Veda konuşması yapmak istiyorum sizce nasıl yazmalıyım kücük düşmeden?

Aldatıldıgımı öğrendim dün. 6 senelik uzak mesafe ilişkimde en başından beri aldatılmışım. Dün 1 aylık kavgamızdan sonra barışmak icin yazıcaktım ve hesabının şifresini ilk senemizde bana verdiğini hatırladım ve gerçekten direkt girdi. Tüm mesajlarını okudum. Dul çocuklu kadınlar falan birinin hatta torunu da varmış. Hepsiyle aşkımlı cicimli evlilikle kandırmış. Sonradan kumar, içki, fazla kisilerle cinsellik ve uyuşturucu kullandıgını öğrendim. Dünden beri ruh gibiyim okudum ve sustum. Ailesi beni biliyor arada yazısıyorduk diye hiç süphe etmiyordum. Dün birine yazdım babası vefat etmiş falan ve anlattım olayları. Direkt ona atmıs biri seninle kafayı bozmuş hesabını çalmış diye. şu an haberi var sayfasına giriş yaptığımdan ve dün gece küfür etti bana ve engelledi. Toksik biriymiş tüm parasını kumara çarçur etmiş ve gerçekten çok fazla kadına yazılmış. Hepsine de aynı şeyler gönderiyor. Yazık annesi daha bugün sabah durumumu beğendi ve geçen hafta daha annecimli kızımlı konuşuyordum. Napıcam ben şimdi? Yazmak saçma mı olur? Içim yanıyor

Veda konuşması yapmak istiyorum sizce nasıl yazmalıyım kücük düşmeden?