Eski sevgilim beni rezil etti nasıl intikam alabilirim? Adımı nasıl temize çıkartabilirim?

3 haftadır sevgiliydik. Benimle ilişkiye girmek istedi bende olmaz dedim. O da sen vermezsen ben ne yapacam başka kızlara mı gideyim dedi öyle tartıştık ayrıldık. Benim fotoğraflarımı kaydetmiş bu benim adıma hesap açmış facebookta googledan amatör çekim resimelr bulmuş ben göndermişim gibi kendi kendien yazdı bu. Facebookta paylaşmış tüm arkadaşlarım bunu söylüyor bana rezil oldum. Bu iftirayı bir şekilde temizlemem ve intikamımı almam lazım ailemin kulağına giderse zaten gebertirler beni :(
Güncellemeler
+1 yıl
Fotolar benim değil ben kandırılmadım. Beni kullanmak istediğini anlayınca zaten ayrıldım bu da yediremeyip böyle oyunlara başvurmuş. Fotolar benim değil seks konuları bile konuşmadık. Benim facemde ki fotoğrafları kaydetmiş bide internetten resim falan indirmiş cinsel içerikli bide kendi kendien mesajlar yazmış. Fake hesap açmış yani benim adıma. İftiraya uğradım ve adımı kötüye çıkartıyor. Mahkemeye başvurucam öğleden sonra direk.
Eski sevgilim beni rezil etti nasıl intikam alabilirim? Adımı nasıl temize çıkartabilirim?