Cinsellik Ne dusunmustur, orasina baktim yanlislikla? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Esniyodu boyle geriye dogru gerilmisti o ara pantolonun önü kabarik duruyodu gozum kaydi hemen geri cektim fark etti sırıttı sonra Güncellemeler4 ay Arkadasim bukisi Ne dusunmustur, orasina baktim yanlislikla? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 4 ay Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yani sırtması normal çünki merak ettiğini falan düşünmüştür 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 4 ay Ln benim babamda öyle olmustu istemeden gozum gitmisti 4 12 Yorumla Berat06905 4 ay 😂😂 Yorumla Cevap sahibi 4 ay @Berat06905 ya gülme çok kötü Yorumla Berat06905 4 ay Bende babamin penisini görmüştüm yanlışlıkla Yorumla Cevap sahibi 4 ay @Berat06905 sen erkeksin gorsen bisey olmaz da benim ki başka bisey Yorumla Berat06905 4 ay Doğru senin ki baya kötü insan babasının şeyine bakar mi Yorumla Cevap sahibi 4 ay @Berat06905 bakmadim gozum gitti yanlıslıkla Yorumla Berat06905 4 ay Şaka yapıyorum 🙂😆 Yorumla Berat06905 4 ay Geçmiş olsun Yorumla Cevap sahibi 4 ay @Berat06905 of neyse unutmustur Yorumla Berat06905 4 ay Tabiki unutmuştur Yorumla MinyonSvenDev188 4 ay Hahahsd Yorumla anticooor07 4 ay hıı kötunun kötusu Yorumla
55Muatafaa55 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 4 ay Cinsellik konusunda 1b cevap paylaştı. Bişey olmaz biz de bakıyoruz kızlara doğal bu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 4 ay Kız o bende de var bazen istemsizce gözüm kayıyor hep erkekler mi sapık olcak birazda biz olalım😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 4 ay Yani genelde zaten bakıyorsunuz kimleri kimleri yakaladım ben bakarken 0 0 Yorumla
Emremre1055 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 4 ay Onu evde herzaman yaşıyoruz nerdeyse iç çamaşırı giymeden eşofman giyip çıkarım sen içine bir şey giymedin mi diyen soran ablam var 😁 0 0 Yorumla
mnrville Takip Et Xper 5 Yaş: 29 4 ay Shdjjdjdjdjf bi şey düşünmemiştir ya gülüp geçti zaten 0 0 Yorumla
Mst1767 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 4 ay Artık seni istiyo shsjhssj senin onu istediğini anladı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 4 ay Sk istediğini anlamıştır 3 3 Yorumla Soran 4 ay İstemiyorum ki anlik gozum çarptı Yorumla Cevap sahibi 4 ay O öyle anlamıştır Yorumla anticooor07 4 ay sen bırde özgur halini gor demıstır yanı Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 4 ay Cinsellik konusunda 584 cevap paylaştı. bir şey olmaz olur öyle şeyler 1 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 4 ay Cinsellik konusunda 6,1b cevap paylaştı. Bakan oluyor ben aldırış etmiyorum 0 0 Yorumla
anticooor07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 4 ay Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı. hımm bu kız ıstıo benı demıstır 0 0 Yorumla
magnacarta1215 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 4 ay Cinsellik konusunda 612 cevap paylaştı. Ne kadar yakın olduğun biri 0 0 Yorumla
yeniden_angarali Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 4 ay Cinsellik konusunda 717 cevap paylaştı. Bişe olmaz nolcak sanki 0 0 Yorumla
viskiiletisimi Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% 4 ay bana da olmuş tu, hoşuma gitmiş ti 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 4 ay Benim de başıma geldi bir kaç kez 1 1 Yorumla anticooor07 4 ay sen kime yakalandın pekı Yorumla
DerdeDevaXXXX Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 4 ay Cinsellik konusunda 702 cevap paylaştı. sevinmiştir 0 2 Yorumla Soran 4 ay Fndjd niue Yorumla DerdeDevaXXXX 4 ay merakın var diye Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 4 ay Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hoşuna gitmiştir 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 4 ay Cinsellik konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hoşlanmıştır 0 0 Yorumla
lingualfrenlum Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 4 ay Cinsellik konusunda 810 cevap paylaştı. Niyetini anlamışş 0 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 4 ay Cinsellik konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bu iş tamam demistir 0 0 Yorumla
Deliriyorumm0 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 4 ay Cinsellik konusunda 370 cevap paylaştı. Kabarık mıydı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 4 ay Ay korkma güzelim sadece ufak birmesele 2 1 Yorumla anticooor07 4 ay dısarı cıkınca büyüyo o mesele ama Yorumla
iliskidurumusorucam Takip Et Xper 5 Yaş: 32 4 ay Harbidenmi😀😀😀 0 1 Yorumla Soran 4 ay Evet gözüm kaydi bi an hfhfh Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Yani sırtması normal çünki merak ettiğini falan düşünmüştür
Ln benim babamda öyle olmustu istemeden gozum gitmisti
😂😂
@Berat06905 ya gülme çok kötü
Bende babamin penisini görmüştüm yanlışlıkla
@Berat06905 sen erkeksin gorsen bisey olmaz da benim ki başka bisey
Doğru senin ki baya kötü insan babasının şeyine bakar mi
@Berat06905 bakmadim gozum gitti yanlıslıkla
Şaka yapıyorum 🙂😆
Geçmiş olsun
@Berat06905 of neyse unutmustur
Tabiki unutmuştur
Hahahsd
hıı kötunun kötusu
Bişey olmaz biz de bakıyoruz kızlara doğal bu
Kız o bende de var bazen istemsizce gözüm kayıyor hep erkekler mi sapık olcak birazda biz olalım😅
Yani genelde zaten bakıyorsunuz kimleri kimleri yakaladım ben bakarken
İstediğini vs düşünmüştür. Saba çakmanın planını yapıyordur
Onu evde herzaman yaşıyoruz nerdeyse iç çamaşırı giymeden eşofman giyip çıkarım sen içine bir şey giymedin mi diyen soran ablam var 😁
bende bakıyorum bişi olmaz
Shdjjdjdjdjf bi şey düşünmemiştir ya gülüp geçti zaten
Artık seni istiyo shsjhssj senin onu istediğini anladı
Sk istediğini anlamıştır
İstemiyorum ki anlik gozum çarptı
O öyle anlamıştır
sen bırde özgur halini gor demıstır yanı
bir şey olmaz olur öyle şeyler
Bakan oluyor ben aldırış etmiyorum
hımm bu kız ıstıo benı demıstır
Ne kadar yakın olduğun biri
Bişe olmaz nolcak sanki
bana da olmuş tu, hoşuma gitmiş ti
Benim de başıma geldi bir kaç kez
sen kime yakalandın pekı
Niye baktın o önemli
Bize her gün bakıyorlar.
sevinmiştir
Fndjd niue
merakın var diye
yanında kalkkıyordur normal yani
Hoşuna gitmiştir
Hoşlanmıştır
Niyetini belli etmişsin işte
Keşke agzinda olsa demiştir djdj
Senin izlediğin hoşuna gitmis onun da
Niyetini anlamışş
Bu iş tamam demistir
Kabarık mıydı
Ay korkma güzelim sadece ufak birmesele
dısarı cıkınca büyüyo o mesele ama
Yani sende insansın. Ne hissettin peki baktığında?
Bişey olmaz
Yakında verir eline
Harbidenmi😀😀😀
Evet gözüm kaydi bi an hfhfh
Bu nasıl soru
Cok tatli olmus
Hoşuna gitmiştir
Kim o kişi