Beyler sizin mastürbasyon yaptığınızı biliyoruz. Sorum size yönelik. Lütfen dalga geçmeden ciddi cevaplar verin. Evleneceğiniz kızın mastürbasyon yapmış olması ve bunu öğrenmeniz sizi ondan soğutur mu? Ya da sevsipiniz kızın bunu yaptığını öğrenmek ister misiniz? Bakireyim. Hiç sevgilim de olmadı. Ama öastürbasyon yaptığım oldu. Bunu alnıma çalınmış kara leke gibi görüyorum. Yaptığım için pişmanım. Sanki ne olursa olsun iyi birisini haketmiyormuşum gibi düşünüyorum.
Cevabın nedir?
- Cinsellik konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılCanım sen ne güzel şeysin öyle ya. Korkma. Masturbasyon sandığın gibi bir şey değil. Erkeklerin yapması gerekiyor. Sonucunda salgılanan sperm, sperm torbamızdan atılması gerekiyor ve bunu yapmazsak (kimi haftada 4 yapar kimi ayda 1 yapar ama mutlaka yapar içgüdüsel bir şeydir.) sıkıntılar çıkar.
Kadınlarda herhangi bir şekilde bu ihtiyaç yoktur fiziki. Yani adet olmanız gibi bir şey değil. Ama tabi ki sonuçta sizin de dürtüleriniz var. Masturbasyon yapmış ya da yapıyor olman bir sorun kesinlikle değil. Masturbasyonun düşünsel olarak zararlarına yakalanmadığın sürece (yavaş yavaş daha fazlasına) sıkıntı olmaz. Rahat ol. ;)03 Yorumla
Soran+1 yılDürtülerim harekete geçiriyor işte. Ama ne yalan söyleyeyim geçen gün artık bıktığımı fark ettim. Dedin ya yavaş yavaş fazlasını istemek diye. Ona bulaşmaktan korktum ve artık yapmamaya karar verdim
- +1 yıl
Hobi olarak yine kendini dizginlemek için yap ama işte ileri gitme. Ne güzel bak korumuşsun kendini...
Soran+1 yılÇok şüküür.
En İyi Cevaplar
Cinsellik konusunda 551 cevap paylaştı. :D masturbasyon yapmanın neresinden utanıyorsun :) komik olma. İstediğin zaman yapabilirsin, ben hiçbir erkek tanımadım ki masturbasyon yapmayan bir kız istesin. Asıl masturbasyon yapmıyorsa kıllanırım. İsteksiz , cinsellik hissetmiyor diye, bu daha kötü.
04 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin?
Soran+1 yılYapmıyorum diyen de var. Hiç yapmamış olan da
Gizli Üye(25-29)+1 yılHahaha abartma :D cinsellik ihtiyaçtır bu ülkede evlenmeden önce yasak o yüzden mastla karşıla isteğini
37 Yorumla
Soran+1 yılÜlkenin yasakları pek güzel
Soran+1 yılSen yapıyor musun?
Cevap sahibi+1 yılYapıyorum :)
Soran+1 yılPişmanlık duymuyor musun peki canım ya da ilerde vajinal birleşmeden zevk alamamaktan korkmuyor musun?
Cevap sahibi+1 yılGizliye almak zorunda kaldım. Niye suçluluk hissediyim normal şeyler bunlar. Aşırıya kaçmadıkça vajinal yoldanda zevk alırsın
Soran+1 yılNeden? @O_Benim
+1 yılalakasız bence.. genelde yapmıyozmu? ee kötü bişemi oluyor?
02 Yorumla
Soran+1 yılAşağıdaki kız yapmıyormuş?
- +1 yıl
hımm olabilir bişe diyemiyomm
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
150Cevap
+1 yılHmm seni bilmem ama bende her yapılışın sonunda pişmanlık doğuyor. Çünkü bir zevk bir durum yok saçma bir alışkanlık... Bende bakir bir erkeğim ama yapsan eline birşey geçmiyor yapmasan yinede eline geçmiyor ama yapmazsan çok şey kazanırsınız. Bende aşırı unutkanlık yaratıyor oysa eskiden zehir gibi aklım vardı bir şeyi iki uç okuyuşta ezberler şimdi iki uç okuyosu bırak okuduğumu bile anlayamıyorum zararından başka birşey göremedim..
05 Yorumla
Soran+1 yılYaa o bende de var. Ama mastürbasyonla bağdaştırmamıştım.
- +1 yıl
O öyle maalesef. Unutkanlıkla bitmiyor sürekli yorgun olma içinde olan enerjinin yok oluşu halsizlik vs. Çok şey bunlar hem bilimsel açıklanmış. Hemde gerçekten bunları üzerimde gördüğüm için söylüyorum.
Soran+1 yılYaa. Kötüymüş o.
- +1 yıl
Ayrıca din boyuta bambaşka hiç oraya deginmedim daha :((
Soran+1 yılOnu da biliyorum
+1 yılSaçmalama lütfen erkek yapınca normal de kız yapınca mı "kara leke" ? Arkadaşım mantıklı ol biraz. Gayet doğal ve gerekli bir şey. Benim sevdiğim kızın yapması da hiç bir şeyi değiştirmez hem söylemesine gerekte yok çünkü bu onun özel hayatı. Evlendikten sonra aramız da ki "özel hayat" kavramı ortadan kalkar.
00 YorumlaCinsellik konusunda 5b cevap paylaştı. 02 Yorumla
Soran+1 yılİnsana benziyor
Soran+1 yılYa birinci çok tatlıymış yeni gördüm :)
Seni şu an gözüm'de cok değerli biri olarak görüyorum. Bunu dusunmen bile samimi olduğunun en büyük kanıtı. Yani senin mastürbasyon yapmanin hiçbir önemi yok senin başkalarıyla yapamadigin surece..
14 Yorumla
Soran+1 yılGüzel yorumun için teşekkür ederim. Allah korusun. Nefsime yenik düşmek istemiyorum
Soran+1 yılEvet :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılmast. u alışkanlık haline getirmediğin sürece bence gayet normal bişey, ve bunda kendini kötü hissetmene sebep olacak hiç bir şey yok bence..
benim 4 senelik ilişkim var ve ikimizde birbirimizin mast yaptıgını biliyoruz, fazla görüşme şansımız olmadığı için bunu kimse yadırgamıyor..
ama mesela hergün buluşup görüştüğüm bir kız olsa ya da eşim, bu ister istemez rahatsız ederdi..01 Yorumla
Soran+1 yılYa eşler zaten yapmamalı.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSuçluluk duygusundan kaynaklanıyor o biraz da çünkü büyüklerimiz her şeyi ayıp olarak gördüklerinden ondan sonraki nesiller de ayıp olarak görüyor. Kendine hakim olup mast yapıyorsan normal bu bende yapıyorum. Yoksa insan bir süre sonra bir tuhaf oluyor :)
Bunda yanlış bir şey yok ben şahsen evlenirsem sorarım şaka ile karışık ilk önce ağzını ararım yani sonra yavaş yavaş arada ona yaptırıp arada da izlerim :D Bunu çok düşünüyorum05 Yorumla
Soran+1 yılEvet büyüklerin ayıp olarak görmesi çok saçma. Ben şahsen çocuğumun dışarda aramasındansa kendi yapmasını tercih ederim
Cevap sahibi+1 yılBende öyle düşünmekteyim çünkü her şeyin bir zamanı var. Birde şu var çocuğa ayıp dediğin her şeyi daha çok merak ediyor. Günümüzde zaten öğrenemeyecekleri hiç birşey yok. Bence bunu anne ve babadan öğrenmeleri başkaından ya da dolaylı yollardan öğrenmesi daha kötü.
Soran+1 yılKızım olduğunda onunla her şeyi konuşcam. Oğlum belki benden çekinir ama babasına da onun anlatmasını söyliycem. Yaptukları şeylere bağırmak yerine onlara doğru gelen yönlerini üzerine düşünüp onların tarafından da bakmaya çalışcam. İyi bir anne olcam inşAllah
Cevap sahibi+1 yılOlması gereken de bu zaten ebeveynlerin terslemek yerine anlatması lazım hadi küçükken leylekler getirdi seni dersin de bir süre sonra hayal kırıklığına uğrar :) Umarım ilerde iyi bir ebeveyn oluruz.
Soran+1 yılLeylekler :D İnşAllah
+1 yılmasturbasyon yaptıgını ögrenirsem asla yadırgamam. hatta detayları hakkında bile konuşabilirim bu dogal bir ihtiyaç seninde yapman normal bunu kara leke olarak asla nitelendirme kendine. belki ileri yıllarda evlendigin kişinin farklı bir fantazisi olur ve seni masturbasyon yaparken izlemek ister o yuzden rahat ol ve sadece yaşamak istedigini yaşa
027 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Dikkate alacağım
- +1 yıl
rica ederim ayrıca bayanların %90 evli ya da bekar bakirede olsa mutlaka yapıyorlardır masturbasyon ve bunu yapan kişiyi izlmekde ayrı bir keyf :)
Soran+1 yılEvli olanlar yapmasın ama benxe
- +1 yıl
erkek ya da bayan evli olsalarda yaparlar her insanın içinde besledigi ve partnerine söyleyemedigi duygu ve istekleri vardır onu hayal ederler mutlaka peki sen masturbasyon yaparken iken hayal gücünü kullanırmısın
Soran+1 yılBen söylerim eşime istediklerimi. Hayır
- +1 yıl
en güzeli söylemek ilişkiyi daha zevkli hale getirir eger uyumlu isede iki taraflı alıncak zevk apayrıdır. bence hayal günüde kullan alacagın tatminlik daha fazla olur ama dikkat et inlerken birilerine yakalanma ;)
Soran+1 yılKendimi bira sıktığım için inleme olmuyor
- +1 yıl
yataktamı banyodamı yapmayı tercih ediyorsun
- +1 yıl
ögrencimisin yoksa calsııyormusun
Soran+1 yılÖğrenciyim
- +1 yıl
okulda derste ikende aklına geliyormu bir anda
Soran+1 yılSınavda iki defa geldiğş oldu. Çok kötü
- +1 yıl
bütün kosnatren bozulmustur :)
Soran+1 yılEvet zor olmuştu baya
- +1 yıl
:) sakınası yoksa ozel mesajlasalımmı
Soran+1 yılBurası kafii :)
- +1 yıl
sorun degil :)
bugun yaptınmı mast
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
aksama yapıcakmısın canın cekiyormu
Soran+1 yılYapmicam
- +1 yıl
bugun azmadın mı ;)
Soran+1 yılAeni ilgilendirmez
- +1 yıl
kızdırdım sa seni özürrrrr
Soran+1 yılRica ederim
- +1 yıl
amacım seni kzıdırmak degil sadece bu konu üzerine sohbet hosuma gitti
Soran+1 yılÇok hoş bir sohbet değil
- +1 yıl
günaydın
+1 yılÇabuk mastürbasyon yaptığın elini perwoll ten rengi sihir sıvı deterjan ile yıka.
