Bir kadın sizin için fantezi iç giyim giymişse, onunla selfi yapmanızın amacı ne olabilir?

Ki bu kadın size yemekler yapmış evinizi temizlemiş sizde kalmak için ailesine yalanlar söylemiş masaj yapmış yani böyle biri neden o fotoyu çeker cidden askeri uzmanlara güvenmemek için bir sebep daha. Bende o duştayken cüzdandan askeri kartları kimliği ehliyeti vs herşeyin fotosunu çektim çünkü güvenemedim ki başta bana ismini bile yalan söylemiş yaşını da dahil böyle biri arkileri ile o fotolarla goy goy yapmayacağı ne malumdu? Bide bana anısı olsun diye yaptım demişti. Bende onun bilgilerini gönderince şaşırdı beni tehdit mi ediyorsun şantaj mı yapcan sana evimi açtım aşımdan verdim sen cüzdanımı karıştırmışsın şeklinde manipüle etmeye çalıştı. O fotoları sildiğini de söyledi bende kendimi güvence altına almak için o şekilde yaptığımı ve o fotoların silinmediğini bana yine yalan söylediğini söyledim zira ilk ismini Emre değil de Efraim olduğunu yaşının 30 değil de 28 olduğunu söyleseydi dediklerine inanırdım. Birde ilk yazmaya başladığında şöyle ilgili böyle arayınca açan beni merak edip arayan günümün nasıl geçtiğini soran bir kadına ihtiyacım var gibi naralar atıyordu. Onun istediği gibi oluncada geri çekilmeler günde 1-2 mesaj sürekli aradığımda arkadaşlarımlaydım vs foto mevzusu sonrası engelledi instadan numaramı da hemen sildi
Bir kadın sizin için fantezi iç giyim giymişse, onunla selfi yapmanızın amacı ne olabilir?