Ne farkı oluyor denedik ama bir fark göremedim?
Birde altta hiç orgazm olamıyorum. genelde üstte olabiliyorum. Nasıl olabilirim var mı tekniği?
Birde altta hiç orgazm olamıyorum. genelde üstte olabiliyorum. Nasıl olabilirim var mı tekniği?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aslinda sen alttayken erkegin pozisyonunu korumasi sabit git geller yapmasi ve senin konsantrasyonun cok onemli eger vajinusmus yasadiysan veya boyle bir sorunun var ise ilk once bu tarz sorunlarini cozmeye calis. Normalde belinin altinda yastik oldugunda ve erkek dogru pozisyonu yakaladiginda direk olarak erkek agirligini ve baskisini kullanarak senin orgazm olmani saglayabilir tabi burada butun vucudu ile uzerine baski kurmasi olmaz sadece kalcalarina ve o rada gogus uclarini isirabilir gercekten iyi oluyor. Ben yapiyorum ve partnerimde gayaet memlun
misyoner senin üstüne yatınca oluyor belinin altına yastık koyarsan misyoner pozisyonuna girmen zor olur. bel altına yastık koyarak ve bacaklarını kendine cekerek vajinanı daha yukarı kaldırırsın daha baskılı yukardan aşa geçirmesini sağlayabilirsin.
o zaman acı oluyor.
eşin senin kıvamını tutturamıyor sanırım, öteki türlü o posizyonda hissetme alanı artar. ya da hiç alışkın değilsin ve vajinanda fazla kasılma oluyor.
cevapları var ama yazması zor açık açık.
burdan yazma o zaman gizli kullanıcıyı acayım özele yazarsın.
tamam gizlen sonra yazarım.
tamam sıkıntı değil yaz :) zaten öylesine fantazi olsun diye gizli kullanıcı yaptım umrumda millet benim :D
bu arada hesabım aktif :) yazabilirsin.
senin yapın farklı herhalde, ben tam aksi altta acayip orgazm oluyorum
nasıl oluyor? ne kadar sürede ne şekilde?
bahiremisin gınalı guzum
partnerim klitorisi yaladığında ve penisi vajinama sürttüğünde penisin içime girdiğini hayal ediyorum, sulanıyor. Ve orgazm oluyorum 10-15sn kadar sürüyor. Sonra penis ben alttayken içime girince, vajinal orgazm oluyorum, ben ona gerçek orgazm diyorum. zevkten partnerimin sırtını tırmalıyorum.
oral da orgazm olup mu içine giriyor?
Bir ilişki süresinde sadece bir kere orgazm olmuyorum, oralda oluyorum ilk önce sonra vajinal orgazm oluyorum.
ne aralıklarla? bende ilki olunca hemen 2. olamıyorum.
Hemen art arda olmuyorum tabi ki.10 dk sonra diyelim iki orgazm arası süre.
gizliliğini açsana yazayım sana burdan istemiyorum.
Cevap
23Cevap
Erkeğn tekniği ile olur. Üstte olduğunda penisi daha iyi hissedebilmek için kenarlara sürtünmesini sağlıyorsun. Bu da orgazm olmanı sağlıyor. Tecrübeli erkek her pozisyonda bunu sğlar ve doruğa ulaştırabilir.
Yastığın hiç gereği yok. Hatta girişi zorlaştırabilir bile.
aslında bel altında değil kalça altında olup erkeğin daha rahat derinlere ulaşabilmesini sağlar yastık :) Altta orgazm için farklı pozisyonları denemelisin.
yanlış yazmışım kalça evet. ne gibi farklı?
altta farklı pozisyonlar bu dediğin miydi? bunu yapıyoruz.
evet farklı çok varda ben sandım ki misyonerin kendi içinde farklı pozisyonları var ondan şaşırdım.
link verirmisin?
ben de sadece amuda kalkınca orgazm oluyorum ne olacak şimdi
o zaman şınava döndüreceksin spor hareketlerini.
o pozisyonda ısrar etmek yerine pozisyonu değiştirseniz?
değiştiriyoruzda bunda neden olamıyorum.
Bilmem. Biz de zevk almıyoruz o pozisyondan zaten, katalogdan çıkardık:)
Herkes aynı şeylerden zevk almıyor demek ki.
katalogdan çıkardık:))
bu iyiydi ya:D
Eveeeet, tabi ki.
Mart kataloğunu bekliyoruz:)
yeni versiyonlar ay ay mı değişiyor sizde:D
Eee tabi miladi takvime göre olmayabilir:)
İlle de 1'i ile 30'u arası olacak diye bir şey yok.
Dönem dönem yenilikler katmakta fayda var.
Aslında yastik kiloşu olan bayanlar için alt da orgazm olamıyor san penis küçük veya beceremiyo ustdeki:)
Yastığın farkı rahat git gel yapmak için. Orgazm koşulları da kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir.
altta olamıyorsan eğer... olabilmen için ayaklarını karşı tarafın beline kenetlemeli ve hafif hafif daire çizerek sıklaştrmalısın... ;)
ben mi dair çizicem? tam olarak nasıl?
sen belini oynatacaksın 6-7 saniyede bir sert şekilde karşı tarafın git gel yapmasını iste.. sürekli değl ama..
Genelde üstte ve başınıza buyruk hareket ederken boşalıyorsunuz:)
Üstte klitoris dışa doğru açıldığı için daha çok zevk verir
Erkek daha rahat hareket eder
üstte orgazm olman klitoral orgazm olduğun anlamına gelir. vajinal orgazm ve klitoral orgazmı aynı anda yaşamanız dilegiyle
Ben masada duvara vurup veya yatağın köşesinde yaptığım için bilemiyorum 😄
Yanlız bu misyoner sorusu 2529 yas kesin aynı kişi bu 😄
ilk soruyorum.
önemli değil.
sorumla ilgisiz soru bu konu dışı cevap yok:D
ne saçmasın!
Herkesin sevdiği bir pozisyon vardır. Üstte olmayı seviyorsan üstte kal :D
üsteyken hızını ve hareketlerini kendin ayarladığın için oluyorsun, alttayken bunları yapamadığından olamıyorsun
Yastık gidip gelirken daha kolaylaşır diye var yoksa bir numara bekleme
Misyoner ne la elçilikte felan mı çalışıyon
rahat oluyorsun ama hafıf olmalı yastık
Yastığı yanlış yere koymuş olmayasınız?
Bel altına yastıkta yüz üstü mü yatıyordun?
hayır sırt üstü ama dediğinde oluyor.
Sırt üstü yatarken yastığa ne gerek var? :) alırım bacakları omza, iki büklüm olur kadınım. Bir de sen muhtemelen çok mast yaptığın için en iyi pozisyon kucakta oluyor senin için
hayır aksine hiç yapmadım.
Evli misin şu an?
evet
Eşinin penisi ince mi?
hayır.
Çok mu ıslanıyorsun?
soruyla alakası nedir?
Çünkü sen klitoral orgazm oluyorsun üsteyken, klitorisin eşine sürtünüyor, alttayken giriş çıkışlar etkisiz kalıyor. Bunun 3 sebebi var: birincisi çok mast. Dan sebep sürtünmeye alışmışsındır. İkincisi penis küçük ve incedir. Üçüncü olarak vajinan geniş veya çok ıslanıyorsundur. Sorunu bulmadan çözüm üretemezsin.
hayret normalde altta daha çabuk ulaşman lazım :)
Yanlıs partner tatlım;)
Uste cikan bosalir kural boyle
maksat belin kırılmasın, o yastık onun için.
hicbir farki olmaz.
Ön Sevişme önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar