Sevişirken kadının acı çekmesinden zevk alıyor musunuz?
Mesela ona üstünlük taslamak gücünüze karşı koyamaması size zevk mi veriyor?
Mesela ona üstünlük taslamak gücünüze karşı koyamaması size zevk mi veriyor?
Adı üstünde sevişme bu , meydan savaşı değil , bir galip ya da mağlup çıksın diye değil o kadar şey ve kendini kanıtlama konusu hiç değil.
Yatağına bir gonca gül alacaksan , o yataktan rengi bile bozulmamış ; aksine yeni yapraklarla daha renklenen ve mutlu olarak çıkarmasını da bileceksin...
Acı çekmek çektirmek için uğraşmak saplantıdır. Bunun bir de 5 yıl sonrası var ki o istek de güç de yarı yarıya düşecektir , o zaman çekilen acıları , çektirilen acıların suçluluk duygusu ve yıktığı güven ve özgüven nasıl onarılacak?
Hafif sert olmak elde olmadan oluyor mesela doggy pozisyonunda saçları ele dolamak, popoya şaplak, misyonerde sertçe ve hızlı girip çıkmak. Bu kadınlara da zevk veriyor.
Teşekkürler eic için :)
Bilmem karşılaşmadım ama öyle olursa bende kendimi kötü hissederim sanki tecavüz ediyormuş hissi verir bence en güzeli ateşli acısız ve sınırsız olandır.
Cevap
28Cevap
Benim olayım bu. Canını çıkarırım. scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/.../...117177739_n.jpg
Yahu öyle aci maci sado mazo değil yani aciyla karışık zevkte varsa o güzel bişey ki?
Senin acı çektirmekten kadtin ne tam anlamdim?
Maymundan gelen insanlar icin olabilir. Senin bide erkek versiyonun sorup duruyor köle olan var mı olmak isteyen var mı hdjfmfö aciz insanlar
Tecavüz eder gibi oldu dediğin tam böyle değil ama bütün üstünlüğün bende olması altımda kıvranmasından zevk alıyorum
Bahsettigin konuyu gerceklestiren manyalardan degilim,
Kadina üstunluk degil,
Hakettiginden fazlasini vermek lazim
sadizm ve mazoşizm unsurlarıdır bunlar, doğal seks ve cinsel birleşme ile uzaktan yakıından alakası yoktur, sapkınlıktır.
Kadının canını yakmak aşırı zevk veriyo hem ona hem bana. Kalın bide benim ki daha çok acıtıyo ve bende duble sert seviyorum
kadının acı duyması, sanki ayrı bir zevk veriyor.. ne vahşiyiz dimi :-)
Yatakta Hakimiyet kayıtsız şartsız benimdir.
evet. acı çekmesi hoşuma gidiyor. kalçalari kizarana kadar saplak delisi edip, saçını cekip, boğazını sıkıp skmek hoşuma gidiyor
Kesinlikle hayır hemen çekilirim ve oral yolla onu boşaltırım ama tatlı acı diyorsan o zevk katar
Hani ahhh ahhh die inliyoya zevke geliyo insan o zaman tabi
acı cekınce zeevk alıyorum zaten :D
genç p*rno izlemekten vazgeç..
benim için önemli olan kadının zevk alıp almaması
Ağzına yumruk atıyorum bazen
Kıza göfe muamele yaparım
Kıvranması haz verici
Hem de çok zevk verir bana. Daha da zevk veririm.
Biz niye alalım o alsın
Partnerin isteği doğrultusunda olmak daha güzel
İvit
vardir öyleleri
Sadist ruhlular alır
hayır, eşime kıyamam ben :(
benımkı kıyamaz bana
kimi zaman evet.
köle ederim
Evet cevap evet
hayır.
verir evet