Bu linkteki soruda 18 yaş altı çocukla ilişki yaşadığı anlatılmış, ihbar niteliğinde paylaşım 18 yaş altı çocukta rıza önemli değildir, kullanıcının bilgileri polisle paylaşılmalıdır site olarak gereken yapılmalıdır
KS sistemine oluşturduğum şikayet

Bu siteye bir de savcı lazım. Böyle paylaşım yapanı anında paket edecek
Kesinlikle
Cevap
4Cevap
Büyük ihtimalle trol sorudur gadası
Öyle olsa dahi 18 yaş altı kızların istismara açık olduğunu burada herkese göstermeye çalışıyor ve bundan zevk alıyor hakkımızı kadınlar ve kız çocukları olarak haram ediyoruz
Allahın belası, bilgilerine ulaşılabilir insallah
Bir erkek olarak onun fake soru olduğuna inanmak istiyorum
Değil ama görmezden gelmeyin
Gelmiyorum zaten. Her şeyin bir dozu var, tamam hepimiz zaman zaman sapıtıyoz ama bu kadar da değil. Üstelik bu tür paylaşımların toplum üzerindeki "domino etkisini" de hesap etmeli insan. Yazdıkları ister yalan olsun ister gerçek... Bunu okuyan genç kızlar hem ilişkiden hem de erkeklerden nasıl soğumasın?
Nerde bu olay duymadım 🙉
Fakedir bence
Ya ne fake olucak böyle diye diye görmezden gelmeyin
Görmezden gelmek değil ama bazıları gercekten fake anlatıyor dikkat çekmek için ben de geçen taciz edildim ondan önce de edilmiştim bir şey yapamadım elime ne geçecek mi kaçmaktan başka ne şansım var bıktım artık yaptırım uygulanmamasından
Çok üzülüyorm artık kadınlar kız çocukları günlük hayatın içinde sürekli bunlara maruz kalıyor maalesef bende yaşadım ve bunlar hep yaşadığımız şeyler bu a*di erkeklerin ta*cizinden bıktım. Ufacık güler yüze bile çıkarmadıkları anlam kalmıyor. Hakkımı helal etmiyorum belki bugün yanlarına kaldığını düşünüyorlar ama yarın hesap günü var
Aynen otle onur dunya var
Soru sahibi bulundu mu
KS geri bildirim yapmadı ama soruyu sildi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar