Sitenin erkekleri kızlarına neden ahlak*sız kız muamelesi yapıyor?

burada kadın düşmanı inceller çok fazla ve psikolojisi ağır bozuk insana da çok denk geldim.
Bu sitede kızlara cidden ahlaksız kız muamelesi yapılıyor, rezil pis insan gözüyle bakıyorlar, çok âdi davranışlar konuşmalar sergileniyor ve sürekli taciz edebileceklerini sanıyorlar.
Yaptırımlar aşırı yetersiz. Adam hem pedofil hemde yaşlılarla hayvanlarla dahi cinsellik muhabbetinden zevk aldığını açık açık belirtiyor. Bu durumda site bu insanı tamamen banlamamak için daha neyi bekliyor.
Site zaten kız sitesi değil erkekler doluşmuş, kız profillerin yarısı da erkek, eskiden insanlar burada bunları dile getiremezdi eski KS hiç kalmamış. Ne kadar kültürlü ve entellektüel bir noktadan nasıl buralara geldi bizim toplumumuz ve buranın kitlesine de bu en ağır şekilde yansımış
Güncellemeler
6 ay
Aile ve toplum konusu ama KS yine cinsellik etiketinde işte neyse
Güncellemeler
6 ay
Ya inanamıyorum burada taciz etmeyen erkeklerin alıncağı bişey yoktu, tepki gösterenler niye üstüne alındı, görmezden geliyosunuz ama kızlar devamlı taciz ediliyor uygulamada, anlayan adam gibi adam kardeşlerim zaten yeter rahatsız olan engellesin gerçekten, okuduğunuzu anlayamama seviyeniz beni yoruyor
Sitenin erkekleri kızlarına neden ahlak*sız kız muamelesi yapıyor?