Cinsel Yaşam Nişanlım asker Irak'ta banyoda görüntülü biseyler yaptık 3-5 dk sürü ben biraz uzattım tabi konuşma bittikten? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Konusma bittikten sonra bana hiç iltifat etmedi güzeldi cart curt felan filan demedi Güncellemeler6 ay Bide 3 dk sürdü Nişanlım asker Irak'ta banyoda görüntülü biseyler yaptık 3-5 dk sürü ben biraz uzattım tabi konuşma bittikten? Cevapla Nişan Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
AykAnk06 Takip Et Guru Yaş: 46 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 496 cevap paylaştı. Benimle yapsam ben sana ne iltifatlar ederdim :D 0 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. İçini gördü yolladı işte 0 10 Yorumla Soran 6 ay 🥺🥺 Yorumla Mr_Potter 6 ay İşini gördü olacak o. Asker adamdan ne bekliyorsun? :) Yorumla Soran 6 ay Nasıl yani Yorumla Mr_Potter 6 ay Adam zaten Abazalaşmıştır diyorum seni de seks objesi olarak kullanıp gidiyor. Bi de 3 dk diyorsun :)) Yorumla Soran 6 ay Abazalaşsa sık sık biz yapıp konuşuruz bir ara boşalma sorunu yaşadı Yorumla Mr_Potter 6 ay Sen onun için sadece sanal seks objesisin diyorum inanmıyorsun Yorumla Soran 6 ay Biz yapmıyoruz genelde bazen yaparız okadar 😂 Yorumla Mr_Potter 6 ay Bak 3 dk başına bela olur :) Yorumla Soran 6 ay Neyse Yorumla Mr_Potter 6 ay Neyse Yorumla
Gizli Üye (36-45) 6 ay Güzeldi cart curt 0 3 Yorumla Soran 6 ay 😂😂onu bile demedi Yorumla Cevap sahibi 6 ay Evet zaten deme şeklin hoşuma gitti de o yüzden yazım senin gibi komik tarlı bir kız böyle biriyle neden takılıyor onu sormak lazım Yorumla Cevap sahibi 6 ay Sen onu rahatlatmak istedin değer verdin böyle davranmak yerine güzel sözlerşe ruhunu okşaması lazım Yorumla
Gizli Üye (30-35) 6 ay Kimler izledi acaba 0 3 Yorumla Soran 6 ay Kim izleyecek ikimizde banyodaydik Yorumla Cevap sahibi 6 ay Sen öyle san Yorumla Soran 6 ay 😂😂 Yorumla
Paşazade02 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Aceleden dememiştir 0 11 Yorumla Soran 6 ay 😂😂😂 bilmiyorum duş aldı duş alınca yaptı ikimizde banyodaydik bide Yorumla Paşazade02 6 ay 😄ohhhh mis en acilinden adamı rahatlatmışsın bravo Yorumla Soran 6 ay Bukadar acile gerek yoktu Yorumla Paşazade02 6 ay Onun acileyeti vardır asker diyosun sonuçta Yorumla Paşazade02 6 ay 10 dk içinde boşalması gerekiyor Yorumla Soran 6 ay Bilmiyorum ki ya yorumlar niye böyle Yorumla Paşazade02 6 ay Bakmadım yorumlara ne oldu Yorumla Soran 6 ay Bir bana objesin kullandi gitti diyor Yorumla Paşazade02 6 ay Ya milletin ağzı çuval mı Boş ver salla geç Sen sana uygun konuşanla sohbet edeceksin Herkesle değil Yorumla Soran 6 ay Öyle valla neyse teşekkürler Yorumla Paşazade02 6 ay Ricalar 💐 Yorumla
44mlty44 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Sen boşalamadın mı? 0 8 Yorumla Soran 6 ay Hayır yalandan bişey gösterdim okdar Yorumla 44mlty44 6 ay Ohoo yataga gırsenız girmeden öperken boşalır. 😀 şu an istekli kaldın o zaman nası boşalcan Yorumla Soran 6 ay Bilmiyorum evlenince de mi böyle olacak ben tam anlamıyorum valla Yorumla 44mlty44 6 ay Erken boşalma sorunu var telefonda böykeyse yatakta daha erken boşalır Yorumla Soran 6 ay Gerçekten mi 🥺 ne olucak peki Yorumla 44mlty44 6 ay Ya sen şu an boşalmadan nası duruyosun ayrıca nası anlatayım şimdi ne olcagını Yorumla Soran 6 ay Sorun yok Yorumla 44mlty44 6 ay Demekki tam azdıramamışta seni Yorumla
