- Cinsel Yaşam konusunda 30,9b cevap paylaştı.
u 6 ayAyıptır evet. bir erkeğin memen in ölçüsü ne ya da kalçanın ölçüsü ne diye sorması ayıpsa bu da ayıp olmalı. tabi sevgili benim istediğimi sorarım da diyebilirler ama o zaman da bedeni için mi sevdin kısmı çıkıyor
60 Yorumla
En İyi Cevaplar
6 aySevgiliye boy veya çamaşır sormakta bir sakınca görmüyorum çünkü sevgilim dediğim insan, hayatta ailemden sonra en çok değer verdiğim kişidir. Sevgilimle her sırrımı paylaşırım. Buna vücut bilgilerim de dahil. Yani sormakta sakınca yok.
30 Yorumla
u 6 ayAyakkabı tabanı kalınlığı sorulabilir tabii ki ya da alacağı burma bileziğin kalınlığı. Örnekler sabaha kadar çoğaltılabilir 🤣
25 Yorumla- 6 ay
Adam 😂
- 6 ay
Altından dolayı değil mi 🤣
- 6 ay
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
- 6 ay
Rica ederim ✨️
- 6 ay
Ben. Erkek olarak. olcuyu soran bayani medeni cesareti cok ozgur bir. Bayan olarak. Kabul ederim. Ve. sordugunda. nazikce. ona. soylerim ve harika bir. Soru sordunuz diye ona iltifat ederim
6 ayBen sorardım ne dion diye terslerse normal boyunu soruyorum derdim geri zzkskdksix
56 Yorumla- 6 ay
Sjdjfj mantıklı
- 6 ay
@filosurugu. Ha ha beni Nick, in gulumsetti. ( Fil osurugu. Tam bir odayi kokutacak guctedir. Cunku filler. Cok buyukturler ve Osuruklari cok buyuktur) Cok iyi bir nick secimi yapmissin
- 6 ay
@filosurugu. Yasin 109 gorunuyor? Tamam o yasta degilsin.. ama. kendini o yasta mi hissediyorsun? Benim tanidigim. birisi var 30 yasinda oldugu halde kendini. 90 yasinda hissediyor " gercektende "bitmis" yasli bir adam gibi. isteksiz ilgisiz her Zaman yorgun bir hali var gercekten 30 yasinda bir ihtiyar bu tanidigim insallah sen oyle hissetmiyorsun kendini degil mi? Neyse Sana iyi ve mutlu seneler dilerim
- 5 ay
@KemalKotan02 yok kemalcim hesap ismi ve yaşı öyle kalmış degistremiom
- 5 ay
@filosurugu. Ben o soruyu soran bayana " cok. Harika bir. soru sordunuz" deyip onu kesinlikle onurlandirirdim
- 5 ay
@filosurugu. Anladim ama bazillion yaslari Genc ama. Kendilerini 100 yasinda gibi hissediyorlar genc yasta bitmisler cok
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorGüzel kızım meraklı ruhuna sağlık 😂💕
Sevgiliye “kaç cm?” diye sormak başlı başına ayıp değil, ama üslup ve zaman çok önemli. Erkekler bu konuda egolu olabiliyor, direkt ölçü sorusu bazen onu sadece “beden” gibi hissettirebilir.
Onun yerine his odaklı konuş: “Cinsellik konusunda konuşalım mı, birbirimize ne iyi geliyor merak ediyorum” gibi. Güven, rahatlık oluşunca zaten boyut muhabbeti de daha doğal akar canım 😌💋30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
164Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
6 ayNeden ayıp olsun ki gadası s
20 Yorumla "Ayıp değil de, gereksiz bir 'teknik şartname' talebi diyelim.
Sonuçta İKEA'dan köşe takımı almıyorsun, 'Odaya sığar mı, kapıdan geçer mi?' diye mezurayla ölçmenin alemi yok! 😂
Ayrıca sorsan ne değişecek? Her Türk erkeği o soruya KDV dahil, ÖTV eklenmiş, enflasyon farkı yansıtılmış rakamı söyler. Yani sorduğunla kalırsın, gerçeği ancak 'saha çalışmasında' görürsün!"
10 Yorumla
6 ayAyıp gibi ama ben şöyle bi çare buldum o göğüs bedenimi sorarsa ben de onu soruyorum. Böylece karşılıklı oluyor
92 Yorumla- 6 ay
Mantıklı
- 6 ay
@biralexolanadam teşekkürler
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sorma şekline bağlı şimdi; görseldeki gibi bir hâlde sorarsa erkek yanlış anlayacak, “Boyun kaç cm?” diye sorsa ayıp anlaşılmaz tabii...
12 Yorumla- 6 ay
Dimi yani 'boyum' ifadesi bile herşeyi değişiyor hfjk
- Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı.
6 ayYani ayıptır tabii ama fesat olmayan boy olarakta anlayabilir 😂
16 Yorumla- 6 ay
Ee yani 😂
- 6 ay
167 boyum 😂😂
- 6 ay
Bende 173 😂
- 6 ay
Ne ka güzel 😂😂
- 6 ay
Sus cüce
- 6 ay
Susmam hem ben cüce değilim ne demişler boy değil işlev önemli 😂😂 benimde birden fazla işlevim vatr
Yapay zeka bile fesat :D ayıp değildir sdfhg
113 Yorumla- 6 ay
Oysaki ben kendi boyunu kastediyordum mesela ben 173üm 🤧
- 6 ay
Yapay zekaya noluyor 😂
- 6 ay
Cinsel diye şikayet edeceğim iyice haddini aştı bu hadsiz mdjfmf
- 6 ay
KS sistem savunuyor onu o yüzden asjsjk
- 6 ay
Çekil bakam sen şöyle @KizlarSoruyor-Sistem sdfgsdfgfdh
- 6 ay
Lan yürek mi yedin sjdkssf
- 6 ay
Etiket yaptığına göre hdjd
- 3 ay
Ben de 178 / 14cm
6 ayO sana benzer soru sorsa? Ona göre cevabı bul iste.
12 Yorumla- 6 ay
Gururla söylerim
- 6 ay
O zaman sana göre ayıp değil.
6 ayAranızda bağ oluştuktan bir müddet sonra ayıp olmaz
11 Yorumla- 6 ay
Evet
Hep yazıyorum ama cuk oturuyor ya ALKNDSFLKLFDSJSD
KS deki 20-25 lik aletlerin yanında benim tr ortalaması aletin ortama giriş şekli;
https://www.youtube.com/embed/QWFKJ4iVkh4Kısa cevap, ilerlemiş bir şekilde, sadece flörtlük bile olsa sorana söylerim, söyledim de AKLSNCFHKGHDASK
Kalkıp 20 lik bekleyene parmak değil, kolumu soksam fayda etmez yani şimdi gerçekçi olalım SŞLMDALJKSAHK KSLJAHDAKLŞASF
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 aykızlarında abazasi hic çekilmiyor, erkek hesabi falansin buyuk ihtimalle
44 Yorumla- 6 ay
He ablacım işim-gücüm yok bide erkek hesabı açıcam aynen 🤦♀️
- 6 ay
Nerden bilcez belki yok
Cevap sahibi6 ayişi gücü olmadığı belli zaten ya habire burada bu görüyorum 😂😂
- 6 ay
Eğer burada bulunuyorsan demekki seninde işin gücün yok. Bari sen söyleme. Ayrıca istersem günün 24 saati burada dolaşırım bu kimseyi ilgilendirmez. Burun nefes almak içindir insanların hayatına sokmak için değil sayın gizli KS can
6 ayArtık sorucam yeter artık birazda biz edepsiz olalım
73 Yorumla- 6 ay
@Kenan1045 Salça olma sorularıma
- 3 ay
178 / 14 cm ben söyleyeyim. Belki lazım olur
- Cinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı.
6 ayBoyu veya işlevi çok önemli değil boy sadece ikinci planda önemli olan birleşmede vereceği deneyim. Çünkü kadınlar çoğu birleşmeden zevk almaz. Zevk aldıkları şey uyarılma hissiyati
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 324 cevap paylaştı.
6 ayArtık bu sitede sormak hiçbir şey ayıp değil ama engellerse kendi bilir artık öyle bir zamandayız
60 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 538 cevap paylaştı.
6 ayBuna çok değişik cevaplar verilebilir. Daha önce ölçmemiş de olabilir. Sen biraz okşa dimdik olunca ölçebilirsin derse esas buna ne cevap verilir 😅
10 Yorumla
6 ayBunu fırsat olarak değerlendirir kendin ölç derim... Sonra bende ölçeceğim derim. Neyi derse, bulurum bir şey göğüs çevresi kalça çevresi vs vs gider
11 Yorumla- 6 ay
Elinde cetvelle gelip baktığında "3 cm var yok bunun için miydi?" derse kadınlar heyecan yarattığında ve her öpücüğünde büyür derim. Hâlâ istediği büyüklük olmadığını hissedersem "kadınların organını görmeden göğüslerini kalçasını dokunmadan en yüksek boyuta damarlı şekle ulaşamaz " derim. Sonra ne olur bilmem artık
- Cinsel Yaşam konusunda 485 cevap paylaştı.
6 ay
6 ayNiye ayıp olsun göğsünü gere gere 19 0 desin mesela 😂
40 Yorumla
6 ayyiğidin malı meydanda olur sor gitsinn 😂😂😂
31 Yorumla- 6 ay
Hahahahah deli
6 ayYoo ayıp değil. Sevgilin sonuçta. Onunla rahat konuşmayacaksan niye sevgilisiniz ki
30 YorumlaEğer samimiyet yoksa ayıptır. Samimiyet varsa, iki taraf da rahatsa sorun olmaz.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 546 cevap paylaştı.
6 ayYooo neden ayıp olsun ha ölçmüşmüdür? kesinlikle evet ölçmüştür hem öncesi hem sonrası mutlaka ölçüm yapılmıştır :D
10 Yorumla Ayıp olması için önce özne eksikliğinin giderilmesini isterim. Özne eksikliği giderilince karar vereceğim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı.
6 ayÖyle bir soru soranla ciddi düşünmem... si kerim ama evlenmem çünkü ka sar ve daha önce vurdurmuş bu tip soru sorar...
10 Yorumla
6 ayNiye ayıp olsun ki ya?
Sanaldan tanıştığın birini görmediysen boyunun ne kadar olduğunu sormadan nasıl anlayacaksın?
10 YorumlaAyıp değil normal ama mesajla falan sorulursa garip olurum :D hani malum anlarda sorulacak soru bence, şak diye muhabbet arasında tuhaf oluyor 😂
10 Yorumla
6 ayFazla laubali olmak saygısızlık sayılır en azından ilişkide en başta sorulmasa daha iyi.
20 Yorumla
6 aySevgilinin boyunu veya omuz genişliğini bilmiyor musun diye sorarlarrrr
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
6 ayHayır degildir aşkı kaç cm acaba ben. 1,80 altında biriyle sevgili olmak istemiyorum diyebilirsin ayrıca yorumları okudum fesat falan demişsin ama önce bir başlığı nasıl yazdığına bak insanların içi fesat degil
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı.
6 ayYok kendin tut metreyi al eline ölç
İstedigini sorabilirsin20 Yorumla
6 ayKonu seksting ise hayır, onun dışında evet ayıptır.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı.
6 aySorabilinir bence o göğüslerini görüyor kalçanı görüyor ne var ki bunda
11 Yorumla- 6 ay
Sohbet etmek isterdim seninle
6 ayHayır, ayıp değil. Sevgililer, eşler arasında mahrem olmaz. Görebiliyorsam sormaya da hakkım var, hatta ölçerim bile. Doğrusundan emin olmam lâzım.
20 Yorumla
6 ayYok. kesinkikle ayip degildir sorabilirsiniz bu bayanlarin Donald hakkidir
12 Yorumla- 6 ay
Dogal.!! olacakti.. Yani. bunu sormak " Kac. Cm. sizinki?" Bayanlarin Dogal hakkidir sorabilirler
- 6 ay
( gizli Not!!! ( Yasadigim ulkede buyutucu alet satiliyor. soyle? bu bir vakum. icine cekip uzatiyor erkeklik organini kanla doldurup iki kat besin ve oksijen almasini sagliyor buda bir. kas kutlesi olan organi gelistirip buyutuyor ) ssstt. kimseye soylemeyin
- Cinsel Yaşam konusunda 990 cevap paylaştı.
6 ay@bichoteva0 ne yapacaksın diye sorarsa verilecek cevabının olması gerekir 😂😂😂
10 Yorumla
6 ayBir insanın boyunu gözümle az biraz tahmin ederim. O yüzden sormama gerek kalmaz.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İstediğini soramayacaksan neden sevgili olasın ki
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Bu soru güzellik ve bakım ve 100 erkek cevaplamış neredeyse vay arkadaş
10 Yorumla
6 aySevgililer arasında gayet normal bir soru. :)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 629 cevap paylaştı.
6 ayAyıp olur ya 😂 birden sormakta ne biliyimm 😆🙈
13 Yorumla- 6 ay
Hahaha
- 6 ay
6 ayNiye 30 yaşındayım diyorum 1,78 boy 71 kilo diyebiliyorum da 19 cm demek mi ayıp? O da bir sayı işte
10 Yorumla
6 ayŞahsen bana böyle bir soru gelse cm ne mkk km diyeceksin derim
20 Yorumla
6 ayAyıptır, Adamın boyunu napıcam sorup benden kısa olmasın da.
11 Yorumla- 6 ay
Burada normal boy değil merak edilen yanlış anlamışsın 😄😅
- Cinsel Yaşam konusunda 988 cevap paylaştı.
6 ayböyle bir gelenek olmalı yiğidin malı meydanda demeyi biliyoruz
10 Yorumla Ayıp değil, merak eden sorsun ki erkenden ayrılıp hayatımızı karartmayalım.
10 YorumlaTövbe estağfurullah tövbe ya bu gözler nelere şahit oluyor böyle Allahım sen affet bizi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 697 cevap paylaştı.
6 ayNiye olsun dkkdkd sevgiliye sormayıp da kime sorucan
10 Yorumla
6 ayMilimetre olarak sorulması yanlış anlaşılmaları minimize edebilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
6 ayYani.. Konu açılınca sorduysan neden olsun.. O sana kaç beden diye sordu mu
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayYok kaç cm değil kaç kilometre demen lazım. erkeğin dediği sayıdan 3-5 cm daha kısa çıkar o farkı da eklemeyş unutma
20 Yorumla
6 ayAyıp değil de biraz cesur bir soru sjjd
42 Yorumla- 6 ay
Ben kendimde cesurum balım jsfjf
- 6 ay
vayyy balım cesurluğa gel sen
Gizli Üye(45 üstü)6 ayBir kere soran oldu. Ben de 8 cm dedim. Daha fazla ilgilenmeye başladı.:)
20 Yorumla
6 ayAyip değil bence cunku konusulmustur artik yani o seyler durduk yere sorulmaz diye düsünüyorum
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayFenomen sorunca böyle oluyor
ben sorsam 1. Soru cinsellik diye kaldırılır
2. Kimse cevaplamaz
14 Yorumla- 6 ay
Benim sorum kural dışı değil
Cevap sahibi6 ay😅 kural dışı değil sana göre. Bu sitede ayrıcalıklar var, bir standart yok hiç. Yanlış anlama derdim senin sorunla ilgili değil. İyi ki sormuşsun.
3-5 gün sonra senin sorunu aynen sorayım , kaldırsınlar hatırlatırım sana.- 6 ay
Olur bekleyeceğim
Cevap sahibi6 ay👍🏼😅
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
6 ayCaizdir evlâdım 👍
21 Yorumla- 6 ay
Teşekkürler dede
5 ayBen eski sevgilime sormuştum ama bitti çoktan 🤣
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı.
6 aySenin yaprak hastası olduğunu ve geçmişinde de biyel bir durum olduğu düşüncesini aklına dusurursun
10 Yorumla
m 6 ayBazı gizli üyecikler bunu sormayı ihmal etmiyorlar jdjd
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı.
6 ayKimin ne haddine ayaklarımı ölçmek :D
12 Yorumla- 6 ay
Tabi tabi canım biz ayak ölçüsünü soruyoruz 😂
- 6 ay
Dimi yaa :D
6 ayama neyin boyunu sorduğuna göre değişir
12 Yorumla- 6 ay
Doğru evet hdjdm
- 6 ay
😂😂
6 ayAyıp desek sormayacan mı😁
12 Yorumla- 6 ay