anlamışsınız 🤭 bence sizin yapasınız varmış
Öyle oldu biraz
Bende yapmıştım
Cidden mi
Heeeq
Kiminle çokmu yakın
Tamam
Xperin yetmiyor galiba 2 xpersin
Sende 1