Saçma Soru & Görüşlerinize
Saçma Yanıtlar Verilir
® Her Hakkım Saklıdır.
l lllll lll ll lll lll llll l
²¹°¹³²¹³ °¹²¹³¹02 Yorumla
Soran+1 yılSağol :D
- +1 yıl
Rica ederim :-)
https://inciswf.com/1296851737.swf :D sacmalama ya millet diktirmekten terzi sertifikası aldı sen gelmiş ne diyosun :S olur öyle sende insansın
01 Yorumla
Soran+1 yılYa onlar fenaa
+1 yılgidip bozdurup o* olcağına git kendini elinle tatmin et eşim böyle bir şey dese gülerdim ben tabikide yapıcak
113 Yorumla
Soran+1 yılVallahi mi?
- +1 yıl
tabikide bu devir de herkes 2-3 erkekle çıkıyor hepsi işi sexse kadar götürüyor hepsi ellenmiş öpüşmüş sen onların yanında elmas gibisin boşver hiç takılma =)
Soran+1 yılTeşekkür ederiim :)
- +1 yıl
rica ederim elmas =) elmas diyince de aklıma adile naşit geldi
https://www.youtube.com/watch?v=XhzXQ1JY5Zo
Soran+1 yılÜf yaa sıkmadı mı? :D
- +1 yıl
hayır =D=D=D
Soran+1 yılBence sıktı :D
- +1 yıl
sana göre =D =D yeşilcamdan sıkınılınmaz =D
Soran+1 yılYa onu demiyorum ki :) Hani dublaj falan yapıyorlar ya o sahne sıktı
- +1 yıl
he konuda haklısın =D
Soran+1 yılSağol :D
- +1 yıl
rica ederim =D
Soran+1 yıl:D :D
+1 yılYaptığın için pişman olma. Sen kötü bir şey yapmamışsın. Sadece kendini keşfetmişsin. Bu kimseyi senden soğutmaz. ya da farklı gözle baktırmaz. Bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim.
+1 yıldelimisin be mast yapmayan kız yok öyle düşünmen saçmalıköyle olsaydı temiz kız kalmazdı dimi hem erkeklerin bu hoşuna gidiyo biliyorum
15 Yorumla
Soran+1 yılNeden gidiyor
- +1 yıl
sebebini bendi bilmiyom da tüm takıldığım erkekler mast yaptığımı bilince öğrenince bir mutlu oluyolar daha samimi davranıyolar
Soran+1 yıl:D ya amaçları farklı da olabilir
- +1 yıl
olabilir tabi sonucta hoşlarına gidiyo :D
- +1 yıl
mast. yaptığını nasıl öğreniyorlar soruyorlar mı?
şu penisi ve vajınayı tanrılastırmayı bırakın artık. masturbasyon yapmak kotu veya ayıp bısey degıl.
21 Yorumla
Soran+1 yılPekii
- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYo benim daha çok gözüme girer cinselliği keşfedebilmiş demektir mast yaptıysa ve ihtiyaç haline gelmiştir ihtiyacı gidermeside çok doğal.
03 Yorumla
Soran+1 yılİhtiyacımız olduğu için yapıyoruz ki zaten
- +1 yıl
büyük ihtimalle sen mast. yapmaya başlayalı çok olmadı ilk başlarda suçluluk hissi olması normal birazda. Demek istediğim kızlar cinselliği baya geç keşfediyor keşfettikten sonra azmalar başlıyor ve ihtiyaç haline geliyor erkeklerde öyle değil daha aklı yeni ermeye başlayınca kurcalamaya başlar hemen erkekler pipisini hatta ben 3-4 yaşlarında baya yoğun yapıyordum mast. neyin ne olduğunun azda olsa bilincinde yapıyordum hemde.
Soran+1 yılYeni değil oldu baya.
+1 yılAllahım bırakın bu ergen cinsellik sorularını ya Masturbasyon bir ihtiyactır masturbasyon yapan kadın erkek bedenende rahatlar vucudundaki fazla enerjıyı atar kasıkları ağrımaz yorgunluk hıssı gider vücuddan
03 Yorumla
Soran+1 yılErgenlikle alakası yok.
- +1 yıl
Masturbasyon bir ihtıyactır otesi boş
Soran+1 yılİhtiyaç işte
+1 yılegerki esinle sevisirken. baska bir erkeği düşünüp mast yaparsan bu ihanet olur. ama normal zamanda hayal kurup masturbasyon yapmandan bisi olmaz reel bişey yok. kendini suçlama. cinsel hazzını bir şekilde rahatlstman lazım
013 Yorumla
Soran+1 yılYa ben ilişki sırasında başkasının hayal edileceğini sanmıyorum
- +1 yıl
burada öyle düşünenler var. kocanla yasa tüm isteğini. mast yaparken dikkatli ol cok bastirmadan kan gelebilir şüpheye katılabilirsin vs. cok mu yapıyorsun peki
Soran+1 yılVajina çevresine hiç baskı uygulamadım. Klitoral olarak uyarıldım. Aslında nasıl söyleyeyim her gün değil. Mesela haftada iki üç gün 4-5 defa. Kimi zaman 10 günde bir, kimi zaman 20 kimi zaman ayda 1. Ama o yaptığım günlerde 4-5 defa yapıyordum
- +1 yıl
peki 2 gunde bir yapsan da. bir yapinca 5 6 defa dan kurtulsan?
Soran+1 yılKlitoral orgazmın alışkanlık yapmasından korkuyorum. Çünkü uzun süredir yapıyorum
- +1 yıl
ozelden yazarmisin bana.
- +1 yıl
huu
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
sana sarkicagimi düşünme boşa fazla ozelini buraya dökmek istemedim. neyse sorun değil
Soran+1 yılÖzelimi o kadar da açmam zaten
- +1 yıl
neyse problem değil kendin bilirsin pesine dusucek deilim
Soran+1 yılBenimle ilgili şeyi ben bilirim tabi. Kendine iyi bak
- +1 yıl
sende
Gizli Üye(36-45)+1 yılneden pişmansın anlayabilmiş değilim insansın yapğacaksın doğal bu. Hatta ben yaparım o rahatlasın diye o masturbasyonu gerekirse hangi ottan içiyorsunuz anlayabilmiş değilim. sanki önüne gelene kendini sunuyormuş gibi konuştun
03 Yorumla
Soran+1 yılAy Allah korusun. Asla olmadı öyle bir şey
Cevap sahibi+1 yıl:D korusun bakalım düşüncelerin uç noktalarda masturbasyon sana göre kötü yapmayacaktın oda senin zayıflığın sana göre bana göre normal doğal birşey gerektiği zaman yaparım sana göre rüyanalanma olamsı gferekişr bana göre et ete deymeli :) neyse bye
Soran+1 yılBaay :)
+1 yılDemek yapıyorsa istekli derim hoşuma bile gider takma ya kimseyi arkadaşım kötü birşey yaapmıyon zina yapmıyon kimseyle yatıp kalkmıyon bir iki kere masturbasyonla birşey olmaz
017 Yorumla
Soran+1 yılPek bir iki kere değil :/ Baya oldu
- +1 yıl
sorun mu ya saygı duyarım iki farzı misal verdim orada sen kendini mutlu etmişsin zinadan korumuşsun kendini sorun yok kafana takma erkeklerde yapıyor yapmayan çok az kişi var zaten
Soran+1 yılEvet yapmayan da var. Falat mastürbasyona da zina diyorlar. İnsanların evlenecek durumu yoksa, yapmazsa nasıl olacak anlamıyorum
- +1 yıl
masturbasyon tartışılıyor kesin bir olarak zina değildir yani aha az günah diyebilirz çoğu din alimide bu konuda birdir takma kafana zevk alıyorsan günahına bakma çok düşünürsen bazen yanlış zamanda yanlış yerde yanlış kişiye bakmak bile günah olabilir dine göre fazla düşünürsen kafayı yersin
Soran+1 yılEvet. Hem zorlama yok diyorlar hem de bir yandan zora sokuyorlar
- +1 yıl
ykafan karışmış ya sorun yok o tarafını düşünme youtube da nihat hatioğlunun videosu vardır ilaki sevmem ama genelde ona güveniyorlar doğru gibi söylüyormuş ne bileyim bak istersen belki kafanda birşeyler netleşir
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim :)
- +1 yıl
rica ederim masturbasyonu istediğin için yap günahına pek takılma pişman olmazsın
Soran+1 yılYa ama günahında görmezden gelemyiz
- +1 yıl
valla günah falan ama ihtiyaç
Soran+1 yılİşte ihtiyaç
- +1 yıl
ya da evleneceksin günaha girmem diyorsan
Soran+1 yılOkuyorum şu anda ve hayatımda biri yok
- +1 yıl
hımm o zaman fazla takma diyebilirim yani anca sana
Soran+1 yılSağolun :)
- +1 yıl
rica ederim düşüncelerim bu kadar abartmadan yap sıkıntı çekme
Soran+1 yılPekii
Mastürbasyon insanın en doğal hakkıyken neden bununla ilgili insanlara kötü gözle bakayım ki?
Mastürbasyon yapmalı ki cinselliği keşfetmeli insan. Kadını erkeği yok bunun.03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :)
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim :)
+1 yılVay be senin gibi kızlar kaldı mı hala ya.. Bende ben hayatta evlenemem diyordum. Gerçi şöyle bir sorun var ki bütün kızlar zaten bunları söylüyor. Arada gerçekten öyle biri çıksa da istesende inanamıyorsun zaten
08 Yorumla
Soran+1 yılNeden evlenemem diyordun?
- +1 yıl
Başkalarının o.. Gibi kullandığı kadına gelinlik giydirmek istemem.
Soran+1 yılHa ben mastürbasyon yapan bir bayanla evlenmek istemem dedin sanmıştım
- +1 yıl
Hayır o konuda problem yok hatta istekli olması güzel bile
Soran+1 yılEvet şstekli olması iki tarafın da güzel
- +1 yıl
Benim gibi aşırı olması da mı?
Soran+1 yılTabii
- +1 yıl
Yazsana bana.
+1 yılsaçmalama herkesin yaptığı şey bu neden kara leke gibi görüyorsun anlamadım bu arada benimde sevgilim olmadı hep kaçtılar benden :D
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden kaçtılar ya? :D
- +1 yıl
anlatmak isterimde burada böyle herkesin içinde anlatamam utanırım gerçi ama şunu bilki çıktıklarım hep o şeyin peşindeydi ve benimkide çok büyük o yüzden kısa sürdü kaçmaları :)))
Masturbasyon insanlar ve hayvanlarin dogasinda olan bir seydir. Bunu yapma sana asla pismanlik yasatmasin.
011 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama ilerde normal ilişkiden zevk alamazsam. Ya alışkanlık yaparsa? Korkuyorum bundan
Soran+1 yılVajinal zevk alamayabileceğimiz söyleniyor.
- +1 yıl
onu en fazla masturbasyon yaptiginiz elemente gore degisir. Eger ki siz sadece uyarma ile yapiyorsaniz cinsel birlesmede bunun farkini alacaksiniz. Fakat bunu disinda elementler kullanarak yapiyorsaniz partnerinizden zevk almayabilirsiniz. Ama yine de ayni sicaklik, ayni ten hissi ve hatta partnerinizin nefes alis verisi bile sizi vajinal zevke ve orgazm olmaniza etken olabilir.
Soran+1 yılElement olarak bir şey kullanmıyorum ki. İnşAllah ya. Bunı da dert ediyorum
Soran+1 yılYüzeysel zaten. Klitoral yol ile sadece. İşte herkes klitorise alışınca vajinal ilişkinin zorlaşacağını söylüyor. Yani zevk olarak
Soran+1 yılBakalım artık
Soran+1 yılHerkese. Sağol
Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. ya tabıkı sorun olmaz içinden geldıgın gıbı yasa tabıkı yapıcaksın kotu bırsey degıl kı
04 Yorumla
Soran+1 yılOlsun ama
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılYqv saçmalama bundan doğal ne var şahsen ben evlenceğim kızda bekaret bile aramıyorum benle evlendikten sonra bana sadık kaldığı sürece geçmişi önemli değil
07 Yorumla
Soran+1 yılYa bu da güzel bir düşünce :) Tebrik ederim. Her erkek böyle düşünse keşke
Cevap sahibi+1 yılYav bunun genişlikle alakası yokki esüden 18 denilibce evlendirirlermiş ben 25 yaşındayım 30 a kadar da evlenmem evlenceğim kadında 25 yaşında olsa şindi ben bu kadının 25 yaşına kadar hiç kimsenin elini tutmadığını varsayamam hadi onu geötim kızlık dediğin şeyin durması demekik anal işikiye girmediği anlamına gelmez
Cevap sahibi+1 yılO yüzden illa bakir olcak die bir kuralım yok tabi gördüğü her erkeklede yatan birini eş olarakta almam
Soran+1 yılGüzel düşünüyorsunuz bence
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim..
Soran+1 yılRica ederim
yemek yiyprmusun
ihtiyacın var yemek yemeğe
rahatlamakda ihtiyaçtır yapmalısın neden sorun olsun şu an yapıyorum sorunmu rahatlamaya çalışıyorum istersen?01 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin ki normal karşılanıyor. Ben kızların nasıl görüldüğünü merak ediyorum
- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılamaaan genelde sorunca asla yapmam diyeceğiniz bişiyi düşünüp kafamıza mı takalım
13 Yorumla
Soran+1 yılTakmazsın yani
- +1 yıl
takmam ve söyleceklerine inanmam
Soran+1 yılSize kalmış
+1 yılOf mal mal düşüncelerinizden kurtulamadınız. Bu kadar beyinden yoksun olarak yaşamayı nasıl beceriyorsunuz?
19 Yorumla
Soran+1 yılAz da olsa yetiyor şükür
- +1 yıl
Yetmediği açık. Böyle salak düşünme. Neysen o sun. Değişmez.
Ayrıca kara bir leke değil. Hemen hemen her canlının yaptığı birşeydir bu.
Soran+1 yılBu konuda kendini kötü hissetmek zekanın yetmediğinin göstergesi mi?
- +1 yıl
Evet. Bunun normal bir durum olduğunu kavrayamadığın anlamına gelirm
Soran+1 yılAma çevrende çoğu kişi yapmadığını ve iğrendiğini söylüyorsa kendini kötü hissetmekten kaçamıyorsun
- +1 yıl
Yalan söylüyor. Düzenli cinsel hayatı olanların ve aseksüel olanların haricinde herkes yapar.
Soran+1 yılDüzenli cinsel hayatım yok ama aseksüel değilim
- +1 yıl
O zaman çok normal.. takma kafana.
Soran+1 yılPeki takmiycam
ne pişmanlığı ya takma böle şeylere. yaptığın gayet normal bişey. millet neler yapıyoda pişman olmuyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
Soran+1 yılYok ya devam etmeyeyim yine de
+1 yılsevgilim'in mastürbasyon yaptığını biliyordum. Ben de yapıyordum. Yapmayan zaten yoktur. Kasma kendini bu kadar. Rahat ol.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Hayır düşünmem sonuçta o da insan ihtiyaç duyulmuş olabilir benim için normal bir şey kendini üzme bunun için
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim :)
saçma bir düşünce içerisindesin sonuça hekesin bir ihtiyacı oluyor yeterli sen masturbasyonla sınırlı kal başkası el sürmesin önemli olan budur erkekler için
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum. Sağolun
Soran+1 yıl:))
+1 yılAsıl mast yapmamış kız beni rahatsız eder. Mast yapmayan insan anormaldir. Sen olması gerekeni yapıyorsun ve utanılcak birşey yok. Ben utanıyormuyum hiç söylerken :)
01 Yorumla
Soran+1 yılHayıır :D
Sorun olmaz benim için sonuçta ayni şeyi bende yaptim
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet tabi
+1 yılMasturbasyon yapmamış olması garibime gider kesin bir sorun vardır diye düşünürüm
03 Yorumla
Soran+1 yılBak aşağıda bir kız da yapmadım demiş
- +1 yıl
Yapmamış olanda illa vardır ama sağlıklı bir insanın ihtiyacıdır orgazm olmak
Soran+1 yılEvet. Tabi ben de artık tutmak istiyorum kendimi. Ama hiç denemeyenler nasıl dayanmış ona merak ediyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeni ona daha çok bağlar açıkcası hatta beraber yapalım derim telefonda sesli veya yazışarak. Bir erkek sana bunu teklit etse sen ne derdin?
09 Yorumla
Soran+1 yılKabul etmem
Cevap sahibi+1 yılOnun mastürbasyon yapması senin için ne anlam ifaded eder peki?
Soran+1 yılYapsın canım. Zaten erkekler yapıyor bunu. İğrenmem, kızmam da.
Cevap sahibi+1 yılPeki seni düşünerek yapması hoşuna gider mi?
Soran+1 yılBilmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılHiç düşünmedinmi bir erkeğin seni mastürbasyon yaparak hayal edip zevke gelmesini
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılEn son ne zaman okşadın kendini
Soran+1 yılSana ne
+1 yılne alakası var? kadınların da neredeyse hepsi mast yapıyor zaten.
017 Yorumla
Soran+1 yılYapmam diyen çok kişi. En yakınlarım da dahil
- +1 yıl
merak etme hepsi yalan.
Soran+1 yılBilmiyorum :)
- +1 yıl
evet yalan kadın da insan değil mi kadının da arzuları yok mu ? ayrıca kendine bakışın çok acizce kadını ve kendini bir mal gibi görüyorsun çok yazık.
Soran+1 yılKimseyi mal gibi görmüyorum. Sadece kendime üzülüyorum.
- +1 yıl
neden sebep ne buna adam mı öldürdün hırsızlık mı yaptın yetim hakkı mı yedin en yakın arkadaşını mı dolandırdın ?
