Tecavüz geçmişi olan sevgilimle evliliğe giderken ayrılmalı mıyım, siz olsanız ne yapardınız?

Merhaba arkadaşlar kız arkadaşımla neredeyse 2 yıla yakındır konuşuyoruz ilişkimizin 1. yılının sonuna doğru geçmişte tecavüze uğradım dedi fazla detaylı anlatmadı bakire olmayabilirim dedi. İşte ben memurum durumum da iyi onun durumu fazla iyi değil hediyelere boğdum 2 yıldır. Ama kafama çok fazla takılıyor. Ailelerimiz de daha tanışmadı ve iki aile de yakında tanışıp nişan yapacak. Ama bizimkiler de bilmiyor bakire olayının durumunu. Ben söyleyemedim. Ve annemler tek taş alyansa kadar aldılar. Ama annem zerre uyum sağlayamadı kıza. Aslında kafası kızın karakteri hal ve hareketlerini sevmiyor aksine kızı hiç istemiyor ama oğlunun başka kız bulamayacağını düşündüğü için bir şey demiyor. Ben de diyorum istemiyorsan yol verelim diye ama annem ihale benim üzerime kalır diye sorumluluk almak istemiyor ben de zor ayrılacağını bildiğim için büyük yalan söyleyelim başka türlü ayrılmaz diyorum hani çok büyük bir hastalığım olduğu yalanı vs vs. Ama annem hastalıkla şaka olmaz diyor ben de şaka yapmıyorum kalp kırmadan başka nasıl ayrılacağım diyorum bilemedim gitti ne yapsam ne etsem ileride çok pişman olursam diye de arada düşünüyorum siz olsanız ne yaparsınız arkadaşlar lütfen güzel fikirler verin

Tecavüz geçmişi olan sevgilimle evliliğe giderken ayrılmalı mıyım, siz olsanız ne yapardınız?