6 senedir uzak mesafe ilişkim var. Ben almanya o türkiyede yaşıyor. Ailelerimiz biliyor ilişkimizi. Benim ailem en baştan beri karşı. Onun ailesi bizi destekliyor annesi çok tatlı ve beni hep düşünüyor. Sevgilimle fazla kavgalarımız oldu ama hep barışıyorduk bi şekilde. Benim ama bu sefer güvenim bitti. Annem de kanser 2 senedir tedavi görüyor. Hepsi birleşince çok yıprandım ama istediğim gibi alttan almadı beni. Neyse 2 haftadır görüşmüyorum 4 gün önce son sözlerimi yazıp engelledim. Bu sefer bitirme yolundayım ama bazı şeylere çok bağlıyım. Ben onu gerçekten sevdim ve çok mücadele ettim ailemi karşıma aldım. Annesi de dünya iyisi kadın ve kız kardeşleri de öyle. Annemin hastalığında hep sorup dua ediyorlardı. Şimdi bitirmek bana ağır geliyor hem geçmiş hikayemiz hem hepsine değer vermem canımı çok yakıyor. Sevgilimi de çok sevdim başına kötü bir şey gelsin istemem. Güvenim bitti diye bitirdim zaten. şu an yeni bi hayata adım atmaktayım ve o adımı attıktan sonra istesem de ilişkimize geri dönemem. Sıkışıp kaldım hislerimin arasında. Duygularım bitti gibi ama sürekli mesajını bekliyorum ve gerçekten canım yanıyor aklıma geldiğinde. Sevgilimle ilklerimi hep yaşadım. İlk sevgilim, ilk öpücüğüm ve ilk cinsel tecrübelerim. Benim ailem muhafazakar. Bende öyle büyüdüm abdestli namazlıyım. Yaşadığım seylerle başka biriylr tanışınca söyleyemem ama söylemezsemde rahat edemem. Sevgilimle hep beraber kalıcağız diye izin verdim ve o an doğru hissetmiştim. Şimdi yaptıklarım, geçmişim ve bağlarım beni rahat bırakmıyor. Şimdi yeni adım atmak için fırsat geldi ve onu kabul edersem artık geri dönüş olmayacak korkuyorum
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu kadar uzun süren ciddi bir ilişkiyi bitirmek zordur ama imkansız değil. Bence sen önce duygularından emin ol, onsuz daha iyi hissedeceğine eminsen, durma. Ama görünen o ki hâlâ seviyorsun ve aranızda bir bağ var. Annen için üzüldüm, geçmiş olsun. Vefasız insan hep vefasız kalır, en ihtiyacın olduğu zamanda yanında olmamasının bir açıklaması olamaz. İyice düşün ve en çok da kendini düşün. Bırak şimdi cinselliği falan, yaşandıysa yaşandı.
Beni çok yalnız bırakıyor. Tamam zor günlerimde ihtiyacım var dediğimde yanımda ama bazen saçma şeylere küsüp yazmıyor bana. Gönlünü ben alıyorum çoğunlukla. Annemle doktorlara ben gidiyorum genellikle ve yıpranıyorum ve bazen istemeden onu da yıpratıyorum olayları anlatarak. O da çabalıyor biliyorum ama ben ona duygularımı ve yaptıklarımı göz önünde bulundurtuyorum. Hiç bir zaman beni sevgimden şüphe etmiyor hep belli ettiğim için. O ama hep belli eden biri değil. Bazen kavgalarda bana bilene küfür ediyor. Hani ben kısa zamanda barışalım diye can atıyorum ama o haftalar geçsin 1 ay geçsin falan fark etmiyor sanki o hiç etkilenmiyormus gibi
Acaba sen genel anlamda yıprandığın için mi böyle hissediyorsun? Sonuçta 6 senedir gözüne batmayan şeyler şimdi canını acıtmaya başlamış. O da yorulmuş olabilir, sonuçta bir de mesafe var. Türkiyeden sana ne kadar el uzatabilir ki.. muhtemelen canı yanıyordur. Bence haksızlık etme ilişkinize ve ona. Tabii yine de ne yaşadığını herkesten iyi sen bilirsin. Kavga esnasında küfür normal 😕