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
ee neyin pişmanlığı bu? sen hiç mast yapıp pişman olan bir erkek gördün mü ?
Soran+1 yılMastürbasyon yapan erkek görmedim ama pişman oluyorum diyen çok okudum
- +1 yıl
o anlık bir pişman seninkiyle alakası yok sen kendini kötü hissediyormuşsun keötü bir şey yaptığını düşünüyormuşsun bu çok anlamsız. cidden anlamsız sen kendini bir mal olarak görüyorsun hem de kocasına ait bir mal kendini bir insan her şeye hakkı olan bir birey olarak görmeye başladığın anda bu sorun çözülür.
Soran+1 yılRica ederim mal falan değilim ben. En korktuğum şey klitoral uyarıya alışıp vajinal ilşkiden zevk alamamak. Bu yüzden durmaya çalışıyorum
- +1 yıl
o zaman vajşnal mast yap anal mast yap. ya da en güzeli gerçeğini yaşa.
Soran+1 yılVajinal mastürbasyon yapamam. Korkarım. Anala karşıyım.
- +1 yıl
vajinal mast yapamazsın çünkü bakire olmazsan kocanın yüzüne bakamazsın çünkü sen bir malsın onun malı. anala karşısın çünkü dünyadan haberin yok ondan nasıl bir zevk alacağının farkında değilsin.
Soran+1 yılKorkuyorum diyorum. Canımın acımasından. Ve evet. Ben temiz bir şekilde eşimin karşısına çıkmak istiyorum. Sevdiğim erkekle her şeyi yaşamak varken neden bunları yapayım ki? Mallıksa bu evet malım
- +1 yıl
hay senin zihniyetine ben... kocan madalya takar sana artık el üstünde tutar bir gün çok pişman olacaksın bu salaklıklarına neyse iyi günler.
Soran+1 yılEvet ve taktığı madalyadan ötürü çok mutlu olacağım emin olabilirsin
+1 yılNeden düşünüyorsun böyle yapmışın sonuçta ama hic yoktan kötü bir birlikteliğin olmamış kendini uzmene değmez unut bidaha da yapmazsin
06 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun olmadı şükür. Yapmazsam o alışkanlığım geçer dimi? Evlenince normal ilişkiden zevk alamam diye korkuyorum
- +1 yıl
Geçer tabi sadece aklına getirme unut düşünürsen kendini yapmaya zorlarsin merak etme ilişkide zevk alırsın ona benzemez o durum kendini uzmene gerek yok yani olur mu
Soran+1 yılBurada çoğu erkek mastürbasyon yapan kadınların gerçek ilişkide zevk alamayacağını söylüyor ama?
- +1 yıl
Sen Yapma bırak önce ama o ilişki farklı tabi karsindakinede bağlı bir durum bu zevk olayı
Soran+1 yılYapmamak için uğraşıyorum artık. Benimle alakalı değil mi zevk alıp almamak
- +1 yıl
Uğraş bakalım
seninle de alakalı tabi ama karsindakine bağlı büyük pay
+1 yılnormal bişey yaa soğumam ama yapmamasını tercih ederim ben sonuçla bağımlılık yapıyo ki evlendiğimizde mast yapması beni üzer kırar
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır canım evlenince yapmasın zaten kimse
- +1 yıl
haklısın canm yapmasın tabi de bağımlılık yaptığı için insan ister diye düşünüyorum kendine engel olamzsa eğer yaparsa ve ben yakalarsam veya duyarsam fena şekilde kırar bu durum
Soran+1 yılİnsan mastürbasyonu dürtülerinden dolayı yapıyor. Yanlış anlama ama evli olsam be şu anda ilişkiye girmek istesem eşime bunu belli ederim. Onunla yaparım
- +1 yıl
kızına göre değişebilir ama durum yaa aslında bana mast yapması garip gelebilir kendim yapmadığım için
Soran+1 yılAnladım
- +1 yıl
peki
Neden alnına sürülmüş kara bir leke olsun canım saçmalama. Ben sormam mastürbasyon falan yapmış mı diye. Yapmasından daha doğal bir şey de yoktur.
09 Yorumla
Soran+1 yılSen sormazsın ama karşımdaki kişi sorabilir. Yalan da söyleyemem
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılEvet şnsan soğuk olmamalı
Soran+1 yılBence de
Soran+1 yılBiriyle paylaşmak daha güzeldir eminim
+1 yılAcayip sogutur ben yaparaim ama sen yapamassin ;))) var mı boyle sacmalik kiz onu yapmassa kesin kendini atar birinin altina.
08 Yorumla
Soran+1 yılHmm
- +1 yıl
hmm tabi sacmaydi soru kabul et.
Soran+1 yılEdemem :)
- +1 yıl
Edeceksin ulann.
Soran+1 yılHatır
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Tamam ben kacim. o zman ;()
Soran+1 yılTamam :D
+1 yılErkek literatüründeki Safları sık ve düzgün tutalımdaki amaç asla bu değil.
