Önüne gelenle yatmak eerkek için de kadın için de sakıncalı bir durum. Hele ki, sosyal medyada tanışıp yarım sat sonra uçkur muhabbetine girmek ve bir saat sonra da karşı tarafın evine gitmek kadar tehlikelisi yok.
Bugün seni tanıştıktan 1 sat sonra evine davet etmiş birisi , senden 24 saat önce hastalıklı birini de evine davet etmiş olabilir. Lütfen bir miktar seçici olun. Cinsellik bu kadar kolay olmamalı. Ayak altına düşmemeli.
Hormonlarınıza söz geçiremediğiniz noktada bir sakin olun , gerekirse mastürbasyon yapın.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 459 cevap paylaştı.
5 ayolay aslında net, erkeğin ve kadının doğası bu , erkek bulduğu ile sevilir , kadın sevdiği ile , eğer kadın ya da erkekte denge değişse hayat farklı olur , erkek daha rahat bulsa ciddi ilişki düşünen bulamazsın , kadın ise seçmese erkekler ve kadınlar arasında bağ kurulamaz , 3 bin yıldır böyle , daha detaylı bir konu aslında ama yaz yaz bitmez burada
00 Yorumla
5 ayBizim ülkemizde kadınlar bacak arasını bir mükafat ve gelecek için yatırım amaçlı gördüğünden, yok evlenmeden olmaz yok paha biçilemez bir deliğim var kafasında yaşadıklarından dolayı tabudan kurtulamıyorlar. Medeni toplumlarda herkesin bir partneri oluyor. Ne erkek ne kadın burnundan kıl aldırmayan tavırları olmuyor. Cinsellik daha rahat bize nazaran
20 Yorumla
5 ayBurada neden sorun kadında gibi bir soru sormuşsun? Erkekler verene gider çünkü vermek isterler vermek istemeyene bile zorla vermek için ısrar ederler olmadı mı gider cüzdanıyla birlikte bu işi yapan kadınlara verirler yani her önüne gelenle yapan kadınlar mı erkekler mi 🤔 herhangi çirkin bir kadın 100 erkeğe bunu teklif etse 98'i kabul eder.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı. En son sevgilimle sevgili olduktan 8. günü beni eve davet etmişti şaşırdım önce çok erken diye düşünüyordum sonra kapısına gittim sevgiliyiz sonuçta bana sessiz olmamı annesinin içerde oda da yattığını söyledi girmek istemedim resmen kolumdna tutup içeri çekti beni neyse sessizce onun odasına girdik ben yakalansak başımıza neler geleceğini düşünürken dudağıma yapıştı ne oluyoruz demeden yatakta bulduk kendimizi bir çılgınlık yaptık resmen ve hayatımda böyle birşeyi asla yapmayacak olan ben bunun nasıl yaptık anlamadım gitmek için kalktım bırakmadı sonra bir iki saat sonra abisi geldi eve oda odasına geçti bir yanda annesi uyuyor bir yanda abisi bilgisaayr oyunu oynuyor bende kızın odasında Allahım benim burada ne işim var diye kafayı yiyorum ama kız çok rahat o kadar rahat ki gece müzik açmış sanki ben oda da değilmişim az önce birlikte olmamışız gibi takılıyor sonra birlikte sarılıp uyuduk ama gözüme gram uyku girmedi sabah birisi kalksa odaya girse kızı alarm a uyanmasa annesi uyandırmaya girse diye düşünüp duruyorum birde sabah nasıl evden çıkacağız diye kafayı yiyorum ama kızın umrunda bile değil neyse sabah annesi kalktı iş e gitti abisi odasında uyuyor annesine bahane uydurdu kendisi geç çıktı evden benide aldı ya inanamıyorum bir erkek olarak ben kafayı yerken bu duruma düşerken bu kız neden bu kadar rahat diyordum sonra onu aldım kahvaltı yapmaya bir yerlere gittik sordum o kadar rahat söyledi ki 12 yaşından beridir erkekler ile birlikte olduğunu aklınıza gelecek her şekilde cinsellik yaşadığını ters ilişkilere bile girdiğini anlattı geçmişi o kadar kirliydi ki inanamadım bir erkek olarak şok oldum ve ilişkimi bitirdim o günden beridir de bu tip kadınlardan uzak duruyorum mesela ama diğer erkelerin en sevdiği kadın çeşidi bu kadınlar erkeklerden beter cinseliik istiyorlar hayat onlar için sadece cinsellik resmen
00 Yorumla
5 aySorarsan bir de “ Temiz aile kızı istiyorum.” deyip kendiyle çelişiyorlar. 😂😂Bizim bir komşu diyeni “ Yalanmış mal tatlı olur.” Yani yorumuma bakıp bâkire olmayanları kınıyorum gibi bir algı oluşmasın. Zaten olmayan yaranıyor bu devirde. Hepsini tebrik ediyorum öyle hanımların. Zaten erkeklerin çoğu da motorken tencere kapak oluyorlar. Ben de o sırada elime çayım ile çekirdeğimi alıp keyifle izliyorum. 😹😹
10 Yorumla
5 ayErkekler seks cinsellik odaklıdır kadınlar gibi pek duygusal bakmaz ihtiyaç ve heycan zevk olarak baka ve bu tür kadınların peşinden koşar ama ciddi düşünmez evliliğe kafayı koymuş erkeklerde o tür kadınlardan uzak durur bu erkeğin ciddi mi dusundugunun en büyük göster gesidir yani duruş aile kızından uzak duruyosa evlilik düşünmüyor ama o türlü kadınlardan uzak duruyosa evlilik ve yuva kurmak peşinde bu apaçık dogrudur
00 Yorumla
5 ayZevk meselesi..
Erkekler cinsel açlıkla savaşmaya çalışıyor
Herkesin düzenli cinsel hayatı olsaydı evli bekar fark etmez
Herkes ihtiyacı halinde cinsel açlığı giderebilseydi
Kimse önüne verene gitmez
Kimse önüne gelene vermez00 Yorumla
5 ayBen öyle değilim asla olmadım seçici olmazsanız pipiniz çürür gider herkese veren kadın pisliktir bu bir gerçek çok denk geldi bazıları ile aykırı barlarda ayaküstü seviştiğim olmuştur ama asla yatak moduna geçmem onlarla anlarım hemen anlarım ve uzaklaşırım pislik kadınlardan nefret ediyorum yaa kokuyolar ❤️
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayAçarsam gelecek 50 erkek var şu an yarısininda sevgilisi varahahahah
1210 Yorumla
Soran5 ayVericisin
- 5 ay
marifet mi yani
Cevap sahibi5 ay@kizlarapasifbiri sana bir aktif karı bulamadık gitti he bu agresfifligin ondan
- 5 ay
Benim sevgilim yok kanka ama yalan yok bazı zamanlar zayıf iradeli olabiliyorum doğruya doğru
- 5 ay
bulsan iyi olurdu sevap islersin
- 5 ay
@kizlarapasifbiri bana da bulsun
- 5 ay
ben acarsam cok daha fazlasi gelir
- 5 ay
Ya arkadaş bu kızlar niye böyle
5 ayAlan razı veren razı herkes dengine uygun olanı seçiyor
70 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
u 5 ayKaliteli erkek seçici olur, gider sevdiği ile yaşar bunları. Kalitesiz erkekte önüne gelenle. Sorunun cevabı bu.
40 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 572 cevap paylaştı.
5 ayErkekler tercih etmez, aklı uçkurunda olan erkekler tercih eder. Şerefi ve onuru olmayan, tek isteği cinsellik olan erkeklerin tercihidir. Akli selim olan her erkek, kendini kadınına saklar.
20 Yorumla
4 ayErkekler önüne gelenle yatmaz bi kere, sadece hormonların hareketlenmesi ötürü sadece o an ulaşabildiği partnere yönelir, bunun aynısı kızlarda da var, bazı dönemlerinde özellikle..
00 YorumlaBu çirkin bir tabir. Ama ben seni anladım. Ancak cinsel anlamda çok fazla tabusu yıkılacak çok fazla duvarı olan kızlara uğraşmak istemiyoruz. Bu cinselliği bu kadar abartmamak lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı.
5 ayErkekler verene gider degil hazli kolay sandigina gider bu kadin tercihi degil algi meselesi sinir net olunca saygi artar denge kurulur herkes icin boyle degildir 🔥🫶
00 Yorumla Kedi köpek kendisiyle oynayan bir şeyi severler çünkü iradesi yenik. İradesi düşük olan kadın/erkeğin cinselliğe yatkınlığı büyük o yüzden onları tercih ederler.
00 Yorumla
5 aygerçek ilişkiye korkuyolar geçici hevesler daha cazip geliyo
20 YorumlaÜlkecek travmalardan travmalara giriyoruz. Acaba sevişirsek geçermi diye :)
Ne bilelim yahu. sevişmeyi kim elinin tersi ile iter ki?
00 YorumlaVeren olursa çoğu erkek eğlenmek için gider, sen birine yürürsen evlenme ihtimalin artar, evlenmek mı istiyorsun?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı.
5 ayalakası yok, cilveli olana gider, diğerleri avucunu yalar. güzel değilseniz o sizin probleminiz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
5 ayÖnüne gelen, herkese veren dediğin de senin hemcinsin, yani bir kadın. Peki erkeği suçladığın konuda kadın bunu neden yapıyor?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 562 cevap paylaştı.
5 ayBöylesini tercih etmiyorum ama senin gibi düşünene nasıl yaklaşım gerekiyor bunu çözemiyorum.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı.
5 ayOnu tercih eder evlenirken bakire arar ama herkes seçtiği hayatı yaşar
04 Yorumla
Soran5 ayEvlenirken de yatigiyla evlenen varki
- 5 ay
Bakire neden kullanılmış d*ldo tercih etsin 🤔 bakire biri kullanılmış oyuncak tercih ediyorsa demek ki içinde k*hpelik var.
- 5 ay
@M3rovha3lss ne demek istediğini anlamadım
- 5 ay
Evet doğu var ama ben çoğunluk için dedim kadını mal obje olarak gören bir toplum kitle var
Abaza oldukları için ama tek suç erkekte değil başlayan her zaman kadındır kadın istemezse erkek zaten yapamaz
00 Yorumla
5 aye kizlarin buyuk bir cogunlugu vermiyor mu sanki
02 Yorumla
Soran5 ayYooo herkesi bir tutmasaniz
- 5 ay
herkesi bir tutmadim ki dikkatli okursan kizlarin buyuk bir cogunlugu dedim
- Cinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı.
5 ayBir noktada doğanın kanunu bu Ama şahsen ben her önüme gelenle bunu yapmıyorum bu iğrenç bir şey çünkü
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
5 ayKolaydır, cinselliği yaşamak istiyordur, erkekler kolay kızı isterler ama sevmezler
04 Yorumla
Soran5 ayExsim aldati
- 5 ay
Ok
- 5 ay
Erkekler eğlenebileceği kızla evlenmek istemezler çünkü evlilikte karısından anne rolü bekler 😂 eğlenmek istemez karısıyla
O yüzden bu iki ayrımı yapıyorlar ya zaten 😺 erkeklerin ne evlenip annesi olunur ne de eğleneceği biri olunur. - 5 ay
@M3rovha3lss oyyyyy
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. İyi değil mi işte? Kız veriyor mutlu oplan alıyor mutlu
10 Yorumla
5 ayBazı erkekler basit bu yüzden basit kadın seviyor ne demişler davul bile dengi dengine
00 Yorumla
5 ayEvlenmeyecek mi onunla sonuçta keyfine bakacak
00 Yorumla
5 ayHeralde verene gidecekler vermeyenle ne işleri olur
00 YorumlaÜlke zaten zor, birde zor veren biri ile zamanı harcamak akılsızca.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Iliski isteyen erkek bunu yapar evlenmek isteyen gercekten seven erkek bekler amasyada
00 Yorumla
5 ayRuhu tatlım olmuş lafzının vugu bulmuş hali.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı.
5 ayÖyle kadınların önüne anca öyle erkekler çıkar demekki
01 Yorumla- 5 ay
Seninde öyle erkekler işin ne
ihtiyaç meselesi vermeyenin nazını çekeçekleri yerde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
5 ayKolay ulaşılabilir olması ve az çaba gerektirmesi bu tip kadınları tercih edilir kılıyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
5 ayKolay lokma oldukları için. 👍 her erkek böyle değil tabii ki , zor kızlar daima zirvededir..
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hormonları tavanken oturup 2 yıl ona koklatmanı mı beklesin bebeğim?
00 YorumlaÖyle bir şey yok olsa da her erkek için geçerli değil ben eşimle istiyorum inşallah
00 Yorumla
5 ayabaza kopeklere MAL GİBİ aşık olup genelleme yapma işiniz bi bitmedi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayÖyle olanlar aslında önüne gelenle yapmıyor. Sadece uğraştırmıyorlar. Kendileri de vermek istiyor ve bundan zevk alıyorlar.
01 Yorumla
Soran5 ayBu kız önüne gelenle yapan birisi
5 ayYaşama amacımız bu zaten bi de almak için uğraşalaım mı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
5 ayHiç o tipler tercihim olmadı. Ama farklısına da çok denk gelmedim
00 Yorumla her verene gitmez ama genelde cilveli nazlı kadınlara giderler genelde.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,6b cevap paylaştı.
5 aysizde bu tiplere aşıksınız nedense. bunlara aşık olup erkekler niye böyle diye zırlıyorsunuz. aşağıda yazmış über mod kalitesiz diye. kaliteniz olsa kalitesiz erkekleri sevmezsiniz
09 Yorumla- 5 ay
Kesinlikle!!! Şahsen ben kendi geçmişimle denk olmayan erkeği kabul etmem.
- 5 ay
@M3rovha3lss etmemelisin zaten olması gereken bu. gevşek erkeklerden medet uman zaten önce kendini sorgulasın. bende sorarım kızlarda niye önüne gelenle yatan erkeği tercih eder
- 5 ay
Kızların ruhunda var k*hpelik eğer olmasaydı bu kadar hastalıklı herif bu kadar escrta para yedirmiş herif bu kadar hemcinslerini kandırıp birlikte olmuş herif evlenemezdi! Bacak arası bakire olsun önemli olan ruhun bakire olmasıdır ben neden bile isteye kocamın bilmem kaçıncısı olayım ki? Hayır ilk ve son dokunduğu beden ben olacağım ne hastalık riski var ne bağlanma sorunu var ne seks esnasında başkalarının aklına gelme ihtimali var ohh ne güzel!
- 5 ay
@M3rovha3lss ruhlarında ne var bilmiyorum deminde başka kız sevgilim insan eti ısırmak istiyormuş diyor eleştirince biz merhametsiz duygusuz oluyoruz üsütüne sevgi, lim sevgi dolu zeki tatlı biri diyor sonra kadına şiddet niye var
- 5 ay
Muhtemelen trol dikkat çekmek için sorulmuş bir soru. Kadına şiddet neden var kısmında ne demek istedin anlayamadım
- 5 ay
@M3rovha3lss yani insan etinden bahseden bi adamla sevgili olmak akıl karı değil. bu tür ilişkilerin sonundada şiddet meydana gelebiliyor kimse niye kız adama aşık bile bile adamla sevgili diye sorgulamıyor
- 5 ay
Bazıları ilişkinin başında ya da sonunda o kişinin gerçek karakterini karanlık ve korkunç tarafını görüyor ayrılmak istiyor fakat o psikopat rahatlık verir mi hiç ya öldürür ya da şiddet gösterir yani bunun şakası olmaz öbür yorumundaki son cümlen gibi bile bile sevgili olmak başka sonradan öğrenmek başka
- 5 ay
@M3rovha3lss kız bile bile sevgilim diyor bide heyecanı burada diyor baştan o erkeklerin ne mal olduklarını bilmemek zor değil
- 5 ay
Tamam işte baştan ayrılmak isteyip de tehdit edilenler çok var böyle psikopatlarla denk geldin mi ayrılman çok zor ve maalesef kimse göründüğü gibi değil bazıları direkt tipten belli ediyor fakat bazıları çok masum çok iyi kalpli duruyor ama gerçek yüzü korkunç, o kız ise direkt aptal zaten
Gizli Üye(18-24)3 ayeğlence doruklarını başkalarıyla yaşayşp evdede bi kız biriyle konussa ahlaksız yaparlar kadın geçmişi ile erkek geçmişi bir değil asla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayKadınlar çok değişti dışarıya verilen görsel görselin dışında farklı karekter işin icinede "albeni' ön planda olduğundan olabilir..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayCinsel yolla bulaşan hastalık kapmak istediği için.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)5 ayValla ben gitmem bence kadinlar kendilerini sevmeyene cok gider
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayAkli olan gitmez. Soyle dusun sinek b. ka konar
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)5 ayKolay lokma gorukleri icin.
seçici değiller ve midesizler
00 YorumlaTabiri caizse ucuz malın talibi çok olur.
52 Yorumla
Soran5 ayHelal askim
5 ayErkekler ne verene ne de vermeye gidiyor. Verme potansiyeli olduğunu düşünürse nefes alsın yeter diyorlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayRahatlamak için zevk için
93 Yorumla
Cevap sahibi5 ay@Cebeufuk yok vurmasın 😂
Öyle bir şey yok ha varsa da o kadınlarla sadece kısa süreli ilişkilerde güzel zaman geçirip ihtiyaçlarımızı gidermek için beraber oluruz
00 Yorumla
5 ayön yargı bence , ama erkeğin cinsel hormonlarıyla hareket etmesi normal ama veren ya da vermeyenle lakası yok bence
00 Yorumla
5 ayBasit adı üstünde. Hakaret olarak değil kelime anlamından düşün. Uğraştırıcı değil, elinin her zaman altında..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayBende vermek istiyorum
811 Yorumla- 5 ay
Çok mutlu edecek bir vibe aldım senden
- 5 ay
Belki de istediğinin sana verilmesi için hiçbir engel yoktur
Cevap sahibi5 ay🫣🫣🫣🫣🫣
- 5 ay
Nelerin snaa iyi geleceğini sen söylemeden anlaşılmasını istedin mi hiç? Bu konuda kendime güvenirim
Cevap sahibi5 ayBakireyim
- 5 ay
O zaman evet bu konu sende de net değil ama bulabiliriz gelmek istersen
- 5 ay
Kendini böylelikle daha iyi keşfedersin belki
- 5 ay
Keşfedilmeyi de istiyorsun gibi çünkü senin için de çok keyifli olacak
- 5 ay
Ver de rahatla
Fazla naz aşık usandırır bunun cvb bu kadar basit
00 Yorumla
5 ayHer veren bir değil, ne verdiği nasıl verdiği önemli ;)
00 Yorumla
5 ayHer erkek aynı değil dir hepsi gitmez bazıları öyle kadınlar dan uzak durur
00 YorumlaEvlendikten sonra peki kesin verir mi vermeyen de
00 Yorumla- Devamını Gör (71)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım