anal sırasında vajınama baktıgımda baya sulanmıstı sevgılıme sordugumda boşalmadım o senın zevk suyun dedı
ama zevk almıyordum boşalmadım da o suyun gelıs sebebını çözemedım
ama zevk almıyordum boşalmadım da o suyun gelıs sebebını çözemedım
Zevk suyu denilir halk arasında ama öyle değildir. Sadece ilişkiye girmeden önce önsevişmeyle birlikte zevk vermeden gelen ve ilişkinin kolay gerçekleşmesi için vajina yolunu kayganlaştıran bir sıvıdır..
Zevk suyu değil o. Olası vajinal ilişki için girişi kolaylaştıran vajinal akıntı. Mastürbasyon yaparken de olur, zevk almadığın halde ıslanırsın hani hatırladın mı
Sen tahrik oluyorsun ve olması gereken ilişki vajinal ilişki olduğu için vücut Orayı hazırlıyor. O Sıvı vajinayı kayganlaştıran bir Sıvı ilişkinizi kolaylaştırmak için. Yani normal bir durum
Cevap
14Cevap
Durum güzel ya ondan tahrik olmuşsundur belkide. Zevk almasanda sevgilin seninle sevişiyo sana dokunuyo. Ondandır yani bence
başta zevk aldın büyük ihtimal taki o anal yapana kadar, işte o andan beri vaj. islakmış yoksa zevk almasan niye gelsin zevk suyun
sevişmeden zevk almıssındır anal zevk almasanda ondandır
tatlım zevk almıssın aslında analı tam yapsın sevgilin analdan öyle bir zevk alırsınki bir daha vajıandna istemen ama erkek önemli
analdan birkaç defa daha yap ozaman gör zevkini vajinandan bile daha fazla keyif alacaksın:) şimdilik daha acıdığı için ve alışmadığından erkek arkadaşın sert davranamıyor.
Gelmez, hep oyle olur ama anali birakmaljsiniz, diskini tutamicaksn hizli bir şekilde. Mallesef ki tecrübeliim 3 senelik ilişkimden :(
Kanat vardır Doğanı padişaha götürür;Kanat vardır Kuzgunu Ieşe götürür.
Ne kdr azgınsınız ön arka vajına kızlarımıza bak :)
Annene sor anlatsın sana
Sabah sabah tr kızlarının azgınlığı hat safhada
Tahrik oldun o yüzden
Önden yapsana arkadan niye yapıyorsun
yalan söylüyo o zaman.
Musluk açık kalmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar