İlişkimi bitirmek için adım attım ama emin değilim?

6 senedir uzak mesafe ilişkim var. Ben almanya o türkiyede yaşıyor. Ailelerimiz biliyor ilişkimizi. Benim ailem en baştan beri karşı. Onun ailesi bizi destekliyor annesi çok tatlı ve beni hep düşünüyor. Sevgilimle fazla kavgalarımız oldu ama hep barışıyorduk bi şekilde. Benim ama bu sefer güvenim bitti. Annem de kanser 2 senedir tedavi görüyor. Hepsi birleşince çok yıprandım ama istediğim gibi alttan almadı beni. Neyse 2 haftadır görüşmüyorum 4 gün önce son sözlerimi yazıp engelledim. Bu sefer bitirme yolundayım ama bazı şeylere çok bağlıyım. Ben onu gerçekten sevdim ve çok mücadele ettim ailemi karşıma aldım. Annesi de dünya iyisi kadın ve kız kardeşleri de öyle. Annemin hastalığında hep sorup dua ediyorlardı. Şimdi bitirmek bana ağır geliyor hem geçmiş hikayemiz hem hepsine değer vermem canımı çok yakıyor. Sevgilimi de çok sevdim başına kötü bir şey gelsin istemem. Güvenim bitti diye bitirdim zaten. şu an yeni bi hayata adım atmaktayım ve o adımı attıktan sonra istesem de ilişkimize geri dönemem. Sıkışıp kaldım hislerimin arasında. Duygularım bitti gibi ama sürekli mesajını bekliyorum ve gerçekten canım yanıyor aklıma geldiğinde. Sevgilimle ilklerimi hep yaşadım. İlk sevgilim, ilk öpücüğüm ve ilk cinsel tecrübelerim. Benim ailem muhafazakar. Bende öyle büyüdüm abdestli namazlıyım. Yaşadığım seylerle başka biriylr tanışınca söyleyemem ama söylemezsemde rahat edemem. Sevgilimle hep beraber kalıcağız diye izin verdim ve o an doğru hissetmiştim. Şimdi yaptıklarım, geçmişim ve bağlarım beni rahat bırakmıyor. Şimdi yeni adım atmak için fırsat geldi ve onu kabul edersem artık geri dönüş olmayacak korkuyorum

İlişkimi bitirmek için adım attım ama emin değilim?