Bakireyim ve klitoral yolla mastürbasyon yapıyorum. Yaklaşık 9 sene oldu. Artık çok fazla zevk alamıyorum. Ona dokunmayı sevmiyorum artık. Neden?
Cevabın nedir?
+1 yıldoymuşsun daha fazlasını istiyorsun. bende artık mast yapmaktan nefret ediyorum.20 yaşında ve bakirim gerçek kadın istiyorum artık. ama geneleve gitmeyi istemiyorum. hoşlandığım kızla falan sevişmek istiyorum en azından kızlığına dokunmadan yani :D bu arada anal deneyebilirsin. bizim arkadaşın sevgilisi tarak falan sokmuş..
05 Yorumla
Soran+1 yılYa aslında evet. Gerçek ilişkiyi çok merak ediyorum ve galiba istiyorum da ama evlenmeden olmaz. Yapamam. Anala değinmiyorum bile
- +1 yıl
o zaman sevgilinle evde falan başbaşa kalmanı tavsiye etmem kendinizi kaybedebilirsiniz. kız arkadaşımla kafede otururken sadece bacaklarına dokunduğum için bacaklarını kasmıştı muhtemelen boşalmıştı. o yüzden ev falan tehlikeli :). anal sandığın kadar acılı değil alıştırabilirsin yani. çoğu kız vaj dan sonra daha zevkli olduğunu itiraf etmişlerdi..
Soran+1 yılEvet bak o korku var bende. Sevgilim olacak kişiyle başbaşa kalırsak kendimi tutamayabilrim ve benim tenimin her bölgesi çok hassas
- +1 yıl
evet zaten hemen hemen tüm bölgeler tahrik olmaya müsait. kulaklar boyun gerdan dediğimiz kısım vs. saymakla bitmez :) sevgilin olacak kişiyle sadece evde yalnız kalma. başka yerde bir sıkıntı olacağını sanmam bu arada sinemada sevişmeyi denemelisin çok güzel bir his. gidilmeyen filmi tercih edin tabi :)
Soran+1 yılSevişmem dee :)
En İyi Cevaplar
nasır bağlamıştır :p
26 Yorumla
Soran+1 yılTühh :D
Soran+1 yıl:D :D
- +1 yıl
😂😂😂😂 belkide
Soran+1 yıl:D :D :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılAklını başına topla bacım, o nasıl söz?
Unutmaki cinsel zevk Allahın insanlara verdiği bir hediyedir ve klitorisinde o hediyenin en temel parçasıdır.
Ondan nefret ediyorum demen apaçık bir isyan ve verilen hediyeye ihanet olur1413 Yorumla
Soran+1 yılCanım ona dokunmaktan nefret ediyorum. Allah'ın verdiği şeylere isyan etmem ben
Cevap sahibi+1 yıldokun canım dokun, klitorisin ve vücudunun heryeriyle barışık ol, sev heryerini
Soran+1 yılSeviyorum ama ben dokunmayayım. Yani evlenene kadar zevk almayayım. Eşimle yaşayayım her şeyi
Cevap sahibi+1 yılo zamana kadar sorun olmadan dayanabilirsen zaten mesele yok ama dayanamazsan herzamankinden biraz daha farklı yöntemler kullanıp bu durumu aşabilirsin
Soran+1 yılİnşAllah dayanabilirim
Cevap sahibi+1 yılİnşAllah
Cevap sahibi+1 yılDaha sonra burdan bana yazıp hatırlat canım bir tavsiyem olacak sana o konuda
Soran+1 yılHangi konuda canım?
Soran+1 yılMerak ettim şimdi
Cevap sahibi+1 yıldokunmadan rahatlamak konusunda
Soran+1 yılŞimdi anlatsan :)
Cevap sahibi+1 yılsabret ya az zaman geçsin, şu an msjlarım kapalı :)
Soran+1 yılPeki :) birkaç gün bekleyeylim ;)
+1 yıl24 yaşında olsan 13 yaşında mi başladın ben oraya takildim
16 Yorumla- +1 yıl
Demi ama yani sırf soru olsun diye küçüğü biri sormuş 13 yaşında ne mastürbasyon u çocuk nasıl yapılır onu bilmezdik
Soran+1 yıl12 yaşımda
- +1 yıl
Çok erken olmuş bence
Soran+1 yılSaçmalama canım ya valla dürtüler hareketlendiriyor
- +1 yıl
Hımm olabilir
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
79Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılVücudun bir üst seviyeye geçmeyi istiyor ondan. Ama çok zorlama. Cinsel ihtiyacın oldukça yap. Düzelir. Ben de ihtiyacım yokken oynadığımda zevk vermiyor.
06 Yorumla
Soran+1 yılİsteğim geliyor ama yapınca zevk alamıyorum. Orgazmım bile kuvvetsiz oluyor. Üst seviye derken?
- +1 yıl
Cinsel birleşim. Bilmiyorum ama belki erkek arkadaşından yardım almak istersin? Yapmıyorsan eğer tabi saygı duyarım. En kötü isteğin geldikçe hiç dokunma bir süre. Bir süre sonra yap?
Soran+1 yılErkek arkadaşım yok. Olsa da yapmam onunla. Tahrik oluyorum. Uyarılıyorum ama mastürbasyon yapacağımı düşünce isteğim anında gidiyor
- +1 yıl
Anladım. Bir psikoloğa danış istersen?
Soran+1 yılPsikologluk bir durumum olduğunu sanmıyorum
- +1 yıl
Psikologluk bir durum hiç olmaz ki zaten. Yani demek istediğim "hastadın" değil. Psikolog, sosyoloji üzerine kafa patlatmış insandır. Seni hiç tanımayan birisi sana çok güzel şeyler anlatabilir ve göremediğin şeyleri görmeni sağlayabilir. Ben 2 yıl önce bir psikologla anlaştım ve düzenli olarak gidiyorum sohbet ediyorum görüş alıyorum. Paikolojik ya da sinirsel bir hastalığım mı var ya da başka? Hayır.
+1 yılbende penisimden nefret ediyorum keşke bir klitorisim olsaydı da doya doya okşasaydım diye bir görüşte de olabilirdin
03 Yorumla
Soran+1 yılYa ondan nefret ediyorum derken ona dokunmaktan anlamında o
- +1 yıl
insan sürekli gördüğü şeylerden sıkılır, yeni heyecanlar arar. Bu sebepten ötürü nefret etmeye başlamışsındır bir süre uzak kalmaya çalış diyelim, napalım :)
Soran+1 yılAynen öyle yapacam ben de :)
Kiz degisik neyin var bakiyim senin simdi ne guldum ama ahhahaah yorumlar super 😂😂😂
06 Yorumla
Soran+1 yılNeyim varmış? :D
Soran+1 yılNeden değişiğim onu anlamadım :) yok yapmamaya çalışcam mümkünse
Soran+1 yılAynen yaa
Bir süre ara ver dokunma ama sen dokunmasan bile tatmin olmayı sık sık hissedeceksin
05 Yorumla
Soran+1 yılYa isteğim geliyor. Ama bakıyorum nasıl gidereceğim? Klitoral yolla. Sonra isteğim kaçıyor
Soran+1 yılBen öyle şeylerden oldum olası tahrik olmadım ki.
Soran+1 yılBen kendi tenime ve göğsüme dokununca etkilenmiyorum ki
+1 yılSende dokunma ikinize biraz zaman ver.
Belki ilişkiniz eski heyecanını kazanır :Pp08 Yorumla
Soran+1 yılYaa :D
Soran+1 yılİnşAlalh böyle devam eder ama nefsime yine de hakim olabileyim evlendikten sonra olsun ama her şey
Soran+1 yılSana değildi buu
- +1 yıl
Farkettim bende anlam vermeye çalışıyom.
sen bende tutuklu kalmışsın :D
Soran+1 yılYa alttaki kişiyeydi yorumum şaşırmışım :D
- +1 yıl
altını üstünü bilmem o cevap buraya yazılacak :)
Soran+1 yılSen yazdın ben de cevap verdim zaten
- +1 yıl
Peki o zaman. Hedefime ulaşmışım.
Sürekli yaptıgn icçin artk zevk vermiyor ona dokunacak baska birini bul
07 Yorumla
Soran+1 yılO zaman verir mi?
Soran+1 yılYok ya istemiyorum değişiklik kalsın böyle. Yapmayayım
Soran+1 yılYok yok
Soran+1 yılSağol
Gizli Üye(30-35)+1 yıl9 senede o da senden bıkmış sankibyani artık bakireliğe elveda demelisin
214 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden diyemem
Cevap sahibi+1 yılValla hani kovana acıdım simdi yani desene yılların yangını var umarım iyi bir koca bulursun
Soran+1 yıl:D ya evlenince günah falan olmayacak zaten niye acıyorsun?
