1 haftadır tanışıyoruz böyle elbise altından videosunu ve foto atıyor ben rahatsız oluyorum neden atıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 449 cevap paylaştı.
4 ay1 haftalık ise olmaz yani o iş. O canım cicim günleri aşkım sevgilim gel buluşalım zamanları. Sona senden aldığı sinyallere göre hareket eder.
Hani ilk 2-3 hafta el ele tutuşma 1 ay içi yanaktan öpme sarılma.
2. 3. Ay kız yanarşırsa dudaktan öpme. Yoksa normal devam.
Artık 5.6. Ayda tutkulu birşeyler elleşmeler falan. Sona eve davetler. Sevişmeler.
8. 9. Ayda artık çıplak sevişme 1 yıl içinde artık oral anal önden kız nasıl isterse.
Sonrasında annesi babası ile tanışma tanıştırma. 2. Yıl içinde nişan düğün nasıl istersen artık.
Ama dediğim gibi kız nasıl isterse. Kız kadırıp sadece sarılma ile kalır sarılacaksın. İlerisi olmaz. Kıza göre hareket.02 Yorumla
Soran4 ayBen bu sandıklarının hiçbirini yapacak bir kız değilim bu yaşıma kdr bakire kaldım bana aileme ters
- 4 ay
Tamam işte o zaman benim zihniyetimde yani biz sevgili olsaydık eğer senin izin verdığin kadar olurdu. muhtemelen evlenene kadar sadece el ele tutuşur yanaktan öpüşürduk bu maksimum dudaktan öpüşülür yani üstü olmazdı diye düşünüyorum. Zaten benim senden de böyle bir talebim olmazdı. Nabza göre şerbet diye düşünebilirsin.
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Merhaba, bu durumla ilgili yaşadığınız hassasiyeti anlıyorum. Bu tür paylaşımların kişisel alan ihlali olduğunu düşünüyorum. Eğer bu tür bir durumla karşılaştıysanız, lütfen güvendiğiniz bir yakınınızla veya profesyonel bir destekle konuşmayı düşünün. Unutmayın, haklarınızı korumak her zaman mümkündür. Güvenliğiniz ve rahatınız her zaman öncelikli olmalıdır. 🙏 #Hassasiyet #Paylaşım #İhlal #Hak #Güvenlik #Rahatlık
03 Yorumla
Soran4 ayGüvendiğim tanıdığım yakınım yok ki olsa paylaşırım
Soran4 ayAttm
Ablacım rahatsız oluyorsan konuşmayı keseceksin azıcık aklın çalışıyorsa nasıl bir tip olduğunu çözebilirsin ayrıca olup olmadığını bize niye soruyorsun senin sınırlarına karşı cinsenden beklentilerine biz mi larar veriyoruz
11 Yorumla
Soran4 ayBenim kafamı karıştıran nokta şu ben kadın ve uçkur düşkünü bir adam değilim diyor hani benimle evlenmek isteyen çok ben evlenmiyorum gbisinden
4 ayÇocuk musun? Öyle bir kişi açıkça kendini gösteriyor anlamayacak ne var. Beyni olmayan malum yerden düşünen aptal embesilin teki. Sende anladığım kadarıyla şu soruyu soruyorsan daha büyümemiş 16 yaşında bir çocuksun
221 Yorumla
Soran4 ayYa öyle değil işte beni anlayın hani biriyle tanışırsın kendisini anlatır tanıtır kadın düşkünü değil bu bir ikincisi uçkur düşkünü değil isinde gücünde biri kimseye mesaj atmaz falan sexs için kimseyle olmaz hani anladın mı
- 4 ay
Şaka mısın sen? Git kime sorarsan sor malum yerini paylaşana ne derlermiş? İnsan yüreğini paylaşır , yediğini paylaşır , düşüncesini paylaşır. Malum yerini paylaşan adam değil , adı vardır da söyleyemem ben.
Soran4 ayBana neden kızıyorsunuz ki :((( sadece doğruyu yanlışı anlamaya çalışıyorum
- 4 ay
Fazla mı safsın sen? Malum yerini paylaşanı savunuyorsun. Neyse sizin hayatınız benim umurumda olan bir durum değil. Sadece şunu söylüyorum. Sapığın teki o kişi. Az kendinizi geliştirin ne doğru ne yanlış bilin. İnsan eşine bile o terbiyesizliği yapmaz. Daha ne diyeyim.
Soran4 ayTamam teşekkür ederim bende diyorum ki ben bakire bir kızım böyle şeylerin doğru olmadığını istemediğimi açık açık kaç defa belirttim sınırlarımın net bir şekilde olduğunu da belirttim karış taraf ne diyor biliyor musun sn istemediğin sürece seni öpmem bile uzak mesafeyiz bu arada ve böyle bir amacı olan bir adam benimle neden konuşsun
- 4 ay
Ya sana ne desem sen anlayamacaksın anlaşılan. Size hayatınız da başarılar. Daha ne diyeyim ki açık açık sana oyun yapıp seni yatağa atacak mı diyeyim. Kendi menfaatini yani amacını yaptıktan sonra sana hadi ordan git dieyevek mi diyeyeim. Nasıl anlarsın bilemem. O konuştuğun kişi cinsel sapık biri. Şerefsiz biri , ahlaksız biri , karaktersiz biri. Daha ne diyeyim. İlla terbiyemizi böyle gereksiz kelimelerle bozduruyorsunuz. Az kendinizi geliştirin. Her söylenene inanmayın. Siz bu kafa da olursanız düşünemiyorum. Vakit çok geç olur diyeyim.
- 4 ay
Sen adamla sextüng yap sonra yapmam etmem de adamın da dediğine kan. Adam adım adım istediğini yaptırır sana. Bakireyim siyprsun sextng yapıyorsun. Neyse ben uyarımı yaptım. Az zihniniz açılır da gerçekleri görürsünüz. Sağır bir insana daha da vaktimi ayıramam. Umarım şu kadar insanın ne söylediğine bakıp az kendinize çeki düzen verirsiniz. Harbiden anlamıyorum. Ahşaksızın önde gideniyle konuşup hala iyi diyen saflar da var.
Soran4 ayKötü kadın muamelesi yapma lütfen ben kimsenin altına yatmadım kimseye fotomu yollamadım kötü biri değilim ben anladınız mı eğer konuşmazsan hiçbir erkrk sende durmaz dediler bende inandım ne yapabilirim
- 4 ay
Sana kötü kadın muamelesi yapmıyorum ki. Sadece karşındaki insanı tanı diyorum. Herkesi
Kendin gibi görme diyorum. Ama dediğim Gibi sizin hayatınız. Ben be olduğunu söyledim uyarımı yaptım. Sonucunu sonuçta siz çekeceksiniz. Ama diyorum bir sapık ile maalesef kandırılarak iletişim kuruyorsunuz. Bu yüzden derim kadının zekisi daima makbuldür.
Soran4 ayEmin olun zekilikle alakası yok kafamı karıştıran noktanın adamın kendisini bunun dışında coook ideal bir adma ideal bir eş olarak anlatıp tanitmasi
- 4 ay
Söylenen ile yapılan aynı değilse muhakkak yalan vardır. İnsan ben iyiyim deyince iyi olmuyor hanımefendi. O yüzden diyorum bunun zekilikle de alakası var. Bir insan malum yerini öyle gösteriyorsa sapıktır.
Soran4 ayGaliba bazı şeyleri daha iyi anlayabiliyorum şöyle özetleyeyim Hani derler ya ciddi düşünen bir adam sadece tanımayı ve sohbet etmeye bakar diye cinselliğe girmez ya da özel yerlerini fotoğrafını atmaz diye bu adam ikisini bana yapıyor hem çok iyi muhabbet ediyor farklı muhabbetler ediyor farklı konular açıyor hem de bunu yapıyor yani beni arada bırakan şeyi bu zaten Anladınız mı Sadece cinselliğe yönelmemiş yani
- 4 ay
Bakın hala anlamamakta ısrarcısnız. Ciddi olan adam değil karakteri olan adam öyle saçma şeylere bulaşma. Karakterli adam olgundur. Kendini bilir. Adam gibi sever ve adam gibi değer verir. Gelipte değer verdiği sevdiği insana orasını burasını atmaz. Malum yerini h atmaz. Konuştuğu konular edep ahlak saygı çerçevesinde olur. Çizgisini bilir. Ama dediğim gibi hayat sizin hayatınız. Sonrasında pişman olduğunuz da bu kadar insan beni uyardı ben anlamadım dersiniz. Ve saflık merhametten gelir. Ama fazla saflık adı başka olur. O yüzden size sağlıklı günler. Bir taşa anlatsam o anlardı ne diyeyim.
Soran4 ay🥺🥺
- 4 ay
Valla kbyın ama az zeki olun diyorum. Az gözünüzü açın diyorum. Sizi bu saflıkla çok kullanırlar.
Soran4 ayBen biraz duygusal bakan biriyim ya yanlış yapıyorsam diyorum ama bir yandan da bu ilişki doğru değil diyorum daha ilk haftadan böyle olmamalı falan diyorum
- 4 ay
Dediğim gibi hayat sizin hayatınız. Ben sadece gördüğümü söylüyorum. Dinimizde de sen yine de uyar der. Ben uyarımı yaptım. İnsanlar eskisi kadar masum ve temiz değil hanımefendi. Ve benden size bir tavsiye. Kendinizi geliştirin. Siz her böyle konuşana inanıyorsanız , karşınıza doğru biri çıktığın da onu aldatırsınız.
Soran4 ayAsla ben öyle bir kız değilim benim ailem beni böyle yetişitmedi sadece yanlış kişilerde harcanıyorum
- 4 ay
İnsan kendini bilirse Rabbini bilir. Rabbini bilen kendini bilir diye bir söz vardır. Siz kendinizi bildikten sonra konuştuğunuz insanı da tanırsınız. Karşınızdaki insanı tanıyamıyorsanız ya safsınız ya da insanlarla iletişim de zayıf. Ama bu kadar kişi uyarmasına rağmen hala anlamıyorsanız kbyın kendinizi geliştirememişsiniz derim ben. Yani mesela benim tanıdığım biri var ona biri o malum şeyi yapsa onu tek yumrukla yığardı. Yani ne diyeyim. Sizin kendinize saygınız yokmuş. Bence bir kendinizi sorgulayın.
Soran4 ayAnlıyorum 🙂🥺utanıyorum ne yapacağımı da bilmiyorum
- 4 ay
Neyden utanıyorsunuz anlamadım. Açıkça hayat sizin sonuçta. Bir insan yanlış insan ise kişi cevap vermeden bile iletişimi kesebilir. Sonuçta konuşma mecburiyetiniz yok. İnsan sağlıklı oturakşı iletişim kurduğuyla konuşur. Zaten sağlıklı iletişim yoksa psikolojik sorunlar bile oluşur
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
48Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 562 cevap paylaştı.
4 aySeni etkileyebileceğini düşündü başka bir donanımı olmadığı ve sadece cinsellik düşündüğü için bunu yapıyor , sen normal ve dengeli bir ilişki istiyorsan hemen engelle
012 Yorumla
Soran4 aySorun nerde biliyo musunuz hem acayip cinsellik konuşuyor hemde normal muhabbet sohbet ediyor anlamıyorum
Soran4 ayben hoşlanmıyorum ki bundan her şeyin bir zamanı var 1 haftadır tanışıyoruz yalarım öperim afedersin sokarım eline al boşalt domal gbi gbi
Soran4 ayÜstüne birde video boxerle fotolar
- 4 ay
Anlıyorum. Normal konuşma kısmındayken düzeyli konuşabiliyor mu? Yoksa , düzensiz mi?
Soran4 ayNasıl mesela düzeninden kastınız ne
- 4 ay
Normal konuşuyor dediğiniz zamanlarda, seviyeli ve güzel konuşabiliyor mu , yoksa düzeysiz seviyesiz gereksiz mi konuşuyor? Demek istedim. Diğer bir ifadeyle , normal konuşurken aklı başında mı konuşuyor aptal gereksiz şekilde mi konuşuyor?
Soran4 ayYani şöyle hayattan veya kendinden muhabbetler ediyor saygılı biri bazı düşüncelerimiz uyuşmuyor olabiliyor bazen kendisinden örnekler veriyor sürekli ben böyleyim şunu severim şunu soyle yaparım gbisinden bazen ben bir şeyler anlatınca beni dinlemiyor başka bir şey okuyor ya da ilgileniyor bu huyunu kendiside dedi karşındakini bazen dinlemez
- 4 ay
Anlıyorum. Gördüğün gibi kendi netliğini ortaya koymuş birisi. Gerektiğinde düzgün konuşabiliyor. Dengesiz konuşma ve davranışları olmuyor , fakat sadece kendinden bahsetmeyi tercih ediyor. Muhatabının konuşmalarını hiç önemsemiyor hatta tahammül edemiyor. Sadece çıkarları doğrultusunda ters bir şey söylemiyor ama dinlemiyorda, esasen bu durum başlı başına en öncelikli saygısıysızlık ve muhtemelende kendi canı istediği zamanda ya konuşarak cinselliğe hızlı bir giriş yapıyordur ya da penis görüntüsü göndererek cinselliği yaşamak istediğini gösteriyordur, muhtemelende hızlı bir ilerleyiş sergiliyordur. Doğru mu?