avira_07 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Neyi uzattın 0 15 Yorumla Soran 6 ay Görüntülü aramayı Yorumla avira_07 6 ay Zevk için mi Yorumla Soran 6 ay Evet Yorumla avira_07 6 ay İlk defa mı yaptınız Yorumla Soran 6 ay Yok ilk değil ama sık sık da degil Yorumla avira_07 6 ay Zevk aldı mı boşaldınız mı ikinizde Yorumla Soran 6 ay O boşaldi ben değil ben yalandan olmuş gibi yaptım Yorumla avira_07 6 ay Neden rol yaptın Yorumla Soran 6 ay Üzülmesin diye Yorumla avira_07 6 ay Zevk alamıyor musun Yorumla Soran 6 ay her şey çabucak bittiyor evet gerçekten cinsel olarak etkileniyorum ama her şey bir anda oluyor hemen boşalıyor bu normal mi ben mi çok etkiliyorum anlamıyorum mi Yorumla avira_07 6 ay Senin daha fazla süreye mi ihtiyacın var Yorumla Soran 6 ay 3 dk değil de 10 15 dk Yorumla avira_07 6 ay Ulaş özelden daha rahat yazalım Yorumla Soran 6 ay Yok neyse Yorumla
Bandibann Takip Et Xper 7 Yaş: 30 6 ay Kullanıldın 0 6 Yorumla Soran 6 ay 🥺🥺 Yorumla Bandibann 6 ay Ne zamandır berabersiniz Yorumla Soran 6 ay 1.5 yil Yorumla Bandibann 6 ay İlişkiye giriyor musunuz Yorumla Soran 6 ay Yokkk Yorumla Bandibann 6 ay Nedennnn Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Benimle yapsam ben sana ne iltifatlar ederdim :D
İçini gördü yolladı işte
🥺🥺
İşini gördü olacak o. Asker adamdan ne bekliyorsun? :)
Nasıl yani
Adam zaten Abazalaşmıştır diyorum seni de seks objesi olarak kullanıp gidiyor. Bi de 3 dk diyorsun :))
Abazalaşsa sık sık biz yapıp konuşuruz bir ara boşalma sorunu yaşadı
Sen onun için sadece sanal seks objesisin diyorum inanmıyorsun
Biz yapmıyoruz genelde bazen yaparız okadar 😂
Bak 3 dk başına bela olur :)
Neyse
Neyse
Güzeldi cart curt
😂😂onu bile demedi
Evet zaten deme şeklin hoşuma gitti de o yüzden yazım senin gibi komik tarlı bir kız böyle biriyle neden takılıyor onu sormak lazım
Sen onu rahatlatmak istedin değer verdin böyle davranmak yerine güzel sözlerşe ruhunu okşaması lazım
Kimler izledi acaba
Kim izleyecek ikimizde banyodaydik
Sen öyle san
😂😂
Aceleden dememiştir
😂😂😂 bilmiyorum duş aldı duş alınca yaptı ikimizde banyodaydik bide
😄ohhhh mis
en acilinden adamı rahatlatmışsın bravo
Bukadar acile gerek yoktu
Onun acileyeti vardır asker diyosun sonuçta
10 dk içinde boşalması gerekiyor
Bilmiyorum ki ya yorumlar niye böyle
Bakmadım yorumlara ne oldu
Bir bana objesin kullandi gitti diyor
Ya milletin ağzı çuval mı
Boş ver salla geç
Sen sana uygun konuşanla sohbet edeceksin
Herkesle değil
Öyle valla neyse teşekkürler
Ricalar 💐
Sen boşalamadın mı?
Hayır yalandan bişey gösterdim okdar
Ohoo yataga gırsenız girmeden öperken boşalır. 😀 şu an istekli kaldın o zaman nası boşalcan
Bilmiyorum evlenince de mi böyle olacak ben tam anlamıyorum valla
Erken boşalma sorunu var telefonda böykeyse yatakta daha erken boşalır
Gerçekten mi 🥺 ne olucak peki
Ya sen şu an boşalmadan nası duruyosun ayrıca nası anlatayım şimdi ne olcagını
Sorun yok
Demekki tam azdıramamışta seni
Neyi uzattın
Görüntülü aramayı
Zevk için mi
Evet
İlk defa mı yaptınız
Yok ilk değil ama sık sık da degil
Zevk aldı mı boşaldınız mı ikinizde
O boşaldi ben değil ben yalandan olmuş gibi yaptım
Neden rol yaptın
Üzülmesin diye
Zevk alamıyor musun
her şey çabucak bittiyor evet gerçekten cinsel olarak etkileniyorum ama her şey bir anda oluyor hemen boşalıyor bu normal mi ben mi çok etkiliyorum anlamıyorum mi
Senin daha fazla süreye mi ihtiyacın var
3 dk değil de 10 15 dk
Ulaş özelden daha rahat yazalım
Yok neyse
İltifat edebilirim
Kullanıldın
🥺🥺
Ne zamandır berabersiniz
1.5 yil
İlişkiye giriyor musunuz
Yokkk
Nedennnn