Aldatıldım ama unutamıyorum?

20 yaşıma girdiğim sıra birine aşık oldum ve 6 sene uzak mesafe ilişkisi yaşadık. Çok ciddi düşünüyordum. O da öyle düşünüyor sandım... ailesi sonuçta beni biliyordu numaraları vardı. Benim ailemde onu biliyordu babamla görüştü. Son buluşmamızda ilk öpücüğüm ve ilk cinsel dokunmalar yaşandı (birlikte olmadık). Geri döndüm hep kavga soğuk. Buluşmadan önce de mesafeliydik bana saçma seylere küsüyordu ama buluşma çok güzeldi bana göre. Neyse geçen hafta dayanamadım barışmak için adım atacaktım. Aklıma Instagram şifresi geldi 6 sene önceki (engelimi kaldıracaktım). Mesajlara bi girdim hep kadın dolu. Hepsi yaşlı, çocuklu, torunlu, bazıları daha evli ama bi çoğu boşanmış veya dul. Hayatımın şokunu yaşadım. Sustum ama birine yardım etmeye çalışırken beni sattı ve söyledi hesabını çalmış diye. Kavga ettik. Ertesi gün özür diledi kavga için. Başka hiç. Susuyor. Bende susuyordum. Dayanamadım 3 gün sonra patladım ve uzun uzun mesaj yazdım ve her seyi bildigimi bittiğini söyledim. Instagramı bağlı hala. Torunlu kadına özledimler, güzelim demeler falan devam ediyor. En tuhafıda hala seviyorum. Keşke kabus olsa uyansam. Her bildirim geldiğinde icim cız ediyor o kadınla mesajları okuyunca. 1 hafta oldu hiç bir şeyden keyif alamıyorum karnım ağrıyor ağlıyorum en kötüsü de susuyorum. Ailem bir şey bilmiyor. Annesi bir kaç gün önce yazdı bana. Ona da kıyamıyorum söylemedim anne diye seslendim. Kardeşlerin durumunu görüyorum. Canım yanıyor ama hala sanki her şey yalan çıkacakmıs bi kabusmuş gibi ümit ediyorum. Geceleri her saat başı uyanıyorum. Uyuşturucu kullanıyormus, kumar oynuyor, fazla kişilerle cinsellik yaşıyor hepsi de annesi yaşında... ben nasıl bi kabustayım

Aldatıldım ama unutamıyorum?