Cinsellik 3 ay Patronumla yatmak istiyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 015 Yardım edin onu düşünüp duruyorum benden yaşça büyük ne yapmalıyım Patronumla yatmak istiyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
___Justimagineit Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 3 ay Yat o zaman bize ne biz mi sokalım adamın koynuna seni. 11 0 Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% 3 ay Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı. Allah akıl fikir versin. Ne kadar da değersiz kılmak istiyorsunuz kendinizi. Hiç olacak şey mi bu? Patronun ile yatmakmış mış. Hiç mi bir şey öğretmedi bu hayat sana? 1 0 Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 3 ay Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gözü sende ise zaten gelir yani bir şey yapmana gerek yok birde sürekli bakışların onun üzerinde olsun fareder seni 0 0 Yorumla
sarikolaaa Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 3 ay Tek kalmaya çalış odasına falan git ve frikikler ver daya arada temaslarla ona belli et zaten seni ister o da 0 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 3 ay Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Neden istiyon bunu etkilenmiş olamazsın sanki 0 0 Yorumla
ozgnn Takip Et Xper 5 Yaş: 28 3 ay Giyiminle etkileyebilirsin güzel kokular saçın makyajın çekici olsun 1 0 Yorumla
BoğaAslansix Takip Et Xper 7 Yaş: 30 3 ay Ne yapabiliriz geleip seni boşaltıcam değiliz ya oruç tut 0 3 Yorumla cheekystaff 3 ay oruçla ne alaka aliminyum :D Yorumla BoğaAslansix 3 ay @cheekystaff oruç bastırr şehveti Yorumla cheekystaff 3 ay ok :D Yorumla
Nikastavros10 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 3 ay Bence Seksi giyin sürekli frikik ver dayanamaz dayar sana 0 0 Yorumla
serkan277 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 3 ay Niye böylesiniz ya benim cafem var geçnn günde bende elemanımla birlikte oldum 0 0 Yorumla
Byteknisyen Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 3 ay Cinsellik konusunda 2,3b cevap paylaştı. çok zor olmamalı senin için :) 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 3 ay Cinsellik konusunda 3,7b cevap paylaştı. Onu ayartman zor değil ki 0 0 Yorumla
anticooor07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 3 ay Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı. isi garantıye alırsn ustune zam :) 0 0 Yorumla
İstanbul-bey Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 3 ay Biz mi yatırcaz seni neyine yardım edek 😀 0 0 Yorumla
Burdurtekerkek Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% 3 ay Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ne gibi yardim 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 3 ay Cinsellik konusunda 8,1b cevap paylaştı. Skkipp geçecek seni ama 0 0 Yorumla
Akmankan Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 3 ay Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bize neden söylüyorsun git adama söyle 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 3 ay Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı. adım at o da dünden bekliyordur zaten :) 0 0 Yorumla
ŞAAPMAMAKLAZIM Takip Et Xper 3 Yaş: 25 3 ay Uzun uzun bak ve süz o anlar 3 1 Yorumla SertKaan 3 ay @ŞAAPMAMAKLAZIM sonrada o süzer Yorumla
Kıvanc3435 Takip Et Yoda Yaş: 31 3 ay Cinsellik konusunda 384 cevap paylaştı. Kaç yaş var arada 0 0 Yorumla
Kürekçi47 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% 3 ay Cinsellik konusunda 411 cevap paylaştı. Pişman olmada. 0 0 Yorumla
HayLazTiMe Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 3 ay Cinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ver ver iyi olur 0 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 3 ay Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yardımcı olalım mı acaba? Onayladım ben 0 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 3 ay Cinsellik konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yanas kendisine 0 0 Yorumla
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 45% 3 ay Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. İki elle düşer zaten 0 0 Yorumla
Sansliseleven Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 3 ay Cinsellik konusunda 2,2b cevap paylaştı. Pantolon okudum 0 0 Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 3 ay Cinsellik konusunda 774 cevap paylaştı. Baştan çıkar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Yat o zaman bize ne biz mi sokalım adamın koynuna seni.
Allah akıl fikir versin. Ne kadar da değersiz kılmak istiyorsunuz kendinizi. Hiç olacak şey mi bu? Patronun ile yatmakmış mış. Hiç mi bir şey öğretmedi bu hayat sana?
Gözü sende ise zaten gelir yani bir şey yapmana gerek yok birde sürekli bakışların onun üzerinde olsun fareder seni
Tek kalmaya çalış odasına falan git ve frikikler ver daya arada temaslarla ona belli et zaten seni ister o da
Neden istiyon bunu etkilenmiş olamazsın sanki
Patronu baglayip indirelim donunu sende ustune otur zipla olur mu
Giyiminle etkileyebilirsin güzel kokular saçın makyajın çekici olsun
Ne yapabiliriz geleip seni boşaltıcam değiliz ya oruç tut
oruçla ne alaka aliminyum :D
@cheekystaff oruç bastırr şehveti
ok :D
Bence Seksi giyin sürekli frikik ver dayanamaz dayar sana
Niye böylesiniz ya benim cafem var geçnn günde bende elemanımla birlikte oldum
Nasıl yardım edelim biz sana 😆
Ya Kim ona engel oluyor yatabilirsin
çok zor olmamalı senin için :)
Onu ayartman zor değil ki
isi garantıye alırsn ustune zam :)
Keşke patronun ben olsaymışım 😃😃😃
Biz mi yatırcaz seni neyine yardım edek 😀
Ne gibi yardim
Skkipp geçecek seni ama
Bize neden söylüyorsun git adama söyle
adım at o da dünden bekliyordur zaten :)
Verrrr
İstek varsa durmaaa harekete geç…
Uzun uzun bak ve süz o anlar
@ŞAAPMAMAKLAZIM sonrada o süzer
Kaç yaş var arada
Ne kadar büyük
Yanlış anlaşılır şimdi
Hep dizilerden özeniyorsunuz
Pişman olmada.
Ver ver iyi olur
meslek ne merak ettim hangi sektör
Evet bir gurur duyulacak daha 😂