Beni kınamayın, çünkü bende anlatacağım şeyler hakkında yapmadan önce hayatta yapmam salak mıyım ben imkansız öyle bir şey derdim büyük konuşurdum yapanları da kınardım ama insan hangi ara ne yaptığını fark etmeden gelişiyormuş her şey 2 buçuk senedir sevgiliyiz erkek arkadaşımla bir buçuk sene sonra benimle öpüşmek istediğini söylemişti ben ilk sorduğunda çok kızmıştım beni tanımıyomusun felan diye daha sonra sinemaya gittiğimizde her şey istemsiz gelişti tabi bunun üstünden bir kaç ay geçtikten sonra ellemeye başladı bende onun şeyini elledim hala beraberiz artık ayrılmayı kesinlikle düşünmüyorum ama çok pişman oldum 3 kere oldu bu bahsettiğim kendisi daha önce hiç ilişki yaşamamış şu an çok pişmanım ve artık sinema veya ortam yaratıcak yerlere gitmek istemiyorum onunla kesinlikle öpüşmek bile istemiyorum ama bu saatten sonra ona bunu nasıl anlatabilirim çok pişmanım of
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılbak benim de böyleydi hayatım yazdıklarımı sakın yanlış anlama tecrübe edinmiş biri olarak sana söylemek istiyorum sadece ben de 18 yaşındayım... 15 yaşında tanıdım onu sonra çıktık aynı ben de senin gibi kınardım aman olmaz yapmam etmem derdim sonra noldu bir anda öptü ilk alışamadım sonra öpmesine alıştım daha sonra ellemeye başladı senin gibi ben de pişmandım üzgündüm sonra daha da ilerilere gitti en son çırılçıplak olduk ( zamanla oldu bunlar ) yaklaşık 1-2 ay önce de seks gibi bir durum oldu ama beceremedi. iş oraya kadar vardı anlayacağın. ben de seviyordum ayrılma cesaretini hiç bulamadım. kendimi öylece ona kaptırdım üç yıl boyunca. kızlıgım sanırım gitti emin değilim.. sonra noldu biliyor musun? benim bulamadıgım cesareti o buldu cuma günü ayrıldık her şey bitti. kızlık gitti ( tekrar ediyorum emin değilim ) yaşadığım onca korku ve üzüntüyle kaldım öyle yapayalnız... bak hani öpüyordu seviyordu ayrılamıyordum... hani nerde şimdi? şimdi başkalarının yanında.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
yanlış şeyler yaptım başlaığını okuduktan sonra bunlardan çok daha büyük şeylerle karşılaşacağımı düşünmüştüm. 2.5 senedir sevgilisiniz ve çocuk seni 1.5 sene sonra öpmek istiyor. bak canım. bir ilişkide en doğal olan şey öpüşmektir. sonuçta onunla gezdiğiniz yerleri, yaptığınız aktiviteleri bir erkek arkadaşınla da yapabilirsin. ama öpüşmek, elini tutmak falan bunları sevgilinle yapabilrsin. aslında biz insanların sevgili istememizdeki amacımız, farkında olmasak bile içimizde bir yerlerde bastırmış olarak barındırdığımız cinsel dürtülerimiz. yaptığın şey yanlış değil ve bunu bir hata olarak dile getirmen çok yanlış. öpüşenleri kınamak da aynı şekilde yanlış olan bir şey. artık 18 yaşında bir genç kızsın.
40 Yorumla
Anlaşılan çok kapalı bir ortamda büyümüşsün öpüşmeyi azıcık elleşmeyi masumluğum gitti diye düşünüyorsun burdaki insanların çoğu sana yapma desede eminim çoğu senin yaşadıklarından fazlasını yaşamış ve bundan hoşlanmışlardır ama itiraf etmek zorduk bak arkadaşım evleneceğim diyorsun değilmi iyi güzel ancak bu kafayla size gerdek gecesi en berbat geceniz olacak cinsel konularda baskıya uğrayan kızlarda vajinismus denen bir hastalık çıkar çok merak edersen açar bakarsın internetten büyük ihtimalde seninde başına gelecektir asla mutlu bir birlikteliğin olmaz kısacası eğerki mutlu olmak istiyorsan önce kafanı biraz aç bu konularda biraz daha rahat ol sana tamamen yap demiyorum o senin kararın ancak öpüşmedir azıcık elleşme için bu hallere girme yoksa hayatın zehir olur benden bir tavsiye olsun
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVücudunu yeni yeni tanıyorsun, olur böyle şeyler. Bir anlık haz için neler yapmıyor insan. Bundan pişman olacak kadar düzgün birisin ama. Ayrılmanı tavsiye ederim, kolay kolay unutulacak şeyler değil ve önceden elletiyordun şimdi ne oldu tarzı cümlelerle seni zorlayacaktır. Hayatın daha en başındasın, bu kadar üzme kendini
412 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum ama hem ondan ayrılıp baskasiyla oldugumda yüzüne bakamam napcagimi bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılKarşına alıp konuşacaksın ama 18 yaşındaki bir erkekten bunu anlamasını beklemen biraz zor. Ne kadar incindiğini bile anlamıyordur şu an muhtemelen. bir konuşmayı dene. Bir daha konusunu bile açmamasını iste. Bakarsın sevgisi fazla gelir, bir daha sinemaya bile gitmez. Konuş ama ayrılığı da bir yandan düşün derim. Neler hissettiğini anlıyorum şu an
Soran+1 yılEminim ki tamam istemiyorsan sorun yok diyecek ama bozulacak guvenmiyomusun felan diyecek bu tarz cümlelerle hiç ugrasmak istemiyorum offf
Cevap sahibi+1 yılSizin bileceğiniz iş. Ama erkek bir defa başlarsa kolay kolay durmaz, bunu da bir dost olarak söylemek isterim.
Soran+1 yılIcimi okudunuz teşekkür ederim dediğinizi yapacağım gerçekten ne kadar incindiğimi anlamiyor
Cevap sahibi+1 yılYaşınız da daha küçük, daha çok şeyler çıkacak karşınıza, çok şeyler yaşayacaksınız. Erkekler biraz daha geç olgunlaşır seni anlamasını bekleyemezsin. Yaşanan yaşanmıştır, unutup çizgi çekilmeli üstüne. Yeni gelen kişiye de anlatabilirsin için rahat etmezse. Sevgisinden emin olunca ama, kullandırtma kendini sakın. Yeni gelene de aynı şansları ver. Başına böyle bir şey geldi diye ona eziyet etme. Hiçbir günahı yok çünkü, sadece senden soğumasına neden olursun.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler ama Eig ye falan gerek yoktu. Azıcık da olsa yardım edebildiysem ne mutlu bana, gerisi hikaye benim için. Konuşmak dertleşmek falan isterseniz özelden devam edebiliriz. Çok sevdiğim bir arkadaşımın ve bir sevgilimin başına da böyle şeyler gelmişti, kolay durum olmadığını biliyorum sizler için.
Cevap sahibi+1 yılHangi konuda @alooov
Cevap sahibi+1 yılMesaj atarsanız elbette elinden geldiğince :) @alooov
- +1 yıl
bak güzel kardeşim bunlar olacak şeyler sarılmak felan neysede arada saygıyı koruyun birbirinizin bedenine saygısızlık etmeyin. gelecek görüyorsanız birbirinizde ki daha çok erken sizin için Pişman olacak bir durum yok kimler senin yaşında neler yapıyor bir bilsen tabi bu kişiyi haklı çıkarmaz ve her sevgili öpüşür yerince sevişir belki hormonal bişeyler bunlar kendini suçlaman anlamsız
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
57Cevap
cinsellik iğrenç, korkunç, pis, çok ayıp, müthiş tehlikeli, o yüzden yasak bir şey değildir. aksine eğlencelidir ve sağlıklıdır ama toplumumuz böyle bir garip.. hastalıklı toplum.. cahil. o yüzden bir kere yaptığın şeylerden pişmanlık duyma. yanlış olan şey bilgisizliktir. öğrenmemektir. cinsellik hakkında araştır ve ne nedir öğren. düzgün, bilimsel kaynakları araştır dini ve ya hastalıklı genel ahlak bilgili kişileri ve kaynakları değil. ben her şeyi küçük denecek yaşta ansiklopediden okuyarak öğrendim. büyük fydasını gördüm, karşı cinse saygım çok daha yüksek oldu çocukluğumdan beri. ne türkiyedeki erkeklerin p*rno izleyerek edindiği gibi ne de kızların anneleri tarafından korkutulduğu yasaklandığı gibi. insan kendi bedeninden korkmamalı. neyin ne olduğunun, neden olduğunun farkına varmalı.
10 YorumlaAdamin birisi peygamberimize geldi
ya Rasûlallâh! Yabancı bir kadının guzelliginden etkilendim ve onu öptüm ama cok pismanim. Ne yapmam gerekir?" Diye sordu.
Peygamberimiz de; sen bu pişmanlık sonrasi abdest alıp allaha yönelip namaz kilmadin mi dedi.
Iste o abdest ve namaz seni o gunahtan temizledi dedi.30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 413 cevap paylaştı. bu kadar pisman olup kendini basit zannedecek bir mesele yok. Herkes sevgilisiyle öpüsür koklasir.
Yasin kucuk o yuzden kendini üzüyorsun. bir insanin karakteri temizligi iyiligi sevgisi, sevdigini opmesiyle opmemesiyle ölçülmez.37 Yorumla- +1 yıl
Eig budur..
- +1 yıl
Yahu şu 20sine gelmemis erkeklerin yorumlara bak. Versek hepsi nefessiz atlar ama kizi burada elestiri yagmuruna tutmuslar.
Kizim bak, ne kadar olgun olursan ol, ne kadar kendini buyuk sanarsan san aslinda degilsin. Yasinin verdigi duygusallikla ve kapali zihinle kendini artik masum olmayan biri olarak gormen veya kullanilmis hissetmen normal. Ama oyle bir sey yok buna inan. Mal degilsin, biri dudaklarina dokundu diye ikinci el olmadin. öyle gecti artik falan diyenler kendileri mal oldugu icin kullanildikca degeri dusen kisilerdir. Sen de oyle biriysen uzulmeye devam et. Yok degilsen, dusunme.
Soran+1 yılevet @AdayAdayı
Soran+1 yılteşekkürler
EİG seçtiğin görüşe bak ya. Yahu bunun neresi kötü. Gelmişsin 18 yaşına iki öpüştün diye neredeyse hamile kaldım diyeceksin. Evlenince ne olacak? Sonra vay efendim kocam beni aldatıyor. Kendi vücudunuzu ve erkeğin vücudunu tanımaya izin vermiyorsunuz kendinize. İlişkiye girmiş olsan bile bunda anormal bir durum yok ki. Yasalar senden yana. Sen 18 yaşındasın çünkü. Artık bir aşın şu cahil cahil şeyleri ya.
05 Yorumla
Soran+1 yılBen Müslümanım
Soran+1 yılHatalar yapmış olabilirim ama senin gibi düşünemem görüşünü söyle yadirgamayi birak
- +1 yıl
bu ulkede kadin bunu yaparsa or*spu diye suçlanıyor yapmayincada esini mutlu edemezsen aldatir. hem bakire es istiyolar hem yatakta bir p*rno yıldızı. kadinlari anlamak zor diyolar fakat asil erkekleri anlamak zor
Ölçüyü abartmayın, bunlar kötü şeyler değil. Daha ileri gitmediği sürece bence sorun etmemelisin. Sevgili olmak böyle bişey, insan kendine hakim olamıyor. Bunca zamandır berabermişsiniz, iyi dayanmışsınız bile. Ama sıkıntı edecek bir durum değil. Dediğim gibi; ölçüyü daha ileri boyutlara taşımayın. Mutluluğunuza engel bir durum yok gibi.
