Cidden neden böyle oluyor bilmiyorum sizde durumlar nedir?
3 ay
Bu dönemde östrogen hormonuda yükselir, kadında vaginal salgı artar. Yapılan çalışmalarda bu dönemde kadında cinsel isteğin de arttığı gözlenmiştir. Doğal olarak bu durum kadında üremeye yönelik bir fizyolojik değişim olarak algılanır.
Estrojen Adet döngünüzün başlangıcına doğru artan ve yumurtlama sırasında zirveye ulaşan bir hormon olan progesteron , enerjiyi ve cinsel isteği artırabilir. Bu nedenle, östrojen seviyelerinin en yüksek olduğu yumurtlama döneminde insanların daha fazla cinsel istek duyması yaygındır.
Uzmanlar, kadınların genellikle yumurtlamadan önceki ve yumurtlama sırasındaki günlerde cinsel isteklerinde artış yaşadığını belirtiyor. Bu dönemde östrojen seviyeleri zirveye ulaşarak luteinize edici hormon (LH) seviyesinde artışa neden olur ve bu da cinsel isteği artırır.
Cevap
26Cevap
Biyoloji...
Vücut hazırlandığı için bebek oluşsun istiyor. O yüzden hormonların yükseliyor ki bebek olsun boşa gitmesin
Ramazan ramazan lütfen böyle sorular sormayın. bir de konu başlığı da ramazan. Git tasavvuf müzik dinle kendine gel :)
Valla bilemedik şimdi. Bugün de bunu düşüneceğiz. Hormonlardan olabilir belki bi fikir
Genellikle ramazan soruların da mı oluyor bu azma?
Vücudun dengesi değişiyor birde yediklerimizin de etkisi var
Banada sen gibisi lazım o an varya çok doyumsuz olursun ver he ver ver ha ver :)
Öyle bir durum yok bunu kim neden uyduruyor anlamadim bikmadiniz usanmadiniz ayni seyleri demeye
Hormonlar ve yasak olması iç güdüsel olarak isteği arttırıyordur
Bizene senin azmış olmandan
Sen azıyosan sende söyle 😄
@66Zuzula66 Terbiyesiz
İyi de soruyu ben sormadım ki
Kalbini kırdıysam kusura bakma sadece komik olsun diye söyledim. Hayatımda hiç bi kadının kalbini kırmamışımdır güzel insan 🌻
@66Zuzula66 Ben'in ilk kırdın çat 💔
Tamir etmeme izin ver 🥺
@66Zuzula66 hayır gerek yok
Yok var var kırmamam gerekiyordu
@66Zuzula66 Hayır bays
Nereye
@66Zuzula66 Eve
Nerdesin soğuk dışarısı
Ben de oruçluyken daha çok azıyorum aksine enerjin olmayıp azmaman lazım ama nedense benim tavan 😄
Çok açık sözlüsün 😂😂
Genelde öyle olur zaten öncesi ve sonrası
Hormonlar pik yapiyo demek ki
Normaldir @Nisaonattt
Bu sadece sende değil çoğu kadın böyle
Normal bizde de oluyor
Normal de böyle olması gerekmiyor nu
Yok. Agresif oluyorlar kasıkların ağrısından azma gibi bi durum olmuyor hatta kendilerine dokunamazlar bile
her kadında bu böyledir
normal olması gereken
Hormonlar fora o dönem
ne güzel adın var ama profil resmine bak, rezalet
biliyorum ama söylemem
Kan akışı hızlandığı için az iyice
Evet normal azmak iyidir ya bir şey olmaz
Hormonların yükseliyor o yüzden
Hormonal değişim
Normal bir şey bu
Hm o an yaninda olmak isterim
Ndnfjfkfkfmfmfmmfmf