Arkadaşlar sevgiliniz veya kocanız malum videoları izliyorsa aldatır mı
3 ay
Arkadaşlar sevgiliniz veya kocanız malum videoları izliyorsa aldatır mı
“Malum video” ( p*rno) izleyen bir erkek otomatik olarak aldatır diyemeyiz. p*rno izlemek ile fiziksel ya da duygusal aldatma aynı şey değildir. Aldatma; partnerden gizli şekilde başka biriyle duygusal veya cinsel yakınlık kurmaktır. p*rno ise ekrana yönelik tek taraflı bir uyarandır.
Ancak şu önemli: Eğer kişi bunu gizliyorsa, partneri bunu aldatma gibi algılıyorsa ya da gerçek ilişkideki yakınlığı azaltıyorsa, o zaman güven sorunu yaratabilir. Bazı erkekler sadece cinsel merak, stres atma ya da alışkanlık nedeniyle izler. Bu durum her zaman partnerini beğenmediği ya da aldatacağı anlamına gelmez.
Sevgilin izliyorsa aldatmaz ama eşinde şimdi seninle yaşama imkanı varken izliyorsa tatmin olmuyordur belki senden derim aldatmasada aldatma fikri vardır derim ama sevgilide belki cinsellik yaşanmıyordur arzuluyor ama bunu seninle yapamadığı için veya teklif etmeye çekindiği için izliyordur derim arada fark var
Cevap
44Cevap
sevgilisi varken izliyorsa aldatır
Karısı varken izliyorsa?
Bu bir ölçüt olamaz..
Belki aldatıyor yeni teknikler görmek için izliyor?
Belki aldatmıyor kendini daha çok tatmin etmeye çalışıyor?
Ya da sadece seviyor?
Ne için olduğu önemli :)
Genelde o videolari izleyen kişiler kendini tatmin etmek için izliyorlar aldatan kişiler o videolara yönelmek yerine dışarıya yonelirler
Bu izleme ile alakalı değil ki. Karakterle alakalı bir durum
Hatta izlemesi bir tık daha iyi. En azından enerjisini o şekilde boşaltıp, yanlış ( aldatma ) bir şey yapma ihtimali azalır...
Hamilelikte ya da reglde tehlikeli dokunmak video izleyerek kendi ihtiyaci tamamlamistir. ya da sen oral yapabilirsin yap
evet o potansiyel olabilir bence takip etmek gerekir ınu ya da seni rahatsız etmek istemediğinden kendi kendinede hallediyor olabilir işini
Merhaba, izlemeyen erkek yoktur ya da izlememe nedeni inancıdır diye düşünüyorum, ama bu videoları izlemek illa aldatacagi anlamına da gelmez
belli ki aldatmamak için izliyor.. sen neden izleyecek hale getiriyorsun , kendin halletsene
eşim izleyemez
sevgilimse izlesin söylemesin :D
@ceza2 nıye
aldatmanın p@rn@ ile bir ilgisi var mıdır? pek bir etkisi yoktur tahminimce
Malum video izlemek başka şey, birisini aldatmak, ona ihanet etmek başka şeydir, hanfendi.
video aldatmaya işaret değil ama rahatsız ediyorsa seni onunla birlikte izlemeyi teklif edebilirsin.
aldatacağı varsa aldatır video ile alakalı olduğunu sanmıyorum pek
İzleyebilir ne sakıncası varki
aldatmaz çünkü ihtiyacını karsılamak için yapıyo ihtiyacını escden de karsılayabilir birak videodan yapsın
İzliyo diye aldatçak diye bir şey yok. Kızların aksine erkekler biraz daha fazla izliyo o yüzden garip gelmiş olabilir.
Sevgiliysen ve cinsellik yaşamıyorsam izlerim ama evliyken izlemem gerek duymam şahsen
Ne amaçla izlediği çok önemli zevk için mi öğrenmek için mi zevk içinse aldatabilir.
eşi varken sevgilisi ile izliyorsa kesin aldatır 🙃
Nedne izleme gereği duyuyor
Sürekli kavga ediyorduk ve hamileudşm bana yaklaşmak içinden gelmemiş
Aklında 30 çeşit fantezi vardır onun şimdi
Üff hepinizde prof oldunuz bazıları basitlik olsun diye yapıyor işte
neler neler
Bu nasıl cevap
neler nelşer yapıyorlar
Nasıl anlayacağız kocam 8/9 aylıkken izliyordu ve sebep olarak tartışmalarımızı ve çocuğa zarar vermek istememesini gösterdi
Fotonuz çok güzell:)
İzlemeyeni yok bence
İçinde olan videoya bakmaz her türlü aldatır.
aldatmamak için izliyoruz belki de?
Hayır ama neden sen var işte
Swnde yapamazsa izledipini yapacak yee arar
İzlemeden de aldatabiliir
Fırsatını bulursa kesin aldatir
İzleyen değil yaşayan aldatır
Aldatan, izlemeden de aldatır
İzlemek peki? Bunun manası nedir
Seninle bir şey yaşamıyorsa kendinin tatmin etmek için yapıyordur?
Biz eşimle beraber izliyoruz
O taktik amaçlı izliyordur. Aldatmaz.
kişiliğine bagli
Ne alaka ki
Aldatır
Sanmam
Alakası yok
Seni görelim ona göre
Biz eşimle berbaer izliyoruz bence sorun olmamalı
Beraber izlemek ister miydin eşinle
Aynen
aldatmayabilir ama izlemesi normal değil
Hayır
Olabilir
Zorlanır
Sevgilini yakaladınmı yoksa
Ne alaka ya
Kocamla sürekli kavga ediyorduk hamileydim o dönemde ve kavga ettiğimiz için bana dokunmak istememiş
Ne var bunda
Sıkıntı gibi
Yok be bende evliyim izleyince ne olacak ben dokunuyor valla 🤣
Hoş değil ama 🥹eşiniz varken
Ama gözümüz dışarda 😂 şimdiki ler de taş gibi tayt tanga ah ah 🤣🤣
Aldatmaz
Aldatmadir abi bence
Anlatmam
Yess
Aldatiyor seni
Aldatmazzz yaaa
Yüksek ihtimal