Soran4 ayAçıkçası bütün hayatını bana anlatan biri ben severim dinlemeyi ama birazda beni dinlesin 😊dinliyorda çok konusu üzerinden muhabbet etmiyor nasıl anlatayım bilmiyorum ki misal gecen gün kendi hayatimdn hassas bir konuya değindim anlatırken bi baktım kendisi beni dinlemiyor dediklerimide anlamamisti zate telefonda başka bir şey okuyor bende biraz küstüm ya ben böyleyim diyor cinselik konusuna gelirsek ben öperim seni dediğim de kendisi zaten hemen etkileniyor sonra inanılmaz derece konular açılıyor işte atıyor ediyor ben istemiyorum tabikide atma dedim hatta yok ataym dedi sen alisirsn
- 4 ay
Evet işte buradan da anlıyoruz , kendisi konuşurken konuşmak istediği ve odağında başka şeyler olmadığı zaman konuşuyor. Sen konuşurken, diğer uygulamada ya yorum okuyordur ya mesaj okuyup cevap yazıyordur ya p**no vb izliyordur. Yani sen konuşurken sana her hangi bir değer vermediği için ne konuştuğunda onun umurunda olmuyordur. Seni anlıyorum. Sonra küçücük bir öperim deyişin veya senin için duygu çağrıştırsada onun için sadece cinsellik çağrıştıran küçük bir adımın , onu hemen cinselliğin içine çekiyor ve hızla yükselen bir şekilde cinsellik yaşıyorsunuz. Diğer bir anlatım , tabiki sende cinsellik yaşamak istersin o zaten her zaman hazır. Lakin sen daha anlamlı bir iletişim içinde olmak istiyorsun, tamam cinsellikte olur ama , normal olarakda birinin dinlemesi anlaması normal şekilde bir zaman geçirme içeriğinde bir arada oluş ve duygu ilgi kavramlarını yaşamak , sadece hormonlarıyla değil insanca yaşayan , " insan" ile birlikte olduğunu insan ile paylaşım içinde olduğunu bilmek ve yaşamak istiyorsun.
- 4 ay
Lakin , konunun özeti şu. Onun sana ve senin konuştuklarına dair her hangi ve en küçük şekilde bile değer verdiği bir durum söz konusu değil , sadece başka biri ile yazışmadığı zaman konuşabiliyor , bunun dışında zaten başkaları ile iletişim halinde oluyor. Sen konuşurken muhtemelen o diğer şekilde başka biri ile ya sexting içinde ya da hazırlığı içinde oluyor. Ortak paydanız sadece seninle cinsellik yaşayabildiği zaman mümkün oluyor. Yani cinsellik dışında seninle İletişimde kaldığı zamanlar , sadece ve sadece diğer cinsellik yaşanabilirliği ve yaşanabilirlikleri sona ermesin diye.
- 4 ay
Diğer yandan seni dinleyici olarakta anlıyorum. İyi bir dinleyici oluşun onu rahatlatır ve yormaz. Ama herşeyden önce bir insanın diğer insanı dinlemesi için öncelikle insana ve sonra karşısındakine özel olarak değer veriyor olması gerekiyor. Sen veriyorsun, ama karşındaki maalesef.
4 ayo herkese atiyodur bacim yol yakinken kac kendisine fb ariyor
22 Yorumla
Soran4 ayÖyle mi diyosun canım
- 4 ay
aynen oyle
Gizli Üye(30-35)4 ayDur bismillah kız o bir hafta da nasıl o duruma geldi ben 1 ayda karşımdakinin ismini zor ezberliyorum helal olsun 😅
59 Yorumla
Cevap sahibi4 ay@BiqDiq_18 ciddi değilsem daha önceden tanışma varsa zaten belli bir dönem sonra uzaktan değilde reelde görüştüğümüzde fiziksel yakınlık olur diğer türlü 1 hafta da sıcarım agzına şeyini alır g. öt. üne s. o. karım her şeyin bir adabı var
Cevap sahibi4 ay@tomjery28 tam tersi yavaş bu arkadaşın başına gelen hızlı oluyor
Cevap sahibi4 ay@tomjery28 evet 3-4 yıllık tanıştıgım biri var haftaya çaya kahveye davet etti aramız çok iyi bakalım olursa onunla fb olmayı düşünüyorum 😅
- 4 ay
:)) kod ısım koy sende
- Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı.
4 ayNe olup olmayacağını soruyorsun? Başına bela olur mu diye soruyorsan evet, ciddi ilişki adamı olur mu diye soruyorsan hayır
00 Yorumla Eğer sen onu tahrik ediyorsan, neyi yiyeceğinin fotoğrafını atıyordur
09 Yorumla
Soran4 ayTahrik etmek değil mesele ben açık saçık fotoğraf atmıyorum etmiyorum 2 öperim dememle ne var ki anlamıyorum
Soran4 ayİyide ben hoşlanmıyorum ki bundan her şeyin bir zamanı var 1 haftadır tanışıyoruz yalarım öperim afedersin sokarım eline al boşalt domal gbi gbi
Soran4 ayÜstüne birde video boxerle fotolar
Soran4 ayBeyfendi yaş olarak büyük bir insansınız bu gülünecek bir durum değil belki de yanlış kişiye hayatımı adiyacam bunun için doğruyu yanlışı bilmem gerekiyor
- 4 ay
Bunun kararını vermek için hiç tanımadığın ve burada sadece yorum yapmaya çalışanlardan akıl alacak yaşta değilsindir diye umuyorum. Ben sosyal medya gereği yorumları ciddiye almıyorum, sende almamalısın. Zaten sorunun altına yazılan yorumlara bakarsan seviyenin nerelerde olduğunu anlarsın. Kendi başına karar verecek gücün vardır diye düşünüyorum
Soran4 ayBelki bazı şeyleri göremiyorum tarafsız insanların görüşünü almak daha iyidir belkide ya da benim gormedigim ya da abarttıgm konularda vardır olamaz mı misal siz düşünün 1 2 haftadır tanımıyorsunuz adam kendisini dört dörtlük ideal eş adayı olarak tanıtıyor ama belli bir konuşmadan sonra eşlerin bile birbirine diyemediği cinsellik konuşmalarını gerçekleştiriyor artı olarak istemememe rağmen foto video atiyor
Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı. Görüşlere baktım kızım az çok cevaplarından anladığım kadarıyla adam profesyonel 😂
014 Yorumla
Soran4 ayNasıl yani
Soran4 ayAydınlatır misin lütfen adam kendisini bana yanlış tanıtamaz
- 4 ay
Neden tanıtmasın ki en başta ben seni cinsel obje olarak görüp ilişkiye girmek istiyorum en azından ağzına alsan o bile yeter gibi açık açık söylese buna tepkin yumuşakmı olur? Mecbur kendini sana düzgün olgun göstericek ama böyle böyle açık veriyo sana bu mesajları bu detaylardan beynini kullanarak aydınlanman lazım
Soran4 ayBak Ben bakireyim ama hoşlandığım biri olur ise bazen sexs muhabbetine abartı olmadan giriyorum bununlada öyle oldu ama o o kdr derin konuşuyordu ki rahatsiz olmama rağmen sirf kaybetmemek icin sus diyemedim ve bana oyle video atmaya başladı Ben rahatsız oldum soğudum
Soran4 ayAma şöyle sesli konuşmalarda böyle şeyler konuşmaz tam tersine mesajda konuşur ve kendisini öyle iyi öyle elit anlatıyor ki karıyla kızla işi olmayan günlük sexs için kimseyle birlikle olmayan kimseye mesaj dahi atmayan biriymiş 30 yaşında işinde gücünde biri
Soran4 ayNolur 2 dk anlatsan
- 4 ay
Daha neyi anlatim kızım aynı şeylerimi yazim sana ben sana açık açık seni sqmek istiyorum desem benimle sevgili olmaya devam eder misin? Hayır ama ben seni sqebilmek için sana kendimi işinde gücünde düzgün biri gibi tanıtabilirim ama bu davranış sahte olduğu için arada bir file veririm senin yaşadığın şu an bu
Soran4 ayTamam teşekkür ederim bende diyorum ki ben bakire bir kızım böyle şeylerin doğru olmadığını istemediğimi açık açık kaç defa belirttim sınırlarımın net bir şekilde olduğunu da belirttim karış taraf ne diyor biliyor musun sn istemediğin sürece seni öpmem bile uzak mesafeyiz bu arada ve böyle bir amacı olan bir adam benimle neden konuşsun
- 4 ay
Sanal olarak yapıyor olman bile yetiyor olabilir ayrıca bir gün arabada veya bi odada sınırların sadece öpüşmek bile olsa baş başa kaldığınızda senin sınırlarının hiç bir önemi olmayabilir yani bunları bir erkek olarak bizim aklımıza getirmemiz dikkat etmemiz gerekmiyo bu ihtimalleri senin düşünmen gerekiyo
Soran4 ayBn ne kdr da konuşursam konuşayım sınırımı çizen biri olarak kendimi zaten ifade ediyorum bu düşünceye giriyorsa zaten boşuna vakit ayırıyorum ona
Cinsel Yaşam konusunda 493 cevap paylaştı. Sen çünkü o tavizi vermişsin. Sekin'i ekmek istiyor ver gitsin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
4 ayBazıları cins işte. Ergense normal denebilir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
