Bir erkek arkadaşım var, bir sevgilisi var, yok işte böyle seviyorum şöyle seviyorum ama kalbimde bir çok kişiye yer var diyor. Doyumsuzluk değil ama görgüsüzlük gibi bir şey bunun durumu çünkü sevgilim sağolsun doyuruyor da diyor, aynı evde yaşıyorlar yani düzenli evli bir çift gibi seks hayatları da var. Bir gün zayıftan, bir gün balık etliden, bir gün sarışından, bir gün esmerden hoşlanıyorum kendime hakim olamıyorum o an zevk alıyorum olup bitiyor, çok da pişman oluyorum ama vazgeçemiyorum çok cilveli hatunlar baştan çıkarıyor diyor.
Yüzüne tükürmek istiyorum, çok kızıyorum ama bana her şeyini anlatıyor, vicdan yapsın gül gibi kızı aldatmasın istiyorum, yapma imkanım olsa sevgilisine anonim olarak aldatılıyorsun diye haber vermek istiyorum ama elimde o imkan yok. Bir erkek sevdiğini söylemesine rağmen neden böyle davranır hani kız isteksiz, ilgisini çekmiyor artık desem öyle de değil.
Bunu nasıl bu aldatma huyundan vazgeçirebilirim?
Bu arada bende çok doyumsuz biriyim sevgilim olsa doyursa aldatamam, dünyanın en çekici erkeği o olur gözümde çünkü benim, bana ait, o yüzden empati yeteneğimin güçlü olmasına rağmen anlam veremiyorum help lütfen
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Farklı kadınlarla yaşanan deneyimlere alışıldığında, tek bir kadınla yetinmek zorlaşabilir. Bu durum, sürekli fazla yemek yiyen birinin midesinin genişlemesi gibi, insanın hayvani tarafındaki doyumsuzluğu yansıtır. Ancak duygusal ilişkilerde bu dürtü zamanla törpülenir ve yerini ruhi aşka bırakır.
Anlıyorum ve katılıyorum
Lütfen unutmayın, bu tür adamlardan aile olmaz.
Ben biliyorum ama o ben evlensem aldatamam diyor, hatta onu durdurabilecek tek şey olduğunu iddia ediyor
Aldatmamız sevmediğimiz anlamına gelmiyor.
Ya bence öyle sadece o kişiden de vazgeçemiyorsunuz alışkanlık olduğu için aslında.
Sevdiğimiz sevdiğimiz. Limanımız. Döner dolaşır ona geliriz. Onu çocupumuza anne görürüz. Aşkımız ona. Diğeri sadece zevkimizi giderdiğimiz bir kapama. Aşkımızı bırakıp ayrılıp ona gideceğimizi sanmasın kimse.
Evde büftek varken dışardaki ilişkisi olan benle yatağa giren yollu tavupu ne yapayım
İyi de madem o kadar kıymetli neden o kadın aldatılıyor? Duysa yıkılmaz mı? Verdiğiniz kıymet bu mu? Veya o çok sevdiğiniz kadın size aynısını yapsa nasıl olur?
Kadın yapsa ölür. Cinsellik bizde anlamsız. Bişey ifade etmiyor. Birde biz aldattığımızda kadın çocupundan şüphe etmiyor. Biz çocuktan bile şüphe edebiliyoruz. İki evlilik yaptık masraf ettik çalıştırmadık koca olarak sorumluluğumuzu yerine getirdik ilgisiz bırakmadık. Sadakat bana vereceği tek talebim. Verecek de. Yoksa karışmam. Yakarım. Üzülmesini istemem. Öğrenmesin. Ama bilsede şahsen ayrılacağını sanmam. Ama istemem üzülsün de amacım üzmek değil ya da sevmemem de değil. Ne bileyim öyle işte.
İki evlilik değil bir evlilik olacaktı. Klavye hatası
Bu nasıl bir mantık arkadaş ya katiyen normal değil. Allah sizin gibilerinden uzak eylesin ve umarım eşin öğrenip boşanır yazık kadına ya
Tm.