12 Yorumla
Soran+1 yıliçim rahat değil babam bana güvendi izin verdi sizin kızınız olsa yapsa yine böyle mi düşünürdünüz
Okurken bu kiz sevgilisiyle beraber olduda ondan pisman oldu filam sandim opusme filan okuyunca Gülesime gitti artik dudaklarin bekaretini kaybetti guzelim :D
71 Yorumla- +1 yıl
Ahahhaha :D aqq :D
İste artık öyle bir dünya olduki kendimize ewlenmeye 2. El bulabilirsek öpüpte başımıza koyacaz bir kız bu devirde 15 yaşından basliyo elletmeye vurdurmaya sonra safın biri alıyo evleniyo en son evlendikten belli bir süre sonra baskalarıyla devam kaldıgı yerden
22 Yorumla
Soran+1 yıl15 yasimda baslamadım ben yaptığım kişiyi bırakmıcam zaten
- +1 yıl
kadinlarin yaptigini savunmuyorum fakat bakir olmayan erkeklerde bakire kiz aramayacak o halde. o anlattiginiz daha cok erkeklerde gorulen durum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen ilk erkek. arkadasımla öpüsmedim bile o benden istedi ama ben yakınlasmadım cünkü öyle olması gerekiyodu cok genctil ve benim yakınlasmıs olma mı yanlıs anlayabilirdi... şu an birlikte oldugum kisiyle biraz yakınlastık cünkü beni yanlıs anlamazdı eski cıktığım belki bana neden izin veriyorsun vs cümleler kurabilir ayrdıktan sonra bircok sey diyebilirdi ihtimal sansa bırakmaya ne gerk var şu an birlikta oldugum kisi ise öyle biri degil ayrılsak bile yasanan ne varsa gecti gitti hic yasamadık say diyebilen bir insan ve benimle ileri derece de bag kurmayan bunu sana yapmam diyen biri ki bende izin vermem kısacası sevebilirsin ama ayrılma gibi bisey olursa ve arkandan konusabilme ya da baska ihtimaller varsa bence daha fazla yaknlasma ama eger yoksa seni. oldugun gbi kabul edip sana zarar vermiyosa fazla yakınlasmadıgn sürece bence bu kadar büyütmemelisin... uzun oldu ins okursun :)
02 Yorumla
Soran+1 yılokudum canım arkamdan laf yapacak insan değil ayrilcagimizida dusunmuyorum ama dunyanin bin turlu hali var telas yapiyorum yinede annem bazen sevgilileri gorunce cok laf yapıyor arkalarindan çok konusuyor ben o an kipkirmizi oluyorum
Cevap sahibi+1 yılTakma böylr seyleri ama sen kendini kötü hissediyorsan yapma
Yaşını söylemeseydin bile yazdıkların anlaşılıyor. Ailelerinizin yüzünü kızartacak eylemlerden uzak durun. Yaptıkların bana göre çok normal. Ancak Türkiye'de yaşadığımızı unutmamalıyız.
Tekrarlamazsan pişman olmana gerek kalmaz...05 Yorumla
Soran+1 yılbabamın yüzüne bakamıyorum benden kesinlikle beklemez böyle bir şey ve sevgili olduğumuzu biliyor sevgilimdende uzaklaştım birden yani benim masumluğumu bozdu ben nasıl böle bir şeye izin verdim delirecek gibi hissediyorum çok salağım ben kim ne dese haklı
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılsevgili olmanın amacı cinsel ihtiyaç değil mi? ben mi yanlış biliyorum.
sırf sevligili formalitesi icabı mı takılıyorsun? amacın nedir?
yaptıklarının sorumlusu sensin71 Yorumla- +1 yıl
sevgili olmanın amacı sevdigin deger verdigin kisiyi tanımak. cinsel ihtiyac icin sevgili olunmaz. sevdigin icin biseyler yasarsin.
ay trolüm. ne var bu yaptıklarında anlamıyorum. trollemek mi işiniz merak ediyorum. ve sevgili olmanın amaçlarından birisi de cinsel ihtiyaçlarını karşılamak. sevgili iken sevdiğin insanla karşılıyor olursun güzelliği budur. neyse.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn önemlisi telafisi olmsysn hatalar yapmamışsın açıkça söyle pişman oldum bu yaşadıklarımdan evlenmeden artık bir şey yaşamak istemiyorum de seviyotrsa yanında durur anlayışla karşılar anlayışla karşılamazsa amacı bellidir zaten şutla gitsin bu dünyada 5 dk lık zevk için ahireti yakmaya değmez.
03 Yorumla
Soran+1 yılevet ama ailem bana güveniyor biliyor ben nasıl böyle bir hata yaptım kendimi tanıyamıyorum ondanda soğudum benim masumluğumu bozmaya nasıl kıydı anlamıyorum offf
Cevap sahibi+1 yılTamam hatalı olabilir ama bence burada sende hatalsın evlenene kadar erkeğe elini tutturmamış kızlar tanıyorum neyse olan olmuş daha fazla yeme kendini önemli olan bundan sonrası.
Soran+1 yılteşekkürler
Ne var bunda bu kadar abartcak millet sokakta sevişiyor anasını satım yok aileme bakamam yok bılmem ne sevgılı olunca ıllakı olacak seyler senın soıyledıgın ıkı ellemeyle bsy olmaz merak etme ;) cinsel ilişki olmadıgı surecede bir sıkıntı yaşamayacagını dusunuyorum..
00 Yorumlabunlar toplumumuzdan bize aşılanmış şeyler aslında güzel olmasıyla birlikte bize hissettirilen duygu , çok kötü birşey olması... insanlığın gereğidir bunları yapmak kendini yargılama bunlar ileride daha da çok olacak , napacaksın yalnız mı öleceksin?
00 Yorumlaiçinden ne geliyorsa öyle konuş, her insan hata yapar karşılıklı birşeyler yaşamışsınız olmuş bitmiş, geçmişe müdahale edemezsin ama gelecek için birşeyler yapabilirsin. ilişkiyi daha ileri bir boyuta taşımak istemediğini söyle olsun bitsin
00 Yorumla
+1 yılZararin neresinden dönsen kâr daha buyuk bir hataa yapmamaya bak söyle acık acık kabul etmez ayrilirsin illa sevgili olunca ellesmek mi gerekiyor üzülme
13 Yorumla
Soran+1 yılmasumluğum gitti artık naparsam yapıyım gitti
- +1 yıl
Sacmalama asıl böyle dusunursen artik kaybedicek biseyim kalmadi moduna girersin daha buyuk hatalar yaparsin daha yasin kucuk herkes hataa yapar tövbe et konus seni anlamasini sağla anlamazsa da ayril gitsin böyle dusunme daha gencsin en azindan pisman olmussun sana bir ders olmus Allah daha beterinden korusun
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Al işte. Kızım hayat senin hayatın. Kimseden korkma, yapmışsın bir hata geri dön. Zararın neresinden dönersen dön kârdır. Çocuğun sana zarar vermesinden korkuyorsan bu ülkede polis var. Kimse kimseyi zorla elde edemez. Artık istemiyorum de çık.
02 Yorumla
Soran+1 yılzorla değil zaten
Ya sacmalama bence.. istedin ve yaptin hayat senin hayatin karar senin kararin ne var yani yaptiysan?
11 YorumlaAteşle barut yanyana durmaz. Zamanla daha da ilerlersiniz siz. Ayrıca evleneceğiniz de kesin değil. Nasıl olsa evleneceğiz diye daha da hata yaparsınız.
