Güncellemeler
6 ay
Hivliler soruma gelip it gibi havlamayın sizin uçkur müptezekliğizi millet çekecek değil evinizde g3berin bir zahmet
Bu konu muhafazakarları ilgilendirmiyor. Sevgilinizden hic ya da belsoğukluğu ya da cinsel yolla bulaşan bir hastalık geçirip geçirmediğine dair rapor istemisiniz? sabıka kaydından sonra bunuda istemek lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Mantıklı bence istenmeli erkekler her haltı sorunca iyi bizim de hakkımız var buna
Mantıklı ama erkekler kudurdu. Bunlar her boku yiyip temiz biriyle evlenceğini sanıyor çoğu da hastalık kapmadıysa ne olayım pisler
Onları çokta kale almamak lazım
6 kıza cinsel hastalık bulaştırdim ileride kocalarına anlatsınlar 😂
Yok lan iyileştim
Konuşma la ben yapacağımı yaptım zaten
AIDS artık tedavisi var dün bulundu
Sen bakire misin
Öyleyim
Evlenmezden önce mi test isticen
Sen evliliği beklemeyecen bence
Bu testler evlülik öncesi yapılmıyor mu ztn🤔
Evlenirken niye öğrenelim o kadar süre bekleyecekmiyiz? Sevgiliyken söylemesi gerekiyor ki ayrılalım
Ne diyeceğimi bilemedim. Haklı da olabilirsin haksız da olabilirsin. Bir açıdan bakınca onun da seni bekaret testine sokması gibi bir şey oluyor. Yani onun açısından düşünğnve de sen hem güvenmiyorsun hemde çok ağır bir ithamda bulunuyorsun. Herkes kabul etmez bunu. Ztn evlilik öncesi bu testler yapılıyor. Eğer geçmişi kalabalıksa eskortlarla falan yatmışsa hiç evlenme. Gerek yok bu kadar şeylere kimse kolay kolay kabul etmez. Ona de ki; Resmi nikah öncesi sağlık testleri yapacaz. yarın öbür gün bir hastalığın çıkarsa nişanlı da olsak seninle evlenmem. Eğer bir hastalığın varsa şimdidrn söyle.
Açık açık konuş bu konuyu ayıp değil ama peşin pazarlıkçı da olma karşıdaki kişi soğur. Ztn bu tür testler yapılır
Bekaret ile hivin be alakası var? Biri hastalık kanser olup ölebilirsin bile. İki tarafta getirsin sabıka kaydını sağlık raporunu benim çekincem yok ki . Ortada adam yok ayol soru bu ananssnn iyide evlilik uzun süreç evleninceye kadar niye zaman harcayalım ki? Zamanınız bolmu?
Bize bile baskı yapıyorsun. Demek istediğim güzelim isteklerini bu şekilde halledemezsin. Peşin pazarlıkçı olursan adam baskıda hisseder kaçar. Hiv ile bekaretin alakası yok ama erkekler de bekarete önem veriyor. Ona öyle bir ağır ithamda bulunursan o da sana gitmişken bekaret testi de yapalım o zaman derse şaşırmam
Bu şekilde zor koca bulursun. Şüphe ediyorsan yakın çevrenden birini bul kimin nesi bilirsin endişene gerek kalmaz
Adam kimseyle yatmamışsa niye senle hiv testi yapmaya gelsin. Utanç verici onur kırıcı bir şey bu.
eger deneyımı coksa evet
Çok olmasıyla alakası bile yok tek hivli kişiyle birlikte olmana bakar
Saçmalık işe eleman alır gibi
Evlenceğim tipten bile isterim , hiv kapıp gebermeye niyetim yok
O da seni bekaret testine soksun o zaman?
Bekaret testi ile hivin ne alakası var? Biri ölümcül hastalık erkeklerin mallığı şaşırtmıyor
Güvenle ne alakası var ya. Her boku yiyip bir kişiyle oldu diyen erkekleride gördük adam eskorta gidiyor saklıyor harıs mıyız biz sizin her lafınıza inanmaya. Ayrıca niye kendimizi tehlikeye atalım? Nerden bilceksin yalan söylemediğini millet eşini bile tanıyamıyor
Tamam sen yaptır için rahat etsin tabi onu istediğin zaman o erkeği kaybetmezsen
Ben güvene datalı ilişki taraftarıyım
Hiv kapınca görürsün güveni
Şu ana kadar kapmadığıma göre
Lisansmi çıkarcaz bu ne saçma bişey ga
Nesi saçma önünüze gelenle yatıp hastalıklı halinizi saklamanız saçma asık
Sen yatmak niyetin önüne gelenle. ondan soruyon anladım bizim öyle bı derdimiz yok
Ahraaz?
Sen şimdi her önüne gelenle yatmazmisin
Yani iyi olur hastalık açısından
Sekuler ya of çok cool
Temizim, sen?
Ee niye anlaşamadık la
Muhafazakarlar boş yapıyor ondan gelmesinler dedim iki saat din dersi verirler yok zina bilmem be diye ondan anlaşamadık
E sen temizsen niye sorun senin için
Erkekler geçmiş konusunda çok yalancı çünkü
Cinsiyet meselesi değil bu bence
Istemem ben