Bunu yapmayı çok istiyorum ama sevgilim ters tepki verir mi acaba kızlar sevgiliniz eşiniz böyle bir teklifte bulunsa kabul eder misiniz 😊
Kabul ederim
Kabul etmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
partnerinle yatakta sürtünme yoluyla oluyorsa bile göğüsleri muhakkak açık oluyodur. sevişmeyi yönlendiren kadına yeni yolları gösteren erkek olmalıdır. ama kadın da pasif kalmamalı zevk alacağı yöntemleri ilişki esnasında ifade edebilmelidir. diyeceğim şu ki; ilişkin esnasında göğüs arasına gireceğin şekilde ayarla kendini ve ona hiçbir açıklama yapmadan bir şey deneyeceğini belirt. birçok konuyu aşmışsınız. bence çekinmene gerek yok. hoş karşılayacağını hatta belki de zevk alacağını düşünüyorum.
Teşekkürler gaza geldim haftasonu herşey olabilir aşacağım kendimi 😋
her şey yolunda gider umarım deneyimlerini yazarsın bekliyorum :D
Gizlisin nereye yazayım😄hem ilk deneme küçük aksaklıklar olabilir 😄😄
buraya yazacaksın ben de okuyacağım bildirim geliyor bana :P
Yok canım özel şeyi buraya açık açık yazamam 😄söylemeye çekiniyorum birde buraya hiç yazamam 😄ama gizliden çıkarsan noktası virgülüne kadar yazarım😋
Biz yapıyoruz cok guzel oluyo. 95 goguslerim. O gelgit yaparkeN yaliyorm bende. Tavsiye ediyorum yapin yani
Ben çok istiyorum ama bunu ona söylemeye çekiniyorum 😊nasıl söyleyebilirim?
Bravo süpersin :D
Oral falan yapiyo musunuz ne kadar ilerdesiniz
İçine girmeme izin vermiyor sürtünme ağırlıklı ya da o beni ya da ben onu boşaltıyorum sadece bazende karşılıklı oral yapıyoruz pozisyonlarımız sıkıntılı onun için çok istiyorum bunu 😊
Pozisyon neden sıkıntı? Bizdde o sekilde yapiyoruz tam boyle coskuluyken diceksin ki gogus arasinda deneyelim mi? Cok zevkliymis denemek istiyorum
O zaman kıvama getireyim ondan sonra söyleyeyim 😄direk söylemeyeyim
Evet @jeronim
sormican koycan arasına bakıcan isine ama oyle cok keyifli bisey de degil
Cevap
3Cevap
gögüs önemli öyle 65- 75 ile olacak iş değil aşagdaki arkadaş demiş 95 öyle lazım
ben partnerime yaptım pekte zevk almadım
Ben de severim çok
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar