Cinsel Yaşam Bu dekoratif midir nedir neden böyle bişey var cidden bilmediğim için soruyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Güncellemeler6 ay Facede karşıma çıktı devamı yorumda diye yazıyordu okuyamadım buradan sordum Bu dekoratif midir nedir neden böyle bişey var cidden bilmediğim için soruyorum? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 94% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı. Bence de sacma bi aksesuar. At seyinde kelebek gibi anlamsiz... 0 0 Yorumla
Feyzairmakgul20 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 87% 6 ay Bütün seher donlarımda bu süsten var dkdkd 0 2 Yorumla Soran 6 ay @feyzairmakgul20 ya öylemi skckjee Yorumla Snmlle 6 ay Kanka hangimizin olmadı ki Yorumla
Bırısıste2716 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Günümüzde tamamen dekoratif 0 6 Yorumla Soran 6 ay @birisiste2716 yani herhangi bir işe yaradığı yok terzi düzü belirlemek için diyeceğim de belli oluyor zaten o 😃 tamamen süs gibi o zaman Yorumla Bırısıste2716 6 ay Geçmişte ön taraf belli olsun diyeydi ama artık süs aynen Yorumla Soran 6 ay @birisiste2716 kanka ön taraf zaten belli ki Yorumla Soran 6 ay Bir de face’de paylaşmışlar işte bu detayı görünce şaşıracaksınız falan diye detay yorumda baktım bir şey okumuyor ben de burada paylaştım Yorumla Bırısıste2716 6 ay Günümüzdekiyle eskiden olan iç çamaşırlar aynı mı🙄 Yorumla Soran 6 ay @birisiste2716 değil tabi şimdi çok modern ama o detay nedir onu bilemedim Yorumla
Gizli Üye (30-35) 6 ay Sadece süs 0 16 Yorumla Soran 6 ay Ya bir de Facebook’ta çok ilginç bir şey gibi paylaşmışlar devamı yorumda falan diye o yüzden merak ettim yani iççamaşırı da da süs saçma değil mi 😅 Yorumla Cevap sahibi 6 ay Genellikle ucuz olanlarda var Yorumla Soran 6 ay Ya olmasa da bence yanlış yani öyle değil mi Yorumla Soran 6 ay Penti ucuz ve kötü bir Marka değil ama onda da var bazı modellerde Yorumla Cevap sahibi 6 ay Böyle kurdele değil de bazı süs gibi tasarımlar çekici gösteriyor Yorumla Soran 6 ay Nasıl yani Yorumla Snmlle 6 ay Evet bazı iyi olan markalarda da var yani Yorumla Soran 6 ay @snmlle Bakk demek ki varmış Yorumla Soran 6 ay Doğru biliyormuşum Yorumla Cevap sahibi 6 ay Bak mesela bu da süslü ancak daha iyi görünüyor www.agentprovocateur.com/.../ap11442410410-ozella-thong-in-navy-36305 Yorumla Soran 6 ay Kanka bu fantezi gibi bir şey ya Yorumla Snmlle 6 ay Bence bu özel gecelerde giyelim günlük değil Yorumla Cevap sahibi 6 ay @Snmlle günlük değil aynen Yorumla Snmlle 6 ay Kanka bence de yani hani burada açık görmek istemiyorum ama anla işte Yorumla Snmlle 6 ay Ama gündelik giyenler de var bence çok saç moda Yorumla Soran 6 ay Senin attığın link biraz farklı bir statüye giriyor shshshs Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence de sacma bi aksesuar. At seyinde kelebek gibi anlamsiz...
Bütün seher donlarımda bu süsten var dkdkd
@feyzairmakgul20 ya öylemi skckjee
Kanka hangimizin olmadı ki
Günümüzde tamamen dekoratif
@birisiste2716 yani herhangi bir işe yaradığı yok terzi düzü belirlemek için diyeceğim de belli oluyor zaten o 😃 tamamen süs gibi o zaman
Geçmişte ön taraf belli olsun diyeydi ama artık süs aynen
@birisiste2716 kanka ön taraf zaten belli ki
Bir de face’de paylaşmışlar işte bu detayı görünce şaşıracaksınız falan diye detay yorumda baktım bir şey okumuyor ben de burada paylaştım
Günümüzdekiyle eskiden olan iç çamaşırlar aynı mı🙄
@birisiste2716 değil tabi şimdi çok modern ama o detay nedir onu bilemedim
Bende bilmiyorum 😂
Bilme o zaman
Hediyelik paket
Sadece süs
Ya bir de Facebook’ta çok ilginç bir şey gibi paylaşmışlar devamı yorumda falan diye o yüzden merak ettim yani iççamaşırı da da süs saçma değil mi 😅
Genellikle ucuz olanlarda var
Ya olmasa da bence yanlış yani öyle değil mi
Penti ucuz ve kötü bir Marka değil ama onda da var bazı modellerde
Böyle kurdele değil de bazı süs gibi tasarımlar çekici gösteriyor
Nasıl yani
Evet bazı iyi olan markalarda da var yani
@snmlle Bakk demek ki varmış
Doğru biliyormuşum
Bak mesela bu da süslü ancak daha iyi görünüyor www.agentprovocateur.com/.../ap11442410410-ozella-thong-in-navy-36305
Kanka bu fantezi gibi bir şey ya
Bence bu özel gecelerde giyelim günlük değil
@Snmlle günlük değil aynen
Kanka bence de yani hani burada açık görmek istemiyorum ama anla işte
Ama gündelik giyenler de var bence çok saç moda
Senin attığın link biraz farklı bir statüye giriyor shshshs