Cevap sahibi+1 yılAteşin zor söner yani adamın pestili çıkacak
Soran+1 yılYaa olsun :) Çok severiz biz birbirimizi :) O da mutlu olur:)
Cevap sahibi+1 yılKaç yasında sin ki sen anlamadım ayrıca İslamiyetten erken evlendiriyolar mis iste simdi oku oku diyorlar yani bilmiyorlar ki buda can
Soran+1 yıl21 canım. Evet ama ben de okumayı istiyorum yani şimdi :)
Cevap sahibi+1 yıl9 yıl mastürbasyon vay anasını kız ben lise 4 de öğrendim kızlarından mastürbasyon yaptığını
Soran+1 yılYa canım ben yaptığımın ne olduğunu bilmiyordum ki sonradan öğrendim
Soran+1 yılAma şöyle söyleyeyim böyle yapıp bırakmışlıklarım çok oldu. 1 sene hiç yapöadığım oldu. 6 ay. Sonra bir 6 ay daha. 1 ay, 2 ay, 3 ay. Yani aslında 9 sene önce başladım ama 9 senenin hepsinde de yapmadım. En fazl 6 buçuk ya da 7 yıl falan. Ki o 7 yıllık sürede de her gün yapmadım yine
Cevap sahibi+1 yılYa iyi canımda münasip birini bul ya da sevgilin falan yok mu iste birşeyler yaşa hani böyle olmaz yok mu isteyenin yani ben sevmiyorum mastürbasyon u yani insan kendini oksamakdan ne zevk alıyor ki
Soran+1 yılYapmıyor musun yani? Hiç mi yapmadın? İşte diyorum ya ondan iğrendim. Kendi kendine hoş değil
Cevap sahibi+1 yılBir defa yaptım ama birşey hissedemedim
Soran+1 yılBoşver canım yapma zaten başka
+1 yılCanım senin bir an önce evlenmen lazım yok mu damat adayı felan
03 Yorumla
Soran+1 yılYooook hem olsa da okul bitmeden evlenemem
- +1 yıl
Tamam okul bitmeden nişan yap bu arada işinide görürsün işte. Nişanlı olupta sevişmeyen kaldı mı
Soran+1 yılOlur yaa yapamam ben
Olabilir napalım o halde sende ya yap hakkını ver ya da yapma
01 Yorumla
Soran+1 yılYapmayayım
on yaşında başlamışsan eee normaldir yani :) insanlar yirmisinde yaşamaya başlıyor otuzunda durma noktasına geliyor...
05 Yorumla
Soran+1 yılYa ben klitoral yolla uyarılmak istemiyorum artık
Soran+1 yılVajinal olarak
Soran+1 yılTamam sağol
Kizlar sahip cikin suna
foktorlar akil vermeye baslamis buna02 Yorumla
Soran+1 yılBenim aklım yeriyor bana. Merak etme sen
Bıkkınlık gelmiş:))
Bence orarinin bir erkeğe ihtiyaci var03 Yorumla
Soran+1 yılSen de mi öyle diyorsun
Soran+1 yılKötü bir şey dedin demiyorum ki. Sen de mi öyle düşünüyorsun dedim
çoktan seviye atlaman gerekiyor :D ondan artık zevk alamıyorsun :D dokunmak ta istemiyorsun :D
09 Yorumla
Soran+1 yılHerkes seviye atla diyor :D
Soran+1 yılZaten saçma bir şey :/
Soran+1 yıl21...
Soran+1 yılAynen evlenene kadar beklicem
Soran+1 yılAma dokuz sene boyunca hep yapmadım. Ara verdiklerim oldu. Taş çatlasın 7 yıl. Ama onda da her gün yapmadım
Seyinle oynaya oynaya ayarlari bozulmuş iste. Artik ciftlesme zamanin gelmis senin.
05 Yorumla
Soran+1 yılYaa. Dalga geçmeden cevap versen keşke
Soran+1 yılSulanıyorum falan ama olmuyor işte
Soran+1 yılYa ben dokunuca zevk almayayım ama evlenince eşim dokununca alabilirim değil mi? O zaman da sorun olur mu? Gerçek bir cinsel ilişki çok istiyorum ama beklemeliyim
+1 yılewlendıgınde hıc zevk almıycaksın bole devam edersen
05 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir şekilde alamaz mıyıö? Vajinal yolla?
- +1 yıl
mast yapmaya devam edersen almazsın butun hevesını zevkını kacırıyosun zaten arada bır yap yoksa cekersın :/
Soran+1 yılVajina ile klitoris ne alaka ki? Hevesim çok var ama klitoral olarak zevk alamıyorum
- +1 yıl
farketmez bı sure alırsın ama ondanda bıkarsın ılıskıye gırerken bıle cogu kısı penıs ıcındeyden klitoristini uyararak bosalır.
Soran+1 yılYa karşında biri olunca farklı olur
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenme zamanın gelmiş benim gibi hadi gel evlenek:D
021 Yorumla
Soran+1 yılHadi :D
Cevap sahibi+1 yılNerde bekliyeyim?
Hoca'da getircem.:)
Soran+1 yılHoca olmaz
Cevap sahibi+1 yılKliseye mi gidelim?:)
Soran+1 yılResmi nikah şart
Cevap sahibi+1 yılKabul bulmaya kimliğinle gel.
Cevap sahibi+1 yılBuluşmaya.:)
Soran+1 yılTamam ama almazsan vururum seni :D
Cevap sahibi+1 yılAlmazsan derken?
Korkutma beni? Neyin var söyle?
Kıyma sonra sevdiğine:)
Soran+1 yılEvlenelim dedin söz verdin :D bir şeyim yok çok şükür
Cevap sahibi+1 yılSözümü havada bırakma o zaman, hadi gel mutluluğa süzülelim:))
Soran+1 yılSüzülelim hadi
Cevap sahibi+1 yılZarif kanatlarına latif yüreğimi seriyorum, sevdiceğim:)
Soran+1 yılAay laflara bak :) Romantik :)
Cevap sahibi+1 yılTüm romantizmim yüzüğümü taşıyacak mücevherime aittir:))
Soran+1 yılYaaa :) Allah kalbine göre versin. Bu laflarla bekar kalman çok garip :)
Cevap sahibi+1 yılAmin seninde İnşallah:)
Değer verdiğime tüm yüreğimi verdim ve parçaladı gitti. Romantiklik yerine ormantik takılıyorum artık.
Soran+1 yılAy inşAllah :) Bir gün aşık olmak çok sevmek ve sevilmek isterim. Sen bozma kendini, o kaybettiğine yansın :)
Cevap sahibi+1 yılSevgili dediğin koluna değil, yüreğine yakışmalı.. Ve öyle gelip geçici bir heves değil, Sonsuza dek nefesin olmalı !
Böyle olur İnşAllah:)
Soran+1 yılİnşAllah :) Ben böyle bakınca içimi eritecek birini istiyorum. Hani o kadar çok seveyim ki yanından ayrılırken her defasında üzülerek ayrılayım. O da aynı şekilde öyle hissetsin. Aşkımız, sevgimiz hiç bitmesin :) Ya inşAllah. O kadar çok istiyorum ki.
Cevap sahibi+1 yılAhh ahh hayaller kadar saf ve temiz olsa keşke hayat:)
Hayatta şu altın kuralı unutma.!
Allah der ki?
Kimseyi benden fazla sevme, onu senden alırım.
Onsuz yaşayamam deme! seni onsuzda yaşatırım.
Hayırlısını istemeli, bize herşeyden çok kendini sevdirecekler insanlar imtihanımız oluyor:D
Gizli Üye(36-45)+1 yılTatmin olmuyon demekki, azalt zaten ilerde gerçek ilişkiden zevk alamazsın
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden alamam ki?
Cevap sahibi+1 yılklitoral orgazma alıştığın için gerçek orgazmı garipsersin o yüzden fazla yapma
Soran+1 yılGaripsesem de alışırım ona. Ama yok istemiyorum artık
+1 yılArtık Mast Yerine Vajinal Orgazma Geçiş Yapma Zamanı Gelmiş.
03 Yorumla
Soran+1 yılO zaman zevk alabilir miyim vajinal yolla?
- +1 yıl
Bence Alırsın.
Çünkü Zaten O Yapılırsa Gerçek Zevk Alacak Şekilde Dizayn Edilmiş.
Soran+1 yılPeki bakalım
bir tane fino kopegi bul, onun dili halletsin sorununu :)
022 Yorumla
Soran+1 yılYaaa ben köpüşlere kıyamama
Soran+1 yılOlabilir ama ben o hayvancağızı kullanamam öyle
Soran+1 yılYok yaa. Ben kızlarla ilişki istemiyorum.
Soran+1 yılOoo sen hep zina :D
Soran+1 yılOoouuwww yalatamam :D
Soran+1 yılEvet hahahh :D
Soran+1 yılVahim mii? Neden vahim? Neden şanslı? :D
Soran+1 yılE ama siz doyumsuz değilsiniz
Soran+1 yılE inşAllah o zaman :)
Soran+1 yılİnşAlalh böyle devam eder ama nefsime yine de hakim olabileyim evlendikten sonra olsun ama her şey
Soran+1 yılTeşekkürler
burada yine pismanlik duygusu olabilir. igrenmenin sebebi bu olabilir.
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet zaten pişman oluyorum
Soran+1 yılİşte zevk de almıyorum artık
Soran+1 yılBeklemekte sabretmekte fayda var
Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. Sık yapma azalt biraz da ilerde sorun oluşturabilir
010 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten zevkine yapmıyorum ki. Çok istekli olduğum zamanlarda yapıyorum. Ama yapmamak için gayret göstercem. İlerde neden sorun olur?
Soran+1 yılHayııır istek olarak bir sıkıntım yok. İstiyorum ama klitoral olarak kendimi uyarmayı istemiyorum. İğrenç geliyor açıkcası. Saçma sapan bir şey.
Soran+1 yılDeğişir değil mi? Evet sıkılma oldu zaten farkındayım ve bir de günah. Ya nefsime hakim olmak istiyorum artık
Soran+1 yılElimden geldiğince olacağım.
Soran+1 yılBaşaracağıma inanıyorum
Soran+1 yılBu kadar komik olduğunu düşünmemiştim ama yorumunu okuduktan sonra dikkat ettim komikmiş gerçekten :D @uçlukalem
Daha fazla yapma. Yoksa normal yolla bir iliskiden dahi zevk almazsin.
05 Yorumla
Soran+1 yılİsteğim var ama ona dokunmayı sevmiyorum
Soran+1 yılKendiliğimden geliyorum heyecana aslında özel bir şey yapmıyorum. Ama sanırım ona dokunmamak daha iyi. Hem en azından ona olan allışkanlığ da 3-4 yılda geçer gider💨
Soran+1 yılAllah korusun
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz ara ver.. yapma...
Zevk almak istiyrsan birisine yalat..05 Yorumla
Soran+1 yılYa onlar bana göre değil
Cevap sahibi+1 yılOzaman ara ver.. dildo al.. dildoyu sürttür sulandır vajinanı.. bu taktikkleri dene.. ama 1 hafta bir ara ver masturbasyona bacım.. Evlendiğinde erkeğinden zevk alma istiyorsan..
Soran+1 yılİşte evlendiğimde zevk almak istiyorum. Bu yüzden bırakacam ki unutayım. Alışkanlığım geçsin
Cevap sahibi+1 yılAynen bırakk
Soran+1 yılEvet :)
+1 yılozaman arka deliğini parmaklamya başla oda zevk verir ya da yalattır
015 Yorumla
Soran+1 yılYaa anal istemem ve yalattıramam
- +1 yıl
tatlım anal yapmıcaksın vajınayı oksarken parmaklıcaksın içine sokam
Soran+1 yılZevk alınır mı ki ya?
- +1 yıl
ikisi aynı anda yap gör sonra bana ansıl teşekkür ediyorsun bu konuda cinsellikte bana güven tatlım aslında çok daha değişik şeyler var ama burada yazamıyorum canım
Soran+1 yılYok ya o değilikleri eşim öğretsin
- +1 yıl
o değişiklik dediğim yani eşiyinde aklına gelmez inan bu tek basına haz alacan birşey :)
Soran+1 yılOnunla yaşayacağım her şey tek başıma yaşadıklarımdan bin kat daha zevkli olur
- +1 yıl
iyide ona dermisin arka deliğimi kremle ve kulak çöpü sok diye :)
Soran+1 yılKulak çöpüne ne gerek var ve arka deliğe?
- +1 yıl
kendi kendien mast yaparken bir dene sonra gel bana ne olduğun u söyle
Soran+1 yılYa ben arkadan zevk alacağımı düşünmüyorum
- +1 yıl
tatlım klitorisini ve arka dleiği aynı anda yapacaksın sen ebni dinle hatta şu an başla orgasmdna sonra gel söyle
Soran+1 yılYa klitorisime dokunmak istemiyorum
- +1 yıl
tatlım beni dinlermsin ikisini aynı yap bak neler oluyor
Soran+1 yılYaa hayıırr
9 sene boyunca duvara sürtsen aşınır ne yapsın zavallı
014 Yorumla
Soran+1 yılYok bee :D
Soran+1 yılHiç öyle pörsümüş gibi durmuyor
Soran+1 yılHa göster diyorsun
Soran+1 yılHadi canım
Soran+1 yılBuradayım :D
Soran+1 yılEvlenince eşim coştursun onu :)
+1 yılarkandan dıldo sokumayı dene zevk vereblır bır dıldoda aynı anda ağzına al
019 Yorumla
Soran+1 yılYook arka olmaz
- +1 yıl
dıldoyu ağzına al sende
Soran+1 yılZevk almam öyle
- +1 yıl
o zaman sevgılın senın yerıne dil atsın yalat sadeceeeeee
Soran+1 yılZevk alır mıyım o zaman?
- +1 yıl
oda lafmı o klıtorısıne dıl eme eme dıl attır bak nasıl cıglık atacan
Soran+1 yılNeyse evlenince artık :zd
- +1 yıl
bırdee sırt masaj aletlerı oluyor onun vıbrasyon oalrak ustune koy harıka olur emın ol,
Soran+1 yılAman yok ya
- +1 yıl
sen frıjıt olmusun
Soran+1 yılNe olmuşum?
- +1 yıl
frijit
Soran+1 yılO ne demek
- +1 yıl
hazretı google frijit yaz oku
- +1 yıl
ya da özelden anlatayım ac
Soran+1 yılYazdım yazdım da benim öyle bir problemim yok. İsteğim var ama ben klitorise dokunmak istemiyorum
- +1 yıl
erkek arkadasına yalat o zaman dedım ya
Soran+1 yılO da yok hem eğer olursa da yalatana kadar ilişkiye de girerim. Kendime niye işkence çektireyim? Oraya kadar gelmişim zaten
- +1 yıl
komık kız neredesın sen hangı ıl oral denen bırsey var hangı ıl?
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen ondan bu kadar bıkmışsan bir de o konuşsa senden çektiklerini anlatsa..
04 Yorumla
Soran+1 yıl:D anlatsın
Cevap sahibi+1 yılah bir anlatsa da bizde dinlesek dimi :D
Soran+1 yılDilini yutmuş
Cevap sahibi+1 yıl:) daha ne istiyorsun garibimden ozaman
Bir klitorisin feryadı
212 Yorumla
Soran+1 yıl:o :D
Soran+1 yıl:D ya neler çekti :D
Soran+1 yılAslında çok yüklenmemiştim. Arada bir oynuyorduk
Soran+1 yılOoo
Soran+1 yılBaşka bir çadem yoktu :)
Soran+1 yılEvet :)
Sinirleri oldurmussun
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır dokunca zevk alıyorum ama devam etmek istemiyorum
Soran+1 yılİçim nasıl bilemezsin ama klitoral yolla olsun istemiyorum
Soran+1 yılEvlenemem ya
+1 yılEKK ya il üye olan kızlardansın anlaşılan :))
018 Yorumla
Soran+1 yılO ne ola ki?
Soran+1 yılYa link falan atma kısaltmayı açıkla işte :D
- +1 yıl
izlemen gerek söylemem valla çok kısa zaten :))
Soran+1 yıl21 yaşımda ne evde kalması ya? :D
- +1 yıl
Hehe bu film kaç yılında çekildi biliyomusun o zamanlar 21 yaşında evde kalmış sayılıyordun :))
Soran+1 yılSenin de evlenmen lazımmış ona bakarsan :D 2015'teyiz kendimi o zamanla kıyaslayamam :D
- +1 yıl
Hehe yok yav daha çok var benim evlenmeme daha küçüğüm ben :)) Şaka bir yana papaz hergün pilav yemez misali seninde artık farklı şeylere ihtiyacın var bu kesin ;)
Soran+1 yılYok ya zamanın gelmiş. Baba falan ol. Bebeğinle arana çok yıl farkı girmesin. Gençsin. En güzel yıllarını niye yalnız geçiresin? Farklı şeylere ihtiyacım olabilir ama olamaz
- +1 yıl
Hmm çok güzel şeyler söylüyorsunda işte evlilik öyle kolay bişey değil zamanı var daha benim için benden önce evlenirsin gibşime geliyo sen bu gidişle :))))
Soran+1 yılTabi kendini hazır hissetmezsen evlenme zaten :) Ya okulum olmasa ve sevdiğim biri olsa evlenirim tabi de okul var. Sevdiğim biri yok :D
- +1 yıl
Olur olur sevgilinde olur okulda biter evlenirsen mutlu mesut bir yuvanda olur inşallah dinimiz amin :))
Soran+1 yılAaaay inşAllah :) Hepimizin :)
- +1 yıl
Hepimizin olmaz malesef illaki EKK ya üye olanlar olacaktır :))
Soran+1 yılAllah korusun
- +1 yıl
Allah bu işlere bakmıyo ya eğer bu işlere baksaydı seda sayan 7 8 kişiyle evlenmezdi :))
Soran+1 yılBen seda sayan mıyım? :)
- +1 yıl
Aman allah korusun deme öyle şeyler :))
Canın sıkılıyordur bir şeye...
01 Yorumla
Soran+1 yılHer şeye sıkılıyor
Çok kurcalamışsın, bozmuşsun işte.
11 Yorumla
Soran+1 yılBozulmaz o
+1 yılNormal gerçeğini istiyorsun artık..
06 Yorumla
Soran+1 yılAcaba ondan mıdır?
- +1 yıl
Evet ondan.. Çünkü aynı durumlar bunalım oluyor. Yani cinsellik karşılıklı olursa güzel. Bazen benim bile keyif almadığım an oluyor. Keyfim pek yok mesela masturbasyon yapayım diyorum sonradan vazgeçiyorum yapmaktan. Bu durumum çok az rastlandı.. Bir kadınım eşim sevdiğim olsun istiyorum ama beklemek gerekir.
Soran+1 yılYa yek başına yapıyorsun ve çok iğrenç. Evli de olsam eşimin bana mastürbasyon yapmasını istemem açıkcası. Yani elle uyarmak nedir ki ya?
- +1 yıl
Dil ile olur. senin hoşuma gidecek sözlerle olur vs.
Soran+1 yılEvet oral isterim herhalde ama evlenince hepsi
- +1 yıl
Senin kararın..
+1 yıloynaya oynaya bozmuşsun l*n .
05 Yorumla
Soran+1 yılYok daha neler:D
- +1 yıl
tornavida var mı?
Soran+1 yılHe var
- +1 yıl
getir. bir de takım çantasını da al.
Soran+1 yılTamam
+1 yılevlenme zamanın gelmiş artık :)
03 Yorumla
Soran+1 yılYaa da evlenemem
- +1 yıl
sabret ozaman sana git günaha da diyemem
Soran+1 yılSağol bir demeyen sen çıktın :)
+1 yılGerçeklerle yüzleşmek istiyordur.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D istiyor da olmaz
Bir süre ara ver. Zamanla yoluna girer.
01 Yorumla
Soran+1 yılGirsin ama ben yapmayayım yine de
+1 yılArtık evlilik yolu gozukmus ya da bir erkek bul
010 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
artık sıkılmışsın doğal yani hep aynı yeni aşklara yelken aç farklı zevkler iyi gelir
Soran+1 yılEvlenmeden yapamam kii
- +1 yıl
Yaparsın yaparsın ama illa olmaz diyosan evlen
Soran+1 yılOkuyorum
- +1 yıl
Olsun bizde okuyoruz
Soran+1 yılBabam da öyle diyordu
- +1 yıl
Bilemem o zaman bul birini ilişki rahatlatır
Soran+1 yılO da olamaz kii
- +1 yıl
Mecbur ya da o bosaltmali seni
+1 yılfarklı yollar deneyebılırsın sende
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi?
- +1 yıl
Burdan yazamam bana direk yaz ordan konusuruz
e bıkmışsın artık gayet doğal :D
010 Yorumla
Soran+1 yılBıktım valla
Soran+1 yılİlişkiye girmek isterim ama evlenmeden yapamam
Soran+1 yılOlmazzz
Soran+1 yılSevişmek yerine ilişkiye girmek daha mantıklı. İki kişi öxel bir an yaşıyor onda sınır olmamalı. Sevişmek bana saçma geliyor
Soran+1 yılEvlenmek istiyorum elbette ama okulum bitmeden mümkün değil. Sevişmek taraftarı değilim ben
+1 yılVer birazda olmayanlar dokunsun
03 Yorumla
Soran+1 yılDokunsun
- +1 yıl
Sen vermeden olmaz ama
Soran+1 yılOlunca veririm ve zamanı gelince
+1 yılyangın borusuna srtçe otur hissedersin
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam senin için deniycem
+1 yılUzun bir süre ara ver. Hiç bir şey de izleme.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok izlemiycem de yapmiycam da
sen de bırak o zaman yapmayı.
01 Yorumla
Soran+1 yılBırakmaya karar verdim zaten. Yapmicam inşAllah
Artik bu isi baskalarina birakma zamanin gelmis
05 Yorumla
Soran+1 yılDiyorsun
Soran+1 yılTabi bir erkek daha iyi dokunur
Soran+1 yılErkek olsun ya
+1 yılseks yapmayı dene mastürbasyon nedir ya..
09 Yorumla
Soran+1 yılBence de. Elle uyarılmak nedir? Ama seks yapamam
- +1 yıl
hjasda :D niye yapamıyorsun
Soran+1 yılO günaha giremem
- +1 yıl
sakdjsada :D 31 çekiyosun ama ahahahaha
Soran+1 yılNe 31'i ya :D
- +1 yıl
jsdkasd ya bırak bu işleri ahaha :D
Soran+1 yıl:D asıl sen bırak :D
- +1 yıl
banane. s :D ahaha takılıyorum ya bakma sen bana çook sıkıldım
Soran+1 yılYok bee takıl :D
9 senede epey yıpratmışındır sana bir koca lazım
03 Yorumla
Soran+1 yılO zaman böyle olmaz değil mi?
Soran+1 yılAnladım
+1 yılOna dokunacak birine ihtiyacın var
06 Yorumla
Soran+1 yılO zaman alır mıyım zevk?
- +1 yıl
Evet birde sanal sek*s denemelisin bazılarına müthiş zevk veriyor
Soran+1 yılAaayy kalsın
- +1 yıl
Kendin bilirsin neleri kaçırdığını tahmin bile edemezsin ;)
Soran+1 yılYine mastürbasyon yapıyorsun nesi zevkli?
- +1 yıl
Canlı yapalım ozaman et ete değsin ;)
Cok oksamissin kizi kúsmüs sana tepki vermiyor:)
016 Yorumla
Soran+1 yılYaaa :/ küssün zaten günaha girmeyeyim
Soran+1 yılOlsun ama yapmayayım alışkanlık olmasın
Soran+1 yılYa 1 sene bakim olduğumu biliyorum kendime. O kadar dayanabildiysem başarabilirim yine
Soran+1 yılİrademe hakim olabildim
Soran+1 yılBıraktım bıraktım :D
Soran+1 yılBildiğin klitoris işte nasıl olmasını bekliyorsun? :D
Soran+1 yılKüçük bir şey işte
Soran+1 yılÇoook
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiraz ara ver mast yapmaya
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet verecem
Gizli Üye(30-35)+1 yılKes onu makasla
51 Yorumla
Soran+1 yılDüşünmedim değil :D
+1 yılO neydi gıı
11 Yorumla
Soran+1 yılNe neydi? :D
+1 yılOha ya 9 yıl. Seks yapmalısın.
05 Yorumla
Soran+1 yılNiye?
- +1 yıl
Vajina dudakların sarkmıştır aşırı mastdan. Seks yapmalısın. Oral ya da anal. Yoksa ilerde ilişkiden hiç zevk alamayacaksın. Sıkılır insan be. 9 yıl nedir
Soran+1 yılHangi dudaklarım sarkacak ve niye sarkacak? Sarkma nasıl oluyor? Ya bak aşağıda da bir kıza anlattım. 9 yıl önce başladım ama 9 yılın hepsinde de her gün yapmadım. 1 sene ara verdiğim oldu. 6 ay, 5 ay, 3 ay, 1 ay, 1 ay derken en az 2 yılı kapsar bu süre
- +1 yıl
Artık seks yap. Tamam? Oral ya da anal ya da sürtünme.
Soran+1 yılTamam değil. Yapmam
+1 yılevlen artık sende yaa
01 Yorumla
Soran+1 yılDemesi kolay
Nadasa bırak kurusun :-)
03 Yorumla
Soran+1 yılKurusun yaa :D
Soran+1 yılYoook :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılçünkü artık içine almak istiyorsun :) bebeğim
08 Yorumla
Soran+1 yılGaliba evet. O zaman zevk alır mıyım?
Cevap sahibi+1 yıltecrübelerimle sabittir evet hatta zevkten ağlatmışlığım vardır :);)
Soran+1 yıl:D :D
Cevap sahibi+1 yıl:D klitorsiini yerim
Soran+1 yılAy yemee :D
Cevap sahibi+1 yılyerimmmmmm laynnnnn mutlu bana bişey oluyor :D hahaha
Soran+1 yılAman yee :D
Cevap sahibi+1 yılgel ozaman :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBıkmışsın gerçek bir kişi lazım artık.
05 Yorumla
Soran+1 yılBir problem yoktur değil mi?
Cevap sahibi+1 yılYoktur. Artık bu yetmiyor tatmin olamıyorsun sanırım.
Soran+1 yılBence de yetmiyor. İstemiyorum ona dokunmak
Cevap sahibi+1 yılsanal yap sende.
Soran+1 yılSanal yapmam
+1 yılArtik onla yetinmeme vaktin gelmis
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bence de ama vakti geldi diye yapamam
içsel orgazm yaşamalısın o zaman
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet onu istiyorum zaten
+1 yılBirak artik baskasi dokunsun
04 Yorumla
Soran+1 yılBıraktım bıraktımm