4 ayGenelde sosyal medyadan buluyorum hani yakın çevre veya fiziksel ortamda zorlanıyorum çünkü böyle bir şey teklif ettin mi sapığa çıkar adın ben sosyal medyada görüşüyorum konuşuyorum anlaşırsak oluyor en son 2 yıl önce bulmuştum ondan sonra bulamadım bende burada partnerin gizlilik ve güvenilir olması sonra temiz dürüst olması gerekir yeri geldiğinde derdini dinlemesi bencil olmaması gerekir partnerinin tatmin etmesi sevdiği ve istediği fantezileri yapması eşlik etmesi gerekir benden çok memnundu ama evlilik düşündüğü için ayrılmıştı
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 821 cevap paylaştı. Benim gibi düşünen birisine denk gelmek ne güzel. Uzun süredir olsun istediğim aşırı ilgimi çeken ama nasıl ve ne şekilde bulunabildiğini çözemediğim bi konu. Sanırım önce tanışıp sonra açık açık istekler söyleniyor ama aynı istekte olup olmadığını özellikle bi kadının söylemesi zor ve çok güzel.
Güven kesinlikle şart yaşanan yaşandığı yerde kalmalı10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Fb de güven şart belirli gün ve saatte belirleyip istenen yerde istenen sürede yapıp gitmek gerekir cinselligin dışında duygusal olmamali dışarıda seni görse bile tanımadan gelmeli işin içine duygular girerse ilerde sıkıntı yaratır ayrıca hastalık yonundende güvenli olmali
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayBen yapmıştım 3-5 yıl önce tanıdıgım arkadaştı ama yakın çevreden değil sohbet muhabbet ilişki konularına girdik derken birlikteliklerden konu acıldı ordan da fb olalım ten uyumunu deneyelim olursa devam olmazsa ilk ve son olur bu başka da bir şey yok ama bende boştayım yeni birine ihtiyacım var
2415 Yorumla- 4 ay
Ben boştayım ne kız. Hiç güleceğim yoktu 😁☺️
Cevap sahibi4 ay@Aşkın_Sonu doğru niye öyle yazmışım neyse idare edin benim fb birine ihtiyacım var arayıştayım yani😅
- 4 ay
Bulalım sana birini. Kriterler nedir😁
Cevap sahibi4 ay@Aşkın_Sonu bakınıyorum var bir tane de engel var
- 4 ay
Söyleyelim kaldırsın😁
- 4 ay
Sadece ten uyumu değil taleplerin isteklerin de uyması lazım.
Cevap sahibi4 ay@Aşkın_Sonu yani söz konusu karısı nasıl kaldırıcaz 😅
- 4 ay
Bi turlu sanal fb bilamadim ya izleyecek biri
- 4 ay
Arayışta gibisin
- 4 ay
Güven oluyormu
- 4 ay
Bende arıyorum bu arada
Cevap sahibi4 ay@Subayyyy51 yoldan geçenle olacak iş değil tanıdıgın bildiğin biriyle olcak
- 4 ay
Neden
- 4 ay
Yani kriterler oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
120Cevap
Gizli Üye(36-45)4 ayBurdan bulmuştuk birbirimizi uzun bir dönem de görüşmüştük guven kesinlikle onemli fakat bu normal iliski icinde arkadaşlık iliskisi icinde dostluk icinde onemli guven yani olmazsa olmazlardandir hijyen konusu da biraz sohbet etmek tanimak lazim acik sozlu dürüst samimi kartları acik oynamak gerekli karsindaki kisiye gore yapmacik olmamali rol yapmamalı iki kisi en bastan acik durustse belliyse her sey dogru zamanda yasanabiliyor iki tarafta isteyerek saygı çerçevesini asmadan haddini sinirini bilerek basina bela olmadan kimse kimsenin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayDurumumdan dolayi cok gizli oluyor, belirledigim otele gidip 3-4 saat sonra ayrilip , birbirimizi ben onu arayana kadar aramiyoruz
2210 Yorumla- 4 ay
Belli ki üst düzey bir bürokrat ya da çok iyi bir firmada yönetici😁
- 4 ay
@Aşkın_Sonu zıplama herseye
- 4 ay
kadın evli iste anlayın :D
- 4 ay
Güven oluyormu
- 4 ay
@Subayyyy51 Abaza geldi
Cevap sahibi3 ay@İbrahim-_ tatmin olmak onemli
- Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı.
4 ayÇok FB li kalmadı taraftarları seri üzgün bende artık BŞK lı oldum mesela senin soruna gelince böyle bir sitede bulursun rahat evli bekar nişanlı hiç fark etmez abaza dolu
53 Yorumla- 4 ay
ya ahahhahaha
- 4 ay
Gizli Üye(25-29)4 ayBen biriyle ilk tanışmada direk söylerim evlenmeyi ve ciddi ilişki istemiyorum ama seninle her şey yaşamak isterim bunu bil ona göre benimle konuş karşı taraf işine gelirse konuşur hiç umursamam kimileri kabul eder kimileri etmez biri oldu 2 sene sürdü sonra dedi ben artık ciddi ilişki istiyorum bende saygı duydum ayrıldık zaten ilk başta söylüyorum ciddi bir ilişki istedigin zaman gidersin saygı duyarım diye
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)4 ayKişi baştan niyetini belli ederse bu asla doğru kişi değildir fb olayı en az 1 sene beklemelidir arkadaş olacaksın kişinin kişilik karakter analizi yapavaksın sonra olaylar kendiliğinden gelişir zaten ama içindeki gizli kalan duyguları fantezileri ara ara dile getir kendine itiraf etmelisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
4 ayÇokmaradım güvenilir ıyumşı birşne denk gelemedim. Güven ve uyum olscak. Birbirine lsrşı istekler ksrşılanacak SMS bıda ben hayal olsrak bakıyorum ya da bsna denk gelmiyor
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 435 cevap paylaştı. Duygusal anlamda birbirine bağlanmadan ve birbirlerinin hayatına karışmadan ilerledikçe güven oluşuyor. Ve sonrasında yaşanan yakınlık sadece bedensel ise FB olarak devam ediyor..
00 Yorumla
4 ayBen hep sosyal medyadan buldum. Genelde uzak çevre. Sosyal medyada uzun süre konuştuktan sonra, hem benim için hem de onun için güven saglanınca yüz yüze görüşmeye başlıyoruz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 443 cevap paylaştı.
4 ayGenelde sanal ortamda sohbet ile başlıyor. Daha sonra kafa uyumu ve güven varsa devamı geliyor. FB biraz soğuk sadece ihtiyaca dayalı ilişki oluyor. Partnerlerlik bence daha güzel oluyor.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
4 aybu pek öyle aranan bulunca sıanvlara soktuğun bir kişi olmuyor. arada bir çekim varsa ama sevgili olacak olgunluk yoksa zaten olaylar o yönde gelişiyor. karşındaki kişi semt çocuğu ya da öküzün teki olmadıktan sonra sorun olmayacaktır.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 701 cevap paylaştı. Önce karakteri olurmuş olsun ve ergen olmalısın bisey bilmeyen ama herseyi bildiğini sanan.
Bi kere sevisince seni satın almış sanmasın.
Düzgün işi hayatı olsun
O zaman düzeyli bir şey yaşarsın! Ok
Gel00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayKendine birisini mi arıyorsun yoksa bulanlar nasıl buldu da bende o şekil mi yol alayım kafasında mısın?
103 Yorumla- 4 ay
Sen komuya vakıf mısın peki :))
Soran4 ayBulanlar nasıl buluyo
Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı. İnsanlar genelde yakınlık ve çekicilik arıyor ama güven aramayı unutuyor. O yüzden sorun çıkıyor. Güven, gizlilik ve uyum varsa gerisi zaten kendiliğinden oluyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aslında kadınlar için bulmak kolay ama çok doğru söylediniz, önemli olan güven. Bence her ortamda bulunur ve sohbet ederek kimin ne olduğu kısa sürede ortaya çıkar.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yaklaşık 1 ay konuşup buluşma sonunda güven olursa devam olmazsa ayrıl basıt yani birde yakın olmasın uzak iyidir her zaman
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 872 cevap paylaştı. Normal konuşuyoruz işte en başından beri sonra zamanla tanışıyoz güveniyoz insancık medeni bir şekilde
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayGizlilik ve güven önemli. Kadınların güvenini kazandığında devamı geliyor zaten. Sen nasıl erkeklerden hoşlanıyosun? Kendin nasıl bi kızsın? Neleri seversin? Neşeli misin? Çılgın mısın? Oturaklı mısın?
00 Yorumla
4 ayBenim FB Vardı Ücretli görüşüyorduk 😍😍😍
08 Yorumla
Soran4 ayÜcret niye veriyon
- 4 ay
Bu bı Fantazim o yüzden
- 4 ay
Hiç istemiyordu ama Ben veriyordum
Sende istermiydin - 4 ay
Kaç para isterdin
Soran4 ayYk
- 4 ay
Kaç yaşındasın
- 4 ay
Okuyor musun
- 4 ay
Cevabın Nedir
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
4 ayYani önce tanışırsın sonra 1 2 buluşursun sonra artık olaya başlarsın
İstemediğin bişey yapmayacağına emin ol yeter00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
4 ayMerak ettiğim şey, neden illa bir isim koymak ve bu ismi konuşmak zorunda hissediyorsunuz kendinizi kadınlar olarak?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 476 cevap paylaştı.
4 ayİnternetten bulunuyor güven olayı da kimisine bi haftada güvenirsin kimisine bi ay bile güvenemezsin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
4 ayBurdan tinder den buluyorum
Güven bir süre sohbetle oluyor. Zamanla onu hissediyorsun zaten
09 Yorumla- 4 ay
@Osman0001 eşleşme olursa atabilirsin gold almana gerek yok
- 4 ay
@Osman0001 o reklam seni almaya tevşik ediyor haliyle. Ama good olmadanda buluyorsun
- 4 ay
@Osman0001 😅😅😅
- 4 ay
@Osman0001 geliyor
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayBu konuda fikirlesmen lazm taniman lazm
Uyumlumusun onu cozmen lazm😇✅
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayBuradan denk geldik yakin bir şehirde yaşıyor.
O evli ben bekar, 2 haftada 1 buluşuyoruz onun şehrinde sabah 8.30 dan aksam 16:00 ya kadar.
Sonra herkes evine, işine..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
4 ayHala karşıma çıkmadı beni bu şekilde kabul edecek güvebileceğim ve kafalarınızın uyuşacağı birisi.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.
4 ayBu böyle arayarak bulunuyor mu ya aradaki çekim bunu belirlemez mi
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Eli yüzü düzgün biri bulunca yürümeye basliyorsun anlık gelişiyor
00 YorumlaZamanla oluyor kimisinde farklı oluyor hemen bile çekim gücüne balar bu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. arayış o zaten tınderda mesela ben eşleşir konusur buluşur fb olurum uzun sürede ilerler
00 YorumlaMesela ben öyle takılırım söylerim direk güven önemli tabi his meselesi birazda
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayBen buradan bulmuştum 1.5-2 yıl falan sürdü aramızdaki ilişki güven tamamen karşıya bağlı ben güvenilir birisiyim karşı tarafta öyleyse tadından yenmez bir de ten uyumunuz varsa
02 Yorumla
Cevap sahibi3 ay@soulss123 takip attım
4 ayBende bulamıyorum, güven sorunum var, hadi ben açıldım karşı taraf o insanlardan olmuyor 🤷
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı. İki tarafda sadece cinsel düzeyde tutalım dediğinde bulmuş oluyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
4 ayBen konuşacak düzenli biri bile bulamıyorum kızlar yine şanslı çok erkek var
00 Yorumla Güvenilir ve gizliliğe önem veren biri olarak ben de arıyorum ama bulamıyorum
00 Yorumla
4 ayŞahsen böyle şey için beni hiç bulan olmadı ya da ben hiç aramadım
00 YorumlaBen direkt girerim konuya ve işler yolunda giderse bir kac hafta içinde tamamdır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 886 cevap paylaştı.
4 ayGençsin kolay bulursun, fb bulmak bize sorun oluyor bir yaştan sonra. 😔
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Ben de adınj burada duydum... Bu yaşıma kadsr ne yaşadım ne de bir yaşayanı gördüm...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 476 cevap paylaştı. Kültürlü ve kendini ve karsıdakini anlayan birini tanımak zor değil ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 580 cevap paylaştı. Oda bir cesaret unsuru herhalde hiç görmedim ben de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayGenelde eski sevgili ile devam ediliyor
Bence fb yerine Sugardaddy ilişkisi daha mantıklı. En azından hem zevk hem para02 Yorumla
Soran4 ayYaşlı sevmiyorum
Cevap sahibi4 aySana göre yaşlı dediğin kaç yaş
4 ayFb kendine güveni sonsuz ama ben gsliyin
910 Yorumla- 4 ay
Sesli güldüm Allah seni güldürsün 😀😀
- 4 ay
@MinikParliament ne demek 🥲
- 4 ay
S.. KS arkadaşı demek
- 4 ay
@MinikParliament biliyordum ama yıllar önce yine bu yorumu yazmıştım ama bu sefer bilmiyordum o zamana öğrenmiştim
- 4 ay
Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp 😀
- 3 ay
Biri beğenmiş geçen bu yorumum aklıma gelmişti cjcj
- 3 ay
Sende beni mi andın😅
- 3 ay
- 3 ay
Biliyordum😘
- 3 ay
Takip attım sana 😀
4 ayBu fb nin Fenerbahçe olmadığı kesin
91 Yorumla- 4 ay
Zeka çalışırken ya çalışır ya çalışmaz. Beynin yeri bende kafatasında sen de o bölgede olması seni bağlar, gözlerinden öpüyorum
Gizli Üye(36-45)4 aybakirim ama bazen dayanamıyorum bu gidişle ben de bulucam galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayBuradan iki kişi ile olmuştu. Baya da uzun sürmüştü ikisi de.
00 Yorumla
4 ayHahaha sen sazan bekliyor sun sanırım
52 Yorumla
Soran4 ayYok
Gizli Üye(36-45)4 ayEn güzeli sanaldan beğendiğinle. Sadece seks üzerine olacsk bilgi bile olmayacak
00 YorumlaBen bu zamana kadar bulamadım ve bulsamda hemen güvenemezdim
14 Yorumla
Soran4 ayAh be
Soran4 ayBulsam sormazdm
bende arıyorum bulamıyoprum güven yok ortada
23 Yorumla- 3 ay
Zor bişey olduğunu düşünmüyorum fb olayının daha yeni ayrıldım fb den bu devirde en ideal ilişki bence bu
00 YorumlaŞanş kısmet öyle diyim aramakla degil denk geliyor ve uzak çevrenden genelde fb degil yakın çevrenden oluyor (kenimden biliyom)
00 Yorumla
4 ayBen de aynı sorunları yaşıyorum ya. Güven ve duygusal sorunlar var. Sen buldun mu?
02 Yorumla
Soran4 ayYok
- 4 ay
Ben de arıyorum ama bulamadım ya. Nerede yaşıyorsun?
4 aybenim bi kaç tane oldu. eğer önceden tanımıyosan 1 2 ilişkiden sonra gücen olmaya başlıyor
00 Yorumla
4 aySohbet ediyorum sevgili olmadan birlikte oluyosun arkadaşça cinsellik yaşıyosun açılımı bu
00 YorumlaOndan çok ne var telefon numaranı ver tamam
00 Yorumla
4 ayBende arayıştayım İstanbul Anadolu yakasında genelde esc denk geliyor
01 Yorumla- 4 ay
3 defa farklı kişiler ile oldu numara vs alıp vermedik buradan görüştük Erzurum ve Bursaya gittim. Günü birlik
4 ayYakon bi erkek arkadaşına gidip teklif ediyorsun kabul ederse olursunuz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. 2 sene önce ben buradan buldum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 964 cevap paylaştı.
4 ayBir kadın için zor olamasa gerek
10 Yorumla - Devamını Gör (72)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler