Hadi biraz lise yıllarına dönelim :) Üniformanızın eteğini kıvırır mıydınız? Nedenlerini ve bunun kendinizi nasıl hissettirdiğini de belirterek lütfen :) Bir de şimdi geriye dönüp baktığınızda nasıl hatırlıyosunuz böyle şeyleri?
Cevabın nedir?
+1 yılBen berbat bir lisedeydim abazanları kezoların oldugu bir liseye düştüm puan yüzünde o okulda 5 kız güzel vardi biri bendim zaten 3 kızda etek giyerdi ben dahil ve dizüstümdeydi amac kısa olunca kendımızı daha seksy hıssedıyorduk zaten o kadar kızın arasında 5 güzel kızdık hava atıyorduk erkeklerde pesımızdeydı :D:D:D sımdı dusunuyorumda o zamanlarda kasar ruhluymusum sımdıde mk :D
633 Yorumla
Soran+1 yılHahah alemsin. Ben de epey kıvırırdım, mini hale getirirdim. Seninki de mini miydi? :) Erkeklerin o şaşkın bakışları hem komik hem şirin gelirdi bana da. bir de ayrı bir havalı hissederdim :D
- +1 yıl
o zamanlar taze şimdi eski kaşar mı oldun
- +1 yıl
evet miniydi tabiki birde ince siyah coraplardan gıyerdım ya da hıc kıloptlu corap gıymeyıs dıze kadar olan sıyah corapları gıyerdım gomlegim dısardaydı dugmesi acıktı hep kolye takar makyaj yapar saclarmizi duzlestirir ya da dalgalı yapardim bende havalı hıssederdm o erkeklere keske smdı pas verseydm dıyorm ya :D:D:D
Soran+1 yılSiyah çorabı ben de çok severdim eveeeet. Erkeklerin çoraplı ayrı bir hoşuna giderdi. Havalar ısındığında ben de siyah dize kadar olanlardan giyerdim. Bazen merdivenlerden çıkarken elimle eteğimi toplamadığım olurdu özellikle, sen yapar mıydın bu tarz bilerek frikikler :D
- +1 yıl
evet yapıyodum begenılmek hosuma gıderdı bende merdıvenın ustundeydım mesela erkek bıraz daha alttta bılerek ayakkabı bacıgımı baglar gıbı yapar eglırdm altımı gorsun dıye haha sen bensın kız aynı :D
Soran+1 yılHahaha aynen ya kafalar birmiş resmen :D Bazen erkeklerle ortak takıldığımız ortamlarda yanlarında bacak bacak üstüne atardım özellikle. Onların o bakışları ve ilginin üstümde olması çok hoşuma giderdi. Hiç unutmuyorum, ilk tanga iç çamaşırımı merak edip lise sonda almıştım ve giymiştim. Kendimi nasıl havalı ve seksi hissettiğimi anlatamam okulda :D
- +1 yıl
benim sevgilim vardi biz onla ellesirdik hep uyuyo numarası yapardık o benımkını ben onunkını ellerdim ya hc unutmuyorm sonra ona dalgan kalkmıs derlerdi kalkık gezerdi ne gülerdim :D ondan ayrıldıktan sonra eskı sevgılıne yapdıgın gıbı banada yapsana derlerdi :D cok cıkma teklifi almıstım :D
Soran+1 yılBu kadar ortak olabilir ya. İki sene çıktığım bir sevgilim vardı, biz de onla tenhada falan oynaşırdık. Sonra aptalva davranmaya başladı, sıkılmıştım ondan ve dayanamayıp ayrılmıştık yazın. Son sene başka bir çocukla çıkmaya başlamıştım fakat diğerinin aklının bende olduğunu biliyodum hala. Özellikle onun görebileceği ortamlarda yeni sevgilimle öpüşüp koklaşırdım :) bir keresinde okulun ar ka tarafında bankta oturuyoduk, bunun bizi gözlediğini farkettim. Çocuk bacaklarımı okşarken diğerinin yüzüne bakıp gülümsemek çok hoşuma gitmişti :D Ya cidden çok fenaymışız o yıllarda :D
- +1 yıl
bende eski sevgılımı kıskandırmak ıcın hıc sevmediğim cocugun dudagından opdum o benı heo op l*n guzel dudaklarından nolcak derdi kankamdı benım herkesın ıcınde optum cesaret hapı ıcmısım resmen ne gunlerdi be :D
- +1 yıl
43 tane kamera vardı bızım okulda ben hıc aldırıs etmeden sevgılılermle hep opusmusumdur :D
Soran+1 yılBizde de birkaç kamera vardı ama hiç önemsemezdik, bilirdik zaten nerelerde olmadığını oralarda olurduk genelde. Mezuniyette de tüm gözler üzerimdeydi. Süper mini dar bir elbise giymiştim ten rengi çorapla. O kadar kısaydı ki gece boyunca doğru düzgün oturmama izin vermemişti erkek arkadaşım, resmen oturduğum an frikik veriyodum :D
- +1 yıl
ben siyah tranparan detaylı gıymısdım benım sevglm yoktu o zaman kız arkadaslarmla takılmısdık :D
- +1 yıl
sayende gecmısımı hatırladim tebessüm ettm ne günlerdi:(
Soran+1 yılKız transparan derken, nasıl, ne kadar transparan yani :D
- +1 yıl
kol be bel kısmında canim :D
- +1 yıl
serit ücgen seklinde :D
Soran+1 yılHmmm transparan deyince, bir de sevgilim yok deyince dedim ne kadar transparan acaba :D
- +1 yıl
ınce kumas gı bı dusun tenın gozukuo kucuk frıkıkler yahu :D
Soran+1 yılHmm anladım. Peki boyu falan nasıldı, dar bişeyse altına ne giydin çamaşır olarak?
- +1 yıl
boyu tabıkı yıne dızustu
ama ıc camasırını hatırlamıyorum detayını sadece rengı sıyah bılıyorjm sıyahdan baska gıymıorm cnku :d
of bee :D
Soran+1 yılSiyahı ben de çok seviyorum. Tüm detayları hatırlıyorum ben :D Erkek arkadaşım kıskançlık etmişti o gece. Kızmıştım ona çok ama tabii ki dediğimi yapıp giymiştim. Gerçi şimdi düşününce gerçekten haklı çocuk, çünkü giydiğim en mini elbiseydi. bir de boyum uzun benim, bacaklar falan tabii uzun, ten rengi çorapla benim tahmin ettiğimden bile fazla dikkat çekmişti. Füme gibi bir renkti elbisem ve altına da siyah tanga giymiştim :D
- +1 yıl
cok güzelmiş hayal ettimde :)) benimde bacaklar uzun sevgillerimden bırıde uzundum yanımda kısa kalıyordu lısede cok erkekle cıktım ya :D
Soran+1 yılBenim üç kişi oldu toplamda lisede. Biri liseye ilk başladığımda, çabuk bitti zaten. İkincisi iki yıl falan sürdü işte, üçüncüsü de son seneye girerken başlamıştı. Eski erkek arkadaşımın aklının hala bende olduğunu biliyodu, o yüzden kıskanıyodu çok. Ama hem onu hem de eski erkek arkadaşımı kıskandırmak çok hoşuma gidiyodu. Bazen haftasonu falan da sınıf arkadaşları topluca dışarı buluşup eğlenirdik, bana mini giyme falan derdi ama dinlemezdim. Özellikle mini elbiseler, etekler falan giyerdim, gruptaki diğer çocukların içi giderdi benimki de kudururdu. :D
- +1 yıl
ben kopyayı hep benı ısteyen erkeklerden cektım :D:D
Soran+1 yılHahah iyimiş. Gıcıklık yapıp kopma vermem diyen oluyor muydu çocuklardan. Vermem diyen olursa nasıl bir yola başvuruyordun :D
- +1 yıl
hayır hıc demedıler sadece kızlar vermem dıyodu onlarıda tehdıt edıyodum annene sölerim kızım seni verceksin diyodum :D:D
yok lise 1 de paketi actik @clas99 :D
Soran+1 yılBen de lise sonda açtım peketi, çok güzeld, özeldi ya :D
- +1 yıl
evet özelime gelde anlatalim ya cok mrk ettm:D
- +1 yıl
bız özelden devam edıyoruz cınım hadı git sen :D
En İyi Cevaplar
içi şort üstü etekti yorgan gibi kumaş kıvrılmazdı ama boyları üretimden dolayı baya kısaydı zaten. dizi modunda takılıyorduk eteklerle abim az laf etmezdi :) ama ilkokulda kıvırırdım çok eğlenceliydi ya :)
01 Yorumla
Soran+1 yılSizinki zaten miniymiş kıvırmana gerek kalmamış :) benim abim yoktu ama erkek arkadaşım çok kıskanıp karışırdı, yine de dinlemezdim. Son sene süper miniydi resmen eteğim. :D
O zaman etek kıvırma, şimdi nasıl giydiğini çözemediğim dapdar giysiler.
Baktırmak için her şeyi yap sonra erkek suçlu olsun. Ne güzel dünya.50 Yorumla
+1 yıl4 sene lise okudum 2 tane etekli kız gördüm şu zamana kadar okul içinde sen gelmiş etek kıvırmaktan bahsediyorsun
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
16Cevap
Pantolon vardı etek de vardı da sonradan oldu. Giyince zaten ister istemez oturuyorsun sıraya kısalıyor falan :P sende dıyosun noluyor l*n bu uzundu vs :D
07 Yorumla
Soran+1 yılNormalde miniyse oturunca daha çok kısalır tabii, mini miydi seninki de :D
Soran+1 yılOturduğunda çok daha kısalıyodur o zaman normal yani :D Erkeklerin o şaşkın bakışları çok hoşuma giderdi benim. Özellikle bacak bacak üstüne atıyodum, o hallerini görmek için :D
- +1 yıl
bu fake hesap haberin olsnn adam desarj olmak icinn zarf atiyor
Soran+1 yılBen bazen acıyodum o hallerine ya, kendime ne kadar fenayım ben dediğim falan oluyodu :D Erkek arkadaşım da deli gibi kıskanıdı beni :D
Soran+1 yılbir de hocalar uyuz uyuz karşıp uyarırdı ama kimse dinlemezdi onları :D
ilk sene etek vardı yapardım ama sonra serbeste döndü etek 1-2 ay anca giydim diğer senede pantolon getirdiler etek yasaklandı oyuzden kursagımda kaldı :D
018 Yorumla
Soran+1 yılAy çok sinirmiş o yasak. İlk sene kıvırıp mini yapanlardan mıydn sen de :) bir de serbestde etek giyilmiyor mu ki?
Soran+1 yılBodrum madem tahmin edebiliyorum o zaman. Hepiniz miniyle gittiniz tabii okula :D Serbest kıyafet ayrı ama, yani orda zaten adı üstünde serbest. Okul eteğini kıvırmak ayrı bir tat ama :D Ben okula gittiğimde sabah tuvalette kıvırırdım. İlk sene falan daha makuldü de özellikle son sene kendisi de kısaldığı için bir de ben kıvırınca mini olmuştu resmen :D
Soran+1 yılE serbestte neler giyiyosunuz peki, mini etek falan var mı? :D
Soran+1 yılNe anladım ben bu serbestten. Memleketin her tarafında yobazlar dolu ya, bırakın millet istediğini giysin, bir daha gelmicek bu yaşlar sonuçta :)
Soran+1 yılPeki istediğinizi giyebilirsiniz deselerdi neler giyerdin? :D
Soran+1 yılTabii de yani mini etek mi giyerdin, şort mu anlamında sordum :)
Soran+1 yılAmaaan nolucak ben etekle de rahat ediyorum valla. Yani mini giydiğinde falan da öyle orasından burasından çekiştirenlerden değilimdir, sinir oluyorum öyle tiplere. Giyme o zaman çekiştireceksen :D
Soran+1 yılSonuçta özel bir gecede veya sevgilinle baş başa gittiğin bir yemekte, yazın tatilde, gece eğlenceye giderken giyilecek şeyler kalkıp da rahibe teresa gibi şeyler değildir, tabii ki mini giyilir. Onu giyen de bacaklarının görünmesini, bakılmasını göze alacak. Ayrıca da göze yasak koyulmaz, öküzlük yapılmadığı ve teciz olmadığı sürece bakılmasından bişey olmaz. Gayet doğal bakmaları.
Soran+1 yılHem giyimden anlamayanlar hem de yobazlar çok memlekette. Ben mesela giyimime karışan bir erkekle olmaya tahammül edemiyorum. Ben ne giyersem giyeyim bana karışamaz ya herkes özgürdür sonuçta.
Ben daha çok pantolon giyerdim. Aşırı dar değildi. Çok nadir etekli şort giyerdim ve kıvırma şansın yok onda. :)
116 Yorumla
Soran+1 yılOlsa kıvırır mıydın peki? :D
Soran+1 yılErkeklerin şaşkın bakışları ve ilginin üzerinde olması da hoşuna gidiyor insanın :D
Soran+1 yılYa şimdi düşün bir , çok yakışıklı bulduğun bir çocuk var, farkettin ki sana, bacaklarına bakıyo beğenerek, hoşuna gitmez mi? :D
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum. Ne yalan söylüyüm, ben lisedeyken falan yakışıklı bulduğum bir çocuğun bana bakmasından, ilgi göstermesinden hoşlanıyordum. Bilerek bacak bacak üstüne attığım falan oluyodu valla :D
Soran+1 yılKoç :D
Soran+1 yılNe gibi? :D
Soran+1 yılHmm doğrudur ama bak koç da iddialıdır. Cinsellikle de arası çok iyidir :D
Soran+1 yılBenim üniverstede de durumum lisedeki gibi aşağı yukarı. Yine mini elbiseler, etekler, yazın kısa şortlar falan giyiyorum ve çok hoşuma gidiyo :D
Bir tane kiviriyordum o da eteğim belime göre bol olduğu için. bir katlamayla eteğin boyu kisalmiyordu sadece etek belime oturuyordu yani. Etek kiviranlar da çok belli oluyor bee.
00 Yorumla
+1 yılserbest kiyafet arada giyiyorum etek de kivirmaya gerek kalmiyor cok
11 Yorumla
Soran+1 yılMini mi giyiyorsun serbest kıyafette?
Bu soruyu soran da erkek degilse bende ismimi degistiririm
10 YorumlaKıvırmıyordum. Uzun da değildi kısa da değildi normaldi.
00 YorumlaMk Endüstri meslekte okuduk. 500 erkek 11 kız. Hepside pantalon giyen kezolardı l*n .
Abazalar içinde kaldılar.00 Yorumlaben öyle bişey yapmadım.
etrafta yeterince çarpık bacak vardı zaten.00 YorumlaYapardım. Çünkü uzun etek ya diz altı ve dar olmalı ya da mini olmalı. İkisinin arası bir boy olunca ve pileli olunca çirkin duruyor
07 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum kesinlikle. Mini miydi seninki de?
Soran+1 yılPantolon hiç sevmezdim ben. Yani açıkçası ilginin üstümde olması da her kız gibi hoşuma giderdi. Bazen sırf çocukları kudurtmak için türlü hainlikler yapardım :D
Soran+1 yılGüzelsen ve fiziğin düzgünse olabilirsin tabii. Bana pantolon kadınsı gelmemiştir hiçbir zaman, ondan pek tercih etmem hala. Ama mesela okuldaki en yakın kız arkadaşım arada pantolon giyerdi. Hatta ikimiz de merak edip ilk kez lise yıllarında tanga iç çamaşırı almıştık. O pantolon giydiğinde altına giyerdi :D
Soran+1 yılDaha ölçülü olmakla birlikte üniversitede de durum çok farklı olmadı benim için. Erkeklerin ilgisi yine üstümdeydi. Yine aynı tarz giyinirim mesela.
+1 yılevden çıkarken etek boyu diz altı olurdu, okula gelince minik etek olurdu :)
20 Yorumla
+1 yılbizim etek yoktu. j ile vardı pantolon vardı. ikisinide aldım. ama pantolon kullandım. sonra şort etek oldu. hiç kivirmadim yani
00 Yorumlahiç kıvırmadım zaten ilk aldığımda dizimin hafif üzerindeydi zamanla da boyum uzadı halliyle gerek görmedim kıvırmaya
06 Yorumla
Soran+1 yılKendiliğinden mini oldy diyosun :D o da iyimiş :D
Soran+1 yılHoşuan gider miydi peki senin de mini olması? :D
Soran+1 yılErkeklerin ilgisinin üzerinde olması, bakmaları falan hiç mi hoşuna gitmezdi?
Yok yapmadım bizim lise endüstri gibi pantolon giyiyoruz :D
06 Yorumla
Soran+1 yılKıyamam ya, zor bir durum o :) Peki içinden keşke etek giysek demiyo musun? :D
Soran+1 yılPeki tek serbest olsa gimez miydin? :D
Soran+1 yılPeki serbest kıyafet olsa istediğini giyebilsen mini giyer miydin? :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhah :D eteğin altına kopya koyardım hocalar aç da diyemezdi :D ama çok kısa giyerdim ya.
14 Yorumla
Soran+1 yılMini giyenler kulübüne hoşgeldin o zaman canım. Benimki de özellikle son sene resmen süper miniydi :D Erkeklerin o şaşkın bakışları ve kudurmalarından çok eğlenirdim :D
Cevap sahibi+1 yılSorma sormaaaaa :D
Soran+1 yılAma hoşuna giderdi di mi :D
Cevap sahibi+1 yılYani umrumda olmazdı ya ama övünmek gibi Olmasın çok havalıydım fiziğimi çok beğenirlerdi Evet çok hoşuma giderdi :D eski okulumda böyleydi hala lise 4 üm :D burada kimse etek giymediği için bende giymiyorum. Tamam en kısa giyen olabilirim ama tek etek giymem :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizim etekler zaten miniydi birde ben çekip yok etmedim eteği şahsen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldort kızın ortasında otururdum utangac bırıydım benı zor duruma sokuyorlardı bılerek
00 Yorumlaevet kıvırırım baya kısa yapıyordum.
10 Yorumlaben pantolonun paçalarını kıvırıyordum :/
50 Yorumla
+1 yılDeli ederdim erkekleri Haha harikaydı benim için
07 Yorumla
Soran+1 yılHahah iyimiş. O şaşkın bakışlarını ben de çok severdim erkeklerin. Özellikle son sene resmen kıvıra kıvıra mini yaptım ben. Seninki de mi öyleydi? :D
- +1 yıl
Haha hemde nasıl neler yakaladım neler :)) bir bilsen :))
Soran+1 yılBazen merdivenlerden çıkarken eteğimi elimle toparlamazdım bilerek. Veya erkeklerle oturduğumuzda bacak bacak üstüne atardım mutlaka, farketmeden olmuş gibi küçük frikikler falan verirdim. Sen de yapar mıydın? :D
- +1 yıl
Daha beterini yapardım canım :)) erkekler dersten çok bana bakardı :) burdan herşey konuşulmuyor istersen gel acayım mesaj :)
Soran+1 yılTamam olur, atıyorum sana mesaj :D
- +1 yıl
tamam canım gel :)
- +1 yıl
Hadi gel :)
+1 yılPeynirlik belirtisi :d
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiç yapmadım.
teşhirciliği basit bulurum.40 Yorumla
+1 yılYapmayan kiz nadir benje
07 Yorumla
Soran+1 yılBen de aynı fikirdeyim. Sen kıvırır mıydın peki? :D
- +1 yıl
Ilk iki sene okul etegi giydik. Bizim eteklerimizin modeli kesimi cok guzeldi yuksek bel pileli etekti, zaten yazlik yerde yasadigimiz icin abartili olmayacak sekilde kisaydi, ve kivirinca belli oluyordu :( yaaani gerek kalmadi kivirmamiza :)) zaten son iki sene serbest oluverdik
Soran+1 yılSerbest çok başka bişey tabii, orda direkt mini giymişsinizdir :D Bize o serbest piyangosu vurmadı maalesef :D
- +1 yıl
Yok mini bizde giyemiyorduk, ama okullarin kapanmasina yakin mayis haziran aylarinda 38-39 derece sicakta pantalon mahvediyordu
Soran+1 yılPantolon sıcaklarda berbat bişey zaten. Havalar ısındığında ben kilotlu çorap da giymezdim. Direkt şu dize kadar olan siyahlardan giyerdim. Onlar da seksi olurdu bak hatırlıyorum da şimdi :D
- +1 yıl
Bizde giyerdik o coraplardan annem kizardi bende ergenligin verdigi asilikle anlayamazdim yeni yeni anliyorum sebebini :D liseli kiz fantezisi diye bisey varmis e tabi birde cocuk tacirligi. suratlar bebek surati vucut kiyafet baska bir dunya. Istemedende olsa hak veriyorum bazen abazalara...
Soran+1 yılAynen katılıyorum, o zamanlar annem bana da derdi giyme falan ama dinlemezdim. bir de ben yaşımdan büyük gösterirdim biraz daha. Boyum, bacaklarım falan da uzundu. Çok hoşuma giderdi. Eğer o gün muzip günümdeysem bazen merdivenlerden çıkarken falan eteğimi elimde toplamazdım falan. Hoşuma giderdi o heyecan, erkeklerin o şaşkın halleri falan :D
+1 yılEtek kullanmiyoz pantolon var :D
06 Yorumla
Soran+1 yılKendi tercihiniz mi pantolon, yasak mı yoksa etek? :D
- +1 yıl
Yasak :D
- +1 yıl
Okulun eteği yok daha doğrusu :D
Soran+1 yılYok artık, hangi yobaz lise orası ya :D
- +1 yıl
Maltepe hasan Şadoğlu lisesi :D yobaz sensin :D artık çoğu okul öyle bilgin olsun da :D
Soran+1 yılPeki memnun musunuz siz bu durumdan. Yani istediğiniz boyda bir etek giymek istemez miydiniz? :D
evet kıvırıdım sonra kestirdim
00 Yorumla
+1 yılHiç öyle harekerlerde bulunmadım balım
00 YorumlaKopya çekerken işime de yarıyordu hani :D
05 Yorumla
Soran+1 yılMini mi giyiyodun bakalım sen de :D
Soran+1 yılKesinlikle ya benim de. Bir de erkeklerin o şaşkın bakışları, kudurmaları hoşuma gidiyodu :D
Soran+1 yılÖyle değil derken?
Gizli Üye(30-35)+1 yılpantolon giyiyordum en rahatından
00 Yorumla
+1 yılPek dürüst Türk kızları, dürüstlük abideleri.
10 Yorumla
+1 yılelimden geldiği kadar kıvırmaya çalışırdım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 502 cevap paylaştı. Havada bir koku varda ne kokusu çözemedin
10 Yorumla
+1 yılHep pantolon giydim etek giymedim. :)
00 Yorumla
+1 yıltam bir kaşar modunda oluyorsunuz :)
00 Yorumla
+1 yılTeşhircilik yapmayan mı var
00 YorumlaOnun ismi forma üniforma değil...
00 Yorumla
+1 yılSoruyu okumadan bunu yazdigini tahmin etmisti. m
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPantolon giydim.
04 Yorumla
Soran+1 yılBizim okulda pantolon giyen tek tüktü, sonradan arttı sanırım.
Cevap sahibi+1 yılBizde etek giyen yoktu
Soran+1 yılİlginçmiş :)
Cevap sahibi+1 yılBu da subyanci bir it.
Hayır yapmadım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkıvırırdı bizimkilerde.
00 Yorumla
+1 yıletek giymedim hiçç
00 Yorumla
+1 yılevet
00 Yorumla
+1 yılO nasıl oluyo
00 YorumlaBu yazan erkektirr
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılunutulur mu hiç
00 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kızlar lise dönemlerinde pek çoğumuz yapmışızdır diye düşünüyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler