merak ediyorum bunu kullanan bayan varmı?
Etkili oldumu ya da olduğunu düşünüyormusunuz?
Etkili oldumu ya da olduğunu düşünüyormusunuz?
Kadınlarda cinsel isteksizlik günümüz kadınlarının en yoğun yaşadıkları cinsel sorunların başını çekmektedir. Bu problem sadece bayanları değil partnerleri olan erkekleride oldukça rahatsız etmektedir. İspanyol sineği bayan Azdırıcı Damla işte tam da bu noktada devreye giriyor ve kadın cinsel cinsel istek azlığını arttırarak tam bir azdırma yöntemi halini alıyor. Spanish fly damla uzun yıllardır Türkiye'de satışı yapılan bir bayan azdırıcıdır ve satış rekoru hala bu markaya aittir. İspanyol sineği içerğindeki bitki özlerinden oluşan mucize etkisi ile kullanıldıktan 20-30 dakika içerisinde etki eder ve bu sayede günlük yorgunluk, iş stresi veya kadınsal sorunlardan kaynaklanan cinsel isteksizlikleri ortadan kaldırarak bayanın ilişli arzusunu en üst seviyeye çıkarır. İspanyol sineği işe yarıyormu sorusu en sık karşılaştığımız sorulardan biridir. Bu soruya en güzel cevabı uzun yıllardır İspanyol sineği kullananlar tekrarladıkları alışverişler ile vermektedir.
İspanyol Sineği Kullanımı
İspanyol sineği nasıl kullanılır: Kullanımı oldukça basit olan spanish fly azdırıcı için dikkat edilecek hususların başında ise asitli ve alkollü içeceklerde kullanılmamasıdır. İspsanyol sineği etkisi bu gibi durumlarda daha az olur. En üst seviyede kadın azdırma etkisi için alkolsüz ve asitsiz içeceklerde kullanılmalıdır. Spanish fly damla kullanımı iki şekilde olabilir bunların ilki bayanların ilişkiden 15-20 dakika önce ağzına 3-4 damla damlatarak kullanımıdır. Diğer bir kullanım imkanı ise herhangibir içeceğe 5-7 damla damlatılarak kullanılmasıdır.
pampa cok fena bı abım kullanıodu bır kere werdı denedım bn degıl kız bnı becerecektı doymuyorrrrrlar :)
:D Hacı bendeki korsanmış ozaman :D
:-))
bu ne? :-)
:-)) ne diyim ben sana şimdi :D
: D
bizim masum At sinekleri geldi bir aklıma. garibim benim ya
Cevap
1Cevap
ne işe yarıyor o sinek. ?
İspanyada yaşıyor hacı. Basura iyi geliyor. Ama ısıttırman lazım
Bilmiyodum
Yanlışlıkla kullanma sakın :-)) Duvarlara dırmanırsın :D