Genelde
Göğüsüm küçük, sarkık
Ya da özel bölgem siyah gibi şikayetler ediyorsunuz kendinizle alakalı ve başka kızlara özeniyorsunuz ya da kilonuz hakkında sürekli bir yorum yapmak içindesiniz evet her insan daha daha çok daha iyi olmak ister lakin elimizde olan seçenekler var ve bunlar bizim gerceklerimiz cinsellik özellikle evlilikte önemli mi? Hem de çok fazla önemli ama hepsi bu tek başına hiçbir anlamı yokken
Sevgi saygı güven empati gibi duyguların akabinde evlilik bağıyla geldiğinde ise sonuç olarak geldiğinde yani nedenlerin sonucu her şey oluyor
Bazen her şey bazen de hiçbir şey olan bir şeye
Bu kadar fazla fiziksel bazda anlam yüklemek sadece kendinizi yormak anlamına geliyor
Bu konuyu aslında lehinize çevirmeniz gerekiyor
Nasıl mı? Şöyle
Mesela sizi seven sizin şikayetinize göre sizi seviyor ise muhtemelen sevgisinin gerçek sevgi olma ihtimali daha fazla değil mi?
Yani sizin için kendi göğüsünüz küçük ve o sizi böyle seviyor bence bu sizin için harikulade bir kişinin sevgi etiğinin göstergesi bence ahlanmak vahlanmak yerine bu şansınızı kullanın boş yere
Estetikler ile size ait olmayan şeyler ile başkası için kendi bedeninizi değiştirmeyin
Yani göğüs büyütmek mesela dusununsenize
Sizi seven kişinin sevme nedeni
Büyük göğüsleriniz ne acı ama dimi?
Demem odur ki
Seven böyle sevsin sevmiyor mu kendisi bilsin
Özellikle hamilelik kilolarını dert edenler var vermek için ekstra efor sarf etmenize gerek yok
Sağlık için verin özellikle eşiniz için değil kaldı ki
Bu konuyu da en baştan konuşun ilerde evlenmek mi istiyorsunuz
Diyin ki beni her şartlar altında sevecek olduğuna yemin ediyor musun
Evet diyor ve bu eveti davranışları ile yansıtıyor ise
Tamamdır o kişi
Tabiki bu sözlerimden şunu da çıkarmayın
Kendinizi ihmal edin demiyorum
Yani
Göğüsleriniz küçük olabilir
Bunu büyütmeye çalışmayın ( doğal yollarla denemek ayrı bir şey) yapay yollardan bahsediyorum
Ama küçük diye de kendinizi bırakmayın
Bakiminiza özen gösterin
Tüyleri tamamen alın
Göğüsüm küçük, sarkık
Ya da özel bölgem siyah gibi şikayetler ediyorsunuz kendinizle alakalı ve başka kızlara özeniyorsunuz ya da kilonuz hakkında sürekli bir yorum yapmak içindesiniz evet her insan daha daha çok daha iyi olmak ister lakin elimizde olan seçenekler var ve bunlar bizim gerceklerimiz cinsellik özellikle evlilikte önemli mi? Hem de çok fazla önemli ama hepsi bu tek başına hiçbir anlamı yokken
Sevgi saygı güven empati gibi duyguların akabinde evlilik bağıyla geldiğinde ise sonuç olarak geldiğinde yani nedenlerin sonucu her şey oluyor
Bazen her şey bazen de hiçbir şey olan bir şeye
Bu kadar fazla fiziksel bazda anlam yüklemek sadece kendinizi yormak anlamına geliyor
Bu konuyu aslında lehinize çevirmeniz gerekiyor
Nasıl mı? Şöyle
Mesela sizi seven sizin şikayetinize göre sizi seviyor ise muhtemelen sevgisinin gerçek sevgi olma ihtimali daha fazla değil mi?
Yani sizin için kendi göğüsünüz küçük ve o sizi böyle seviyor bence bu sizin için harikulade bir kişinin sevgi etiğinin göstergesi bence ahlanmak vahlanmak yerine bu şansınızı kullanın boş yere
Estetikler ile size ait olmayan şeyler ile başkası için kendi bedeninizi değiştirmeyin
Yani göğüs büyütmek mesela dusununsenize
Sizi seven kişinin sevme nedeni
Büyük göğüsleriniz ne acı ama dimi?
Demem odur ki
Seven böyle sevsin sevmiyor mu kendisi bilsin
Özellikle hamilelik kilolarını dert edenler var vermek için ekstra efor sarf etmenize gerek yok
Sağlık için verin özellikle eşiniz için değil kaldı ki
Bu konuyu da en baştan konuşun ilerde evlenmek mi istiyorsunuz
Diyin ki beni her şartlar altında sevecek olduğuna yemin ediyor musun
Evet diyor ve bu eveti davranışları ile yansıtıyor ise
Tamamdır o kişi
Tabiki bu sözlerimden şunu da çıkarmayın
Kendinizi ihmal edin demiyorum
Yani
Göğüsleriniz küçük olabilir
Bunu büyütmeye çalışmayın ( doğal yollarla denemek ayrı bir şey) yapay yollardan bahsediyorum
Ama küçük diye de kendinizi bırakmayın
Bakiminiza özen gösterin
Tüyleri tamamen alın
Güncellemeler
6 ay
Güncel
Güncellemeler
5 ay
Yeni
Güncellemeler
4 ay
Güncelleme