Bende kasık fıtığı var şuanda eskiden 115 kilo isim şuanda 85 kiloyum alt karnımda sarkma var bunun üzerine kasık fıtığı var ve sağ testis inmemişti benim o indirildi sağ testisin sabit olarak duruyor buda penisimi küçültüyor eğer ayakta durursam penisim 13 cm civarı iken yattığımda penisim 18 19 cm oluyor ve görüntüsü de alt karnımın çirkin duruyor bana ne önerirsiniz acaba lütfen
Sarkıntılık kesilip alınırsa üzerine kasık fıtığı ameliyatımı da olsam sağ testisim penisin altında sabit duruyor bazen vücudumun yukarısına gidiyor bazen geri geliyor eğer yattığımda testis yukarıda olursa kocaman bir penis meydana geliyor ancak testis yerine gelirse testisin üzerine bastırıyordlum öyle kocaman penis ortaya çıkıyor bu testis olayına nasıl bir çözüm olur acaba
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İlk önce doktorun danışman gerekiyor ve sorundaki detayları okuyup bir mantık kurucak olursak şayet uzandığımda 18-19 cm lik bir penis meydana geliyor demişsin böyle bir durumda oral seks çok güzel ve çok zevkli olabilir partnerin için, partnerin daha büyük bir penis modeline oral seks yapacağı için bu yüzden zevk alacağı için senide rahatlıkla zevke getirebilir ama penisim uzandığımda tam kalkık haline geliyor diyorsun fakat toplarım, tam kalkmış penisimin altında kalarak baskılı bir halde kalıyor diyorsun bu durum cowgirl pozisyonunda sana sıkıntı verebilir çünkü cowgirl pozisyonunda partnerin tamamen bütün bedeniyle penisinin kafasının üstüne oturup zıplama hareketleriyle ya da alttan sen partnerini zıplatırsan eğer topların acıyacak ve sonrasında ağrı durumu olucak ama ayakta pozisyonlarında bel fıtığım yüzünden ve karnımın sarkması sonucunda penisim 13 cm ölçüde kalıcak şekilde küçülüyor diyorsun ayakta yere çömertip oral seks yaptırma pozisyonunda partnerinde küçük penise oral muamele yapmak istemeyecek ve yapsa bile keyif almayacak bu yüzden uzanarak oral seks oral seks yaptır daha sağlıklı olur bu şekilde toplarınada muamelede bulunur oral seks esnasında tam zevk alırsın ama konuyla ilgili olarak doktoruna danışmanda fayda var, geçmiş olsun :)
Öncelikle değerli yorumun için çok teşekkür ederim saolun şimdi yorumunuzu parça parça cevaplamak istiyorum cowgirl pozisyonunda toplar acır demişsiniz aynı pozisyon yapar gibi mastürbasyon yaparken denedim toplarda çok sert bir şekilde biri hopluyormus gibi yapınca hiçbir acı yok hatta toplar da hareket ediyor , ayakta maalesef karın sarkınca penisi gömülü hale getiriyor buda penisi küçültüyor çok teşekkür ederim yorumunuz için saolun
Rica ederim, bende teşekkür ederim gerçektende yardıma ihtiyacı olan sorunuz için ama penise el ile mastürbasyonla partnerin üzerinde zıplaması ve seninde alacağın zevke dayanamayıp alttan sende zıplatman arasında dağlar kadar fark var neden dersen komple insan vücudunun bütün ağırlığı penisinin üstünde olucak bu ayrıntıyı kaçırma bu yüzdende topların zarar görebilir penisin altında ve sıkılaşmış yani toplarında ereksiyon haline geçmişten kasılmış halde zarar görebilme ihtimali yüksek bu yüzden iyi ve kaliteli oral seks ile devam et şu anlık cinsel yaşamına ama yinede sen bilirsin tabi ki.
Tabikide değerli tavsiye iz için teşekkür ederim saolun peki yaritatilde kasık fıtığı ve karın germe ameliyatı olacağım ancak topların sadece sağ taraftaki sabit ama emin olun hiçbir acı gelmiyor
Anladım geçmiş olsun ama acı gelmemesi hissizlik problemi mi sorusu akıllara getirdi şimdide
Hayır merak etmeyin toplarım ikiside çok iyi ve sperm kalitem de çok yüksek doktor söylemişti çünkü inmemiş testis olunca küçükken testlerim yapıldı bir problem yok:)
Anladım, beni yanlış anlayacaksın biliyorum ama sana bu konuda ben yardımcı olmayı isterdim.
Nasıl yani anlamadım
oral seks çekmek isterim yani :|
Kızlardan hoşlanıyorum
Bunu tahmin ettiğim için beni yanlış anlarsın demiştin zaten ama şöyle ki bir saksodan kime ne zarar olur ki olan bana olucak sende rahatlıycan çok iyi şekilde.
No
Peki sen bilirsin :/
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!