Haklısın kesinlikle. Sorun ama şu 6 senedir hep bi kavgalar oldu. Bana bazen basit sebeplerden küsüyordu benim cepte olduğumu bildiği için. Ailem ilişkimize karşı olduğu için de kavgalarda bunu hep yüzüme vuruyordu beni sucluyordu. Allah var 6 senedir benden vazgeçmedi ailesiyle tanıştırttı. Geçmişi pek iyi değildi. Tabi yargılamak bana düşmez ama benim yaşantıma çok ters. İçki içmişliği var, iddia oynamış, sigara içiyir. Sigara hariç hepsi geçti bitti diyor ama içkili mekanda çalışıyor. Benim ailem hepsi abdestli namazlı. Bunları duysalar asla izin vermezler. Ya bilmiyorum çok şey üst üste geldi günlerdir yazmıyor uğraşmıyor. Ben yazdım pesinden koştum ama ters tepki verince ayrılmayı çözüm gördüm o an. şu an benim duygularım yok gibi bi donuk kaldım. Annemin durumu ve yaşanan diğer seyler sanki tüm hislerimi almış gibi. Ablamla geçen konustum o da dedi hiç bir şey hissetmiyorum duygusuz kadım diye. Tek ben öyleyim sanıyordum. Annemin yanında soğukkanlıyım diye ben gidiyordum ablam duygusal diye. Annem de bizim tam tersi hemen en yoğun şekilede her duyguyu yaşıyor. Ablam yıprandığımı ğördüğü için artık doktora gidince o da geliyor ama ücümüzün de psikolojisi alt üst oldu. Neyin normal olduğunu fazla tepki mi veriyorum hiç bir sey bilmiyorum göremiyorum çok karışık her şey
Kavgalar her ilişkide olur, kavgaların sebebi önemli. Dediğim gibi 6 senedir göze batmayan şeyler göze tam da şimdi batmaya başladıysa, sorun senden kaynaklı da olabilir. İddia oynuyor ve alkol/sigara kullanıyor diye vazgeçiyorsan şimdi bu da senden kaynaklı çünkü adam dün başlamadı bunları yapmaya. Kaç yaşına gelmiş insanı da sen değiştiremezsin. Ailenin muhafazakar olduğunu da dün öğrenmedin. Umarım anlatabilmişimdir. Bence de sen ayrıl, çünkü ben adama acımaya başladım.
Anlıyorum haklısın. İlişkimizin basında sigara hariç bir sey bilmiyordum. Sigarayı bırakırım azaltmaya çalışırım dedi. 6 ay boyunca soğuk davrandım ilişki istemiyordum çok uzakta diye. 6 ay sonra baktım ben onsuz yapamıyorum ve seviyorum. Dürüstce söyledim ilişki istemediğimi korktuğumu ve bitirmek istedim ama ikimizde fazla bağlanmıştık. Şöyle düşün 2 saat fark olmasına rağmen 4 de kalkıyordum o uyanınca belki mutlu olur mesajımla diye. İddia konusunu bir kere açtı benden sayılar falan istedi bende sayı diyince tabi ney için olduğunu sordum ve tepkimi de koydum. Oynamayacam pek yapmıyordum falan dedi ben kumar oynayan birini istemiyorum diyince. İçki konusunda da üni de zamanında hata yaptığını söyledi. Dedim neyse olmuş geçmiş değiştiremezdim. Ayrıldığımız dönem oldu 1-2 aylık. O sırada evden taşınmış arkadaşıyla bi ev tutmuş ve nerdeyse her gece arkadaşlarını çağırıp maç izleyip iciyormuşlardı. Benimle barıştığı sıra kirada falan zorlanıp arkadaşı borçları onun üstünde bırakmış ve gitmiş. İçkiyi o sıra yine bıraktı. Ben güvenmiyorum calıştığı mekanlar alkollü. Borçlarını beraber ödemek için çabaladık ve gerçekten berbat bi dönemdi. Onun da peşini toplamak zorunda hissettim. Zamanında tek derdim o du ama şimdi anneme bakmak zorundayım. Annemin ve ailemin nazını çekiyorum ama sevgilim de saçma sebeplerden bana kızınca küsünce yapamıyorum gerçekten yük kaldıramıyorum artık. Onunla kavga ettiğimiz zaman benim sabrım taşıyor. En son kavgamızda olur olmadık yerlerde ağlamaya başlıyordum ve ben normalde yalnız kalmadıktan sonra ağlamam. şu an o kadar duygularım tükendi ki ne ağlayabiliyorum ne gülüyorum ruh gibi dolaşıyorum. Annem benim halimi görünce ağrısı veya derdi olduğunda bana söylemiyor. Kimseye bir şey anlatmıyorum ama artık bedenim ve hareketlerim belli ediyor. Ben gerçekten onu sevdim ve değer verdim Ama gerçekten ben çok yoruldum
Karar yoluna gir ya devam ya da bitir kafa da