4 ayOlmaz kadın istemeden atılmaz ki zaten 1 hafta olmuş herşeyin bi zamanı vardır
00 Yorumla Sinyali yanlış anlış, yanlış yönden gidiyor belli ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Mal beyanında bulunuyor demekki bilmem sen bilirsin
00 Yorumla
4 ayBöyle yapan biri ile konuşuyorsan hala kafan yoktur
03 Yorumla
Soran4 ayNeden mesela
- 4 ay
Delikanlı adam şeyini gösterirmi adam akıllı sohbet eder sapık karakteri olmayan insanlar öyle yapar
Soran4 ayBu iki taraflı işte hem çok güzel muhabbet eder hemde böyle şeyler yapar kafam karışık o yüzden
Gizli Üye(36-45)4 ayBeyinsiz 5 santimlik seyinin gururunu yasiyor iste salla gitsin kizim seyinin gururu pesinde mal
35 Yorumla
Cevap sahibi4 ayZoelandiğına gôre sende ondansın
Cevap sahibi4 ayBasit sensin sana ne benim yorumumdan
Gizli Üye(30-35)4 ayEleman abaza Tarzanmış ve dün bununla konuşmaya devam ediyorsun
021 Yorumla
Soran4 ayÇünkü haksızlık etmek istemiyorum
Cevap sahibi4 ayNeden haksızlık olsun, daha çok mu görmen lazım cinsel organını, o seninkini daha çok mu izlemek zorunda kaldı
Soran4 ayKonu o değil belki sandığımız gbi kötü biri değil. diyorum yani amacı benimle oynamak kandırmak değil yani ben bir yerlerimi atmadım saçmalama lutfne
Cevap sahibi4 ayO buna rağmen atmış, sana saygı göstermeyen birine neden bu bağlılık
Soran4 aybende diyorum ki ben bakire bir kızım böyle şeylerin doğru olmadığını istemediğimi açık açık kaç defa belirttim sınırlarımın net bir şekilde olduğunu da belirttim karış taraf ne diyor biliyor musun sn istemediğin sürece seni öpmem bile uzak mesafeyiz bu arada ve böyle bir amacı olan bir adam benimle neden konuşsun ve böyle bir şey de var tamam azda olsa cinsel muhabbet ettim ama ne foto istedim nede attım buna kesinkle karşı biriyim sınırları olsn biriyim ben ama o sormadan attı kaç defa açık açık gösterdi yani
Cevap sahibi4 ayİşte sana saygısı olmayan sadece kendini ve tatmini düşünen biri. Açıkça söylüyorum, yürümez ve yanlış kişi
Soran4 ayPeki göstermekle amacı neydi
Cevap sahibi4 ayKendini tatmin etmiş, büyük ihtimal o ara mastürbasyon yapıyordu seni hayal edip
Soran4 ayHayır üstünü degisiyordu o sıra galiba öyle hatırlıyorum mastürbasyon yapınca bana diyordu zaten ne alakaysa hatta sende benim için yap diyordu falan
Cevap sahibi4 ayTekrar edeyim, ileride bu kişi için ayırmaya devam ettiğin her bir Saniye için bile çok üzüleceksin
Soran4 ayYa nasıl bu kdr emin konuşuyorsunuz cidden şaşırıyorum ben neden böyle keskin biri olamıyorum
Cevap sahibi4 ayErkeğim erkekleri tanırım, hayatıma çok kız girdi. Kızları da tanırım tabi 20 yaşına kadar olanlar farklı biraz
Soran4 ayBoşa zaman diyorsun yani
Cevap sahibi4 aySen onun avucundaki kuş gibisin, narin bir çiçek gibi bakmalı, üzerine eğilmeli, güzel sözler, şiirler yazmalı iken, senin düşünceni hep almalı ve mutlu etmek için çabalamalı iken o ise sanki 40 yıllık evli biriymişsiniz gibi rahat ve sadece kendini düşünüyor. Nerede empati, nerede romantizm, nerede saygı... Olmaz kesinlikle olmaz
Soran4 ayPeki neden diyor seni dünyanın en mutlu insanı falan yapicam sen böylesin söylesin degerlisn falan filan anlayamıyorum gerçekten ya hem çok ilgili hem çok soğuk hemde başka konular konuşuyor hemde cinsel muhabbet kafam karışık
Cevap sahibi4 ayKarakteri böyle, senden başka kızlara yazdığına eminim.
Bu karakterden iyi bir eş, örnek baba olmaz, kendine hakim olamayan biri o
Cevap sahibi4 ay1 yıl önce boşandım ama kalkıp da konuştuğum kişilere oramı buramı atmıyorum
Soran4 ayAaaa tam tersine asla birine yazmam birinin peşinden koşmam diyor benim peşimden koysunlar diyor bn görmüş yaşamış biriyim diyor olgun adamım diyor uckuruna düşkün biride değilim diyor
Cevap sahibi4 ayHahaha 😂😂 söze değil yapıp ettiklerine bak, seni seven değer veren adam sana saygı duyup öyle şeyler atmaz, dediğim gibi ondan değil eş baba, dürüst insan bile olmaz olamaz
Cevap sahibi4 ayNiye senin gibi saf masum biri benim karşıma çıkmıyor da böyle tarzanların karşısına çıkıyor?
Oysa eşime dünya ahiret mutluluğunu kazansın diye elinden gelen yardımı yapacak donanımlı biriyim ama dengesiz insanlarla muhatap oluyorum, bu bataklığa saplanıp kalıyorum. Neyse ya
Soran4 ayBen neden bazı şeyleri geç anlıyorum bilmiyorum ki bak mesela gün boyu aramadi beni ilk günler gbi güzel istekli ve neşeli konuşmuyor belki canı sıkkın olabilir o kdr destek mesajı attım ama yok hiç teşekkür bile etmiyor şimdi bak ben napicam lütfen bisi de🥺😟 yanlış bir şey yapmak istemiyorum tamam biraz ayıps şeyler konuşmuş olabilirm çok utanıyorum ama ben kötü ve pis bir kız değilim lütfen öyle deme bana sadece sen erkeğe cinsellik vermezsen senden gider seni sevmez dediler diye ben şey ettim ama asla foto atmadım veya birine bedenimi sunmadim bak 1 yıldır kimseyle yüz yüze bile gelmedim ama buda bana bunu yaptı şimdi benim kafamı ne karıştırıyor biliyor musun hem güzel muhabbetler ediyor hemde cinsellige giriyor ve video foto atıyor hemde kaç defa attı istememe rağmen ben napicam bilmiyorum amacını anlayamıyorum
Gizli Üye(25-29)4 aytum sorularını ıcten yanıtlayan brırısı var mı sırdas kanka gıbı?
03 Yorumla
Soran4 ayAnlamadim
Cevap sahibi4 ayacık sozlu musun cekıngenmı?
Cevap sahibi4 aypekı senle uzunca konusalımmı?
4 ayOnyargili olmayan kizin yanlis kisilerle tanismasi buda iyimis
02 Yorumla
Soran4 ayAnlamadim
- 4 ay
Yani adamın yaptigi o kadar seye ragmen onyargisiz olup engellememisin onu hosuma gitti
4 ayTamamda bu cesareti nerden buluyor demekki bir şeyler konuşulmuş
02 Yorumla
Soran4 ayBen atsam ya da at desem tamam derim nerden bileyim neden atıyor
- 4 ay
Hiç özel konulara girdiniz mi peki
4 ayseni becermek istiyor
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
4 ayElbise mi giyiyor yani bu daha fena sanki
02 Yorumla
Soran4 ayYani cibildak üzerine örtü atıyor örtünün üzerinen gösteriyor bi anda kenarından acıyor ucunu vs gösteriyor inanılmaz iğrendim
- 4 ay
Gizli göstermek gibi yani
Cinsel Yaşam konusunda 856 cevap paylaştı. Seni alıştırmayın çalışıyor
02 Yorumla
Soran4 ayAlis dedi zaten sonra kendin istersen at diye fln🙄😒
Gizli Üye(25-29)4 ayAdam elbise mi giyiyor?
31 Yorumla
Soran4 ayElbise derken
Gizli Üye(25-29)4 ayOlur evlenirsin bile helali olsun artık
31 Yorumla
Soran4 ayNee
4 ayE sapık işte hala mı konuşuyorsun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı. Uzak durulması gereken basit tiplerden
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
4 aysende ona at benımkı senınkını yutar de
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sapık o uzak dur...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 443 cevap paylaştı.
4 ayOlur işte adam malını göstermiş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayKonuşmaya devam edersen sende de isteyecek
02 Yorumla
Soran4 ayİstemez bnce ya yani o kdr da degil
Cevap sahibi4 ayO zaman izle ve gör
Gizli Üye(25-29)4 ayNeyi bekliyorsun konusmayi kesmek icn seni s* mi
41 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 aySen bakireliğini kaybetmeden akıllanmiyacakisn
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 463 cevap paylaştı. Atma dersin gene atarsa engelle.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,4b cevap paylaştı. atma de. Tekrar atarsa engelle
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayNasıl tanıştınız
00 Yorumla
4 ayEngelle 🤣
31 Yorumla
4 aySeni arzuluyor eline geçersen vay haline
12 Yorumla
Soran4 ayHalt etmiş 😊
- 4 ay
Bilmem ya geçersen ne olacak peki
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
4 ayNeden oluyorsun
014 Yorumla
Soran4 ayBeyfendi eşim değil bir şeyim değil tanışma aşamasında olduğu bir kıza neden atar ki
- 4 ay
Beyefendi neden dedin beyefendi adam atarmi. Bastan yanlis secimin kendini sorgula
Soran4 ayKendisini o kdr iyi anlatıyor ki asla kadının pesindne koşmaz 30 yaşında bu arada olgun biri hani uckuruna düşkün biri değil gbi
- 4 ay
Gibi ile olmuyor demek ki
Soran4 ayBen bana kendisini anlattığı kdr ile anlatıyorum ne yapayım ki yani şimdi siz söyleyin
- 4 ay
Anlattiğina inanman hata. Demek ki iyi bir tiyatro oyuncusu
Soran4 ayBen bakireyim ama hoşlandığım biri olur ise bazen sexs muhabbetine abartı olmadan giriyorum bununlada öyle oldu ama o o kdr derin konuşuyordu ki ve bana oye video atmaya başladı Ben rahatsız oldum
- 4 ay
Hahhh simdi oldu iste. Sen kasinmissin. İtiraf olayi cozdu
Soran4 ayİyide atması şart değildi bn mi dedim at o kdr uzun boylu değil yani anlatabiliyor muyum
- 4 ay
Ben anladim bu konulara girersen atarlar
Soran4 ayAma düşünmesi gerekiyordu rahatsız olur mu olmaz mı diye
- 4 ay
Ama bir kere hafif seksting yapmissin
Soran4 aySexting dediğin seni böyle şöyle yaparım evlendigimizde öyle muhabbetler işte
- 4 ay
Evet
Belirt söyle ben rahatsız oluyorum
02 Yorumla
Soran4 ayAtma dedim alışırsan daha çok istersin diyor
olmaz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 533 cevap paylaştı. Gözğn gönlün acılsın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 757 cevap paylaştı.
4 ayAtma de sende
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 449 cevap paylaştı. Isır diye dndjd
00 YorumlaNasıl yani. Elbise altından derken 🙄
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 790 cevap paylaştı. Asla olmaz bence
00 YorumlaAtma de konuş istekli o
00 Yorumla
4 ayOlmaz direk es geç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayOlmaz bırak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayArma de bir daha alsa diyip net ol..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
4 ayAtma de
00 Yorumla
4 ayİzinsiz ise sapiktir
21 Yorumla
Soran4 ayKesinikle istemedim
Gizli Üye(25-29)4 ayOlmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayİsteyene atarım ❤️😀
00 YorumlaSence olur mu deli
025 Yorumla
Soran4 ayAma çok olgun takılan bir adam karı kızla muhabbeti olmayan biri
Soran4 ayHatta evlenme niyeti gbi konuşan biri çukuruna düşkün biri olmayan işinde gücünde biri
Soran4 ayBi an bel altı konuştuk oda attı yani anlamadım sonra işte bıraktı ailesiyle tartismis hevesi olmadığı için artık ne konuşuyor nede atıyor
Soran4 ayBilmiyorum hiç öğle bir izlenim vermedi sadece attı bende atma dedim rahatsız oluyorum açık açık elinde oynuyordu sen düşün bi bezle falan üstünü örtmüştü
Soran4 ayO zaman siz anlatın bana şu slk kafamı aydınlat lutfen
Soran4 ayOda bana şu savunmayı yapti sexs yapıpta evlenen var
Soran4 ayyapmam diyor asla sen istemediğin sürece öpmem bile diyor
Soran4 ayAdamı tanımadan neden kötü düşünüyorsun peki
Soran4 ayBak Ben bakireyim ama hoşlandığım biri olur ise bazen sexs muhabbetine abartı olmadan giriyorum bununlada öyle oldu ama o o kdr derin konuşuyordu ki rahatsiz olmama rağmen sirf kaybetmemek icin sus diyemedim ve bana oyle video atmaya başladı Ben rahatsız oldum soğudum
Soran4 aySürekli Konuşan biri değilim lütfen yanlış anlaşılmasın ne kendime birini opturdum şu yaşıma kdr ne açık saçık fotoğraf attım ne de ilişki yaşadım sadece artık belli bir yaştan sonra ilişkilerde bunu olması gerektiğini söyledikleri için ben kendi sınırımı koyarak yapıyorum ama karşı tarafın bana video fotoğraf atması beni çok rahatsız ediyor
Soran4 ayKesin yani
4 ayOlmaz
10 Yorumla
4 ayOlmazz
00 YorumlaOlmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayEngelle sende
11 Yorumla
Cevap sahibi4 aySeni manüple etmeyw çalışılıyor
Gizli Üye(30-35)4 ayYaşlar kaç?
05 Yorumla
Soran4 ayBen 25 o 30
Cevap sahibi4 ay30 yaşında adam normalde böyle değil mi sence? Cidden kendini kandırıyorsun farkında değil misin?
Soran4 ayAma çok iyi bir adam yani bilmiyorum ben mi safım
Cevap sahibi4 ayBurclarınız ne? Bi kadın genelde inanmak istediğinde inanır ya saflıktan olmaz
Cevap sahibi4 ayNe zannediyon abazayom mı diyeecek sana kullanacak yol yapıyor
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem