Tecavüz, aldatılma ve travma sonrası antidepresan duygularımı bastırıyor olabilir mi?

sevgilim kız kardesimle dogum gunu ıcın pasta yaparız dedi eve gidelim dedi ama ev bostu ve birazdan gelicek bekleyelim dedi ve beni oarada t... z etti 20 dk yatakta bogustuk resmen sonra ben aglamaya basladım özür diledi kendime hakim olamadım dedi 1 saat bana teselli verdi ve ben artık yasanan yasandı baskasıyla olamam diye özrünün kabul ettim seni asla bırakmayacagım evlenicez söz dedi ve kendisi baska sehirde okuyordu oraya okumaya gidince beni terk etti ben cok kere psıkolojık bunalıma girdim kullannıldıgıma inanmak istemedim ona geri döndüm ama hep aynı senaryo aramızda bi seyler geciyor söz evlenicez diye vaad veriyor ve uzak meafe girince beni terk ediyor diğerlerinde rızam evet vardı ama hepsini beni bırakmasın diye yaptım ona istedigini verirsem beni bırakmaz diye dusndum ve yine uzak meafe girince benden ayrıldı sonra ogrendım kı beni zaten aldatıyormus beni neden okuluna gidince uzak mesafeye dusunce bırkıyorsun dedigmde uzaktan kavga ediyoruz okulumu senin okudugun sehre aldım dedi (o sehirde de aile evi var iste) megersem bunu baska bir kız için yapmıs lise asıklarıymıs kızlarla konustum baska kızları da evine cagırmıs ellemis bende sanıyorum ki kendimden bi seyler versem beni terk etmez ve ben aldatma olayıncan ooncede tacizden polise gitmistim ama cesaret edememistim sıkayete ama kalbim o kadar canım acıdı ki sikayetci oldum ama cok korkuyorum ailem öğrenir diye ve o tecavüz olayı fiiliydi ben beni bırakmasın diye mesajlarda tatlı tatlı konustum yine de evlilik vaadiverip bırakmaktan ceza alır mı? tabligat yurduma gelicek ve antidepresan yuzunden mdiri nedir keske yapmasaydım da allaha havale edişp bıraksaydım diyorum ve aglamıyorumda sizce antidepresan yüzünden midir

Tecavüz, aldatılma ve travma sonrası antidepresan duygularımı bastırıyor olabilir mi?