Günaydın. Sorum şu: tahrik olunca gusül bozulur mu? Yani şöyle diyeyim afedersiniz ama tuvalette taharet alırken elim klitorisime değdi ve etkilendim. Hemen o şeffaf sıvı aktı. Gusül gerekir mi buna da?
Cevabın nedir?
Sadece dokunup etkilenmek degildir olay sehvet hissidir. O sivilarin gorevi cinsel iliskiyi daha rahat yapilmasi icin cinsrl organlari kaygan kilmak. Haliyle bu sivilarin tahrik oldugunda gelmesi senin sucun degil istemsizdir. Tabi srn bir elim degdi derken oturup masturbasyon yapmadiysan :D gusul gerektirmez ama bu suphe duygusu hissetmenden dolayi gerektiriyor olabilir vucudunu ve kendini bil her sividan killanma
01 Yorumla
Soran+1 yılYapmadım bir şey vallahi. Temizleyip çıktım. Şüpheye düştüm sormak istedim. Sıvıları çok karıştırıyorum ya
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. o şeffaf sıvı her şeyden önce zevk suyu.. bu guslü bozmaz.. orgazm olmadan gusül bozulmaz.. yani boşalmadan tam anlamıyla.. organın nemlenince cünup olmazsın.
011 Yorumla
Soran+1 yılAma demiyorlar mı izleyince, tahrik olunca sıvı gelirse almanız lazım diye. Eğer öyleyse işim çok zor. Valla bilerek olması
- +1 yıl
ehli sünnet inancına sahipsen , yanlış olmadığını bilirsin @necpp , tahrik olan her kızın organı nemlenir.. bu da cenabetlik değildir.. iyi araştır lütfen.. o sadece kayganlaştırıcı bir sıvıdır. orgazm sıvısından bahsetmiyoruz.. öpüşen her kadın da gidip gusül alacak senin demene göre.. lütfen iyi araştır.
Soran+1 yılİyi de ben boşalmadım ki. Sadece etkilendim
Soran+1 yılİşte benim de demeye çalıştığım bu. Eğer almam lazımsa günde en az 6 defa banyoya girmem gerekir
Soran+1 yılTeşekkürler :)
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılYa bir git. Yanlıslıkla degmişmiş tahrik olmuşmuş. İnsan kendi bedeninden hemen tahrik olmaz. Kendinden gıdıklanıyor musun? Her seferinde mi yanlışlıkla değiyor da tahrik oluyorsun :)) Kendinle oynayıp mezin gelince de acaba cunup muyum diye merak ettigin icin soruyorsun şu an . Git abdest al
14 Yorumla
Soran+1 yılAllah şahit olarakvarsa sana gerek yok yavrum. Ne oldu da bu kadar kaşındın anlamadım. Gidebilirsin
- +1 yıl
Madem Allah'ı bu kadar ön planda tutuyorsun o zaman buradaki insanlara soracagına gidip bir hocaya danışsana? Tahrik olmayı, kendiyle olmayı daha yeni tanımış bir ergen duruyor karşımda.
Soran+1 yılYaşın 25 ama beynin hala ergen ablacığıııımmmm. Kendinden küçükleri gömmeye çalışınca rahatlık mı yayılıyor vücuduna? ;)
- +1 yıl
Neden konuyu değiştiriyorsun ablacım :) Gerçekleri söylüyorum diye mi?
Gizli Üye(36-45)+1 yılTahrik ayrı orgazm ayrı eger boşaldıysan
Gusül alman gerek ama sadce tahrik olduysan
Normal abdestin bozulır burdakilere bakma bir bildikleri yok senle alay etmk için yazıyorlar.11 Yorumla
Soran+1 yılHayır orgazm olmadım. Orgazm anında kasılma titreme inleme olmaz mı? Öyle bir şey yok. Bir de affına sığınarak söylüyorum. Klitorisin derisi var ya hani üstünü örtüyor. Benim o biraz açık. Yani klitorisin ucu gömülü değil derinin altında. Bu da böyle hemen uyarılmama sebep oluyor.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
33Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılhttps://www.dinimizislam.com/detay.asp?Aid=4040
Gusulü bozmayan şeylere bakarsan aradığını bulabilirsin.
O şekilde abdest gerekir fakat gusül gerekmez.00 Yorumlaİnanmıyorum ama islam'daki açıklama
Şehvet ve tahrik olan her durum gusül abdesti gerektirir diyor01 Yorumla
Soran+1 yılSana yalan söyleyince elime bir şey geçmez. Fake konu açmam ben. Ama bak benim anatomim uyarılmaya baya müsait. Elimde değil. Klitorisin deriyoe kapalı kısmı bende gömülü değil ve bu otururken, kalkarken bile uyarılabiliyorum. Bunda suçum ne? Suçumun olmadığı şeyde bu mecburiyet niye?
+1 yılGünaydın herhangi bir boşmala yaşamadıgın icin gusul almana gerek yok ama bence sen bu akdar cabuk tahrik oluyorsan gusul almak icin banyoyya giridigidnede abdest öncesi boşalmak istiyorsundur;)
010 Yorumla
Soran+1 yılİstemem yapmamı gerektirmez. Hem banyoda yapınca banyodan sonra akıntı oluyor. Yine abdest almak gerekiyor
- +1 yıl
peki sık Yaparmısınn ya da sık bir şekilde canın istermi gün içerisinde
Soran+1 yılGenelde her gün isterim ama yapmıyorum
- +1 yıl
erkek arkadasın ya da eşinle yasamak varken sende haklısın hayal ederek yasamak ne kadar tatmin edici olurki
Soran+1 yılEvet boş ve iğrenç. Bugüne kadar yaptığımdan dolayı utanıyorum
- +1 yıl
şimdi niye öyle dedinki bundan dolayı utanılacak birşey yok bu dogal bir ihtiyac ama abzı insanlarda daha cok ön plana cıkıyor bunda dolayı utanıyorum demene gerek yok sadece sadece gercek ilişkide alacagın zevk tek basıandan cok dha fazla
Soran+1 yılİsteğimin fazla olmasını problem etmiyorum. Kendi kendimi tarmin etmeyi sevmiyorum hepsi bu
- +1 yıl
peki herhangi bir ilişkin yok ise yapıcak pekde bişeyin yokki eger sakıcansı yoksa sizin için özel mesajdan yazısalım bu konu hakkında
- +1 yıl
ögrencimisin çalısıyormsunuz
- +1 yıl
bugunde oldumu aaldınmı gusul abdestini ;)
rahatlama olmadı
o zaman erkekte her kalktığında abdestmi alacak
sizdeki sulanma sevişme başlangıcı gibi düşün
sulanmadan sevişme olmaz
erkekte kalkmadan sevişme olmaz03 Yorumla
Soran+1 yılEvet rahatlama olmadı. Yani ıslanınca gerekmez mi?
Soran+1 yılPeki
Erkekte koyu beyaz ve kadında akıcı sarı meni, yerinden şehvetle kopup çıkarsa cünüp olunur hüküm bu böyle olduysa gerekir
07 Yorumla
Soran+1 yılSarı değil ki bu. Suyun kayganlaşmış hali
Soran+1 yılGerçekten mi?
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim :)
+1 yılMezi sıvısı deniyo buna, gusül gerekmez bu durumda.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Cinsel Yaşam konusunda 608 cevap paylaştı. Diyanet işleri fetva hattını ara ne ya burası fetva meclisimi sorulara bak
010 Yorumla
Soran+1 yılNet cevap aramıyorum. Düşünceleri almak istedim. Sende düşünce bile yok. Bol boş konuşuyorsun
Soran+1 yılAraştırmanın neresi boş olmuş bu güne kadar?
- +1 yıl
Dini konularda biraz hassasiyetim var hem bende düşünce yok bol ve boş konuşuyorum onun için yorumu beğenirsin ya da beğenmezsin ama boş konuştuğumu iddea edemezsin ozaman senin boş olmuş çünkü dini soruların dini bilmeyen insanlarca yorumlar yapılması araştırmanın sonucuna yanlışlık getirir doğru bir sonucada ulaşabilirsin yanlış bir sonuca da yanlış olması demek bir yığın insanın günahına girmek demek onun için ehil insanlara sorarak bu araştımayıp derim eğer araştırma yapmak istiyorsan
Soran+1 yılBol boş değil o boş boş. Yanlışlıkla olmuş olabilir. Dini olarak düşünmesem konu açmazsım. Dalga geçen olabilir, ciddiyd alan olabilir. Bu insanlıklarına kalmış bir şey.
- +1 yıl
sonuçta burayı takip eden kişiler daha çok genç daha yeni ergenlik dönemini atlatmış her türlü yöne çekilebilecek kişiler onun için konulara karşı hassasiyetle yaklaşşıyorum evet bu sourunun cevabını bildiğim halde doğru bir kanalda gerçek bilgiye ulaşmalarını sağlamak derdim çünkü insanların vebalini almak istemiyorum benim yüzümden yanlış bilinçlenmesinler istiyorum dedimya yorumları beğenip beğenmemek sana kalmış öneli olan doğru bilgiye ulaşmaksa eğer elimden geldiğince herkesi bilinçlendirmeye çalışmak neyse uzatmanın bir anlamı yok zaten
Soran+1 yılEstağfurullah. Sağolun
Soran+1 yılAma o işte her zaman mümkün olmuyor ki.
- +1 yıl
o mümkün olmuyor dediğin zamanları örnek dediğin suya ulaşamadığın diyelim şimdi ulaşılmayan bir yer yok ama neyse banyo yapamayacağımız okuldu işte işyeriydi falan gibi yerlerde teyemmüm yapmak en doğrusudur artık ama oda mümkün olmaya bilir diyeceksin bu durumda allaha sığınmaktan başka çaremiz yok allah bizi affetsin ilk fırsatımızda gidip hemen abdest tazelemeliyiz ve tevbe etmeliyiz birde daha dikkatli olmalıyız kendimizi tanımamız lazım diye düşünüyorum :) inşallah yardımcı olmuşumdur
canım gusülü peygamber araplar temizlensin diye icat etmiş pek tabi pis bir milletler. normal banyanu yap temiz ol yeter netçen gusülü
04 Yorumla
Soran+1 yılOlur mu? Abdest almak bizim için de gerekli
Soran+1 yılAnladım ama o zaman su sıkıntısı falan varmış
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayir sulanmadir o ve bildigim kadariyla sulanmada orayi temizlemen yetiyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılSulanma canım ya orgazm değil
+1 yılOnceden mast yapıp banyoya girdysen bazen icinde zevk suyu kalıyor ondan tuvaletini yprken geliyodur benim alettede oyle olmstu.
03 Yorumla
Soran+1 yılYok yapmadım kaç gündür. Söz verdim kendime
- +1 yıl
O zaman tahrik olmusun dogal bir sey
Soran+1 yılPeki teşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten şaşırdım dokunur dokunmaz nasıl orgasm olurki insan
026 Yorumla
Soran+1 yılOrgazm olmadım kii
- +1 yıl
O zaman ben anlamadim
Soran+1 yılYa bak elim klitorise değdi, uyarıldım diyeyim nasıl anlatayım :D
- +1 yıl
Uyarılmak başka bisey şöyle düşün erkek her sertlestiginde abdest almaz kadında böyledir ama bir erkeği düşünürsünüz mast yapar orgasm olur boşalırsınız tamam ama tahrik olup ıslanınca gerekmez anlatabildimmi
Soran+1 yılŞimdi anlamadım. Uyarılmak sadece erkeğe özgü bir şey mi?
- +1 yıl
Kesinlikle degil mesela aklina cinsellikle ilgili aklına birşey geldiğinde ıslanıyorsun demi İşte buda kadının uyarilmasidir
Soran+1 yılEveet. Klitorisim pıt pıt atıyor kimi zaman.
- +1 yıl
Bakın işte uyarılma budur ama çok güZel bir duygu demi :)
Soran+1 yılHmm bilemedim 😁😎
- +1 yıl
Tabi tabi eminim bileniyorsun
Soran+1 yıl:D :D
- +1 yıl
Bazı şeyleri yargilama tadını çıkar:)
Soran+1 yılEvlendikten sonra çıkarmak daha iyi :)
- +1 yıl
Onun tadı başka şu an yaşadıkların bambaska
Soran+1 yılBana iğrenç geliyor
- +1 yıl
Sacmalama nesi iğrenç yaaa süper birşey insanın zevk aldığı şey neden iğrenç olsun mantığı nedir
Soran+1 yılKendine dokunmanın neyi güzel ki?
- +1 yıl
Olaya aldigin zevki düşünerek bak
Soran+1 yılYapay geliyor
- +1 yıl
Aldigin hazzı zevki başka birseyden alabiliyormusun kucak dolusu para versen alabilirmisin
Soran+1 yılAldığım zevk gerçek olsa tamam derim de hoş değil
- +1 yıl
Gerçek olsa derken nasıl yani
Soran+1 yılKendi kendime aldığım zevkin gerçek olduğuna inanmıyorum
- +1 yıl
O kadar yanlış düşünüyorsun ki işte kafamdaki bu tabuları yikmadigin sürece evliliğinde bile mutlu olamayacaksin
Soran+1 yılNeden olamayayım canım
- +1 yıl
Kafanda bu tabular olduğu icin
alla alla diyelim elin vajinana değdiğinde hemen tahrik oluyormusunuz yani?
05 Yorumla
Soran+1 yılBen oluyorum. Özellikle klitorise değince. Bu çok sinir bozucu.
Soran+1 yılİyi mi bilemedim?
Soran+1 yılTahrik oluyorum evet
+1 yılorgazm olursan ya da içine alırsan sokarsan gerekir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen en iyisi kız kuran kursu öğretmenleri oluyo onlara sor bence burada her kafadan bir ses çıkıyo.
03 Yorumla
Soran+1 yılUtanırım ki ya nasıl sorayım?
Cevap sahibi+1 yılutanmaman için kız öğretmeni tavsiye etmiştim.. Hiç bayan kuaförüne'de gitmedin galiba..
Soran+1 yılKuaföre gidiyorum ama utanacağım şeyler için değil
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞüphedeysen git al ne kaybediceksin ki:d kendin demişsin etkilendim diye. Az ya da çok fark etmez.
08 Yorumla
Soran+1 yılAma sadece uyarıldım. O an aklımdan fitnelik geçmedi
Cevap sahibi+1 yılBu işte niyet de önemli tabi ama bak "UYARILDIM" diyorsun? Bu yeterli bir neden abdestin bozulması için illa zevke düşücen diye bir kural yok. Eğer hassas san çok dikkat ediceksin ya da abdest alacaksın işin kuralı bu.
Soran+1 yılGerçekten aşırı hassasım. Dikkat ediyorum ama olmuyor
Cevap sahibi+1 yılOlabilir her kadının vücudu farklıdır. Senin vücudunun hassaslığı da bu. Bazı durumlarda şans bazı durumlarda da böyle b*ktan birşey işte. Dert etme daha dikkatli davran hatta çıplak elinle değil elinden geldiğince selpakla dokunmaya çalış.
Soran+1 yılTaharet alırken mecbur elimle ama kurularken selpakla elbette ama yine tahrik oluyorum silerken
Cevap sahibi+1 yılSenin durumun bayağı hassas o zaman. Ufak hareketlerle fazla bastırmadan hafif hafif yap yavaş olursan etkisi olur. Ne diyim dikkat ediceksin başka yolu yok.
Soran+1 yılEvet baya hassasım öyle böyle değil. Yok yapmıyorum. Söz verdim.
Cevap sahibi+1 yılNe sözü?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende var abazalik elin değer degmez Sıvı akıyorsa alacaksın tabi
03 Yorumla
Soran+1 yılBu elimde değil. İstesem ve isteyerek dokunsam tamam da aklımın ucundan bile geçmiyordu
Cevap sahibi+1 yılRahatsızlık olabilir gercekten ilginc bir durum aklında sürekli cinsellik olması Lazım bu durumda
Soran+1 yılHayır yok her zaman
Gizli Üye(36-45)+1 yılNiyet onemli gibi gibi blmym ama o kdrcikla olmaz galiba.
031 Yorumla
Soran+1 yılUykudan yeni kalkmışım aklımın ucunda bile yoktu. Valla.
Cevap sahibi+1 yılSanmiyorum bozulacagini. Ama ben ruyalandigimda nasıl da bozuldu deyip devam ediyodum 😅😄
Soran+1 yıl😐 Tabi o da mantıklı😈
Cevap sahibi+1 yılYok ya bence hic yapilmamali amelilikten baska bisey degil.
Soran+1 yılSöz ver yapma. Bak ben söz verdim kendşme
Cevap sahibi+1 yılBen söz verdikce daha cok yapiyom bu sefer sekse dönüyor 😅😄
Soran+1 yılHm yok ben o boyuta geçmedim😋
Cevap sahibi+1 yılGecemende zaten anca evlenirsen. Sen mast yapma bosver.
Soran+1 yılGeçemem değil geçmem. Yapmıyorum da zaten artık. Söz verdim kendime
Cevap sahibi+1 yılSevgili yok belli ki. Boyle devam 😅😄
Soran+1 yılYook😆
Cevap sahibi+1 yılBelli belli
Soran+1 yılNe alaka?
Cevap sahibi+1 yılArzuladigin biri olmazsa arzulu olmaman normal.
Soran+1 yılArzulu olmak demek cinsellik yaşamak demek değil
Cevap sahibi+1 yıltamam hadi benim isim var görüşürüz sen sozunu tuta dur 😅😄
Soran+1 yılPekii kolay gelsin😬
Cevap sahibi+1 yılKolay olcagini sanmiyorum 😅😄
Soran+1 yılDünya meselesi mi çözeceksin?😐😈
Cevap sahibi+1 yılGel anlatim cok merak ediyosan 😅😄
Soran+1 yılOlaaz ya burada ya hiç😎
Cevap sahibi+1 yılSen Bilirsin mesgul. etme bni o vakit 😅😄
Soran+1 yılPeki etmem ☺️
Cevap sahibi+1 yılHala ediyosun odaklanamiyorum senin yuzunden
Soran+1 yılTamam git ne işin varsa yap🙈👊
Cevap sahibi+1 yılSende gel :)
Soran+1 yılTamam 😜
Cevap sahibi+1 yılHadi mesaj at :)
Soran+1 yılGizlisin😋
Cevap sahibi+1 yılAl ciktim.
Cevap sahibi+1 yılHadisene..
Boşalmadığında gerekmez
04 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Soran+1 yılMantıklı yorumlar okuyunca içim az da olsa rahat etti :) Ama banyoya girince yenilerim
+1 yılEvet gerekir fazla cinsellik düşünmeyin
09 Yorumla
Soran+1 yılDüşünmedim ki
- +1 yıl
Bilmiyorum tahrik olmak dedinizde sürekli ondan dedim
Soran+1 yılEvet ama bu sabah hiç düşünmedim
- +1 yıl
Çok fazla mastürbasyon yapıyor musunuz ondan olabilir mi
Soran+1 yılYapıyordum ama çok fazla değil. Haftada bir iki gün ya da 15 20 günde bir. Artık yapmıyorum tabi
- +1 yıl
çok yapmakta iyi değil hiç yapmakta demek biraz cinselliğe meraklı bir arkadaşımızsın
Soran+1 yılEvet ama yapmam yani
- +1 yıl
Gusül yenile sen yinede
Soran+1 yılPeki
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. banyoya gırmelısın !!!
05 Yorumla
Soran+1 yılOrgazm olmadım ki sadece etkilendim
Soran+1 yılBenim banyom o kadar sürmüyor işte :D
Soran+1 yılSağolun
+1 yılben almıyorum artık ya :D
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden? :D
+1 yılkazaramı değdi aklıan birşey gelmedne yeme beni :)
06 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten öyle oldu.
- +1 yıl
o zevk suyudur tatlım klitorisine değince aktıysa zevke gelmişsin abdest alacaksın da birşeyi merak ettim sen hiçmi mast yapmıyorsun bir anda kazara değince aktı çok dolusun boşalman lazım
Soran+1 yılYa yapıyordum :( Ama söz verdim kendime artık yapmam
- +1 yıl
Iyiede senin ihtiyacın dolmuş iyice vajinan bırak oksa rahatlasin kadın oldugunu hisset
Soran+1 yılİhtiyacım evet ama kendi kendime yapınca bir şey anlamıyorum ki
- +1 yıl
tatlım yaparken yöntemler var her zaman elle değil farklı hissedirecek şeyler eğer müsaitsn buyur gel anlatayım memnun kalırısn hemde yasadıgın orgasmın 5 katı fazla bosalırsın beni burada bilin bilir sonra engellersin
+1 yılAbdest gerekir sanirim
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki ben de teşekkür ederim
Gerekir
06 Yorumla
Soran+1 yılAma neden ya?
Soran+1 yılHayır canım taharet alırken yoktu. Değidikten sonra silerken gördüm
Soran+1 yılOrgazm olmadım ki. Tahrik oldum sadece
Gizli Üye(30-35)+1 yılszın de işiniz zor bizde dokununca akma yk ohh
014 Yorumla
Soran+1 yılHava mı atıyorsun? :/
Cevap sahibi+1 yılkıryıda bır ımkan gectıbırak ta atalım
Soran+1 yılMutlu olacaksan at hadi :D
Cevap sahibi+1 yılöpüşme videosu gorunce sız ıslanırsınızbenım umrumda olmaz :D
Soran+1 yılEvet bu kötü mü?
Cevap sahibi+1 yılkolay tahrık lmamak herzaman ıyıdır
Soran+1 yılNeden?
Cevap sahibi+1 yılo senın zaafın anlıyormusun mısal evlısın esıne trıp atamazsın kzamazsın veya sevgılıne
Soran+1 yılEvet. Evlenince neyse de sevgili döneminde yanlış yapmaktan korkuyorum.
Cevap sahibi+1 yılyuzden kendıne hakım ol elınden geldıgı kadar rahatlamış gez
Soran+1 yılYa mastürbasyon yapmak istemiyorum. Evlenmeden cinsel birleşme de yaşamak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılhemen evlenmekte ıstemıyosun
Soran+1 yılOkulum var
Cevap sahibi+1 yılyzarmısın bana
bence gerekir.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:///
Gerekmemesi gerek.
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki sağol :)
Bozuluyor
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
cenabet gez
014 Yorumla
Soran+1 yılSenin yaptığın gibi
Soran+1 yılTemizlik için el atılması ne zaman suç oldu? Sen çok kirlisin demek ki
Soran+1 yılNerede?
Soran+1 yılPeki
Soran+1 yılGöremedim
- +1 yıl
Şehvetten dolayı insandan gelen ince saydam sıvıya mezi denir. Meziden dolayı da gusül gerekmez. Ancak mezi geldiğinde namaz abdesti bozulur tekrar abdest almak gerekir. buyur senin için
zevk suyudan kastın nedir , meziyi kast ediyorsan gusül alman gerekmez. sade abdesti bozar. Bunun için abdesti yenilemek gerekir.
Soran+1 yılSaydamdı işte. Teşekkür ederim
+1 yılDinini değiştir)))
113 Yorumla
Soran+1 yılSen öyle yapmışsın sanırım. Yoldaş arıyorsun
- +1 yıl
Gerekir tabi deli))
Soran+1 yılPeki
- +1 yıl
Cok azgınız heralde))
Soran+1 yılOlabilirim
- +1 yıl
Herşşeyden tahrikmi oluyo n