10 Yorumla
+1 yılBence dürüst ol. Ve ona; biz böyle şeyler yaşamız olabiliriz ama ben artık yaşamak istemiyorum içimden gelmiyor de. Doğaldır böyle şeyler
00 Yorumla
+1 yılbu kadarsa iyi ama ilerde ilişkiye girmek isticek sen bunada boyun eğersin bu gidişle şimdi bana yapmam deme bunlarıda yapmam demişsin ama işte cinsellik hoşunua gidiyo insanın biranda salıveriyosun klendini
00 YorumlaSikilmiş amın davası olmas gitti bir kere yapacak bişe yok ya sevgilinle evlenirsin ya da seni alacak böyle şeylere önem vermeyen birini seçim senin doğru erkek uçtu yuvadan ve gülüm :)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. bu durumlar seni rahatsız ediyorsa ayrıl. çünkü daha ileri gider bu olaylar
26 Yorumla
Soran+1 yılayrılmam artık kesinlikle evlenmem lazım onunla mecburum
Soran+1 yılhayır yukarda ne yazdıysam o
14 yasinda ne kizlar tanıyorum kardesimin sayesinde bunlar neki
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhatanın farkında olman güzel
mazeret üret hayatta her şeyın mazereti vardır
baktınki ortam olucak bı durum var sorun çıkar mazeret üret
o sınema derse sen cafe de o ev derse sen avm de03 Yorumla
Soran+1 yılevet öyle yapıcam artık ama sevdiğim adamın benim masumluğumu bozmuş olması ondan uzak durmama yetiyor o da daha önce kimseyle yaşamadı böyle bir şey seni bırakmıcagımdan emın ol dıyo bundan emınım ama hayat bu yınede kucuk bır suphe var ıcımde
Cevap sahibi+1 yılyaşadığın şeyler aslında çok abartılcak gibi değil nihayetınde sağlıklı bır ınsansın ve nefıs olayı var
her zaman mantık öne çıkmaz çoğunda duygu ağır basar. cınsellıkte acıkmak susamak gıbıdır ihtıyaçtır önemli olan nerde duracağın ve hangi kalıtede bunu yaşayacağındır.
Soran+1 yılteşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılben senin yerinde olsam babamın yüzüne bakamam o adamın sen hiç onurunu haysiyetini düşünemedin mi baban öğrense ne olur biliyormusun ya kalp krizi ya da tımarhane.
012 Yorumla
Soran+1 yılevet ne desen haklısın kahrımdan ölüyorum ama hiç bir faydası yok deliricem offff
Cevap sahibi+1 yılevlenmeye bak biran önce.
Soran+1 yılo da bir an önce evlenmek istiyo ama daha 18 yaşımızdayız beni bırakmayacağından eminim ama bu hataları yapmayacağımdan da emindim artık her şeyden şüphe ediyorum
Cevap sahibi+1 yıliçine girdimi peki?
Soran+1 yılyukarda yazdığımdan ibaret
Cevap sahibi+1 yıldevamı gelir onun.
Soran+1 yılkonuşucam onunla ama konuşman fayda etmez mi diyosun
Cevap sahibi+1 yılevet fayda etmez vermezsen ayrılır bu sefer geçti bolunun pazarı.
Soran+1 yılayrılmaz eğer ayrılırsa sevmiyor demektir ayrılmayacağından eminim ben onu sormadım size neyse teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılben teşekkür ederim.
Soran+1 yılsiz neden teşekkür ettiniz
Cevap sahibi+1 yılkibarca konuşduğunuz için :)
Nolacak bundan pişmanlık duyacak seninde hormonların var
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ülkede yapanada yapmayanada o... diyolar valla cinsel ilişki (girdili çıktılı) her şeyi yaşa
10 Yorumla
+1 yılhıhı evet her genç kızın başına kötü şeyler gelebilir
01 Yorumla
Soran+1 yılne demek istiyosun
bence de ilerisi geliyo dikkat et sonra çok pişman oluyosun
00 Yorumlakendini koru , kimseyede güvenme bu hayatta , daha büyük sorunlarla karşı karşıya kalabilirsin
10 YorumlaKardeşim sen hatayı baştan yapmışsın.
Flört ettiğinde bunların olmaması imkansız.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHic ayrılmicaz cok seviyoz ciddiyiz ayaklarini birkere geçin. Senin helalin o deilse zaten o iliski olmaz yaptigin hata erkek bir kere istedgini yaptirdimi baska seylerde ister. Altina yatma yeter
00 Yorumlailişki yaşamamış olmasıyla ne alakası var? :D aldatır seni o kesin
00 Yorumlailerde gerisi gelir, korkma.. ya bunlar zaten normal şeyler.. ne hale geldi türk toplumu ya.. allah allah...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçti borun pazarı sür eşşeği niğdeye. Babanın yüzüne bakmıyorsun ya yemeğini falanda yeme bence. Adam öğrense kalp krizi geçirir :D
00 YorumlaPişman olmak bile birşeydir. Düzgün ce anlat ona düşüncelerini.
00 Yorumlaseni rahatsız ediyosa söyle anlamazsa ben onun erkekliğine skym
00 Yorumla
+1 yılEline kozu vermişsin bir kere bidaha yapmaya kalktığında sert çık biraz
00 Yorumla
+1 yılEllemek nedir ki
Millet neler yapıyor
Ama rahatsizsan ya adam gibi söyle ya da ayrıl01 Yorumla
Soran+1 yılo millet yüzünden normal geldi bana hep bunlar offff
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu durum ileriye gider yatağa kadar çocuk bunuda isteyecektir yakında.
10 YorumlaYapıp pişmanlık duymak çok zayıfça.
15 Yorumla
Soran+1 yılevet yaşamazsın inşallah bende senin gibi konuşuyodum
Soran+1 yılsanki gözlerime perde inmişti allaha affettirmeden kendimi ölmekten çok korkuyorum
Soran+1 yılteşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılİlerisi gelir dikkat et abisi :S
30 Yorumla
+1 yılSen 18 yaşında olduğuna eminmisin :)
01 Yorumla
Soran+1 yılevet neden yalan söyleyeyim 18 yaşımda olmasam hangi ara sevgili yapıcam 2 buçuk sene çıkıcam
Ziki tutmak genel de mecazdır ama sen :(
00 Yorumla
+1 yılBeraber olmada gerisi hallolur :D
01 Yorumla
Soran+1 yılyok olmadım allah korusun
Bekaretini vermediysen uzulme
03 Yorumla
Soran+1 yılileri gitmedik zaten artık o ayrılsa ben ayrılmam ahım üstünde kalır bırakıp gidersede ciddiyiz ailelerimiz biliyor ama hiç birinin yüzüne bakamıyorum kim ne dese haklı
Peki pakireliğini verdin mi ona
00 Yorumla
+1 yılAyrılmak istiyorum de bitir
01 Yorumla
Soran+1 yılo kadar duygusuz nasıl olayım
adını çıkarır yanarsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılgeçti borun pazarıııı :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunlar başlangıç haberin olsun..
20 YorumlaSaraece opusdugun icinmi bukadar yaygara
03 Yorumla
Soran+1 yılhayır okumadın
Soran+1 yılEvet
tüh gitti namus yakalayalım kaçmadan
10 Yorumla
+1 yılSalladığın çok belli yani...
00 YorumlaDİREK ANLATACAN UZATMADAN.
00 Yorumla
+1 yılPisman olacak bisey göremedim ben...
00 YorumlaSon pismanlik fayda etmez ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVajinana içinden mi elledi elbise üstünden mi
02 Yorumla
Soran+1 yılelbisenin üstünden
Cevap sahibi+1 yılO zaman bişey olmaz yav abartma lütfen çok önemli değil ruhun temiz olsun beden toprak olarak zaten
+1 yılAbartiyosun ya
10 Yorumla- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026