11 Yorumla
Soran+1 yılAh bir şey anlamadım desem? :/
Biz öyle şeyler yapmıyoruz.
Soğutmaz ihtiyaç o ben soğumam normal03 Yorumla
Soran+1 yılSağolun
Soran+1 yılElbette öyle
+1 yılGarip gercekten garip hem gunahini itiraf ediyorsun hemde af diler gibi yakiniyorsun. Bunu yaradanin bilir biz değil
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah'ın bildiğini kuldan niye saklayayım?
Mast yapmak dogaldir breee. Bunu nasil alnina calinmis bir leke olarak gorebilirsin. O halde ilerde kocan la cinsel hicbir sey yapma mazallah gunahtir
03 Yorumla
Soran+1 yılYok saçmalama :D
Soran+1 yılPeki sağolun :)
Erkekler ve kizlar masturbasyon yaparak cinsel ihtiyaclarini giderirler bunda bir yanlislik gormuyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki teşekkürlerimi sunuyorum
+1 yılaman kendini kaybetmede bence kötü bir yanı yok keşke her kız senin gibi düşünse ama nefsine hakim olamıyo insan bence sen böyle devam et
03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Allah korusun aksini düşünmedim
- +1 yıl
Rica ederim askindan olsen bile yapma :))
Soran+1 yılİnşAllahh :)
- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılTam tersine biraz olsun vücudunu keşif etmiştir derim demekki istekli biri sevdicegim diye mutlu olurum
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki teşekkürler :)
- +1 yıl
Rica ederim üzmeyin kendinizi
Soran+1 yılPeki :)
sorun değil artık mastürbasyon yapmak herkes yapıyor bir ihtiyaç haline geldi. günde kaç kez mast yapıyorsun
013 Yorumla
Soran+1 yılHer gün değil ama yaptığımda da en fazla 5'e kadar çıkıyordum
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılÜst üste değil. 1,2,3 saat aralıklarla
Soran+1 yılEvet istediği için yapıyorum ama mesela birinci orgazmdan sonra ikincisine hiç devam edemedim
Soran+1 yılSanırım o an isteğim gidiyor ama 5-10 dakika sonra yine istiyorum
Soran+1 yılNormalim
Soran+1 yılBu seni ilgilendirmez
ya saçmalama sonuçta oda bir ihtiyaç millet gidip seks yapıyor sen kendin kendine dokunmuşsun bunda hiç bişey olmaz tamamen mahsum bişey
015 Yorumla
Soran+1 yılMasum mu gerçekten?
Soran+1 yıl21 yaşındayım
Soran+1 yılİnşAllah
Soran+1 yılKısmet
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılBuradan sorsan
Soran+1 yılDüzgün bir soru olduğuna emin misin?
Soran+1 yılPeki
Hayır tam tersine mutlu olurum ne güzel azgın, hormonları yerinde diye
02 Yorumla
Soran+1 yılYaa azgın demeseniz :D
+1 yılYapmış olabilir. penisi olan üstün mü oluyo? Erkekler kadar kızlarında hakkıdır.
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır canım ne münasebet
benim için hava hoş.. BEn yapıyorsam oda yapabilir ne var ki bunda...
03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılSorun olarak değil de görüşünü merak ediyorum
Merak etme bu gayet normal bir durun. Yapmaya devam edebilirsin..
02 Yorumla
Soran+1 yılHmm sağolun
mastirbasyon yapmayan kaldimi sonunda pismanlik duyuyosun normal bu sonra gecer kizlarda yapar
06 Yorumla
Soran+1 yılYapmıyorum diyen çok var
Soran+1 yılOnlar nasıl dayanıyor peki?
Soran+1 yılGerek yok sağolun
Sen bu kara leke ile yaşayamazsın. Derhal masturbasyon ile evlenmelisin.
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki :/ :D
mast yapabilir ama başka bir erkekle ilişkiye girmemiş olması lazım
03 Yorumla
Soran+1 yılSevişme olarak da bana göre
Soran+1 yılTabi ki
+1 yılsaçmalamışsın ben kendimi rahatlatabiliyorsam sende kendini rahatlatabilirsin ama tabiki bunu kendi kendine yaptığın sürece kirlenmiş falan olmuyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılSağolun
Problem olmaz , vucudunu tanimis olmasi sekste benim isimi kolaylastirir. Daha guzel doyuma ulaştiririm.
01 Yorumla
Soran+1 yılTabi o da var
Yapmadım dese de cevaptan tatmin olmayacağım için sormam. tatmin edecek cevapta yok zaten
00 Yorumlabizlerde kızların yaptığını biliyoruz :) şaka varıpta elin adamıyla yatmıyosunki alnında leke olacak dert ettiğin şeye bak öyle düşünme bile
00 Yorumla- Devamını Gör (99)
Devamını Gör(144)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem