Cinsellik 2 ay İlgisiz kocamı aldatmam neden yanlış? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Aldatıyorum Güncellemeler2 ay grup oldu 🙈 İlgisiz kocamı aldatmam neden yanlış? Cevapla Aldatma Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
FOSİLbirÜYE Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 2 ay Cinsellik konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yanlış çünkü evlenmek isteyip evlenen sensin. Evlilik sekse en uzak şeydir. Hem seks istemeyip evlenip hem de sonradan seks istemek adilik resmen 0 4 Yorumla Soran 2 ay hayır öyle ilgi değil her gece 2 posta atıyo zaten ben vermiyorum Yorumla FOSİLbirÜYE 2 ay Sebep? Yorumla Soran 2 ay Sıkıcı Yorumla FOSİLbirÜYE 2 ay Lan evlilik bu evlilik. Ne bekliyodun evlilikten. Zorla evlendirmediler sonuçta. Kebdşn istedin evlenmeyi Yorumla
Semp4ti Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 2 ay Ya boşan ya da problemleri açık açık konuş düzeltmesi gereken şeyleri söyle. Aldatan kendisini aldatır. 0 0 Yorumla
Sensiz-Adam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 2 ay O zaman boşanmalısın diyecektim ama güncellemeni son anda görünce sorunun troll olma olasılığının yükseldiğini farkettim. 0 0 Yorumla
Gezdolas001 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 2 ay Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Normal ilgş eksiklilkler varsa htiyaçlsrını araman normal 0 0 Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 2 ay Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yanlış kocanın ilgisini çekmeye çalışmadın mı hiç veya karşına alıp konuşa bilirdin önce 0 0 Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 2 ay Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı. Önce sorunları çözmeye çalışmak daha doğru ama hayat senin tabi. 0 0 Yorumla
__MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 2 ay Boşayıp istediğini yap.. Boşanmadan bunu yapmak yanlış..#Vesselam 0 0 Yorumla
KisacaHido Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 94% 2 ay Evlisin ve kocana bağlısın madem başkalarıyla yatacaktın evlenmeyecektin 0 0 Yorumla
bysinnner Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 2 ay Konuş , belki bir sorınu var sana yansıtmıyor. 0 0 Yorumla
Mirtaza67 Takip Et Guru Yaş: 59 2 ay Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kendi yaşantın yanlışın doğrun senin. Biz ne diyelim 0 0 Yorumla
Orhanorhan666 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 2 ay Gerçekten mi. Grup şeklinde mi aldattın. Anlat heleee 😈 0 0 Yorumla
Remremrem321 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 2 ay Cinsellik konusunda 585 cevap paylaştı. Grup nasıl oldu 0 3 Yorumla Soran 2 ay Önlü arkalı Yorumla Remremrem321 2 ay Yuh şaka mı bu gerçek mi Yorumla Musti3335 2 ay Bide anlatıyorsun marifetmiş gibi Yorumla
Arzuahmet Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 100% 2 ay Cinsellik konusunda 336 cevap paylaştı. Kesinlikle değil 0 1 Yorumla Musti3335 2 ay Aldatmalımı Yorumla
Byteknisyen Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kaç kişi ile oldu 🤭 0 0 Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% 2 ay Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı. Aaaa helâll beee 😂😂 0 0 Yorumla
bensorayimmm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 2 ay Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı. ayrıl ilgili kocayla evlen 0 0 Yorumla
OnnurAkd Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 75% 2 ay Cinsellik konusunda 1b cevap paylaştı. Troll değilse bir şey bilmiyorum 0 0 Yorumla
Simulakra06 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 2 ay Madem durumdan memnunsun neden soruyorsun 0 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% 2 ay Cinsellik konusunda 647 cevap paylaştı. Ohoo kaç. Kişi kim kim 0 0 Yorumla
Akrep8245 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 2 ay Cinsellik konusunda 328 cevap paylaştı. İlgisizse ve doyum yoksa haklisin 0 1 Yorumla Akrep8245 2 ay Sen gibisi bana denk gelmeliydi yanlış kişiylesinn Yorumla
Yasemin_683 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 2 ay Cinsellik konusunda 442 cevap paylaştı. Boşan ilgisizse 1 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 2 ay Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kaç yaşındasiniz siz 0 0 Yorumla
aklımdadelisorular13 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 2 ay Cinsellik konusunda 364 cevap paylaştı. Devammm 0 0 Yorumla
Benikaalealma Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% 2 ay Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bize ne 0 0 Yorumla
Maykılevdeoturuyor Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 2 ay Cinsellik konusunda 822 cevap paylaştı. Ahlaki yanlışlık var 0 0 Yorumla
Canflow Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 2 ay Cinsellik konusunda 661 cevap paylaştı. Yorum yook 0 0 Yorumla
mertkaya123456 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 2 ay Kaç yıllık evlilik 0 2 Yorumla Soran 2 ay 3 Yorumla mertkaya123456 2 ay Onun da ilgisi hemen bitmiş Yorumla
Astra001132 Takip Et Bilge Yaş: 34 2 ay Cinsellik konusunda 374 cevap paylaştı. Neye ilgisiz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Yanlış çünkü evlenmek isteyip evlenen sensin. Evlilik sekse en uzak şeydir. Hem seks istemeyip evlenip hem de sonradan seks istemek adilik resmen
hayır öyle ilgi değil her gece 2 posta atıyo zaten ben vermiyorum
Sebep?
Sıkıcı
Lan evlilik bu evlilik. Ne bekliyodun evlilikten. Zorla evlendirmediler sonuçta. Kebdşn istedin evlenmeyi
Ya boşan ya da problemleri açık açık konuş düzeltmesi gereken şeyleri söyle. Aldatan kendisini aldatır.
O zaman boşanmalısın diyecektim ama güncellemeni son anda görünce sorunun troll olma olasılığının yükseldiğini farkettim.
Normal ilgş eksiklilkler varsa htiyaçlsrını araman normal
Yanlış kocanın ilgisini çekmeye çalışmadın mı hiç veya karşına alıp konuşa bilirdin önce
Önce sorunları çözmeye çalışmak daha doğru ama hayat senin tabi.
Boşayıp istediğini yap.. Boşanmadan bunu yapmak yanlış..
#Vesselam
Evlisin ve kocana bağlısın madem başkalarıyla yatacaktın evlenmeyecektin
Konuş , belki bir sorınu var sana yansıtmıyor.
Kendi yaşantın yanlışın doğrun senin. Biz ne diyelim
Gerçekten mi. Grup şeklinde mi aldattın. Anlat heleee 😈
Grup nasıl oldu
Önlü arkalı
Yuh şaka mı bu gerçek mi
Bide anlatıyorsun marifetmiş gibi
Kesinlikle değil
Aldatmalımı
Kaç kişi ile oldu 🤭
Aaaa helâll beee 😂😂
ayrıl ilgili kocayla evlen
Troll değilse bir şey bilmiyorum